Yamaha XT 600 '99 συμβουλές για αγορά

Vendi

new member
Περιοχή
Μακεδονία
Όνομα
Θοδωρής
Καλησπέρα παρέα
Άποψη για την συγκεκριμένη αγγελία? Πως σας φαίνεται το μηχανάκι γενικά? Αξίζει το χρηματικό ποσό για μηχανή του 99?
Θα προτείνατε κάτι διαφορετικό για dual-sport φάση? Δεν μου αρέσουν γενικά τα ADV.

μπαικ

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Καλησπέρα παρέα
Άποψη για την συγκεκριμένη αγγελία? Πως σας φαίνεται το μηχανάκι γενικά? Αξίζει το χρηματικό ποσό για μηχανή του 99?
Θα προτείνατε κάτι διαφορετικό για dual-sport φάση? Δεν μου αρέσουν γενικά τα ADV.

μπαικ

Versys
Tdm.
Ποιο καινούργια και με abs

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
50 άλογα?
2. 950€???
Γελάνε και τα κομοδίνα.
Με αυτά τα χρήματα παίρνεις ΧΤΧ 10 χρόνων νεότερο.
Abs το 950 είχε

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Καλησπέρα παρέα

μπαικ

Καλως το Θοδωρη cdefghcdefgh

Δεν θα το επαιρνα με τιποτα αλλα αν το θες τοσο μεχρι 1600€

FZ6 Fazer, Honda CBF600 S, Kawasaki Z750 S και Suzuki GSF650 S Bandit, εχεις πολλες ευκαιριες και τιμες

NikosG

new member
Περιοχή
Athens
Όνομα
Νίκος
Καλησπέρα παρέα

μπαικ
Σε καμία περίπτωση τόσα λεφτά. Σίγουρα έχει βαφτεί σε αρκετά μέρη όπως ψαλίδια καλάμια κλπ. Δεν είναι κακό αλλά σε αυτά τα λεφτά δε το λες ευκαιρία

Vendi

new member
Περιοχή
Μακεδονία
Όνομα
Θοδωρής
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μου φάνηκε και εμένα αρκετά τσιμπημένη η τιμή γιαυτό είπα να ρωτήσω μιας και δεν έχω πολύ ιδέα. Τα έχω τσεκάρει τα μοντέλα που πρότεινες, δεν μου αρέσει καθόλου το στιλ/ η εμφάνιση, πιστεύω πως και αυτό μετράει.. Μου αρέσει αρκετά η ΧΤ 600,
περισσότερο απο πχ XTΧ 660, που για να ειναι της προκοπής πάει γύρω στα 3500.. Θα άξιζε η επένδυση πιστεύεται η όχι? Suzuki DR650 επίσης πολύ ωραία, αλλά βρίσκεις μόνο σε πολύ κακή κατάσταση απότι είδα..

Δεν θα το επαιρνα με τιποτα αλλα αν το θες τοσο μεχρι 1600€

FZ6 Fazer, Honda CBF600 S, Kawasaki Z750 S και Suzuki GSF650 S Bandit, εχεις πολλες ευκαιριες και τιμες

User V

Μαθουσάλας member
Πάρε δικό σου να πάει να το δείτε η σε μηχανικό της εμπιστοσύνης σου.

Άσε τα χιλιόμετρα.

Kapas

new member
Περιοχή
Thessaloniki
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 750 rd07
Όνομα
Θεόφιλος
Όχι αναγκαστικά 2500, άμα αξίζει δίνω και παραπάνω άμα αξίζει
Εγώ αν είχα την άνεση του μαρουλιου θα έβλεπα κάτι σε KTM. Γενικά αυτό με τα διπλώματα μηχανής που μπορείς να οδηγήσεις 18 χρόνων αμάξι με 800 άλογα ενώ στην μοτοσυκλέτα υπάρχει κόμπλεξ είναι σιχαμα

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μου φάνηκε και εμένα αρκετά τσιμπημένη η τιμή γιαυτό είπα να ρωτήσω μιας και δεν έχω πολύ ιδέα. Τα έχω τσεκάρει τα μοντέλα που πρότεινες, δεν μου αρέσει καθόλου το στιλ/ η εμφάνιση, πιστεύω πως και αυτό μετράει.. Μου αρέσει αρκετά η ΧΤ 600,
περισσότερο απο πχ XTΧ 660, που για να ειναι της προκοπής πάει γύρω στα 3500.. Θα άξιζε η επένδυση πιστεύεται η όχι? Suzuki DR650 επίσης πολύ ωραία, αλλά βρίσκεις μόνο σε πολύ κακή κατάσταση απότι είδα..

Για κοιτα και για αυτο Aprilia Pegaso Strada και αυτο Bmw F 650 GS

Suzuki DR650 εχουν θεματα και δεν εχεις πολλες επιλογες

scrabler

new member
Περιοχή
Athens
Μοτοσυκλέτα
BEAR
Όνομα
Giorgos
Αξίζει το χρηματικό ποσό για μηχανή του 99?
Γεια σου Θοδωρή!

Μου φαίνεται πως τη σωστή ερώτηση πρέπει να την κάνεις στον εαυτό σου: Έχεις τη διάθεση και το χρόνο (και τα φραγκα) ν ασχοληθείς με μια μηχανή 25ετίας? Δηλαδη αν ψαχνεις κατι απροβληματιστο, συγχρονο και ασφαλές, ξέχασέ το. Αν σ ενδιαφερει το σκαλισμα, η γνωση κι η μυρωδια της λαδίλας του συνεργείου, τότε ψάχνε για κατι τετοιο.

Αυτό που κοιτάζεις φαίνεται καθαρό και "φτιαγμενο" αλλά είναι το "όνειρο" που σου πουλάει ο έμπορος γνωρίζοντας τις επιθυμίες σου. Θα είσαι ο ήρωας των μηχανοβιων αν καταφερεις να παρεις ΧΤ και να σου κόψει έμπορος 100 ευρώ. Και μονο η κλαψα που θα σου ριξει μολις του συζητησεις την τιμη, μπορει και να τον λυπηθεις και να τ αφησεις ενα εικοσαρικο φευγοντας. Και φυσικά θ αρχισει να σου λεει για το ποσο κανει η εξατμιση, η γεφυρα στο πιρουνι, οι τροχοι, τα φαναρια που ναι λεντ και σιγουρα θα χει σκεφτει μια ιστορία να σου πει αν τον ρωτησεις, πως γινεται μεχρι το 15 που περασε πρωτη φορα ΚΤΕΟ κι ειχε στην πλατη της 16 χρόνια να χει μονο 10.000χλμ και μετα ν αρχισει να "γραφει" χλμ κανονικα.

Αν σ ενδιαφερουν τετοιες μηχανες, βρες κανα γνωστο μηχανικο/συνεργειο που να χει καλο ονομα στη πιατσα (υπάρχουν και ρωτωντας θα τους μαθεις), μιλα μαζι του, βρες ενα φτηνο τετοιο μηχανακι σε όσο πιο μαμα κατασταση και ξεκινα το μαραθώνιο. Θα περασεις δυσκολα αλλά καλα και θα μαθεις αρκετά. Αλλά κοιτα να σαι σιγουρος αλλιως τραβα σε κατι πιο συγχρονο για να κερδισεις χρόνο σε οδηγική εμπειρία.

ΥΓ: Λεφτα δεν θα κερδισεις ότι και να διαλέξεις!

User V

Μαθουσάλας member
Με δίπλωμα Α2 η πρόταση που σου έγινε για 300αρι καινούργιο από φίλο παραπάνω είναι ότι πρέπει.. Bcdefgh

Τώρα..
Επειδή κοίταζες ΧΤ & ανέφερες Super Motard, σε παλιότερη κατασκευή με Α2 θα κοιτούσα κι αυτό.

Ότι έγραψα για τον έλεγχο παραπάνω στο KLR ισχύει κι εδώ.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Πολλα τα λεφτα για μηχανακι αυτης της χρονιας.Τα motard τα φοβαμαι για τον επιπλεον λογο οτι τα σκιζουν και κανουν μετατροπες που τις βρισκει μπροστα ο επομενος.

SotirisXT

new member
Περιοχή
Λιβαδειά
Όνομα
Σωτήρης Οικονομου
Το Συγκεκριμένο πέρα από το κωλοφαναρο δεν έχει καμία μετατροπή και βλέπω κοντέρ και στροφόμετρο αλλαγμένα με ιμιτασιον..Πολλά λεφτά όντως σίγουρα υπάρχουν καλύτερα και σε καλύτερη τιμή,Αν σου αρέσουν τα ΧΤ κάνε το βήμα είναι μηχανάκια για μια ζωη και για πρώτη μηχανή είναι μια χαρά..

Top Bottom