Vespa φωτογραφιες

Vespower

new member
Δημοσιεύσεις
93
Ηλικία
45
Περιοχή
Λαρισα
Όνομα
Θανος
Πριν απο μια εβδομαδα,επεστρεψα απο ενα ταξιδι ζωης.Ταξιδι ζωης δεν το λεω για μενα,οσο για τους αλλους δυο συνταξιδιωτες μου,Λαρισαιους επισης οπως εγω στην καταγωγη,συνταξιουχοι 67 & 69 ετων αντιστοιχα.

Οι δυο αυτοι ανθρωποι,απεδειξαν,πως η ηλικια ειναι απλα νουμερα καθως δεν υφιστατο το παραμικρο χασμα γενεων.Και δεν το απεδειξαν σε κανεναν αλλον,παρα στον ιδιο τους τον εαυτο.

Οταν αναχωρησα το 2013 μαζι με τον Σ.Γκογκο για Αφρικη,ηταν το μεγαλυτερο εγχειρημα που ειχαμε κανει ελληνες Vespisti εως εκεινη την εποχη.Οσο μεγαλο ομως ηταν το εγχειρημα αλλο τοσο μεγαλο ηταν και το χασμα που ειχαμε μεταξυ μας.Εγω δεκα χρονια (σχεδον) μεγαλυτερος του Στεργιου.Τοτε ειχα παρει την σωστη για μενα αποφαση να επιστρεψω,μιας και μια υπερβολικη εκθεση της τοτε εποχης στα social,απαιτουσε ή "εψαχνε" να μαθει τι ειχε συμβει γι αυτην μου την αποφαση.

Δεν ειχε συμβει τιποτα,καθως δεν υπηρχε λογος μεσω "social" να λογοδοτησω πουθενα και σε κανεναν.

Στους δυο μου λοιπον συνταξιδιωτες,καθως μεσα μου εχω απειρη εμπιστοσυνη στον Λαρισαιο και την ιδιοσυγκρασια του,οφειλω ενα τεραστιο ευχαριστω που κυλησε ετσι το ταξιδι που ειχα διοργανωσει solo στην Ισλανδια,μου προεκυψαν μετ επειτα ομως και τα φιλαρακια.

Την φωτό τράβηξε ο Γεράσιμος,μεσα απ το τζαμι του αυτοκινητου μου,λίγο πριν μπουμε στο φιορδ του επιβατικού λιμανιου Seyðisfjörður της Ισλανδιας,σε ενα roller coster του δρομου,με αερα αρκετων μποφωρ και νουμερα θερμοκρασιας καποια μειον του μηδενος.

Γερασιμε,Θαναση,φιλαρακια μου σας υπερευχαριστω.

Και επειδη ειναι βεσπονημα,θα επισυναψω εδω το λινκ του βιντεο των τριων μας σχετικα με το οδοιπορικο μας στην Ισλανδια:



IMG_2328.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom