Sapiokaravo
well know member
Ναι ειπαμε και φρεσκο. 20 χιλιομετρα η αποσταση, τον οποιο πολλα GPS δεν τον βγαζουν.......Μπαμπη δεν διαβαζεις τα σχολια μαλλον!και απο φωκιανο?
εχει δρομο για κυπαρισσι????![]()

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι ειπαμε και φρεσκο. 20 χιλιομετρα η αποσταση, τον οποιο πολλα GPS δεν τον βγαζουν.......Μπαμπη δεν διαβαζεις τα σχολια μαλλον!και απο φωκιανο?
εχει δρομο για κυπαρισσι????![]()

Εξαιρετικά!!Τέσσερις ημέρες με την έφηβη κόρη,σε Φωκιανό και Κυπαρίσσι Λακωνίας.
Η ιδέα ήταν και των δύο εμένα και της Θεοδώρας.
Ελεύθερο κάμπινγκ αλλά πού?
Πέσανε πολλές ιδέες στο τραπέζι, Μεγανήσι Λευκάδας, Φωκίδα που πηγαίνουμε συχνά, αλλά επικράτησε η ιδέα του Φωκιανού,που είχα ξαναπάει το 2018, σε συνάρτηση της μοτοπαρεας Λεωνιδίου.
Καταπληκτικά μέρη, χωρίς πολύ βαβούρα και όπως τελικά το θέλαμε.
Η στιγμή που να ξυπνάς το πρωί στις 7,και να απολαμβάνεις ανατολή Ήλιου,και πρωινό μπάνιο ανεπανάληπτες.
Συνεχιζεται
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς GS ρε φίλε είναι ανάλατο....Ομορφες εικονες
Καλη παρεα
Τι αλλο να ζητησει κανεις;

Με το καλό και η επόμενη ο δρόμος Φώκιανο κυπαρίσσι όλα τα λεφτά με καταπληκτική θέα νέα καλής ποιότητας άσφαλτος και όπως είπες δεν τον έχει κανένα GPS oυτε το Google maps. Έχω τον έκανα τον Ιούλιο πηγαίνοντας από Νεαπολη Μονεμβασια λιμήν ιερακα κυπαρισσι φώκιανο Λεωνίδιο. Βάζω και 2 φώτο από το εν λόγω δρόμο (κυπαρισσι - φώκιανο).Ναι ειπαμε και φρεσκο. 20 χιλιομετρα η αποσταση, τον ποιο πολλα GPS δεν τον βγαζουν.......Μπαμπη δεν διαβαζεις τα σχολια μαλλον!![]()
![]()
Εστιασες τα σημεια με τις μπαρες Γρηγορη εσυ. Στα σημεια που δεν εχει μπαρες ο δρομος, τερμα αριστερα σχεδον πηγαινα!Με το καλό και η επόμενη ο δρόμος Φώκιανο κυπαρίσσι όλα τα λεφτά με καταπληκτική θέα νέα καλής ποιότητας άσφαλτος και όπως είπες δεν τον έχει κανένα GPS oυτε το Google maps. Έχω τον έκανα τον Ιούλιο πηγαίνοντας από Νεαπολη Μονεμβασια λιμήν ιερακα κυπαρισσι φώκιανο Λεωνίδιο. Βάζω και 2 φώτο από το εν λόγω δρόμο (κυπαρισσι - φώκιανο).![]()
![]()
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα το ξερα θα εφευγα απο κει...Ναι ειπαμε και φρεσκο. 20 χιλιομετρα η αποσταση, τον ποιο πολλα GPS δεν τον βγαζουν.......Μπαμπη δεν διαβαζεις τα σχολια μαλλον!![]()
![]()
Οντως Γρηγορη πολυ ομορφο "πιστακι". Τον ειχα περασει το 2020 με Angelthing και Magelano. Απλα λιγη προσοχη γιατι τοτε τουλαχιστον ειχε αρκετες πετρες απο το βουνο στο δρομο.Με το καλό και η επόμενη ο δρόμος Φώκιανο κυπαρίσσι όλα τα λεφτά με καταπληκτική θέα νέα καλής ποιότητας άσφαλτος και όπως είπες δεν τον έχει κανένα GPS oυτε το Google maps. Έχω τον έκανα τον Ιούλιο πηγαίνοντας από Νεαπολη Μονεμβασια λιμήν ιερακα κυπαρισσι φώκιανο Λεωνίδιο. Βάζω και 2 φώτο από το εν λόγω δρόμο (κυπαρισσι - φώκιανο).![]()
![]()
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι σχέση έχει η Λακωνία με το Αιγαίο...;Αμα το ξερα θα εφευγα απο κει...
Tο κυπαρισσι σαν τοπιο τα σπαει, αλλα σα θαλασσα δε λεει τιποτα.
Γενικως η λακωνια απ τη μερια του αιγαιου δεν εχει καλες παραλιες
ρε μανο...εγω ειμαι στεριανος ρε..Τι σχέση έχει η Λακωνία με το Αιγαίο...;

ρε μανο...εγω ειμαι στεριανος ρε..
Τωρα το ειδα στο χαρτη, Μυρτωο λεγεται..
Μεχρι τωρα εγω Αιγαιο τολεγα![]()

+1Μπράβο Χρήστο πάντα τέτοια με την καλύτερη παρέα ήσουν !
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα τετοια ομορφα γερομπισμπικη με τη Θεοδορα τη καλυτερη παρεαΤέσσερις ημέρες με την έφηβη κόρη,σε Φωκιανό και Κυπαρίσσι Λακωνίας.
Η ιδέα ήταν και των δύο εμένα και της Θεοδώρας.
Ελεύθερο κάμπινγκ αλλά πού?
Πέσανε πολλές ιδέες στο τραπέζι, Μεγανήσι Λευκάδας, Φωκίδα που πηγαίνουμε συχνά, αλλά επικράτησε η ιδέα του Φωκιανού,που είχα ξαναπάει το 2018, σε συνάρτηση της μοτοπαρεας Λεωνιδίου.
Καταπληκτικά μέρη, χωρίς πολύ βαβούρα και όπως τελικά το θέλαμε.
Η στιγμή που να ξυπνάς το πρωί στις 7,και να απολαμβάνεις ανατολή Ήλιου,και πρωινό μπάνιο ανεπανάληπτες.
Συνεχιζεται
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eυχαριστω θειο, ολο καλα λογια εισαι!! Αλλα περα απο τον Μυτικα, δεν αφηνει η Ντινα!Παντα τετοια ομορφα γερομπισμπικη με τη Θεοδορα τη καλυτερη παρεα![]()

Χτύπημα κάτω από την μέση....Eυχαριστω θειο, ολο καλα λογια εισαι!! Αλλα περα απο τον Μυτικα, δεν αφηνει η Ντινα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()