Μουσικές ταινίες με Pop-Rock-Metal

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.526
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Μουσικές ταινίες με Pop-Rock-Metal-αλήτικη ψυχή για όσο μένουμε σπίτι!



Επιλέξαμε 8 μουσικές ταινίες για να περάσουμε ευχάριστα τον χρόνο μας!

Επιλέξαμε 8 μουσικές ταινίες γύρω από την pop-rock-metal σκηνή γιατί τώρα που μένουμε σπίτι μας και κλαίμε με μαύρο δάκρυ για τα lives που χάσαμε (ή ανυπομονούμε για τα μελλοντικά), χρειαζόμαστε λίγη έμπνευση.

Είναι σίγουρο ότι αφού δούμε κάποια από τις προτεινόμενες ταινίες θα ταυτιστούμε με κάποιον από τους βασικούς χαρακτήρες (όπως για παράδειγμα εμείς που μόνο μουστάκι δεν αφήσαμε προς τιμήν του Freddie Mercury ή σκεφτήκαμε να αρχίσουμε να ζούμε σε ένα βανάκι). Ιδού λοιπόν 8 φιλμ με pop-rock-metal-αλήτικη ψυχή και με πολύ χιούμορ.

The Dirt (2019)


Λίγες μπάντες ήταν τόσο φασαριώζικες στην καριέρα τους όσοι οι Mötley Crüe που στην δεκαετία του ’80 μεσουράνησαν και σημάδεψαν με τον δικό τους τρόπο την rock. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο που έγραψαν to 2001 τα μέλη μαζί με τον Neil Strauss, ονόματι The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band. Πρωταγωνιστούν οι: Machine Gun Kelly, Douglas Booth (Noah), Iwan Rheon (Game Of Thrones).


Rock Star (2001)


Από μικρός ο Κρις Κόουλ (Mark Wahlberg) είχε πάθος με την ροκ μουσική. Την ημέρα εργάζεται ως επισκευαστής φωτοτυπικών μηχανημάτων.Τη νύχτα όμως είναι ο τραγουδιστής του τοπικού συγκροτήματος «Blood Pollution». Τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή, η τύχη χαμογελά στον Κρις και τα όνειρά του πραγματοποιούνται όταν καταφέρνει να γίνει ο frontman του αγαπημένου του συγκροτήματος.

Rocketman (2019)


Στο απόγειο της δόξας του, ο Έλτον Τζον (ω ναι! ο ίδιος πρωταγωνιστεί) διηγείται τη ζωή και την καριέρα του σε μια ομάδα ασθενών μιας κλινικής αποτοξίνωσης. Μέσα στην σκιαγράφηση του rockstar Έλτον Τζον, ο σκηνοθέτης παρουσιάζει την πάλη του σχετικά με την σεξουαλική προτίμηση του πρωταγωνιστή καθώς και τα σκαμπανευάσματα της καριέρας του.

The Doors (1991)


Πρόκειται για την βιογραφική ταινία της ομώνυμης μπάντας – The Doors – που θριάμβευσε στην εποχή του 60’. Η ταινία βασίζεται στη ζωή του Jim Morrison ξεκινώντας από την παιδική ζωή του ως τις εξαρτήσεις, τον θρίαμβο, την φήμη και τον θάνατο του. Πρωταγωνιστούν οι: Meg Ryan, Val Kilmer και Kyle MacLachlan.

Almost Famous (2000)


Ένα λυκειόπαιδο, ο Γουίλιαμ έχει την ευκαιρία να γράψει μια ιστορία για το Rolling Stone Magazine σχετικά με ένα upcoming ροκ συγκρότημα καθώς τους συνοδεύει στην περιοδεία τους. Εκεί θα βιώσει την “πίσω από τα παρασκήνια” ζωή της μπάντας και οι νέες του εμπειρίες θα τον βοηθήσουν να βρει τον εαυτό του. Είναι μία από τις πιο γνωστές μουσικές ταινίες, γι αυτό ευθύνονται οι ατάκες της νεαράς τότε Kate Hudson.

The Runaways (2010)


Μία βιογραφική ταινία για την all-girl μπάντα της δεκαετίας του ’70, The Runaways. Η σχέση μεταξύ των μελών της μπάντας Cherie Currie (Dakota Fanning) και Joan Jett (Kristen Stewart) αποτελεί το βασικό μέρος της πλοκής της ταινίας.

Bohemian Rhapsody (2018)


Πολλά χαρτομάντηλα χρειαστήκαμε από τη συγκινητική ερμηνεία του Rami Malek στο Bohemian Rhapsody. Πρόκειται για μια ταινία που υμνεί την μουσική των Queen και τον εξαιρετικό lead singer Freddie Mercury. Ο Freddie αντέκρουσε τα στερεότυπα και τη συντριπτική παράδοση για να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους διασκεδαστές του πλανήτη.

American Satan (2017)


Ένα νεαρό ροκ συγκρότημα, το μισό από την Αγγλία και το μισό από τις ΗΠΑ, εγκαταλείπουν το κολέγιο και μετακομίζουν στο Sunset Strip για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Ζώντας σε ένα βανάκι, το πάθος και το ταλέντο τους υπερβαίνουν τα μέσα επιβίωσής τους. Ένας αινιγματικός ξένος βλέπει τις πραγματικές του δυνατότητες και τους χειραγωγεί συναισθηματικά σε μια περίοδο αδυναμίας.

Στη μέση μιας επαγγελματικής συμφωνίας, η μουσική τους και οι δράσεις τους καταλήγουν να επηρεάζουν την κοινωνία κατά πολύ. Μπορούν να πάρουν πίσω τον έλεγχο του πεπρωμένου τους πριν είναι πολύ αργά; Πρωταγωνιστεί ο lead singer των Black Veil Brides, Andy Black.


BcdeBcdeBcdeBcdeabcdabcdabcdabcd
 
Top Bottom