Σάββας
Μαθουσάλας member
Μπαμπίνο αν ήσουν εσύ χαλάλι σου !Οχι ρε σαββα εσυ ησουν?? συγνωμη ρε φιλε
Αλλαζα σταθμο
<<Μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη >> σε όλο της το μεγαλείο...Ρε βρεθηκα στους Φιλιππαιους πριν απο λιγα χρονια,χωρις να γνωριζω οτι ειχαν Χειμερινη συγκεντρωση,και δεν με αφησαν να μπω στο ξενοδοχειο για να παρω ενα καφεδακι στο χερι και να φυγω.Κατεβαινα απο Σαμαρινα,δεν μπορουσα να κουνησω τα χερια μου απο το κρυο και μου λεγαν οτι πρεπει να πληρωσω συνδρομη για να περασω.Κατι αλλοι παλιοι ¨μοτοσυκλετιστες" αντι να τους πλακωσουν στα κατακεφαλα σφυριζαν αδιαφορα.
ΑΙΣΧΟΣ χειρίστης μορφής !
Η απάθεια των παλαιοτέρων μου προκαλεί εμετικά συναισθήματα.
Πιάστηκε το στομάχι μου και ευτυχώς έχω πάρει το χάπι της πίεσης με αυτά που διάβασα γιατί οι παλμοί έχουν πάει στους 200...
Ήσουν άτυχος και εσύ Γιάννη που βρέθηκες σαν και μας στο λάθος μέρος τον λάθος χρόνο.Το βράδυ εκείνο ταξίδευα από Ηγουμενίτσα προς Ανκόνα. Είχα κάτσει για φαγητό στις 22:30 περιμένοντας το πλοίο, σε ένα ψητοπωλείο και το είχε ένα παλικάρι που δούλευε στο ΕΚΑΒ. Μου είπε: για εμάς εδώ τους ντόπιους είναι ότι χειρότερο αυτή η οργάνωση της πανελλήνιας και για την δουλειά μου λέει θα είμαι σταντ μπάι 3 ημέρες για να μην σκοτωθεί κανένα *****ισμενο. Τελικά σκοτώθηκε έμαθα φτάνοντας Ιταλία.
ΚΑΝΕΝΑΣ και το γράφω με κεφαλαία, δεν φορούσε κράνος.
Στο δια ταύτα.
Δεν εδώ παρευρεθεί ποτέ σε τέτοια μάζωξη ούτε σκοπεύω ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Δεν έχει να προσφέρει τίποτε μα τίποτε απολύτως και αυτό είναι κατάντια.
Δεν τα είπα παραπάνω στην αφήγηση τα περί μη υπάρξεως καν κράνους γιατί το σοκ ήταν τέτοιο που ακόμα και τώρα με επηρεάζει.
Λυπήθηκα όμως γιατί μιλάμε για νέους ανθρώπους.
Δεν είναι αυτά τα παραδείγματα που πρέπει να παίρνουν οι νέοι αναβάτες που τους καταλαβαίνω αν και δεν ασπάζομαι τις απόψεις τους περί χυμαδούρας και καγκουριάς και ναι όλοι κάνουμε καγκουριές δεν είμαι καμιά Παναγίτσα και προσωπικά αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά, όχι και έτσι υπάρχουν όρια παντού.
Ας διατηρηθεί το θέμα ενεργό να μαθαίνουμε που γίνεται ούτως ώστε να διοργανώνουμε τις αποδράσεις μας ανάποδα.