Η χρήση της λέξης «καραφλός» στην εργασία, θα θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση..

User V

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.090
Νικάμε αδέρφιαααααα... Greeting

Πηγή:jenny.gr

Μεγάλη Βρετανία

Σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, η λέξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σεξ. Ναι, η λέξη «καραφλός».
Η σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας είναι, δυστυχώς, σύνηθες φαινόμενο. Όλοι, ανεξαρτήτως φύλου, μπορούμε να υπάρξουμε θύματα και είναι απαραίτητο να μιλάμε, όταν συμβαίνει μπροστά μας.

Υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που εμπίπτουν στην κατηγορία της παρενόχλησης – από τη σωματική επαφή μέχρι τη χρήση χυδαίου λόγου. Τώρα, στη Μεγάλη Βρετανία, σεξουαλική παρενόχληση θα θεωρείται και η προσβολή ενός άνδρα επειδή είναι καραφλός (η λέξη καθαυτή, μάλιστα).




Η απώλεια μαλλιών είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι άνδρες και, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου – στο οποίο, παρεμπιπτόντως δεν υπήρχε καμία γυναίκα – η χρήση του όρου «καραφλός» (bald) είναι «από τη φύση της συνδεδεμένη με το σεξ» και ισοδυναμεί με τον σχολιασμό του μεγέθους του στήθους μίας γυναίκας, σύμφωνα με τη UK Telegraph.

Την απόφαση πήραν τρεις δικαστές με αφορμή την υπόθεση του ηλεκτρολόγου Tony Finn, ο οποίος μήνυσε μία μικρή επιχείρηση από το Yorkshire. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας προϊστάμενός του, ο Jamie King, τον αποκάλεσε «fat bald c***». Απολύθηκε, στη συνέχεια, όμως στο δικαστήριο άνοιξε η συζήτηση για το αν η λέξη «καραφλό» χρησιμοποιήθηκε απλώς για να προσβάλλει, ή άγγιζε τα όρια παρενόχλησης.




Το Νου σας Watching
 

Iraklis174

well know member
Δημοσιεύσεις
3.828
Ηλικία
53
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Εγώ σας τα έλεγα πως είμαι ερωτικό αγόρι και να πηγαίνετε τοίχο τοίχο εσείς εκεί από κοντά να με θέλετε .... Χααχαχαχ
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.580
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι άντρες με καράφλα είναι σέξι​


Μερικές τα προτιμούν μακριά, άλλες τα θέλουν με φράντζα, άλλες κοντοκομμένα κι άλλες με χωρίστρα. Ο λόγος περί του τριχωτού της κεφαλής των αρσενικών. Υπάρχουν, όμως, και τα κορίτσια που θέλουν τον άντρα καραφλό. Να μην έχει τρίχα στο κεφάλι του και μέσα σε αυτό το «ελάττωμα» να ξεκλειδώνουν χιλιάδες προτερήματα.

Διότι οι καραφλοί είναι ωραίοι, έξυπνοι κι ιδιαίτερα σέξι. Είναι γνωστή η επιστημονική θεωρία περί υψηλής τεστοστερόνης που κάνει την τρίχα του μαλλιού να πέφτει, αλλά ας μην την αναλύσουμε περαιτέρω, γιατί αυτό θα ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για τους υπόλοιπους άντρες και θα έπρεπε να κλείσουμε το άρθρο εδώ, πανηγυρίζοντας τη νίκη των καραφλών.

 
Top Bottom