Με το here we go δεν είχα θέμα οπότε χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω Θανασακο!Κάποιο gps για το κινητό να κατεβάσουμε που να δουλεύει offline καλά ;
Δωρεάν κιόλας ; Μάγκα με έκανες αχαχαΜε το here we go δεν είχα θέμα οπότε χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω Θανασακο!
Δες το OsmAnd. Το έχω χρησιμοποιήσει εντός και εκτος Ελλάδας, χωρίς προβλήματα.Κάποιο gps για το κινητό να κατεβάσουμε που να δουλεύει offline καλά ;
Ευχαριστώ πολύ θα των δοκιμάσωΔες το OsmAnd. Το έχω χρησιμοποιήσει εντός και εκτος Ελλάδας, χωρίς προβλήματα.
Ευχαριστώ πολύ ! Αυτό μου είχανε πει κ άλλοι . Αλλά διάβασα σχόλια κάτω απτην εφαρμογή αρνητικά πολύ και λέω μήπως είναι μάπα ;Sygic.
Το έχω και εγώ
Ευχαριστώ πολύ ! Αυτό μου είχανε πει κ άλλοι . Αλλά διάβασα σχόλια κάτω απτην εφαρμογή αρνητικά πολύ και λέω μήπως είναι μάπα ;
Εμένα μου ζήταγε InternetΝα κάνω μια ενημέρωση εδώ για κάποιον που μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον κάποιο offline gps , μέλος ή μη .
Χρησιμοποιήσαμε τελικά το here we go σε offline mode και ήταν αξιοπρεπέστατο ! Ακόμα σου βαράει ιδιοποίηση όταν ξεπερνάς τα όρια ταχύτητας του δρόμου κάτι που στο εξωτερικό θα είναι χρήσιμο . Βέβαια σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες λειτουργεί το κινητό μας κανονικά , στην Αλβανία όμως όχι , πρέπει να αγοράσεις αλβανικό αριθμό .
το μόνο αρνητικό του κάπως ήταν ότι αν έπαιρνες λάθος στροφή πχ δεν σου έκανε επαναπρογραμματισμό διαδρομής. Απλά σε γύρναγε πίσω συνέχεια να πας απτον δρόμο που σου είχε βγάλει εξαρχής .
Εμένα μου ζήταγε Internet
Ωραίος...![]()
Έχει και online και offline χρήση .
Όπως το κανείς download μετά πας στους ληφθέντες χάρτες και κατεβάζεις τον χάρτη της χώρας που θέλεις .
Στην συνέχεια επιλέγεις χρήση εκτός σύνδεσης και μετά κανείς αναζήτησή του προορισμού