Πώς μπορώ να διαλέξω το κατάλληλο κράνος

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.292
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

AIROH – Βραβείο σχεδίασης για το Matryx​

Στα iF DESIGN Award 2024​


Η ΑIROH κέρδισε το διεθνές βραβείο σχεδίασης iF DESIGN AWARD 2024 με το κράνος Matryx, κορυφαίο μοντέλο της street γκάμας της ιταλικής εταιρείας

Η εξελεγκτική επιτροπή αποτελούνταν από 132 ειδικούς από όλο τον κόσμο.
«Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε το iF DESIGN AWARD 2024 και ακόμη περισσότερο που το αποκτήσαμε χάρη στο κράνος Matryx. – σχολιάζει ο Antonio Locatelli, Διευθύνων Σύμβουλος της AIROH – Ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει έναν συνδυασμό κορυφαίου σχεδιασμού και τεχνολογίας στη συλλογή μας».

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η iF Design βραβεύει προϊόντα που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους και τη μοναδικότητα τους.
airoh matryx if award 2024 2

Το Matryx είναι η full face πρόταση της AIROH και διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση. Εξελίχθηκε και δοκιμάστηκε στη φουτουριστική αεροδυναμική σήραγγα που διαθέτει η ιταλική εταιρεία. Διαθέτει προηγμένο σύστημα εξαερισμού που επιτυγχάνεται μέσω μεγάλων αεραγωγών στην κορυφή του και στο ύψος του σαγονιού. Μέσα καναλιών ο αέρας διοχετεύεται στο εσωτερικό του κράνους και βγαίνει από δυο μεγάλες εξαγωγές στο πίσω μέρος.

Είναι εφοδιασμένο με την πατενταρισμένη τεχνολογία της Airoh, A3S (Airoh Automatic Antifog System) που ξεθολώνει αυτόματα τη ζελατίνα. Διαθέτει εσωτερική αντιηλιακή ζελατίνα που ελέγχεται από διακόπτη στα αριστερά του κράνους.
Η ζελατίνα μπορεί να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί εύκολα χωρίς την χρήση εργαλείων.

Το σύστημα ASN, είναι μια τρισδιάστατη υφασμάτινη επένδυση που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τη δύναμη που μεταφέρεται στο κεφάλι κατά την κρούση.

Τα 2 εξωτερικά τοιχώματα του συστήματος ASN κινούνται μεταξύ τους, διαχέοντας την ενέργεια που παράγεται από την κρούση πιο αποτελεσματικά. Προσφέρει επίσης καλύτερο αερισμό.

Επιπλέον διαθέτει το σύστημα AEFR (Airoh Emergency Fast Release) που επιτρέπει την γρήγορη αφαίρεση του κράνους και είναι έτοιμο να δεχθεί Bluetooth. Είναι κατασκευασμένο σε δύο κελύφη, το πρώτο για τα μεγέθη XS, S και M και το δεύτερο για τα L-XL-XXL. Το βάρος της έκδοσης carbon είναι 1.450 γραμμάρια (+-50 γραμ.) και της κατασκευασμένης από συνθετικό υλικά 1.500 γραμμάρια (+- 50 γραμ.).

Δείτε και αποκτήστε Airoh Matryx στο eshop και τα καταστήματα Moto Market.
 
Top Bottom