Κοζάνη-Φλώρινα-Καστοριά 28/6

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Κυριακάτικη βόλτα, ένας αγαπημένος τοπικός κύκλος της Δυτ. Μακεδονίας.
Το πρώτο καφεδάκι μάλλον στην ορεινή δροσιά του Πισοδερίου, μάλλον κάτι φαγώσιμο με την μεγάλη στάση σε Καστορία (ή μπορεί και Πρέσπες ανάλογα τα κέφια) και δεύτερο μεσημεριανό-απογευματινό καφεδάκι στην Βλάστη.

Το δρομολόγιο στο περίπου, με όποιες τυχόν αλλαγές προκύψουν.
Μίζα σε λογικές ώρες, όχι αξημέρωτα. Είναι λίγα τα χλμ. (Κάπου 220)

https://goo.gl/maps/AkRh5MF64ScRptBc8

Όπως πάντα, αν δεν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον συμμετοχής μέχρι Σάββατο πρωί, πιθανόν να την κάνω κι εγώ για αλλού με κάποιο τοπικό γκρουπάκι.

Bye

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κυριακάτικη βόλτα, ένας αγαπημένος τοπικός κύκλος της Δυτ. Μακεδονίας.
Το πρώτο καφεδάκι μάλλον στην ορεινή δροσιά του Πισοδερίου, μάλλον κάτι φαγώσιμο με την μεγάλη στάση σε Καστορία (ή μπορεί και Πρέσπες ανάλογα τα κέφια) και δεύτερο μεσημεριανό-απογευματινό καφεδάκι στην Βλάστη.

Το δρομολόγιο στο περίπου, με όποιες τυχόν αλλαγές προκύψουν.
Μίζα σε λογικές ώρες, όχι αξημέρωτα. Είναι λίγα τα χλμ. (Κάπου 220)

https://goo.gl/maps/AkRh5MF64ScRptBc8

Όπως πάντα, αν δεν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον συμμετοχής μέχρι Σάββατο πρωί, πιθανόν να την κάνω κι εγώ για αλλού με κάποιο τοπικό γκρουπάκι.

Bye
Καλή βόλτα σε Όσους συμμετάσχουν!! BikeSmileys drinking beer Emoticon

Pan-dvs

well know member
Motoparea Team
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Θα ανεβουμε δυο μηχανες απο Κονιτσα,Γραμμο κλπ.Δεν μας βγαινει να συνδιασουμε το υπολοιπο δρομολογιο γιατι εχουμε αλλη διαδρομη.

Υπαρχει περιπτωση να βρεθουμε Νεστοριο για καφεδακι;

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Μ-Ε-Σ-Α!!! μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.
Επειδή είσαι μόνος ενδιαφερόμενος μέχρι στιγμής, θα περιμένω να μου το κλειδώσεις για σίγουρα μέχρι αύριο και μετά βλέπουμε ώρες αναχώρησης κλπ. (επειδή γράφεις μέχρι αποδείξεως του αντίθετου)

Θα ανεβουμε δυο μηχανες απο Κονιτσα,Γραμμο κλπ.Δεν μας βγαινει να συνδιασουμε το υπολοιπο δρομολογιο γιατι εχουμε αλλη διαδρομη.

Υπαρχει περιπτωση να βρεθουμε Νεστοριο για καφεδακι;

Χλωμό Πάνο. Επειδή θα πρέπει να βάλουμε κάτω ώρες να δούμε τι ώρα θα συμπέσει να είμαστε σε εκείνη την περιοχή και να έχουμε και τα δύο γκρουπ στο νου μας απρόοπτα και καθυστερήσεις (να είμαστε δηλαδή με το ρολόι στο χέρι) κάτι που δεν θέλω σε μια βόλτα που ξεκινάω χωρίς σαφές πλάνο κίνησης πέρα από την ευρύτερη περιοχή. Άσε που μέχρι στιγμής μόνο ο @thimiospoul ενδιαφέρθηκε και άφησε και "παραθυράκι" πως μπορεί να μην κάτσει. Κάτσε να δούμε πως θα πάει η συμμετοχή.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Το βάζω κι εδώ, μήπως και θελήσει κανείς να ακολουθήσει τελευταία στιγμή με εμένα και τον Θύμιο την βόλτα.

Σημείο συγκρότησης και αναχώρησης Lidl Πτολεμαΐδας, ώρα 10:30 πρωί Κυριακής. Δίνει άπλετο χρόνο ακόμη και στους πιο μακρινούς να ξεκινήσουν 1 ή 2 ώρες πριν και να μας συναντήσουν.
Bye

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ωραία Ροκάδικη βόλτα σήμερα με τον Θυμιο.
Γυρισαμε 3 νομούς και τέλος καταλήξαμε για μπύρες στο crossroads στην Κοζάνη, που σήμερα έχει και κάποιο motohappening (πολλά ατομα απο τσοπερολέσχες είδα)

Αντε και στη επόμενη!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Επεσες σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες στην βόλτα δεν ασχολούνται με το άθλημα της φωτογραφίας.
Κατάλαβα, Εσείς μου φαίνεται δεν πάτε στο βουνό για την βόλτα....RollingRollingRollingRollingRollingRolling

Top Bottom