The mechanic
member
Να μην σε νοιάζει παππού, εσυ πήγαινε με τις λελεπες.Δεν έχω καταλάβει, τελικά που θα πάτε;
Να μην σε νοιάζει παππού, εσυ πήγαινε με τις λελεπες.Δεν έχω καταλάβει, τελικά που θα πάτε;
Να μην σε νοιάζει παππού, εσυ πήγαινε με τις λελεπες.
Γνωστό για σας. Πιο ακριβώς είναι το μέρος για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι;θα ελεγα λοιπόν 9.30πμ στο γνωστό περιπτερο-καφε στον Σκαραμαγκά λιγο μετά την γεφυρα Σχιστου και εάν συμφωνειτε λεω ναμαι εκει κατα τις 9.00 για τον πρωτο καφε της ημέρας
Γνωστό για σας. Πιο ακριβώς είναι το μέρος για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι;
Αν μπορούσες να μας φτάσεις θα ερχόσουν.Θα πάω με τ'αλάνια ρε.......Γιατί με σας θα μας πάρει ο ύπνος στον δρόμο....
Επ που είσαι Παναγιώτη;; Θα μας κάνεις την τιμή;Σταθμός 14 θα στο βγάλει...... Κοινός περίφτερο Χαιδαρίου :D
Ζηλιάρη.Ναι δεν φτάνει η μία κατσαρόλα έρχεται και η δεύτερη....
Ευτυχως που δε θα παω γιατι θα μαζευομασταν τρεις κατσαρολες!!!!Ναι δεν φτάνει η μία κατσαρόλα έρχεται και η δεύτερη....
Ελα ρε Κούλη...Ευτυχως που δε θα παω γιατι θα μαζευομασταν τρεις κατσαρολες!!!!
Η μια ......χυτρα βεβαια!!:D:D:D:D
Έχω παει Ναύπλιο 1 εκατομμύριο φορές ρε φίλε..... Στην επόμενη θα τα πούμεΕπ που είσαι Παναγιώτη;; Θα μας κάνεις την τιμή;