Κάτι ανάλογο εχω σκεφτεί κι εγω να κάνω σαν διαδρομή
Galaher member Δημοσιεύσεις 1.669 Ηλικία 46 Περιοχή Αθηνα Μοτοσυκλέτα Bmw f 650 gs Aprilia sr 200 gt Όνομα ΚΩΣΤΑΣ Περιοχή Αχαρναι 18 Ιουνίου 2021 #41 Κάτι ανάλογο εχω σκεφτεί κι εγω να κάνω σαν διαδρομή
Σάββας Μαθουσάλας member Δημοσιεύσεις 7.450 Ηλικία 62 Περιοχή Αθήνα Μοτοσυκλέτα Diesel RC90 Όνομα Σάββας Περιοχή Αθήνα 19 Ιουνίου 2021 #42 stelios62 έγραψε: ... χε(θ)ε μας , βρε Γιωργο ....! Click to expand... Ώπα ώπα...στάκαμαν...να διευκρινισθεί τι είδους χέσιμ@ θες να κανονίσει....
stelios62 έγραψε: ... χε(θ)ε μας , βρε Γιωργο ....! Click to expand... Ώπα ώπα...στάκαμαν...να διευκρινισθεί τι είδους χέσιμ@ θες να κανονίσει....
Σάββας Μαθουσάλας member Δημοσιεύσεις 7.450 Ηλικία 62 Περιοχή Αθήνα Μοτοσυκλέτα Diesel RC90 Όνομα Σάββας Περιοχή Αθήνα 19 Ιουνίου 2021 #43 Galaher έγραψε: Κάτι ανάλογο εχω σκεφτεί κι εγω να κάνω σαν διαδρομή Click to expand... Εσύ όλο σκέφτεσαι αλλά κοκό δεν γλιέπουμε!
Galaher έγραψε: Κάτι ανάλογο εχω σκεφτεί κι εγω να κάνω σαν διαδρομή Click to expand... Εσύ όλο σκέφτεσαι αλλά κοκό δεν γλιέπουμε!