Άρχισαν τα όργανα

kostas1971

new member
Δημοσιεύσεις
292
Ηλικία
52
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
VOGE 500DS
Όνομα
Κωστας
Η οικονομική αστυνομία του Τορίνο έκανε επιδρομή σε μια αποθήκη "Κινέζου κατασκευαστή" στην Pavia, όπου κατασχέθηκαν 1.300 μοτοσυκλέτες με την κατηγορία πως προωθούνται ως ιταλικά προϊόντα ενώ έχουν κατασκευαστεί στην Κίνα.

Οι Ιταλοί αναφέρονται στις μοτοσυκλέτες ως "Fake Made in Italy" και "πλαστές", με την συνολική αξία των κατασχεθέντων να εκτιμάται περίπου στα 14 εκατομμύρια ευρώ!

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον κατασκευαστή είναι της απάτης και της πώλησης βιομηχανικών προϊόντων με ψεύτικα σήματα -ιταλικά σημαιάκια πάνω στις μοτοσυκλέτες, κ.α. Πρόκειται για παραβάσεις του νόμου που αφορούν στο νόμο που προστατεύει αυστηρά τα "Made in Italy" προϊόντα.



Για την ώρα οι Ιταλοί δεν αναφέρουν το όνομα της εταιρείας που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, όμως από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα μπορεί κανείς με λίγο ψάξιμο να πάρει μια ιδέα για ποιον κατασκευαστή πρόκειται. Επειδή δεν είμαστε 100% σίγουροι όμως, και επειδή η υπόθεση ακόμα βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο, δεν θα προβούμε σε εικασίες μέχρι να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας
 
Top Bottom