Σχετικά με τη motoparea.gr

Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.

esel

Administrator
Δημοσιεύσεις
14.213
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Η Μotoparea δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που απεχθάνετε την γκρίνια και την μιζέρια. Ειναι ένα μη κερδοσκοπικό φόρουμ και όλα τα έξοδα της δημιουργίας και της συντήρησης του, καλύπτονται αποκλειστικά από την ιδρυτική ομάδα.

Σκοπός αυτής της ομάδας, είναι να μαζευτούνε κάτω από την ίδια στέγη, άτομα ή παρέες με χιούμορ, καλή διάθεση, όρεξη για βολτούλες ή ταξιδάκια, αλλά πάνω απ όλα άτομα που αγαπάνε την μοτοσυκλέτα και σέβονται ότι έχει σχέση με αυτή. Άτομα που θέλουν να περάσουν όμορφα,να μοιραστούν τις εμπειρίες τους,αλλά να μάθουν και από τις εμπειρίες των άλλων. Άτομα που έχουν πλέον κατανοήσει ότι τα μοτο-φόρουμς δεν είναι πεδία αντιπαράθεσης, ή μέρη όπου μπορούν να αναδειχτούν ή να πουλήσουν νταϊλίκι.

Στο motoparea.gr σκοπός μας είναι όλοι να εκφραζόμαστε ελεύθερα, αλλά ταυτόχρονα να σεβόμαστε και να μην προσβάλουμε τα υπόλοιπα μέλη με άμμεσο η έμμεσο τρόπο. Με σεβασμό στον εαυτό μας,αλλά και στους υπόλοιπους μπορούμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή μοτοπαρέα,η οποια θα είναι πάντα δίπλα μας στα ταξίδια ή στην καθημερινότητά μας.

Υπάρχουνε όμως κάποιοι απλοί κανόνες που όλοι πρέπει να αποδεχτούμε - όχι γιατί αν τους παραβούμε θα μας τραβήξει κάποιος το αυτί - αλλά γιατί η πράξη έδειξε ότι τηρώντας τους, η λειτουργία του φόρουμ θα είναι πιο ομαλή.

1)Το κάθε μέλος πρέπει να έχει έναν μόνο λογαριασμό.
2)Τα θέματα που θ’ ανοίγονται πρέπει να είναι στην σωστή ενότητα για να μπορεί να τα βρεί εύκολα κάποιος ενδιαφερόμενος. Σε αντίθετη περίπτωση θα μεταφέρονται από τους κ.κ. διαχειριστές.
3)Ξέρουμε πλέον ότι όταν χρησιμοποιούμε greeklish ,σπάνια οι υπόλοιποι διαβάζουν τα μηνύματα μας.
4) Δεν θα υπάρχει χώρος για θέματα με ποδοσφαιρικό , πολιτικό η άλλο περιεχόμενο που μπορεί να μας οδηγήσει σε άσκοπες αντιπαραθέσεις και να μας απομακρύνει από την ουσία. Και η ουσία είναι η μοτοσυκλέτα, τα ταξίδια και οι φιλίες που μπορούν να προκύψουν από αυτά.
5)Στην ενοτητα του καφενείου θα μπορούν να συζητηθούν ελευθερα όλα τα θέματα. Πάντα όμως με σεβασμό στις απόψεις των υπολοίπων. Οι επιθέσεις οπαδικού τύπου δεν θα πρέπει να μας βρίσκουν σύμφωνους. Δεν χρειάζετε να γίνουμε επιθετικοί για να επιβάλουμε την άποψη μας. Στην προσπαθειά μας να καπελώσουμε τους πάντες γινόμαστε αντιπαθείς.
6) Καλό θα ήταν για πρακτικούς κυρίως λόγους και χωρίς να είναι υποχρεωτικό, να γράφει ο καθενας πέρα από το nick name του,την περιοχή του και το πραγματικό του όνομα.
7)Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα μοτοφόρουμ είναι συγκοινωνούντα δοχεία και όλοι μας λίγο πολύ είμαστε μέλη και αλλού. Άρα δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε υποτιμητικά για κάποια από αυτά.Αντίθετα θα πρέπει να επιδιώκουμε κοινές δράσεις, όπως βόλτες, συναντησεις, ή συνεργασία για κάποιον άλλο σκοπό.
8)Αγγελίες για πωλήσεις θα μπαίνουν όλες σε ένα θέμα (αν φτιαχτεί τέτοιο θέμα). Θα αναφέρετε το είδος που είναι προς πώληση, μία μόνο φωτογραφία και το link της αγγελίας σε κάποιον άλλο χώρο (πχ car.gr). Δεν θα αναφερόνται τιμή, τηλέφωνα η οτιδήποτε άλλο. Oποιος θέλει διευκρινήσεις θα τις παίρνει μόνο μέσω p.m. από τον πωλητή. Εάν κάποιος παρεκλίνει από τους όρους δημοσίευσης θα ενημερώνετε για να κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο.


Εάν δεν το κάνει η αγγελία θα διαγράφετε.

Η ομάδα διαχείρισης του φόρουμ δεν θα έχει ποτέ κανένα ώφελος ή κανενός είδους ευθύνη για αγοραπωλησίες που πραγματοποιούνται μέσω μελών του φόρουμ.

Εξυπακουεται οτι στο τομεα δινετε-χαριζεται προταιρεότητα εχουν τα μελη, και μετα την παρέλευση 48 ωρών τα προς διαθεση αντικείμενα θα μπορουν (εαν και εφόσον συμφωνει ο ιδιοκτητης) να δίνονται και σε "εξωσχολικούς".


9) Όλοι μας είμαστε προσωπικά υπεύθυνοι για ότι δημοσιεύουμε και καλό θα είναι να ελέγχουμε την εγκυρότητα αυτών που γράφουμε, αλλά και αυτών που διαβάζουμε.
10) Αν θέλουμε η motoparea να γίνει η στέγη μας θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι. Όχι μόνο με την απλή συμμετοχή μας στο φόρουμ, αλλά και αναλαμβάνοντας ο καθένας να κάνει ότι μπορεί καλύτερα. Όλοι μας έχουμε τα ίδια δικαιώματα σε αυτό τον χώρο και ο καθένας μπορεί να αναλαβει πρωτοβουλίες, να κάνει προτάσεις και γενικά να επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας του ή την θεματολογία του.

Σε όλους μας αρέσει να εκφραζόμαστε ελεύθερα, αλλά πολλές φορες υποτιμώντας κάποια πράγματα μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι όλοι μας είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι απέναντι στους νόμους, για τα γραφόμενα μας και ο καθένας μας αναλαμβάνει την ευθύνη για ότι γράφει.
Δεν επιτρέπετε απειλή άμμεση ή έμμεση σε άτομα,η μέλη του περιβάλλοντος τους, όπως και η δημοσίευση προσωπικών μυνημάτων,προσωπικών στοιχείων τρίτων και γενικά προσωπικών δεδομένων.
Είναι παράνομη η δημοσίευση υλικού χωρίς την άδεια του δημιουργού του και θα πρέπει να αναφέρονται οι πηγές όταν αναφερόμαστε σε δημοσιεύσεις τρίτων. Γενικά προσέχουμε να μην παραβιάζουμε τους νόμους περι πνευματικών δικαιωμάτων.
Καταγγελίες και συκοφάντηση κατά προσώπων ή επιχειρήσεων, μπορει να αποτελέσουν αφορμή για δίωξη μας, όπως και δημοσιεύσεις απαγορευμένου, ρατσιστικού, φανατικού, χυδαίου, υλικού και γενικά ανάρτηση θεμάτων που είναι αντίθετοι με τους νόμους του κράτους.

Όταν παραβιάζετε κάτι από τα παραπάνω,ο αρμάδιος διαχειριστής θα ενημερώνει το μέλος να διαγράψει, ή να τροποποιήσει τα γραφόμενα του.
Μόνο σε περίπτωση που έχει για το φορουμ συνέπειες θα ακολουθείτε η διαδικασία της διαγραφής του σχολίου , ή του θέματος. Σε άλλη περίπτωση το σχόλιο θα παραμένει και το μέλος θα αναλαμβάνει την ευθυνη των γραφόμενων του.
Σε περίπτωση αλλαγής των "καταστατικών" όρων χρήσης του Φόρουμ ή συμπληρωσής του και με νέους όρους , θα δίνεται απο τους Διαχειριστές του Φόρουμ καθορισμένος χρόνος για να εκφράσει όποιος θέλει τις απόψεις αντιρρήσεις του και μετά το πέρας του χρόνου αυτού ο καθένας πράτει κατά βούληση. !
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.
Top Bottom