προτασεις διαδρομών απο το www.magical-planet.com

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.094
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
σιγουρότατα κάποιοι κάποιες απ αυτές τις εχουν κάνει ............

10 Romontische strasse- Germany

Βρίσκεται ανάμεσα στο Worzburg ka to Fossen, ο δρόμος καλύπτει μια απόσταση 350 χλμ και συνδέει πολλές γραφικές πόλεις και κάστρα.

Είναι περιτριγυρισμένος από το εκπληκτικό παραδοσιακό τοπίο της γερμανικής υπαίθρου με μεσαιωνικά χωριά και μπαρόκ κάστρα.






9.Grossglockner Hochelpenstrasse – Austria

Ονομάστηκε έτσι από την υψηλότερη κορυφή των Αυστριακών Αλπεων

Θεωρείται και σαν ο υψηλότερος ορεινός δρόμος της Αυστρίας.





8.Les Corniches-France

Με την Νίκαια σαν σημείο εκκίνησης οι δρόμοι Corniches καταλήγουν όλοι στο Μονακό. Οι δρόμοι της Γαλλικής Ριβιέρας αποτελούνται από τρείς διαδρομές που παρέχουν τρομερές παραθαλάσσιες εικόνες και απόψεις.





7.Atlanerhavsveien-Norway

Συνδέοντας τις Νορβηγικές πόλεις Eide και Averjy αυτός ο περίφημος δρόμος χτίστηκε το 1989 κα είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός




6. Ruta de los Blancos-Spain

Γνωστή και ως White Rouges Village αυτή η εντυπωσιακή διαδρομή είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Σ όλη την διαδρομή οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τα γραφικά λευκά χωριά της Ανδαλουσίας τα οποία είναι γνωστά για τους ασβεστωμένους τοίχους με τις κόκκινες ή καφέ κεραμοσκεπές.





5. La route des Grandes Alpes-France

Αυτή η διαδρομή συνδέει 16 ορεινά περάσματα και 4 εθνικά πάρκα.




εχει κι αλλο...:D
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.094
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
4.Trollstigen-Norway

Αυτός ο θεματικός ορεινός δρόμος είναι ενας διάσημος τουριστικός προορισμός που προσελκύει ταξιδιώτες απ όλον τον κόσμο.

Οι περίπλοκες στενές καμπύλες-στροφές και η απότομη κλίση του δρόμου σε συνδυασμό με τους καταπληκτικούς καταρράκτες προσφέρουν μια τρομερή διαδρομή για τους επισκέπτες.





3.Transfagarasan-Romania

Διασχίζοντας τα ψηλότερα βουνά της Ρουμανίας ο δρόμος αυτός συνδέει δυό διαφορετικές περιοχές της χώρας. Αρχικά χτίστηκε για στρατιωτικό σκοπό αλλά σήμερα είναι μια διεθνής τουριστική διαδρομή.







2.Ring of Kerry-Ireland

Μια διαδρομή 200χλμ το μεγάλο δαχτυλίδι του Kerry παρέχει στους ταξιδιώτες μια συναρπαστική διαδρομή γύρω από την χερσόνησο Iveragh. Η διαδρομή αυτή επιτρέπει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν πανέμορφες απόκρημνες βουνοκορφές ,καταπληκτικές κοιλάδες ,γραφικά ποτάμια και λίμνες καθώς και αμμώδεις παραλίες και απότομες ακτές.





1.Costiera Amalfitana-Italy

Περνώντας μέσα από 13 γραφικά χωριά και πόλεις η Ακτή Αμάλφι διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες εικόνες της Ιταλίας. Βρίσκεται στην Νότια Ιταλία και είναι μία από τις πιο τουριστικές και γραφικές διαδρομές της Ιταλίας.






αυτααααα....
 

Sokis

new member
Δημοσιεύσεις
89
Ηλικία
50
Μοτοσυκλέτα
ZZR 1400
Όνομα
Σωκρατης
Εντυπωση με προκαλει που δεν συμπεριλαβανει τους δολομιτες.
 

StepaS

well know member
Δημοσιεύσεις
3.187
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Για τον atlantic road έχω να πω πως δε τον θεωρώ και τόσο σπουδαίο. Οι αεροφωτογραφίες δείχνουν μια πολύ όμορφη εικόνα την οποία όμως δε τη βιώνεις όταν οδηγας πανω του μιας και είσαι στο επίπεδο της θάλασσας. Νομίζω οι πιο όμορφοι δρόμοι βρισκονται όπου υπαρχει μεγάλο υψόμετρο σε συνδυασμό με την πλούσια φύση ή το άγριο και αφιλόξενο τοπίο κορυφογραμμων και όταν περνάνε μέσα από γραφικά χωριά ή τουριστικά μέρη.
 
Top Bottom