DUCATI Multistrada Scottoiler v3.1

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
3.833
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Βαρέθηκα τα σπρευ, τα κοκοψα και τα ψιψινια και θέλοντας να έχω πάντοτε την μέγιστη διάρκεια ζωής από τα αλυσιδογράναζα μου, αποφάσισα να προβώ σε δραστικές λύσεις τοποθετώντας ένα Scottoiler ηλεκτρονικό και μετά από την ανάλογη έρευνα βρήκα ένα μεταχειρισμένο στο Marketplace του FB.

Πρώτο βήμα είναι να αποφασίσω την θέση.

Επειδή δεν μου αρέσει να φαίνονται πράγματα και τα θέλω να είναι όσο το δυνατόν κρυμμένα κατέληξα ότι η θέση που βολεύει είναι κάτω από την σέλα του οδηγού και προσπάθησα εκεί να στριμώξω καλώδια, δοχείο λαδιού και την μονάδα ελέγχου (ίσως την μονάδα να την αλλάξω θέση για λίγο καλύτερη πρόσβαση στην πληροφορία και σε τυχόν απαιτούμενη ρύθμιση.

0.JPG

Έτσι κατεβάζοντας το σωληνάκι προς το ψαλίδι έκανα μια κούρμπα ώστε όταν κινείται το ψαλίδι να μην υπάρχει ο κίνδυνος να τσακίσει και να κοπεί ή να υπάρξει κάποια μόνιμη τσάκιση με αποτέλεσμα να κοπεί η παροχή του λιπαντικού προς την αλυσίδα.


1.jpg

Η κούρμπα,

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG


6.JPG

Αυτο που φαίνεται στον τροχο,

7.JPG

Να κάνω μερικά χιλιόμετρα να βρω το σωστό setup (που λένε στο χωριόμ) και ελπίζω να αξιωθώ να κάνω ακόμη ένα ποστ με το πως το ρυθμισα αλλα ισως και γενικότερα πως ρυθμίζει η μονάδα μήπως και βοηθηθεί και κάποιο άλλο μέλος.

μπαικ
 
Top Bottom