Γιατί ,υπάρχει στη μπύρα?
Βουνό το δίκιο σου
Μια μπυρα στο παιδί
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί ,υπάρχει στη μπύρα?
Αργείς αλλά.. Γράφεις!!!Πανσέτες και αηδίες.....
Ορίστε μια συνταγή της προκοπής για ρεμάλια Μηχανάκιδες
Μακαρονάδα αρωματική
Βράζουμε τα μακαρόνια να μείνουν al dente. Ύστερα χτυπάμε σε ένα γυάλινο μπώλ με σύρμα το ανθότυρο με το γάλα και ρίχνουμε τη φλόυδα πορτοκαλιού το αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι. Μετά χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχοfgh γιατί το Αφεντικό μας τα έκανε τσουρέκια πάλι. Κοιτάμε τα αίματα και παίρνουμε τηλέφωνο τα κανάλια να ‘ρθουν. Όταν οι δημοσιογράφοιτα κοράκια (δλδ) σκάσουν μύτη τους δείχνουμε τον τοίχο. Τους λέμε αυτό είναι ένα μάτι. Αυτό είναι ένα φρύδι. Κι αυτό ολοφάνερα είναι ένα αγκάθινο στεφάνι. Ο Ματωμένος Ιησούς του Τοίχου γίνεται είδηση. Το θαύμα που χρειάζονται όλοι. Κόσμος αρχίζει να έρχεται. Πρώτα κάτι γρίες απο τη γειτονιά. Αφήνουν λειτουργιές και δίευρα. Μετά ένα πούλμαν από την Κόρινθο. Αφήνουν χρυσά σταυρουδάκια και λίρες. Και μέτα κι άλλα πούλμαν απ'όλη την Ελλάδα. Σκότώνουμε ό,τι χρυσαφικά μας αφήσουν:D και ετοιμάζουμε διαβατήρια για το Γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα:rolls:!!Πριν ξεκινήσουμε όμως περνάμε από τα κεντρικά της BMW-ΚΤΜ-TRIUMPH-HONDAκτλ κτλ(Υπ όψιν εδώ η Συνταγή είναι ελεύθερη για να πάρει ο καθένας ότι θέλει) και αγοράζουμε Μοτοσακό της Κούτας και ζητάμε να μας τα το κάνουν Τούμπανο...με τα σέα τους και τα μέα τους για ένα τέτοιο ταξίδι και ξεκινάμε χωρίς προορισμό...και Που 'σαστε Ρεμάλια Μηχανάκιδες!Τα Μακαρόνια να είναι Misko!!!
Καλά μόνο με τα κοψίδια το έχετε ?
Κανα επιδόρπιο φτιάχνετε ?
Με φώναξε κανείς? :D
Νομίζω είμαι ο άνθρωπός σου στο θέμα. ..... :mad:
Επειδή τα γλυκά είναι η αδυναμία μου.... φρόντισε στην πρώτη συνάντηση να έχεις ταπεράκι με κατάλληλο περιεχόμενο.....
H αγαπημενη μου......Και μια καλή (κλεμμένη)........
ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι (Συνταγή βραβευμένη με 9 χρυσούς σκούφους)
Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι.
Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες.
Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.
Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.
Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι.
Επαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες δύο φορές.
Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου.
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγιά.
Μετά από ένα κέτα... όχι τέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάντων ......
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο.
Άνιφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε.
Βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο ατπ την άλλη.
Αφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατρία Κίσκη αμόκα.
Νύστε, λύστε, ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.
3 λοτήρια αρφότερα.....
Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω, (έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο.
Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικά στα κλαπάκια της κουζίνας.
Μην αποχειραθήτε να κησωθείτε, μια φαρά είμαστε εδώ μάτω.
Απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι.
Αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί.
Την επόμεν μέρα, πάρτε ένα αλκα σέλτζερ.
Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα.
Και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζίνα.
Την άλλη εβδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή : Κατσικάκι με τσικουδιά!!!
Και μια καλή (κλεμμένη)........
ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι (Συνταγή βραβευμένη με 9 χρυσούς σκούφους)
Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι.
Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες.
Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.
Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.
Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι.
Επαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες δύο φορές.
Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου.
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγιά.
Μετά από ένα κέτα... όχι τέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάντων ......
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο.
Άνιφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε.
Βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο ατπ την άλλη.
Αφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατρία Κίσκη αμόκα.
Νύστε, λύστε, ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.
3 λοτήρια αρφότερα.....
Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω, (έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο.
Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικά στα κλαπάκια της κουζίνας.
Μην αποχειραθήτε να κησωθείτε, μια φαρά είμαστε εδώ μάτω.
Απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι.
Αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί.
Την επόμεν μέρα, πάρτε ένα αλκα σέλτζερ.
Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα.
Και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζίνα.
Την άλλη εβδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή : Κατσικάκι με τσικουδιά!!!
Καλη ειναι ,αμα την ξυσεις λιγο ,τρωγεται χαχαχαχαχαμια παρα πολυ απλη συνταγή πιτα οποιαδηποτε πίττα (σπανακοπιττα τυροπιττα κλπ κλπ)
αφου προετοιμασετε την πιττα σας συμφωνα με τις ορέξεις σας και συμφωνα με τον τοπο σας
την βαζετε στον φουρνο στους 250 βαθμούς
και περιμενετε μπαινοντας για να περασει ο χρονος σας στο ΦΒ
μολις μυρίσει την βγαζετε...............
Τι αντρες ειμαστε μη κολωνεις ωρε μανοΡε σεις, η γωνιά της Βέφας έγινε εδώ, θα μας πάρουν στο ψιλό....
Σατανά ,κάνουμε δίαιτα ,γίναμε ζώα!
Να έχω φάει σαλάτα για μεσημέρι και να μπαίνω να βλέπω αυτά
Ρε σεις, η γωνιά της Βέφας έγινε εδώ, θα μας πάρουν στο ψιλό....