- Περιοχή
- Μελίσσια
- Μοτοσυκλέτα
-
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
- Όνομα
- Παναγιώτης
- Περιοχή
- Mελισσια

Λέω κι εγώ δε θα το δει κανείς;AI Slop, έτσι λέγονται αυτά τα βίντεο. Μπούρδες άνευ ουσίας, άνευ επιστημονικής αλήθειας, ψαρωτικός τίτλος για να σε ''ψαρέψει'' από περιέργεια να το δεις, αχρείαστη διάρκεια και τζάμπα λόγια για να σε κρατήσει στο κανάλι όσο περισσότερο γίνεται, έσοδα για τον δημιουργό χωρίς να έχει ουσιαστικά δουλέψει να το φτιάξει.
1.4'' απόσταση αντί για 2'' γιατί τα αντανακλαστικά σου έχουν πέσει.
2.απέφυγε να οδηγείς βράδυ γιατί δεν προσαρμόζει καλά η όραση στα σκοτεινά.
3.ολος ο εξοπλισμος κάθε φορά, γιατί δεν επισκευάζεσαι όπως όταν ήσουν νέος.
4.στο μισό οι αποστάσεις που έκανες όταν ήσουν neos. Στάση κάθε ώρα.
5.μην οδηγείς μηχανή που σε κουράζει.
6.γυμναστική γιατί έχεις παρταλιάσει
7.η εμπειρία δεν λέει τίποτα.
AI Slop, έτσι λέγονται αυτά τα βίντεο. Μπούρδες άνευ ουσίας, άνευ επιστημονικής αλήθειας, ψαρωτικός τίτλος για να σε ''ψαρέψει'' από περιέργεια να το δεις, αχρείαστη διάρκεια και τζάμπα λόγια για να σε κρατήσει στο κανάλι όσο περισσότερο γίνεται, έσοδα για τον δημιουργό χωρίς να έχει ουσιαστικά δουλέψει να το φτιάξει.
Μην βλέπετε AI Slop, χάνετε τον χρόνο σας, μαθαίνετε ΑΝΟΗΣΙΕΣ, και αντί να τις καταπολεμάμε, τις διαδίδουμε κιόλας.
ΓΕΛΑΩ που στο 4.09 έχει τον Scott Adkins, μουαχαχαχαχα, ντάξ....
Ας μάθουμε και κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙ χρήσιμο αντί για τις ανοησίες παραπάνω
Δείτε:
Οχι.ΑΙ η οχι ειναι η ωμη πραγματικοτητα των 60....
Ναι.Οπως τα λέει ακριβώς είναι.Και ενίοτε χειρότερα.Οχι.
Διευκρίνιση για μειωμένης σαν και του λόγου σου.Ναι.Οπως τα λέει ακριβώς είναι.Και ενίοτε χειρότερα.
Φυσικά,ο νεοελλην παγκόσμιος rossi, δεν παραδέχεται τίποτα απ' όλα αυτά.Νομιζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει ακόμα και την φύση.Φυσικα τον μόνο που κοροϊδεύει είναι ο εαυτός του.
Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση "αυξημένε"Διευκρίνιση για μειωμένης σαν και του λόγου σου.
ΔΕΝ λέω ότι δεν γερνάει ο άνθρωπος.
Λέω οτι ΑΥΤΑ που λέει στο βιντεο, είναι ταυτολογίες, σαχλαμάρες, και ανοησίες.
Παράδειγμα στο 3, λέει ''ολος ο εξοπλισμός κάθε φορά, γιατί τώρα που γέρασες δεν επισκευάζεσαι το ίδιο γρήγορα''. Ενώ παλιά που ήσουν νέος, δεν πειράζει να οδηγάς με σαγιονάρα και φανελάκι ε; Γιατί επισκευάζεσαι γρήγορα. Και τι έγινε άμα πέσεις και γδαρθείς από γόνατο μέχρι ώμο, είσαι ΒΙΛΤΡΟΥΜΙΤΗΣ όταν είσαι κάτω των 50.
Αυτό λέγεται ταυτολογία, γιατί σου δίνει μια υπόθεση ΑΝ ''αυτό'', ΤΟΤΕ ''εκείνο'', και καλά κανόνας, μόνο που το ''εκείνο'' ισχύει ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ανεξάρτητα του ''αυτό''.
Ανάλογες ΑΝΟΗΣΙΕΣ είναι και τα υπόλοιπα, μην με βάλετε να τα εξηγώ τώρα, μεγάλα παιδιά είστε, βάλτε λίγο λογική στο μενού.
Ναι γιατι παρατησες το καβασακι και πηρες πενφεΠαντος εγω που ειμαι 61 καμια αχεση με τα αντανακλαστικα που ειχα στα 40 και και 50 και αποφευγω να οδηγω βραδυ .....βεβαια οι μηχανες σε ασφαλεια ειναι η μερα με την νυχτα καποτε πατουσες φρενο και δεν ηξερες αν σταματησεις και οδηγω μεγαλες μηχανες απο 18
Για αλλους πιστευω ακομα χειροτερα μυωπια παχος και και και ......οποτε στα μισα εχουν δικιο....

Ναι γιατι παρατησες το καβασακι και πηρες πενφε![]()
![]()
![]()

Αν ειχες ακομα ninja δεν θα ειχες κανενα θεμα εναν απο το αγρινιο που ξερω και εχει ninja και γληγορος ειναι και το βραδυ οδηγαει και τζοβενο ειναιΤρια ninja βεβαιως βεβαιως![]()
![]()

Ολα τα βιντεο απο την σελιδα μυθος και μηχανη ειναι AL και ειναι παπαριες
Εγω ειμαι μικρος ακομηΤο σιγουρο ειναι οτι δεν εχουμε τα αντανακλαστικα και την σντιληψη που ειχαμε πριν 10 και 20 χρονια....

Αρε που κατανταει ο ανθρωποςΕγω παντως δε το ανοιξα...αυτο το βινδεο....
Αποφευγω πραγματα που με στενοχωρούν...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk