Το Transalp Hellas Club

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.303
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Το Transalp Hellas Club διοργανώνει την Διεθνή Συνάντηση Transalp​

Στο Ελατοχώρι Πιερίας από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2023​




Το Transalp Hellas Club διοργανώνει φέτος την 25η ΙΤΤ (Internationale Transalp Treffen), τη Διεθνή συνάντηση Transalp που θα λάβει χώρα στο Ελατοχώρι Πιερίας από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2023

Στο 4ήμερο αυτό, φίλοι του Transalp από όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά, να απολαύσουν μαγικές διαδρομές που προσφέρει απλόχερα η χώρα μας, να μάθουν για την πολιτιστική μας κληρονομιά στα μουσεία που έχουν προγραμματιστεί περιηγήσεις αλλά και να γευτούν την Ελληνική φιλοξενία σε πολλά events που θα γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

Το Transalp Hellas Club σας καλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση, να γνωριστείτε και να συζητήσετε με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος, να έρθετε σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και όλοι μαζί να κάνετε την επίσκεψη των ξένων φίλων που θα συμμετέχουν στην συνάντηση, αξέχαστη.

Περισσότερα δείτε εδώ

Πηγη https://2wo.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.303
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Με επιτυχία έγινε η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Transalp στο Ελατοχώρι Πιερίας – Φωτογραφίες​

Το ΔΣ του Hellas Transalp Club ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας ότι στο διάστημα 26-29/5/23 έγινε η 25η ΙΤΤ 2023 (Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Transalp) στο πανέμορφο και φιλόξενο Ελατοχώρι Πιερίας με συνδιοργανωτή το Δήμο Κατερίνης.

Στο παραπάνω διάστημα, συμμετέχοντες από 12 διαφορετικές χώρες απόλαυσαν την Ελληνική φιλοξενία, υπέροχες διαδρομές στον Όλυμπο, στα Πιέρια Όρη και στην Ολυμπιακή Ακτή, διασκέδασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, φιλοξενήθηκαν από τους Chopper Riders Club Κατερίνης στο δικό τους χώρο, αντάλλαξαν απόψεις και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, σε όποια χώρα της Ευρώπης αποφασισθεί.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλα τα μέλη μας που έτρεξαν για να στεφθεί η διοργάνωση αυτή με απόλυτη επιτυχία, το χαμόγελο στα χείλη όλων των συμμετεχόντων, τόσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όσο και κατά την αποχώρηση των συμμετεχόντων για τις πατρίδες τους, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη γι αυτό.

Το ΔΣ του Hellas Transalp Club

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>



Πηγη https://bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.303
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Hellas Transalp Club – Motoparea Salaminas (299): Βόλτα ιστορίας και αλληλεγγύης​

f58168317885c1854ee2f9c83df3dd82_XL.jpg_1.jpg

Μια ημέρα με μεγάλη βόλτα στην Σαλαμίνα, μπάνιο και φαγητό αλλά και μια σημαντική στιγμή υποστήριξης για τον 9χρονος Γιάννη Κορολόγο.

Το Hellas Transalp Club, σε συνεργασία με την Motoparea Salaminas, διοργανώνουν μια έρα γεμάτη οδήγηση, περιήγηση σε όλο το νησί, επίσκεψη σε σημαντικά μνημεία του αλλά και μια κίνηση αλληλεγγύης, όπως μόνο οι μοτοσυκλετιστές γνωρίζουν. Την Κυριακή 2 Ιουλίου, η μοτοπαρέα θα πραγματοποιήσει βόλτα σε όλο το νησί της Σαλαμίνας, ενώ θα συγκεντρωθούν χρήματα για την υποστήριξη της μάχης που δίνει ο Γιάννης Κορολόγος, με τον καρκίνο, μόλις στα 9 του χρόνια.

Η παρέα θα ξεκινήσει την βόλτα της, από το Anemos Café και, μετά από την εκδρομή, θα καταλήξει για φαγητό, μπάνιο αλλά και την διεξαγωγή του εράνου, στο Sin on the Beach bar.

Σε επικοινωνία τους, οι δύο ομάδες δήλωσαν:
«Αγαπητοί φίλοι,
Επειδή μοτοσυκλετισμός δεν είναι μόνο βόλτες και καλοπέραση, το Hellas Transalp Club και η Motoparea Salaminas (299), την Κυριακή 2/7 διοργανώνουν την εκδήλωση «Βλέποντας τη Σαλαμίνα…αλλιώς» στη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά την ιστορία αυτού του νησιού και θα ενημερωθούν από έμπειρους ξεναγούς.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μπάνιο και πάρτυ στην παραλία κατά την οποία θα φροντίσουμε να μαζευτεί και ένα σεβαστό ποσό για την οικονομική βοήθεια του Γιαννάκη, στον αγώνα που δίνει μαζί με την οικογένειά του.

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!»

Πηγη www.bikeit.gr
 
Top Bottom