Καφεδακι στο Αγρινιο στις 16 του Δεκεμβρη

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
επειδη εχω μαθει να μιλαω τελευταιος:D:D:D σας πληροφορω λοιπόν οτι σημερις το τραινακι ηταν ΥΠΕΡ ταχεία....ολοι εσεις οι λοιποι συγγενεις "αρρωστογριες" και οι λοιποι "δουλευταράδες"καθως και η αλλη η ματιασμενη(πφφφφ) σας λεω οτι εγω και ο 1,14 δεν φαγαμε σταγόνα βροχή σ ολη την διαδρομή...funnyLaughfunnyLaughRollingRollingRolling
θα βαλω καποιες φωτο αυριο...
Εεε όχι και άρρωστογριές πάτερ abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkυπερταχεία τώρα με πενφε δεν σε πιστεύω....

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
επειδη εχω μαθει να μιλαω τελευταιος:D:D:D σας πληροφορω λοιπόν οτι σημερις το τραινακι ηταν ΥΠΕΡ ταχεία....ολοι εσεις οι λοιποι συγγενεις "αρρωστογριες" και οι λοιποι "δουλευταράδες"καθως και η αλλη η ματιασμενη(πφφφφ) σας λεω οτι εγω και ο 1,14 δεν φαγαμε σταγόνα βροχή σ ολη την διαδρομή...funnyLaughfunnyLaughRollingRollingRolling
Γιαυτό σ'αγαπάω....

User V

Μαθουσάλας member
Τέτοια τους λες και θα σου την στήσουν να σε ξυρίσουν.. cdefghi

Top Bottom