Φίλε τόσο κοντά μας, πάνω σε βουνό, τόσες πολλές και ωραίες στροφές, θάλασσα, τι άλλο να ζητήσεις????αγαπημένη βόλτα η συγκεκριμένη...σταθερή αξία, μπράβο παίδες !![]()
και πηγαίνοντας προς Γεράνια (Πίσια κλπ.)....έριξαν και νέα άσφαλτο από ότι έμαθα στη Μάνδρα ;Φίλε τόσο κοντά μας, πάνω σε βουνό, τόσες πολλές και ωραίες στροφές, θάλασσα, τι άλλο να ζητήσεις????![]()
Φάγαμε ένα γιούλμπαση στην ταβέρνα στα Πίσια άστα να πάνε φίλε...Ναι έχουν ρίξει καινούργια ασφαλτο στο κατεστραμένο κομμάτι... Έγινε!!!και πηγαίνοντας προς Γεράνια (Πίσια κλπ.)....έριξαν και νέα άσφαλτο από ότι έμαθα στη Μάνδρα ;
Υ.Γ. στην επόμενη δώστε σήμα, αν θέτε παρέα...![]()
Σας άκουσα ΚώσταΠεράσαμε απο τα Πίσια με την παρέα για να βγούμε χωμάτινα στους Αγ. Θεοδώρους για πίτα-γιαουρτλού κτλ.
Είδα τα μηχανάκια σας εξω απο τη ταβέρνα τη καλή.
Μάνδρα Βίλια Πόρτο Γερμενό Ψάθα Πίσια Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτράκι και πίσω εκτός Εθνικής Παναγιώτη. Αυτή ήταν η πλήρης διαδρομή!Ωραία βόλτα...η ψυχοθεραπεία μου.
Εγώ το πάω και πιο πέρα...Αλεποχώρι-Περαχώρα.
Πάντα τέτοια!
Μάνδρα Βίλια Πόρτο Γερμενό Ψάθα Πίσια Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτράκι και πίσω εκτός Εθνικής Παναγιώτη. Αυτή ήταν η πλήρης διαδρομή!
Είναι μια διαδρομή που αν θέλεις να την πας χαλαρά, κάνεις την βολτίτσα σου....Αν θες όμως και ξέρεις τον δρόμο μπορείς να την πάς και πιο γρήγορα αλλά πάντα με προσοχή!!!Copy paste Γιάννη...ναι είναι από τις καλύτερες διαδρομές, με απίστευτες εναλλαγές στα τοπία.
Από την Ψάθα και μετά βέβαια...μόνο θάλασσα στο πλάι.
Τα κακά του χάλια δεν θα το έλεγα αλλά σίγουρα θέλει προσοχή, έχει κάποιες λακκούβες και σε κάποια σημεία κόβεται η κυκλοφορία με φανάρια για την διάβαση του ενός ή του άλλου ρεύματος κυκλοφορίας εναλλάξ.Ευγε παιδια και παλι , αγαπημενη διαδρομη ..!!
Πειτε μου ομως σας παρακαλω πως ειναι ο παραλιακος μετα την ψαθα ? συνεχιζει να εχει τα κακα του τα χαλια ?