Cafe Racer

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Royal Enfield N° 55 GT Production Café Racer: Thunder from Down Under!​

Αγνώριστο Continental GT​



Αυτό είναι το ομορφότερο Royal Enfield σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι κριτές του διαγωνισμού Busted Knuckles Build-Off που διεξάγεται σε ετήσια βάση και στον οποίο λαμβάνουν μέρος αντιπρόσωποι της Ινδικής μάρκας από τις δύο χώρες.
Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής που συνθέτουν άνθρωποι του ειδικού Τύπου ήταν φέτος ο Adrian Sellers που κατέχει τη θέση του Group Manager Βιομηχανικού σχεδιασμού στην έδρα της Royal Enfield στη Μεγάλη Βρετανία.
Royal Enfield No55GT Production Caf Racer 2

Φέτος η νίκη πήγε στην αντιπροσωπεία Royale Motorcycles από το Hamilton της Νέας Ζηλανδίας, η οποία παρουσίασε το N° 55 GT Production Café Racer.
Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα που βασίστηκε στο δικύλινδρο Continental GT 650. Οι μερακλήδες μηχανικοί της αντιπροσωπείας που αφιέρωσαν περισσότερες από 350 εργατοώρες μέχρι να δημιουργήσουν αυτό που είχαν στο μυαλό τους, πήγαν το δημοφιλές δικύλινδρο σε άλλο επίπεδο.
Άντλησαν την έμπνευσή τους από το Πρωτάθλημα Royal Enfield GT Cup Production Racing που διεξάγεται στην Ινδία δημιουργώντας ένα ομολογουμένως πανέμορφο αγωνιστικό στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν εξαρτήματα από διαφορετικές μοτοσυκλέτες.
Royal Enfield No55GT Production Caf Racer 6

Στα highlights της κατασκευής είναι το αλουμινένιο ψαλίδι της Honda, το πλήρως ρυθμιζόμενο αντεστραμμένο πιρούνι που προέρχεται από Triumph Daytona, οι 17άρες ζάντες με τα Pirelli Diablo SuperCorsa, το χειροποίητο σύστημα εξάτμισης με το τελικό της HP Corse, η πανέμορφη τιμονόπλακα, το μισό φέρινγκ με την αιχμηρή σχεδίαση, η καρίνα, το πανέμορφο ουραίο τμήμα με το μονόσελο.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν οι μηχανικοί «έβαλαν χέρι» και στον δικύλινδρο κινητήρα, όμως αυτό μικρή σημασία έχει, καθώς το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί διαφήμιση όχι μόνο για τον αντιπρόσωπο, αλλά και για την ίδια την Royal Enfield.
Royal Enfield No55GT Production Caf Racer 4


Πηγη https://2wo.gr
 
Top Bottom