Συμμετοχη σε πολυημερες μοτοεκδηλωσεις....

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.503
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Για να πώ την αλήθεια έχω συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις μία από αυτές ήταν με πολλές πολλές μηχανές και όταν λέω πολλές το εννοώ πάνω από 170 φτου να μη τους ματιάξω τους φίλους που το διοργάνωσαν όπως & σε 24ωρο το 2016.

Το πιο σημαντικό ήταν για την εμπειρία και τις γνωριμίες με άλλους σύντροχους και ανταλλαγές απόψεων.

Και εγω Κωστα κατα καιρους.Αλλα με την πρωτη ευκαιρια ξεγλυστραω και κανω τα δικα μου.
 

jtnakos

member
Δημοσιεύσεις
1.876
Ηλικία
46
Περιοχή
Σάμπως ξέρω; Σιάτιστα- Πτολεμαΐδα- Γιάννενα
Μοτοσυκλέτα
Fiat Punto Adve
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Πτολεμαΐδα
Θα πήγαινα για να τιμήσω το χρόνο,τον κόπο και το χρήμα που κατανάλωσαν κάποια παλληκάρια για τέτοιου είδους διοργάνωση που καραδοκεί πολλούς κινδύνους και ευθύνη αλλά το παλεύουν μέχρι τελικής αποπεράτωσης για να δουν ζωγραφισμένο το χαμόγελο του κάθε πικραμένος αναβάτη που ψάχνει ταλαιπωρία.
Θα πήγαινα να γνωρίσω νέα φιλαράκια μιας και τους περισσότερους εδώ μέσα αν όχι όλους τους γνώρισα σε τέτοιου είδους μαζωξεις.
Θα πήγαινα γιατί είμαι εθισμένος στην ταλαιπωρία
 
Τελευταία επεξεργασία:

StepaS

well know member
Δημοσιεύσεις
3.187
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Εγώ αν και έχω ποστάρει κατά καιρούς σε διάφορα forum και έχω διαβάσει για πάααρα πολλές τέτοιες βόλτες έχω πάρει μέρος μόνο σε 3. Η πρώτη δε μου προσέφερε τίποτα απολύτως. Αντ`αυτού ήταν και ο λόγος για να φύγω από εκείνο το forum. Η δεύτερη (η οποία διήρκεσε 12 μέρες) ήταν μάθημα για όλα μου τα ταξίδια στο εξωτερικό.
Στην τρίτη ήμασταν μόνο ΚΤΜάδες στον Όλυμπο! Εκεί δε σας λέω τι παίχτηκε γιατί διαβάζουν και άτομα που δεν καβαλάνε "πορτοκαλί" διαβόλους! χεχεχε...

Εν κατακλείδι. Είμαι κλειστός τύπος και πολύ δύσκολα ξεσηκώνομαι να πάω βόλτα για να συναντήσω αγνώστους. Προτιμώ τις βόλτες με φίλους ή μόνος. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να καταλήξει μια μοτο-βόλτα όταν την μοιράζεσαι με άτομα που έχουν το ίδιο πάθος με `σένα!
 
Top Bottom