apache
Μαθουσάλας member
Ναι εντάξει την διάβασα και εγώ αυτήν την εκδοχή, εσύ το πιστεύεις;Αυτό σου λέω. Λύθηκε επειδή μάθανε το γιατί.
Το λιώσιμο νομίζανε πως γινόταν από κάποια καλωδίωση, ενώ γινόταν από την διάθλαση του φωτός από την ζελατίνα και μονο υπο συνθηκες παρατεταμένης απόθεσης στατικά (παρκαρισμένο) κάτω απο τον ήλιο. Πολλοί έχουν τοποθετήσει 25% φιμέ ζελατίνα που έχουν φτιάξει κατα παραγγελία σαν κλαμπ σε τοπικό κατασκευαστή (πιο ψηλή και πιο φαρδιά) και άλλοι που δεν ήθελαν να αλλάξουν την μαμα ζελατίνα απλά έβαλαν ένα κομμάτι φιλμ σαν αυτά που βάζουμε στα τζάμια για να γίνουν φυμέ με κόστος 2-3 ευρώ.
Το προβλημα λύθηκε εντελώς όπως έμαθα στην δεύτερη παρτίδα που δεν ξαναπαρουσιάστηκε. Ή άλλαξαν υλικό ζελατίνας και δεν συγκεντρώνει το φως, ή έκαναν πιο ανθεκτικά τα πλαστικα. Όπως και να έχει δεν συμβαίνει άλλο.
Το θέμα με τα προβλήματα στα μηχανάκια είναι πως πρέπει να έχεις συνεχές update. Οκ, υπάρχουν προβληματικά. Αλλοτε φτιάχνονται απο την εταιρία και άλλοτε απο τους χρήστες. Αλλά αν μείνεις στην πρώτη εντύπωση απλά μιλάς για άλλο μηχανάκι.
Δεν θα ξεχάσω το post ενός παλικαριού στο mybike παλιά, για το Caponord που ήταν απο τους πρώτους που το πήραν του έβγαλε όλους τους πολλαπλασιαστές σε σύντομο διάστημα, ενώ παράλληλα του έσταζε και ο πλαστικός ταχυσύνδεσμος που έσπασε. Ήταν και πολυγραφότατος στο φόρουμ και πολύ αγαπητός, οπότε ο λόγος είχε και μια βαρύτητα. Βλάβες μιλάμε που όλες μαζί είναι 200 ευρώ υπόθεση κατεστρεψαν ένα μηχανακι στην Ελλαδα εμπορικά. Θεωρώ ότι η μισή αποτυχία του μοντέλου (στην χώρα μας), οφείλεται σε εκείνο το ποστ. Ενώ η μετέπειτα επιτυχία του σαν μεταχειρισμένο που τώρα τα ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε οφείλεται σε κάποιους απο εμάς που πρώτοι δώσαμε λύσεις στα φορουμ για αυτά τα προβλήματα και ο κόσμος "ξεκόλλησε" σιγά σιγά και τα εμπιστεύτηκε.
Μια χαρά ειναι το Τ310 για αυτό που είναι. Απλά μην του ζητάς να είναι Tracer.



