apache
Μαθουσάλας member
Και γιατί όχι Aprilia Pegasus?Δεν ξέρω αν το καταλάβατε...αλλά ψάχνω GS650.k
Ξέρετε...αυτά τα Πενφέ του διαόλου που όλοι τέτοια θα πάρουμε στο τέλος...k
Και γιατί όχι Aprilia Pegasus?Δεν ξέρω αν το καταλάβατε...αλλά ψάχνω GS650.k
Ξέρετε...αυτά τα Πενφέ του διαόλου που όλοι τέτοια θα πάρουμε στο τέλος...k
Και γιατί όχι Aprilia Pegasus?
Και γιατί όχι Aprilia Pegasus?
Παλιά το Aprilia Pegaso και το Funduro ήταν πολύ όμοια μηχανάκια. Ίδια γραμμή παραγωγής ουσιαστικά, μιας και τα συναρμολογούσε η Απρίλια στο Νοάλε για λογαριασμό των Βαυαρών. Αυτό μέχρι το 2001 που σταμάτησε το Funduro. Από εκεί και μετά η κάθε εταιρία τράβηξε τον δικό της δρόμο με το Pegaso Strada/trail/Factory και τα F650 GS και GS Dakar.
That said, κοιτάω παράλληλα και για strada αλλά επειδή έχει κυκλοφορήσει πολύ λιγότερο είναι και πιο απίθανο να βρεθεί κάτι.
Δεν κοιτάω σε μακρινές αποστάσεις, επειδή δεν μπορώ να πάω να δω. Μέχρι 100-150 χλμ μακρυά.
Πάντως γενικά το έχω περιορίσει το άνοιγμα ψαξίματος, το μάζεψα και κοιτάω μόνο μοντέλα 600-650 κυβικά και μονοκύλινδρα ή δικύλινδρα. Το συζήτησα με τον εαυτό μου και κατέληξα πως δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω σε αυτή την φάση.
Ναι είναι αλήθεια αυτό. Παρόλα αυτά είχαν πάρα πολλές ομοιότητες και έβγαζαν και παρόμοιες βλάβες. Οι απόγονοι τους είναι εντελώς διαφορετικές μοτοσυκλέτες. Πολύ καλά όμως και τα μετέπειτα μοντέλα.Τα funduro ειχαν πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και αλλη χαρτογραφιση που τα εκανε πιο ταξιδιαρικα.Επισης απο ενα σημειο και μετα οι Βαυαροι προσθεσαν και αλλο ενα μπουζι με αποτελεσμα να ακουει καλυτερα το γκαζι και να εχει περισσοτερη οικονομια.
Το Μπεμπεδακι σαφως καλυτερο απο τον Πηγασο.
Εντάξει, βλέπω στο κάτω άκρο της αγοράς κάτι με 1000 ευρώ. Τα αποφεύγω αυτά.@Drake Ramore ορμα με κλειστα ματια .... Αν ξαναγοραζα παλι το ιδιο θα εκανα το πιο φθηνο και θα το ''ξαναμαζευα ''

Καλό θα ήταν να έχει ABS, αλλά δεν είναι και προαπαιτούμενο. Καμιά μοτό μου δεν είχε ABS. Δεν νομίζω πως θα μου λείψει αν δεν έχει.Τέλος τα Pegaso με τον μιναρελλι ήρθαν αποκλειστικά ΧΩΡΙΣ ABS στην Ελλάδα (αν θυμάμαι το ήθελες το ABS).
Εγώ ακόμη και σκούτερ πλέον μόνο abs (εκτός enduro)!
προς τους ΜΟΔΣ .........λεω μηπως .....εσεις ξερετε βεβαια....
Ποτέ δεν είχα με ABS και σε κάποια μοντέλα που οδήγησα, με ξένισε κιόλας. Σίγουρα συνηθίζεται και είναι καλύτερο να υπάρχει παρά να μην υπάρχει, αλλά κοιτάζω άλλα πράγματα πρώτα.
