Μάνο, beverly πια σε 300 η 400!!!Εγώ αν το αλλάξω θα πάρω Beverly 350 το απόλυτο σε αυτά τα κυβικά, τα έχει όλα φρένα κρατήματα γκάζια τα SH είναι πτωχοί συγγενείς... Και μετάδοση με δίσκους... Ο απόλυτο λέμε...
Yamaha Xenter 150 με monoshock. Σε αυτά τα κυβικά είναι το μόνο φιλικο για την μεσηΚαι εγω έχω έρθει σε σκέψη για σκούτερ
Έχω ένα κινέζο που δεν έχω κάνε πρόβλημα με καμία ζημιά το μόνο θέμα είναι με την ανάρτηση που μαστιγώνει την πληγωμένη μου μέση μου και λέω τώρα βάζω μια ανάρτηση σούπερ ντουπερ ή του δίνω δρόμο και πάω για σκούτερ
Για αυτό εδώ τι λέτε ;
Liberty 150 Euro 5 4S3V
Θα το ήθελα και πιο νέο από το 2018 και μετάYamaha Xenter 150 με monoshock. Σε αυτά τα κυβικά είναι το μόνο φιλικο για την μεση
Με λίγα λόγια με μια καλή ανάρτηση στο θεσπέσιο κινέζο μου θα είμαι καλύτερος από ένα σκούτερ
Yamaha Xenter 150 με monoshock. Σε αυτά τα κυβικά είναι το μόνο φιλικο για την μεση

το χει φιλος..το χω κανει βολτα αυτο το γιαμαχα..Φυσικα δεν καταλαβα κατι δεν ξερω απο σκουτερΜην περιμενεις δραματικες αλλαγες ομως.
Η σωστη αναρτηση που θα επρεπε να ειχαν ολα τα ακριβα σκουτερ , εχει και 16'ρηδες τροχους , αν δεν υπαρχουν σοβαρα θεματα αξιοπιστιας Yamaha Taiwan ( μακρια απο μενα παντως .....) ισως.![]()

Taiwan όχι ΚορέαSym ? Best value for money? Δε ξέρω, λέω τώρα, Κορέα. Αλλά δεν ξέρω από σκούτερ εγώ, τα σιχαίνομαι...
Sent from my A80Pro using Tapatalk
Μην λες μεγαλες κουβεντες και εμενα δεν μου αρεσαν και ψαχνομαι να αγορασω οσο για το sym συμφωνω οτι ειναι vmf αλλα σε μεταχειρο οι ιδιοκτητες νομιζουν οτι εχουν τρεισερSym ? Best value for money? Δε ξέρω, λέω τώρα, Κορέα. Αλλά δεν ξέρω από σκούτερ εγώ, τα σιχαίνομαι...
Sent from my A80Pro using Tapatalκ

Μην ξεχνατε οτι η "αγορα δεν κανει ποτε λαθος" οταν επιμενει σε καποιον optimum τυπο μηχανης για συγκεκριμενη κατηγορια χρησεως.Sym ? Best value for money? Δε ξέρω, λέω τώρα, Κορέα. Αλλά δεν ξέρω από σκούτερ εγώ, τα σιχαίνομαι...

Καλά εντάξει!!! κάθομαι χαζεύω σχόλια σχετικά με το SH (με γνώμονα - ερώτηση ρε σύ ταξιδεύει το 300αράκι; Και βλέπω το σχόλιο σου ) , αύριο μάλλον θα κάνω την πρώτη μου αγορά του 13’ , ελπίζω να το ταξιδέψω όσο εσύ!Κοίτα να δεις.
Ότι πληρώσεις θα πάρεις.
Το ΣΥΜ είναι πολύ καλό εργαλείο ομολογουμένως αν όμως δεν μπορείς - δεν θέλεις να πάρεις το Χοντάκι.
Προσωπικά είχα πάρει το Χοντάκι όταν ήθελα όλα σε ένα και με ταξίδεψε πολύ καλά από το 2010 - 2016 περίπου 65.000 χλμ πόλη και ταξίδια συνέχεια. Πώς μπορώ να πω εγώ τουλάχιστον για κάτι άλλο?
Δείγματα στα γρήγορα.
Ευρυτανία παρέα με ...:
![]()
Γαλαξίδι :
![]()
Μονεμβασιά αυθημερόν 700 χλμ :
![]()
Βουνά :
![]()
Λαγκάδια
![]()
![]()
Και ο κατάλογος συνεχίζει ατελείωτος.
Ακόμα ζει στα χέρια φίλου πλέον.
Με το καλό να το πάρεις και καλά ταξίδια!Καλά εντάξει!!! κάθομαι χαζεύω σχόλια σχετικά με το SH (με γνώμονα - ερώτηση ρε σύ ταξιδεύει το 300αράκι; Και βλέπω το σχόλιο σου ) , αύριο μάλλον θα κάνω την πρώτη μου αγορά του 13’ , ελπίζω να το ταξιδέψω όσο εσύ!