βίντεο ημέρας

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
19.859
Ηλικία
61
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Enduropale 2023 - Αγωνιζόμενος χρησιμοποιεί πεσμένο αναβάτη ως… ράμπα για άλμα - Video​

Μεγάλη η κατακραυγή καθώς αντί να τον πατήσει, θα μπορούσε εύκολα να τον αποφύγει
Enduropale Tuquet 2023Καθώς το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου οι αναβάτες κατευθύνονταν από την άσφαλτο για τη γραμμή εκκίνησης του αγώνα Enduropale 2023 στην παραλία του Touquet στη Γαλλία, ένας εξ αυτών έπεσε, και επερχόμενος αναβάτης αντί να τον αποφύγει, χρησιμοποιώντας τον συμπλέκτη, μετέτρεψε τον πεσμένο σε ράμπα και έκανε άλμα από πάνω του!

Στο βίντεο βλέπουμε τον αναβάτη Axel Aynie να πέφτει, και τον Tom Maurizi που ακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να τον αποφύγει, αλλά αντί αυτού τον πατάει, και μετά απομακρύνεται χωρίς να σταματήσει, ρίχνοντας απλώς μια φευγαλέα ματιά πίσω του.
Η οργάνωση του αγώνα εξέδωσε δελτίο τύπου που καταδικάζει την πράξη του Maurizi, ως “απαράδεκτη συμπεριφορά, ηθικά και αθλητικά, και αντίθετη με τις αξίες που πρεσβεύουμε στο Enduropale”.

Μετά από τη θέαση του βίντεο, η οργάνωση του αγώνα κατήγγειλε τον Maurizi στη Γαλλική Αθλητική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας, η οποία αναμένεται να τον φορτώσει με βαριά ποινή, που πιθανώς να φτάσει μέχρι και τον δια βίου αποκλεισμό του από τους αγώνες. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ήδη λίστα υπογραφών για την καταδίκη του Maurizi στην ανωτέρω ποινή, λίστα που έχει τρεις χιλιάδες υπογραφές αυτή την ώρα.

Ο Tom Maurizi ζήτησε συγγνώμη με δηλώσεις τους, αν και μάλλον δεν πείθει με την ερμηνεία των πράξεων του: “Πανικοβλήθηκα. Δεν είχα σκοπό να τον πατήσω, απλώς δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Δεν μπορούσα να τον αποφύγω από δεξιά ή από αριστερά γιατί δεν γνώριζα αν ερχόταν άλλος αναβάτης από εκεί. Προτίμησα να επιταχύνω, σηκώνοντας τον μπροστινό τροχό, ώστε να μην τον χτυπήσω.”

Ο πεσμένος Axel Aynie δήλωσε πως ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σηκώθηκε, έτρεξε τον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει. “Δεν έσπασα κάτι. Απλώς πονάω από τη μοτοσυκλέτα που πέρασε πάνω μου. Κατάφερα να μιλήσω με τον αναβάτη που με πάτησε, και δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο συμβάν, αν και συμφωνώ πως το βίντεο είναι σοκαριστικό.”


Ωρε τη Μαλακας ειναι ετουτος
 

KostasT

well know member
Δημοσιεύσεις
3.837
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Όνομα
Δες nickname
Να τον βρεις, να τον δέσεις στο δρόμο και να περάσεις από πάνω του οχι με εντουρο. Μια Goldwing μία χαρά θα είναι!
 
Top Bottom