Το φτιαχτό πόσο κρατάει;
Ρε Μήτσο εννοώ αν βάλεις ψυγείο φτιαχτό....Απ.οτι ξέρω ο συγκεκριμένος όταν άκουσε τις τιμές της HONDA ,λιποθύμησε.
Και το πήγαν για κόλλημα.
Θα δείξει πόσο θα κρατήσει
Έχω κάποιες απορίες, το ψυγείο κάνει ρήγμα από κραδασμούς ή σαν να τρώγεται από μέσα και την ακούει ένα αδύνατο σημείο?Γι αυτό το συγκεκριμένο πήγε απατο.
Και τα v strom τείνουν να γίνουν σε πλυθησμό όπως τα ΧΤ στα 90's.
Αυτό με τα ψυγεία είναι κάτι που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Οκ τα πρωτα σε σχεδόν ίδια χλμ τρυπησαν.
Στο ενα μπήκε οριτζιναλ
Στο άλλο ιμιτασιον
Το αλλαγμένο οριτζιναλ στις 6κ ξανατρυπησε!!!
Αλλάχτηκε με ιμιτασιον αφού ειπώθηκε οτι το εργοστάσιο που τα βγάζει έχει κάποιο θέμα η πρέσα / καλούπι.
Το άλλο ιμιτασιον άντεχε μέχρι χτες.
Δηλαδή
Και το άλλο εργοστάσιο έκανε τέτοια αντιγραφή που αντέγραψε και το ελάττωμα στο καλούπι???
Αστεία πράγματα.
Και επειδη ήμουν μπροστά στις αλλαγές αυτές - για να προλαβω τυχών ερωτήσεις- δεν παραλήφθηκε καμια βίδα, καμια λαστιχένια βαση για μείωση / εξάλειψη κραδασμών, ώστε να συντελεί στο άνοιγμα τρυπημα των ψυγείων.
Έχω κάποιες απορίες, το ψυγείο κάνει ρήγμα από κραδασμούς ή σαν να τρώγεται από μέσα και την ακούει ένα αδύνατο σημείο?
Κάποτε πιτσιρικάς δούλευα σε συνεργείο με φορτηγά Mercedes πολλά χρόνια και το αντιψυκτικό δημιουργούσε (πηνίο) γύρω από τα
χητωνια την λεγόμενη ηλεκρολυση και τρυπαγαν τα χυτονια αν θυμάμαι καλά μερικοί έλεγαν πως το πρόβλημα λύνεται με μια ψηλή ράβδο χαλκού σε κάποιον άλλο του νερού ή στο ψυγείο.
Συμβουλεψου ένας καλό ψυγειά μήπως σου έφτιαχνε κάποιο άλλο στα ίδια πλαίσια δεν μπορεί να μην υπάρχει άκρη.

Το τραγικό είναι πως και σπάνε, και χαλάνε και δεν πάνε και οι ιδιοκτήτες το κάνουν γαργάρα...Ψιλοπραματα
Δε χαλανε τα χοντα ρεεεεε.
![]()
Ε χοντα αφουΤο τραγικό είναι πως και σπάνε, και χαλάνε και δεν πάνε και οι ιδιοκτήτες το κάνουν γαργάρα...