- Δημοσιεύσεις
- 29.660
- Ηλικία
- 63
- Περιοχή
- Αγρινιο
- Μοτοσυκλέτα
-
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1
MODENAS X CITE 135 2009
- Όνομα
- ΜΙΧΑΛΗΣ
- Περιοχή
- ΑΓΡΙΝΙΟ
Biker Fest International: Η “Daytona Bike Week” της Ευρώπης!
Bikers!
Η “Ευρωπαϊκή Daytona Bike Week”- όπου Daytona η μεγαλύτερη συγκέντρωση μοτοσυκλετών custom στις ΗΠΑ – ονομάζεται Biker Fest International και έγινε στην Ιταλία… για 37η χρονιά!Το 37ο Biker Fest International είναι μια ετήσια ιταλική και διεθνής γιορτή για τη μοτοσυκλέτα και πιο συγκεκριμένα για τους “τσοπεράδες”, “καστομάδες”, Χαρλεάδες, αλλά και τους φίλους τους, με ένα πλούσιο πρόγραμμα από αξιοθέατα και πρωτοβουλίες, βόλτες, happening, αυτοσχέδιους αγώνες και συναυλίες… εκτός των άλλων.


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όλοι οι παραπάνω χαιρέτησαν μέσα σε όμορφες ηλιόλουστες ημέρες την έναρξη της 37ης διοργάνωσης του Biker Fest International, την πιο διάσημη και ιστορική εκδήλωση μοτοσυκλετών custom στην Ιταλία και μια από τις πιο φημισμένες και δημοφιλείς στην Ευρώπη.
Φέτος το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και αξιοθέατων ήταν πιο πλούσιο από ποτέ, με την εκδήλωση να γίνεται σε πέντε περιοχές του Lignano Sabbiadoro, στη Βόρεια Ιταλία, μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη Βενετία.



Η επιτυχία και η διασκέδαση του Biker Fest ήρθε από μόνη της, μετά από μια αξέχαστη εκδήλωση που έγινε sold out. Εκτός από τους δεκάδες χιλιάδες Ιταλούς μοτοσυκλετιστές, υπήρξε εισροή επισκεπτών από την Αυστρία και τη Γερμανία, με τους επισκέπτες να υπολογίζονται κοντά στις 120.000!
Μια συνεχώς αυξανόμενη τάση που επιβεβαιώνει τη σημασία της εκδήλωσης, αφού υπολογίζεται ότι τα χρήματα που εισέρρευσαν στην περιοχή ήταν περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ.



Το κοινό των ενθουσιωδών μοτοσυκλετιστών συνέρρευσε στην περιοχή Village of the Luna Park ήδη από το πρωί της Πέμπτης της προηγούμενης βδομάδας, με στόχο να επαναληφθεί η τεράστια επιτυχία του Biker Fest του 2022.
Πρώτη εκδήλωση για “προθέρμανση” ήταν η “γυναικεία σχολή οδήγησης” της Honda, ενώ πολυάριθμοι άλλοι κατασκευαστές έστησαν τα περίπτερά τους για test ride, με γνωστά, αλλά και νέα ονόματα στην ιταλική και ευρωπαϊκή αγορά.



Ο διεθνής χαρακτήρας του Biker Fest International φέτος έπιανε από την Άπω Ανατολή μέχρι τη Νότια Αμερική. Ο Κινέζος Τσεν έφτασε από την Κίνα, καβάλα στη Harley-Davidson του, φορώντας δερμάτινο γιλέκο με το σήμα της πρώτης λέσχης μοτοσυκλετιστών custom της νότιας Κίνας, της οποίας είναι πρόεδρος.
Συνεχιζεται......