Με την ευκαιρία του εξαιρετικού καιρού βόλταρα μέχρι το Πόρτο Γερμενό για καφεδάκι στην παραλία.
FZMAN new member Δημοσιεύσεις 299 Ηλικία 58 Όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ 15 Μαρτίου 2020 #1 Με την ευκαιρία του εξαιρετικού καιρού βόλταρα μέχρι το Πόρτο Γερμενό για καφεδάκι στην παραλία.
maik900 Administrator Motoparea team Δημοσιεύσεις 29.663 Ηλικία 63 Περιοχή Αγρινιο Μοτοσυκλέτα KAWASAKI ΖΧR 900 1999 Varadero 1000 MK1 MODENAS X CITE 135 2009 Όνομα ΜΙΧΑΛΗΣ Περιοχή ΑΓΡΙΝΙΟ 15 Μαρτίου 2020 #2 Ωραιος
esel Μαθουσάλας member Motoparea Team Δημοσιεύσεις 17.832 Περιοχή μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα) Όνομα Στελιος Τζιανετοπουλος Περιοχή μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα) 15 Μαρτίου 2020 #3
dikoukos old member Δημοσιεύσεις 4.427 Ηλικία 56 Όνομα Xατζηπετροs Δημητρηs 15 Μαρτίου 2020 #4 Ωραιος Παραλια βλεπω καφεδακι δεν βλεπω Γιατι και εγω για καφε ξεκινησα και στο περιπτερο με πορτοκαλαδα κατεληξα (ολα κλειστα)
Ωραιος Παραλια βλεπω καφεδακι δεν βλεπω Γιατι και εγω για καφε ξεκινησα και στο περιπτερο με πορτοκαλαδα κατεληξα (ολα κλειστα)
Arisxios member Δημοσιεύσεις 1.861 Ηλικία 57 Περιοχή Πειραιας Μοτοσυκλέτα Πατίνι Όνομα Αρης Περιοχή Πειραιας 15 Μαρτίου 2020 #5 ωραίος !!!! Bike
karad-geo Μαθουσάλας member Δημοσιεύσεις 8.854 Ηλικία 48 Περιοχή ΑΘΗΝΑ Μοτοσυκλέτα HONDA Varadero 1000cc MK2 Όνομα ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 15 Μαρτίου 2020 #6 FZMAN έγραψε: Με την ευκαιρία του εξαιρετικού καιρού βόλταρα μέχρι το Πόρτο Γερμενό για καφεδάκι στην παραλία. Click to expand...
FZMAN έγραψε: Με την ευκαιρία του εξαιρετικού καιρού βόλταρα μέχρι το Πόρτο Γερμενό για καφεδάκι στην παραλία. Click to expand...
Giorgos-Patra well know member Δημοσιεύσεις 3.186 Ηλικία 55 Περιοχή Πατρα Μοτοσυκλέτα VSTROM DL 650 YAMAHA A 100 Όνομα Γιώργος Περιοχή Πάτρα 15 Μαρτίου 2020 #7 Μπράβο Γιώργο !!!
FZMAN new member Δημοσιεύσεις 299 Ηλικία 58 Όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ 15 Μαρτίου 2020 #8 dikoukos έγραψε: Ωραιος Παραλια βλεπω καφεδακι δεν βλεπω Γιατι και εγω για καφε ξεκινησα και στο περιπτερο με πορτοκαλαδα κατεληξα (ολα κλειστα) Click to expand... Η καφετέρια ηταν ανοιχτή μονο για καφέ σε χαρτινο ποτηρι που πήρα μαζί μου και καθισα στην παραλία να τον πιω Μονο για take away καφέ
dikoukos έγραψε: Ωραιος Παραλια βλεπω καφεδακι δεν βλεπω Γιατι και εγω για καφε ξεκινησα και στο περιπτερο με πορτοκαλαδα κατεληξα (ολα κλειστα) Click to expand... Η καφετέρια ηταν ανοιχτή μονο για καφέ σε χαρτινο ποτηρι που πήρα μαζί μου και καθισα στην παραλία να τον πιω Μονο για take away καφέ