MIKEARMY
motoparea...what else?
- Μοτοσυκλέτα
- BMW 1200 RT 2011
- Όνομα
- mike
Καμία φορά να βάζουμε και καμία πρόταση εκδρομης μπορεί να έρθει κάποιος......![]()
δηλαδή δεν ειναι για πανω απο τριήμερο;;;;
Ένας παλιός Σαμοθράκιτης μου είχε πει ότι στην αριστερή πλευρά του νησιού έχει πιο νόστιμα κατσίκια....εγω γενικα δεν τρωω ουτε ξερω απο κατσικι και αρνι... (εκτος οταν φτιαχνει ο Νακος ξερετε αυτος που του πουλησαν φιατ πουντο για Boxer ADV) εκει ομως ηταν γλυκισμα χωρις την χαρακτηριστικη ενοχλητικη μυρωδια. Μου ειπαν οτι οφειλεται στο γεγονος οτι ειναι ελευθερα τα κατσικακια.
Στο θαλασσινο νερο εχεις δικιο το θυμηθηκα ..το αλλο δεν το ξερω....τωρα αριστερα οπως με βλεπεις η σε βλεπω?Ένας παλιός Σαμοθράκιτης μου είχε πει ότι στην αριστερή πλευρά του νησιού έχει πιο νόστιμα κατσίκια....
Και ότι η νοστιμιά τους οφείλεται στο ότι πίνουν θαλασσινό νερό και πεθαίνουν νεαρά από τα χέρια των ντόπιων
Όπως κοιταζόμαστεΣτο θαλασσινο νερο εχεις δικιο το θυμηθηκα ..το αλλο δεν το ξερω....τωρα αριστερα οπως με βλεπεις η σε βλεπω?
Όπως κοιταζόμαστε![]()
σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.......Σεξουαλικη βια στο μοτοπαρεα καταγγελω
σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.......![]()
Μακρια απο γιαπωνεζους
αντε να δω ποτε θα ξαναφαμε!Το μυστικό στη δικιά μου προβατίνα Μιχάλη ξέρεις ποιο είναι.....
ΤΟ ΜΑΛΑΚΩΜΑ BcdBcd
αντε να δω ποτε θα ξαναφαμε!
αντε να δω ποτε θα ξαναφαμε!