R.E.H
member
- Μοτοσυκλέτα
- Royal Enfield Himalayan
- Όνομα
- Παναγίωτης
- Περιοχή
- Νίκαια
Περσινή βόλτα .........
αλλά μιας και δεν ταξιδεύουμε πλέων ας ταξιδέυσει το μυαλό
Μετά το κάζο που μου έκανε ο Βούδας,
[/URL]
Οι Ολύμπιοι συνωμότησαν μεταξύ τους, με τον καιρό, με την σύζυγο, με τον Γούγλη έτσι ώστε να καταφέρω και να επισκεφτώ τον Απόλλωνα αλλά και να περάσω ωραία και να δω μέρη που δεν είχα ξαναδεί.
Οπότε το Σαββατο που μας πέρασε ξεκίνησα 07:45 και επέστρεψα στις 20:23 μετά από 487 χλμ και 48,5 ευρώ έξοδα.
Σε αυτό το ταξίδι θα ήμουν μόνος, ο τζουνιορ δεν θα ακολουθούσε αυτή την φορά (αυτός έχασε ) έχει αγώνες την αλλη εβδομάδα και δεν ήθελα να τον κουράσω.
Μέχρι την έξοδο για το Κιάτο πήγα από την εθνική με 100-110.
Πρώτη στάση στην ΒΡ πρίν τα διόδια του Κιάτου για ανεφοδιασμό
Μπουγατσα με κρέμα και φραπε για μένα, απλή αμόλυβδη για το Himalayan
Πήρα την έξοδο για Κιάτο – Στυμφαλία και ακολουθούσα τις οδηγίες του Γούγλη,
δεν είχε κίνηση ήμουν σχεδόν μόνος μου στον δρόμο
Η θέα ήταν καταπληκτική, ατενίζοντας τα χιονισμένα βουνά (αν δεν κάνω λάθος είναι το όρος Κυλλήνη)
Συνεχίζω στην Επαρχιακή οδό Κιάτου – Βυτίνας (ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του Γούγλη)
και πριν τους Καλλιανους στρίβω αριστερά στην Επαρχιακή οδό Καλλιανου – Λεβιδίου.
Σταση για φωτό αλλα και για να βεβαιωθώ ότι ο Γούγλης με πάει σωστά, ο δρόμος στενός δίπλα απο την λίμνη Στυμφαλία δεν θύμιζε με τίποτα επαρχιακή όδο.
Ο Ηρακλής είχε κάνει καλή δουλειά όσο και αν κοίταξα δεν είδα πουθενά καμία κακιασμένη όρνιθα
αλλά μιας και δεν ταξιδεύουμε πλέων ας ταξιδέυσει το μυαλό
Μετά το κάζο που μου έκανε ο Βούδας,
[/URL]
Οι Ολύμπιοι συνωμότησαν μεταξύ τους, με τον καιρό, με την σύζυγο, με τον Γούγλη έτσι ώστε να καταφέρω και να επισκεφτώ τον Απόλλωνα αλλά και να περάσω ωραία και να δω μέρη που δεν είχα ξαναδεί.
Οπότε το Σαββατο που μας πέρασε ξεκίνησα 07:45 και επέστρεψα στις 20:23 μετά από 487 χλμ και 48,5 ευρώ έξοδα.
Σε αυτό το ταξίδι θα ήμουν μόνος, ο τζουνιορ δεν θα ακολουθούσε αυτή την φορά (αυτός έχασε ) έχει αγώνες την αλλη εβδομάδα και δεν ήθελα να τον κουράσω.
Μέχρι την έξοδο για το Κιάτο πήγα από την εθνική με 100-110.
Πρώτη στάση στην ΒΡ πρίν τα διόδια του Κιάτου για ανεφοδιασμό
Μπουγατσα με κρέμα και φραπε για μένα, απλή αμόλυβδη για το Himalayan

Πήρα την έξοδο για Κιάτο – Στυμφαλία και ακολουθούσα τις οδηγίες του Γούγλη,
δεν είχε κίνηση ήμουν σχεδόν μόνος μου στον δρόμο

Η θέα ήταν καταπληκτική, ατενίζοντας τα χιονισμένα βουνά (αν δεν κάνω λάθος είναι το όρος Κυλλήνη)

Συνεχίζω στην Επαρχιακή οδό Κιάτου – Βυτίνας (ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του Γούγλη)
και πριν τους Καλλιανους στρίβω αριστερά στην Επαρχιακή οδό Καλλιανου – Λεβιδίου.
Σταση για φωτό αλλα και για να βεβαιωθώ ότι ο Γούγλης με πάει σωστά, ο δρόμος στενός δίπλα απο την λίμνη Στυμφαλία δεν θύμιζε με τίποτα επαρχιακή όδο.

Ο Ηρακλής είχε κάνει καλή δουλειά όσο και αν κοίταξα δεν είδα πουθενά καμία κακιασμένη όρνιθα