Είναι ένα πράγμα, που λέγεται "οπτικό ζουμ". Πολύ χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις
Εσεις οι χοντακιδες έχετε τρελαθεί ντιπ.Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά.
-George Michael Cohan
Hondα Sh 350i
Μερες να μας εκοβε και χρονια να του εδινε του Σοϊχιρο , αμα ζουσε .... ευτυχως δηλαδη ......!
Γιατί του χαλάς το όνειρο ρε σκατόψυχε;...Εσεις οι χοντακιδες έχετε τρελαθεί ντιπ.
Μα είναι δυνατόν ακόμα και τώρα να δίνετε τέτοιες ευχές;
Που να έβγαζε και μηχανάκια με νεύρο !
Ρε φίλε ,να εύχεσαι του νεκροθαφτη να του δίνει χρόνια ,ε πάει πολύ.Γιατί του χαλάς το όνειρο ρε σκατόψυχε;...
Είσαι μλκς, τέλος... Αχαχαχχαχαααααααα...Ρε φίλε ,να εύχεσαι του νεκροθαφτη να του δίνει χρόνια ,ε πάει πολύ.
Φτάνει ,χορτάσαμε τάφους ,ημαρτον που έλεγε μια ψυχη .
Εγώ ρε ,ή οι αλλοι;Είσαι μλκς, τέλος... Αχαχαχχαχαααααααα...
Είπα κι εγώ....άμα κρεμάσουν τους Χοντακιδες θα πάω άδικα πάντως ... σας το λέω ......!
Ρε 7000€ για σκούτερ λίγοι δίνουν ξεκόλα και δεν φτάνει αυτό κουβαλάνε και τεπόζιτα για βενζίνη μπας και φτάσουν Βωβούσα...Μλκ κλαίω λέμε...Αχαχαχαχαχαχαααααααααααα..Εγώ ρε ,ή οι αλλοι;
Μάνο ,όλα σε αυτή την κατηγορία ,τόσο κάνουν .Ρε 7000€ για σκούτερ λίγοι δίνουν ξεκόλα και δεν φτάνει αυτό κουβαλάνε και τεπόζιτα για βενζίνη μπας και φτάσουν Βωβούσα...Μλκ κλαίω λέμε...Αχαχαχαχαχαχαααααααααααα..
Όλα πάνω από 6 πουλιούνται .Και αυτοί που το άγοράζουν......Δεν μπορώ να ολοκληρώσω από τα γέλια,,,,συγνώμη...
Πως δεν κολλάω ,φίλος είσαι !....μην κολλάς σε λεπτομέρειες....!
Ότι θέλει ο καθένας.Μλκ έδωσα την λαίλαπα 8600€ 2 ετων μηχανάκι , και υπάρχουν ανθρώποι που παίρνουν tmax μεταχειρισμένο 8ετίας 9000€..τι λέμε τώρα
Μακάρι. το έφαγαν άλλοι...Ότι θέλει ο καθένας.
Δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη του .
Τα σκούτερ γίνανε πολλά ,έχουν πέραση γι'αυτό τα χτυπάμε στα αυτιά.
Το τρεησερ το έδωσες σε τιμή χώμα φίλε και μακάρι να το έπαιρνε κάποιος δικός μας.