υπαρχει ενδιαφερον?

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.155
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ City΄s Advance Ride

Training

GAME FACE ΕΕ.
Αθήνα, Μάρτιος 2024

GAME FACE ΕΕ. Αριστοτέλους 11-15, Τ.Κ. 10432, Αθήνα www.cityart.gr - www.facebook.com/CityAdvanceRidingTechnics

Περιγραφή City΄s ART Το City΄s ART - City΄s Advance Rider Training - είναι το πρόγραμμα εκπαίδευσης αναβατών scooter και μοτοσυκλετών που η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL επιτυχώς διαχειρίζεται τα τελευταία 12 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
1.1. Ιστορία: Το City΄s ART ονομάζεται Advance Riding Training στις ΗΠΑ και σχεδιάστηκε από τον cornering guru Keith Code. Είναι βασισμένο στο πρόγραμμα εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ και δημιουργήθηκε μετά από αίτηση του Υπουργείου Αμύνης για μείωση των ατυχημάτων των στρατιωτών. Μετά από 14+ χρόνια εφαρμογής το ποσοστό μείωσης των ατυχημάτων ξεπέρασε το 40% (με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ), απόδειξη του άριστου σχεδιασμού και της σωστής διδακτέας ύλης.
1.2. Το City΄s ART είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόγραμμα εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας στο κόσμο που έχει καταγεγραμμένα στοιχεία απόδοσης της μείωσης των ατυχημάτων (Υπόμνημα Ι). Και αυτή η τεχνογνωσία έχει μεταφερθεί ακέραια στην Ελληνική αγορά και η Ελληνική Ομάδα είναι η πρώτη παγκοσμίως που το εκμεταλλεύεται εμπορικά.
1.3. Keith Code: Ο ιδρυτής του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL αφού μεθόδευσε τα ευρήματά του, το 1972 ίδρυσε το Σχολείο σταθμός στη μοτοσυκλετιστική εκπαίδευση. Από τότε έχουν δημιουργηθεί τρία παραρτήματα παγκοσμίως με τις δικές τους Ομάδες (Αγγλία, Αυστραλία, Ελλάδα) και οι χώρες που έχει διδαχτεί η ύλη του σχολείου ξεπερνούν τις 48 και με τους αποφοίτους να ξεπερνούν τους 280.000 παγκοσμίως!. Τα τρία βιβλία και το μελετημένο οπτικοακουστικό υλικό του έγιναν παγκόσμια best seller καθώς αποτελούν το πιο αξιόπιστο υλικό διδασκαλίας γύρω από την οδήγηση μοτοσυκλέτας.
1.4. GAME FACE Ε.Ε: Τη διαχείριση του City's ART στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου έχει αναλάβει η Game Face Ε.Ε. Στόχος μας είναι η αναγνώριση και καθιέρωση της προσθετικής αξίας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε, καλύπτοντας το κενό της εκπαίδευσης και διδάσκοντας τις σωστές τεχνικές για την ασφαλή οδήγηση scooter και μοτοσυκλέτας. 2. Στόχος του Σεμιναρίου Στόχος του City's ART είναι να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες scooter και μοτοσυκλετών, καθώς και η μετάδοση των βασικών αρχών οδήγησης μίας μοτοσυκλέτας μέσω μίας απλής μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης των πιστοποιημένων εκπαιδευτών του. Σχεδιασμένο με πολύ απλή δομή που τονίζει τις βασικές τεχνικέςοδήγησης, τις οποίες οι μαθητές καταφέρνουν να τις αφομοιώνουν άμεσα μέσω της συνεχούς επανάληψης και της άμεσης διόρθωσης.
2.1. Σε ποιους απευθύνεται: Σε όλους τους μοτοσυκλετιστές που θέλουν να μάθουν να κινούνται με ασφάλεια, είτε χρησιμοποιούν τη μοτοσυκλέτα από ανάγκη, είτε λόγω ευκολίας, είτε από πάθος. Και στις τρεις περιπτώσεις, η γνώση που θα αποκομίσουν από το City's ART θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την οδηγική ικανότητά τους, με την κίνηση εντός/εκτός πόλης να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.
2.2. Περιγραφή του Προγράμματος: Το City΄s ART αποτελεί μία μικρογραφία του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL καθώς από εκεί αντλεί την τεχνογνωσία και τον τρόπο της όλης εκπαιδευτικής προσέγγισης. Με δεδομένη τη μη δυνατή κάλυψη ΟΛΩΝ των θεμάτων που αφορούν την οδήγηση της μοτοσυκλέτας, το θεωρητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης του City΄s ART καλύπτει διεξοδικά τα παρακάτω θέματα οδηγικής τεχνικής:  Έλεγχος του γκαζιού: γιατί, πόσο, πότε, οφέλη στη οδήγηση  Συγχρονισμός Ελέγχου του Γκαζιού και αλλαγής κατεύθυνσης: πως αλλάζουμε κατεύθυνση, πότε αρχίζουμε το έλεγχο του γκαζιού, αποτελέσματα  Αλλαγή κατεύθυνσης: βέλτιστος τρόπος και οφέλη  Επιλογή γραμμής σε μία στροφή  Τοποθέτηση του σώματος και της μοτοσυκλέτας στη σωστή γραμμή Το βασικό πλεονέκτημα του City΄s ART είναι ο χρόνος πρακτικής εφαρμογής υπό τη συνεχή επιτήρηση των εκπαιδευτών. Και με δεδομένο ότι ο χώρος διεξαγωγής είναι σχεδιασμένος για πολλαπλές επαναλήψεις (μικρό μήκος διαδρομής και διάφορα είδη στροφών), το αποτέλεσμα που έχουμε είναι:  Ο μαθητής να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τη συνεχή εξάσκηση και με τη βοήθεια των εποικοδομητικών σχολίων των εκπαιδευτών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μία άρτια και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική καθοδήγηση σε ολόκληρο το φάσμα της οδηγικής τεχνικής του μαθητή κατά τη διάρκεια της πρακτικής!
2.3. Διάρκεια Σεμιναρίου: Το πρόγραμμα έχει διάρκεια μόλις 5.5 ώρες. Καθώς ο στόχος του City's ART είναι η επιδιόρθωση των λαθών που κάνουν οι αναβάτες, το 65% του συνολικού χρόνου είναι πρακτική εφαρμογή των ασκήσεων κάτω από την επίβλεψη των πιστοποιημένων εκπαιδευτών
2.4. Τοποθεσίες Διεξαγωγής: Καθώς δεν υπάρχει η ανάγκη για χρήση αυτοκινητοδρομίου, το City΄s ART μπορεί πραγματοποιηθεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, όπου υπάρχει μία πίστα καρτ ή ένα μεγάλο πάρκινγκ (εφόσον τηρούνται τα απαραίτητα κριτήρια και προδιαγραφές). Ήδη έχουμε πραγματοποιήσει σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη, Νάξο, Γιάννενα και Καλαμάτα. Για το λεκανοπέδιο της Αττικής, έχουν επιλεγεί δύο τοποθεσίες. Η πρώτη είναι μία πίστα καρτ στα βόρεια της πόλης και είναι ιδανική για μικρές μοτοσυκλέτες και scouter (μέχρι 500 cc). Η δεύτερη τοποθεσία είναι στα δυτικά της πόλης και συγκεκριμένη πίστα καρτ είναι για μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες και scooter (> 500cc). Και οι δύο χώροι πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας για τους συμμετέχοντες, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.
3. Η Ελληνική Ομάδα Η Ελληνική Ομάδα σήμερα αποτελείται από 4 άτομα, 3 εκπαιδευτές και μία αλυτάρχη και υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας. Όλη η Ομάδα προέρχεται από την αντίστοιχη του ελληνικού παραρτήματος του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL.
3.1. Διεθνής Αναγνώριση Νούμερο 1: Καθώς είμαστε η πρώτη Ομάδα του διαχειρίζεται το City΄s ART εμπορικά παγκοσμίως, και κατόπιν έγκρισης του Keith Code, έχουμε αναλάβει να διοργανώνουμε το City΄s ART σε ολόκληρη την Ευρώπη και άλλες χώρες. Το αποτέλεσμα είναι μέσα στα τελευταία 5 χρόνια να έχουμε διοργανώσει με επιτυχία σεμινάρια σε Κύπρο, Λίβανο, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κουβέιτ, Ντουμπάι και Πολωνία.
3.2. Διεθνής Αναγνώριση Νούμερο 2: Ειδικότερα, όσον αφορά την Κύπρο, από το City΄s ART έχουν περάσει από τα θρανία μας τα τελευταία 6 χρόνια περισσότεροι από 1500 Κύπριοι μοτοσυκλετιστές εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, καθώς η ΕΚΟ Fuel Κύπρου καλύπτει τα έξοδα της διοργάνωσης προσφέροντας απλόχερα αυτή τη σημαντική εκπαίδευση στην ευάλωτη ομάδα των μοτοσυκλετιστών.
3.3. Διεθνής Αναγνώριση Νούμερο 3: Με τη βοήθεια της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών - Κ.Ο.Μ. και υπό την αιγίδα της Διεθνής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών F.I.M το City΄s ART πήρε έγκριση από την Ε.Ε. το δεύτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης post license σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

Η Σωστή Εκπαίδευση: Στο τρίπτυχο, Αναβάτης/Δρόμος/Όχημα, ο μοναδικός αστάθμητος παράγοντας είναι ο Αναβάτης. Ο Δρόμος και το Όχημα είναι σε μεγάλο ποσοστό ελεγχόμενα από τις επιμέρους κυβερνήσεις. Ο Αναβάτης είναι αυτός που χρειάζεται εκπαίδευση για να μπορεί να οδηγεί σωστά το Όχημα του/της στις υπάρχουσες συνθήκες του Δρόμου. Και το κόστος της εκπαίδευσης είναι κατά πολύ μικρότερο από το κόστος των ατυχημάτων και της κοινωνικής δυσφορίας που αυτά προκαλούν. Για παράδειγμα, το αριθμητικό μέσο κόστος της απώλειας μίας ζωής από ατύχημα στα 28 μέλη της Ε.Ε. ανέρχεται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Και σε ετήσια βάση στη Ε.Ε. 270 δις ευρώ κοστολογούνται τα ατυχήματα συνολικά ή 1.8% του ΑΕΠ της ένωσης (στοιχεία 2016). Αποτελεί την απόλυτη κοινωνική ευθύνη και συνεισφορά ενός κράτους να ενδιαφερθεί πραγματικά για τη σωστή εκπαίδευση των αναβατών, θέτοντας τη σωστή εκπαίδευση σαν πρώτη προτεραιότητα. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης City΄s ART είναι εδώ για καλύψει το κενό που υπάρχει στην έγκυρη εκπαίδευση των μοτοσυκλετιστών. Εκπαίδευση η οποία είναι ικανή να αυξήσει την ενεργητική ασφάλεια του αναβάτη καθώς θα αποκτήσει κατανόηση και εμπιστοσύνη στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας.


απ το γνωστο Σπυρο Κουτρα η απευθειας ενημερωση για πιο αμμεση εξυπηρετηση (λεμε τωρα)
Καταρχήν αν υπαρχει ενδιαφερον απο εδω μεσα για να κανουμε μια πρωτη συζητηση μερα κοστος κλπ κλπ πρωτα θα καλυφθει απο εδω μεσα και μετά απο λοιπό πληθυσμο φβ κλπ κλπ
 

Timos_Tsamis

member
Δημοσιεύσεις
561
Ηλικία
26
Περιοχή
Agrinio
Μοτοσυκλέτα
Honda CBR600 F4i 2002
Honda CB400 Super Four 1992
Όνομα
Tsamis Timoleon
Περιοχή
Agrinio
Θα το έχω κι εγώ σαν επιλογή αφού σχολείο κοιτάω να πάω σαν μικρό παιδί...
 

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.166
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Εγώ ούτως ή άλλως το γυρίζω να κάνω ένα σχολείο!

Αν η έκπτωση είναι γενναία εγώ είμαι μέσα!
Μι του
 

Kuklinski

well know member
Δημοσιεύσεις
3.437
Ηλικία
123
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Εχω κανει 3 σχολεια το superbike 1,2,3 προ πολλων ετων...

αν μεζευτει κοσμος το βλεπω-το θεμα ειναι με ποια μοτο....θα δουμε...

μεσα αν βγει σε καλη τιμη
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.155
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Και εμείς θελουμε να κάνουμε σχολείο , θελουμε να το βάλουμε στο πρόγραμμα . Ενδιαφερόμαστε
Όταν λέτε εσείς;;;;
Εσύ κι ο Γιώργος;;;;;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

ThanosP

member
Δημοσιεύσεις
1.702
Ηλικία
32
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin
Tuareg 660
Όνομα
Θάνος
Όταν λέτε εσείς;;;;
Εσύ κι ο Γιώργος;;;;;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ναι και μάλλον και ο αδερφός του ο μικρός , θα είμαστε 3 ή 4
 
Τελευταία επεξεργασία:

tracer

member
Δημοσιεύσεις
1.147
Ηλικία
62
Περιοχή
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Μοτοσυκλέτα
TRACER 900 GT
HONDA C50 (1985)
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
με ενδιαφερει (αναλογα το κοστος)
υπαρχει ενδεικτικη τιμη?
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.155
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Πρώτες πληροφορίες μιλάνε για Παρασκευές απόγευμα.....καθότι η πίστα (;) είναι ακριβή τα σουκου
μιλάνε επίσης για τμήματα των 8 ατόμων (μμμμ καλό ακουγεται αυτο)
Περισσότερα το απόγευμα αφού θα έχω μιλήσει με τον Κούτρα....

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.155
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Επανέρχομαι με νεώτερες πληροφορίες
Χώρος διεξαγωγής : πίστα καρτ Μεγάρων
Ημερομηνία: 19 Απριλίου ημέρα Παρασκευή
Οικονομικο: 135 ευρώ έκαστος (από 165)
Ωρα: 5.00μμ μέχρι τις 10.00μμ εδώ τονίστηκε ότι η πίστα καρτ ειναι και με φώτα οπότε θα υπάρχει άριστη οπτική σ όλα.
Ρουχισμός: εξυπακούεται κράνος μπουφάν γάντια ,τζήν η παντελόνι μοτοσυκλετας κ μποτάκια
Προς θεού όχι αθλητικά παπούτσια....

Όσοι εξακολουθειται να θέτε με μνμ σε μένα για να φτιάχνω την λίστα

1.esel
2.dikoukos
3. Tracer
4.


Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Last edited by a moderator:

Kuklinski

well know member
Δημοσιεύσεις
3.437
Ηλικία
123
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Χώρος διεξαγωγής : πίστα καρτ Μεγάρων
Ημερομηνία: 19 Απριλίου ημέρα Παρασκευή
Οικονομικο: 135 ευρώ έκαστος (από 165)
Ωρα: 5.00μμ μέχρι τις 10.00μμ
Ρουχισμός: κράνος μπουφάν γάντια ,τζήν η παντελόνι μοτοσυκλετας κ μποτάκια



1.esel
2.dikoukos
3. Tracer
4.kuklinski
 

ThanosP

member
Δημοσιεύσεις
1.702
Ηλικία
32
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin
Tuareg 660
Όνομα
Θάνος
Χώρος διεξαγωγής : πίστα καρτ Μεγάρων
Ημερομηνία: 19 Απριλίου ημέρα Παρασκευή
Οικονομικο: 135 ευρώ έκαστος (από 165)
Ωρα: 5.00μμ μέχρι τις 10.00μμ
Ρουχισμός: κράνος μπουφάν γάντια ,τζήν η παντελόνι μοτοσυκλετας κ μποτάκια



1.esel
2.dikoukos
3. Tracer
4.kuklinski
5. ThanosP
 

parkaris

new member
Δημοσιεύσεις
107
Μοτοσυκλέτα
Cbf 125
Όνομα
-
Σε σχέση με το level 1 του χουντρα ,αυτό που κάθεται?
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.155
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Mαλλον έχει να κάνει και με αλλαγές κατεύθυνσης τοποθετήσεις αν κρίνω απ αυτά που γράφουν....

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Top Bottom