elis_gs
member
- Περιοχή
- Tirana - Albania
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1200 GSA LC
- Όνομα
- Elis
- Περιοχή
- Tirana - Albania
Μπράβο φίλε, πανέμορφα. Να είσαι γερός και να ταξιδευεις πάντα 

και πάλι μπράβο!! μου φτιάχνεις τις μέρες μου (γιατί κοιτάω συχνά τις φωτογραφίες σου)!
![]()

14η μέρα (Tavullia και επιστροφή)
View attachment 432
Το ξενοδοχείο πολύ καλό. Από πρωινό όμως άστα. Υποτιθέμενο πρωινό και αναχώρηση. Στάση για καύσιμο και κανά σάντουιτς να σταματήσει η πείνα
Μετά από λίγα χιλιόμετρα πήγα για ένα καρδιογράφημα στην πατρίδα του γιατρού. χεχε
View attachment 433
Στο Da Rossi cafe
View attachment 434
View attachment 435
Καφές 1,5 ευρώ, αλλά λιγότερα απο 100 δεν αφηνεις. Μπήκα στην μπουτικ. Να τα ψώνια να τα δώρα για τον ανηψιό, πάνε 130 ευρό
View attachment 436
Και τα λάφυρα απ τον πόλεμο
View attachment 437
View attachment 438
View attachment 439
Μετά την αναχώρηση από Ταβουλία πήρα τον παραλιακό δρόμο για Ανκόνα.
Λίγο πριν την επιβίβαση
View attachment 440
Και άρχησε η επιστροφή
View attachment 441
Δυστυχώς όλα τελειώνουν. Αλλά στην ζωή μου επιστρέφω πάντα την ώρα που είμαι έτοιμος για αναχώρηση.
Απολογισμός ταξιδιού: Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει.
Εγώ ακόμα καλπάζω στις Αλπεις. Το μυαλό μου αρνήται πεισματικά να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Είδα τόσα μέρη, τόσα βουνά, τόσο διαφορετικό κόσμο.
Οσο για το μοναχικό ταξίδι, ίσως το καλύτερο που έχω κάνει. Και φυσικά θα το επαναλάβω πολλές φορές. Ηδη έχει αρχήσει η επεξεργασά για πολύ βορρά του χρόνου.
Τα αρνητικά. Πολύ λίγα. Πρώτον η καθυστέρηση του καραβιού πρωτη μερα. Δεν μου άρεσε το Μονακό, και ούτε θέλω να ξαναπάω. Και το τελευταίο η βόμβα που έβαλαν στην Αουτοστρατα.
Ολο το υπόλοιπο ταξιδάκι μου ήταν σχέτη λατρεία.
Η δεν τ αναφερεις η με διεφυγε,ποιες ημερομηνιες πραγματοποιηθηκε το ταξιδι?14η μέρα (Tavullia και επιστροφή)
View attachment 432
Το ξενοδοχείο πολύ καλό. Από πρωινό όμως άστα. Υποτιθέμενο πρωινό και αναχώρηση. Στάση για καύσιμο και κανά σάντουιτς να σταματήσει η πείνα
Μετά από λίγα χιλιόμετρα πήγα για ένα καρδιογράφημα στην πατρίδα του γιατρού. χεχε
View attachment 433
Στο Da Rossi cafe
View attachment 434
View attachment 435
Καφές 1,5 ευρώ, αλλά λιγότερα απο 100 δεν αφηνεις. Μπήκα στην μπουτικ. Να τα ψώνια να τα δώρα για τον ανηψιό, πάνε 130 ευρό
View attachment 436
Και τα λάφυρα απ τον πόλεμο
View attachment 437
View attachment 438
View attachment 439
Μετά την αναχώρηση από Ταβουλία πήρα τον παραλιακό δρόμο για Ανκόνα.
Λίγο πριν την επιβίβαση
View attachment 440
Και άρχησε η επιστροφή
View attachment 441
Δυστυχώς όλα τελειώνουν. Αλλά στην ζωή μου επιστρέφω πάντα την ώρα που είμαι έτοιμος για αναχώρηση.
Απολογισμός ταξιδιού: Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει.
Εγώ ακόμα καλπάζω στις Αλπεις. Το μυαλό μου αρνήται πεισματικά να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Είδα τόσα μέρη, τόσα βουνά, τόσο διαφορετικό κόσμο.
Οσο για το μοναχικό ταξίδι, ίσως το καλύτερο που έχω κάνει. Και φυσικά θα το επαναλάβω πολλές φορές. Ηδη έχει αρχήσει η επεξεργασά για πολύ βορρά του χρόνου.
Τα αρνητικά. Πολύ λίγα. Πρώτον η καθυστέρηση του καραβιού πρωτη μερα. Δεν μου άρεσε το Μονακό, και ούτε θέλω να ξαναπάω. Και το τελευταίο η βόμβα που έβαλαν στην Αουτοστρατα.
Ολο το υπόλοιπο ταξιδάκι μου ήταν σχέτη λατρεία.