ta-sio
new member
- Περιοχή
- ΚΕΡΚΥΡΑ
- Μοτοσυκλέτα
-
To NC750X, το γκρί, το καλό, το αντβέντσιουρρρ
Yamaha virago 250
- Όνομα
- TASOS
Χωρίς γυναικόπαιδα αυτό το ΣΚ και είπα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου. Αρχικά δεν είχα σκοπό να βγω εκτός Κέρκυρας και γι’ αυτό πήγα για ένα καφεδάκι στην Παλιά Περίθεια. Είναι ίσως το μοναδικό μέρος στο νησί που δεν βαριέμαι να επισκέπτομαι. Παλιά Περίθεια γιατί πολύ απλά…είναι παλιά. Έχουν μείνει τα ερείπια ενός, όχι και τόσο, παλιού οικισμού, αλλά παράλληλα έχουν μείνει 2-3 σπίτια τα οποία λειτουργούν σαν καφέ-ταβέρνες. Βρίσκεται σε υψόμετρο 450 μέτρων αλλά το κρύο είναι τσουχτερό, ειδικά αυτή την εποχή.
Κάθισα για ένα καφεδάκι και ως δια μαγείας….είχα ένα χάρτη μαζί.. Βρε λες;;;;;
Η απόφαση είχε παρθεί και για να το γιορτάσω κατέβηκα προς την πόλη από το passo Sokraki
(η δεύτερη φώτο δεν είναι δική μου αλλά ο δρόμος είναι έτσι. Μην σας ξεγελά, δεν είναι ασφαλής γιατί γλιστράει παντού από την υγρασία και στο πλάτος δεν χωράει μια μηχανή και ένα αμάξι)
Όταν είδα ότι ο φίλος Φίλιππος ήταν και αυτός στην Ήπειρο, του έριξα την πρόταση για καφεδάκι. Είχε σκοπό να πάει από Μέτσοβο για Μπάρο οπότε δώσαμε ραντεβού για καφέ στο Χαλίκι.

Κάθισα για ένα καφεδάκι και ως δια μαγείας….είχα ένα χάρτη μαζί.. Βρε λες;;;;;

Η απόφαση είχε παρθεί και για να το γιορτάσω κατέβηκα προς την πόλη από το passo Sokraki

(η δεύτερη φώτο δεν είναι δική μου αλλά ο δρόμος είναι έτσι. Μην σας ξεγελά, δεν είναι ασφαλής γιατί γλιστράει παντού από την υγρασία και στο πλάτος δεν χωράει μια μηχανή και ένα αμάξι)
Όταν είδα ότι ο φίλος Φίλιππος ήταν και αυτός στην Ήπειρο, του έριξα την πρόταση για καφεδάκι. Είχε σκοπό να πάει από Μέτσοβο για Μπάρο οπότε δώσαμε ραντεβού για καφέ στο Χαλίκι.