Κουκλάρες!! όλα τα 'μανάρια' μας......... ας βρουμε δειγματοληπτικα την ομορφοτερη σημερα , συγνωμη αν ξεχασα καμμια .....!
View attachment 17163 View attachment 17164
View attachment 17165 View attachment 17166
View attachment 17167 View attachment 17168
View attachment 17169 View attachment 17170
View attachment 17171
Μάνο, όταν βρεθείς με τον Doctor.. να Θυμάσαι!..Locked.. Θα σε κάνω να το πουλήσεις και να ξαναγοράσεις ποδήλατο με βοηθητικές νούμερο.... Και Σέρρες πάω μαζί σου...
Ποιες μερίδες..? - Στέλιο το σχέδιο είναι ένα!........ ! Παντως αυριο θα σε μαρτυρησω και θα ...... κανονισει εκεινος τις μεριδες φαγητου στο Λιδωρικι .... !
Προς ενημέρωση..Ερωτηξις: πόσα τσαντάκια κουβαλάει ο pancake-George και τί περιέχουν????
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ναι ,μη βρουν τροχοβιλα οι συντροχοι ,κατευθείαν να ξεφορτωσουν....Προς ενημέρωση..
Το πίσω τσαντάκι που βλέπεις δεν είναι Δικό μου. Το ακούμπησε εκεί ο ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΣ Σύντροχος Τάσος.
Ως γνωστόν ο χώρος της Vara.. Άπλα!!!!
Μας λείπεις ΆγγελεΕίστε πολύ ωραίοι όλοι και θα ήθελα να ήμουν στα πέριξ δια να βολτάρομεν παρέα !!!!!
Είναι το Versys 1000 του Δημήτρη, Κώστα.Ωραία πράγματα.
To πράσινο τι είναι?
Είστε πολύ ωραίοι όλοι και θα ήθελα να ήμουν στα πέριξ δια να βολτάρομεν παρέα !!!!!
Ωραίο, όμορφο.Είναι το Versys 1000 του Δημήτρη, Κώστα.
Είστε πολύ ωραίοι όλοι και θα ήθελα να ήμουν στα πέριξ δια να βολτάρομεν παρέα !!!!!
Καβαλανε λαίλαπα ο Παΐσιος;Έτσι καθόταν και ο Παΐσιος και γύρο γύρο οι μαθητές !!!