Πως έπεσε ο κομμουνισμός.

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
Περί πολιτικής απαγορεύεται να συζητάμε, αλλά το παρακάτω πόνημα πρέπει να διαβαστεί και να αναπαραχθεί.

Κάποτε που λέτε ήταν ο Ρόκυς. Ο Ρόκυς ήταν διάσημος πυγμάχος που τον αγαπούσανε όλοι. Αυτοδημιούργητος φυσικά όπως όλοι οι πλούσιοι στον δυτικό κόσμο. Τα κομμούνια φυσικά επειδή θέλανε να καταστρέψουν τις αξίες και τα ιδανικά μας αποφάσισαν να προωθήσουν έναν δικό τους μποξέρ τον Ιβάν τον Ντράγκο. Μιλάμε παιδιά νταμάρι ολόκληρο ο τύπος αλλά ασπρουλιάρης φυσικά αφού που να τον δει ήλιος στην εσεσέδ.
Είχε και μια ωραία γυναίκα, ένα καλό ξανθό μωρό, εγώ έμπαινα αλλά θα ταν τίγκα στην τρίχα και την μπίχλα αφού κουκουσέ μέχρι κόκκαλο η δικιά σου. Την είχαν πάρει για μεταφράστρια και καλά, προφορά κλασική Ρώσου στο χόλυγουντ, αλλά δεν πειράζει είχε βυζάρες.

Ήρθαν λοιπόν Αμερική και προκάλεσαν τον Ρόκυ. Ο Ρόκυς σοβαρός άνθρωπος, δεν μπλέκει με τα πολιτικά, κοιτάει το σπίτι του και τα παιδιά του, αρνήθηκε. Δέχτηκε ο φίλος του ο Απόλλο Γκριντ, ωραίος τυπάς αλλά μαύρος σε ταινία κάποτε ήταν σαν τον Σον Μπιν, δεν θα έφτανε τίτλους τέλους. Βέβαια σιγά μην παίζανε τίμια τα κομμούνια. Τον είχαν τιγκάρει στο αναβολικό τον Ντράγκο. Όχι όπως τους Αμερικανούς αθλητές που χάρη στα ιδεώδη του δυτικού κόσμου και την σκληρή δουλειά παίρναν μετάλλια. Στον αγώνα λοιπόν ο Ντράγκος τον σκότωσε τον Απόλλο.

Ο Ρόκυς σαν άλλος Αχιλλέας έκλαψε τον φίλο του και μετά ορκίστηκε εκδίκηση. Και ήξερε πως δεν ήταν μόνο ο Ντράγκο που σκότωσε τον φίλο του αλλά ο κομμουνισμός με αναβολικιασμένο κονσερβοκούτι. Έπρεπε να τον πατάξει μια και καλή πριν κάνει άλλο κακό. Ζήτησε ρεβάνς από τον Ντράγκο αλλά τα κομμούνια, κλασικές κότες, αρχίσανε τα σάπια: μας φερθήκατε σκουληκιάρικα, άμα θέλετε ελάτε Μόσχα και τέτοια .Σιγά μην μασήσει ο Ρόκυς. Έφυγε βουρ για Κομμουνιστάν.

Εκεί φυσικά μαύρη δυστυχία, ούτε ρεύμα δεν είχανε, στα πεύκα κατούραγαν. Μέσα στα χιόνια έκανε προπόνηση με τσεκούρια και καπιστράνες από άλογα. Ο Ντράγκο από την άλλη σε σούπερ εγκαταστάσεις και με τα αναβολικά είχε γίνει Προλετάριος Χουλκ, ένα τόνο μπουνιά βάραγε.

Ήρθε η ώρα του αγώνα. Όλη η κεντρική επιτροπή του κόμματος ήταν εκεί, πρώτη φάτσα ο Μιχαλάκης ο Γκορμπατσόφ, χωρίς το σημάδι στο κούτελο, το κρύψανε στο μακιγιάζ. Τον Ρόκυ τον υποδέχτηκαν με ύφος καλώς τα παιδιά, καλώς τα τρία μηδέν, καμία ελπίδα.Και τότε παιδιά άρχισε η πιο επική μονομαχία όλων των εποχών. Τι Αχιλλέας εναντίον Έκτορα, τι Λουκ εναντίον Βέηντερ, τι Χατζηνικολάου εναντίον Κούλη, παιδική χαρά μπροστά στην τιτανομαχία της Μόσχας.

Ξεκινάνε λοιπόν και ο Ντράγκο τον έχει λιώσει στο ξύλο τον Ρόκυ που έπαιζε τακτική θα φθείρω τα χέρια του με την μούρη μου. Κάτι μπουνιές λες και έτρωγε τσαρ μπόμπα στα μούτρα μιλάμε. Όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, η γυναίκα του πήρε την μοδίστρα να της ετοιμάσει μαύρα.Δεν υπολόγισαν όμως το ανίκητο πνεύμα του καπιταλισμού και των ιδεωδών πρεσβεύει. Την ελευθερία, την ανθρωπιά, την συμπόνοια, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Πως να τα υπολογίσουν αφού δεν τα ξέρανε αυτά οι άθεοι σταλιναράδες.
Κάθε γροθιά λοιπόν του Ντράγκο ατσάλωνε το πνεύμα του Ρόκυ. Μάταια τον κοπάναγε σαν χταπόδι. Το κατάλαβε και ο ίδιος: "Δεν λυγίζει, είναι από σίδερο", το θυμάμαι και τσουτσουριάζω. Και όλοι τσουτσούριασαν, ακόμη και ο Μιχαλάκης στην κερκίδα.

Φτάνει και ο τελευταίος γύρος. Εκεί ο Ρόκυς τα δίνει όλα και ξεκινάει ένα βρωμόξυλο τον Ντράγκο, ούτε ο Κούγιας από την Βατίδου δεν έφαγε τόσο. Κάθε γροθιά λες και αποδομούσε τις ψευτοδιδαχές του Μαρξ. Και πάρτον κάτω τον Ντράγκο, δεν τον χάλασε.

Μετά τον αγώνα ο Ρόκυς, μεγαλοπρεπής και ταπεινός, δίνει έναν λόγο θα τον ζήλευε και ο Δημοσθένης στην Πνύκα. Ο Γκορμπατσόφ τον άκουσε, πείστηκε πως η αστική δημοκρατία είναι το τέλειο πολίτευμα και αποφάσισε την περεστρόικα.

Έτσι παιδιά γίναν τα πράματα, για να ξέρετε!!!
 

Red Shogun

well know member
Δημοσιεύσεις
3.763
Ηλικία
25
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ναι, αλλά εγώ ξέρω και την 2η εκδοχή

Μια φορά και έναν καιρό, σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Ιντί Νάχουι Ένωσης, υπήρχε ένα σπουδαίο κατασκεύασμα.

Το λέγανε RBMK-1000 και έλεγε ότι έκαιγε Ουράνιο και έκλανε ηλεκτρόνια για να έχουν ρεύμα τα γύρω εργοστάσια, για να δουλέψουν οι εργάτες. Μλκιες δηλαδή, Shell V-Power 98αρα έκαιγε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Την αγοράζανε και φθηνότερα κάθε Τρίτη.

Θέλανε να το περάσουν ένα τεστ να δουν αν με εφεδρικές γεννήτριες ντίζελ (V-Power Diesel καίγανε αυτές) θα άντεχε σε περίπτωση που δεν είχε ρεύματα. Ποιος ξέρει, μάλλον Honda ήτανε και έκαιγε συχνά ανορθωτές και θέλανε να το δουν αυτό. Πάνε τα αλάνια στο κοντρόλ ρουμ, πατάνε εκεί κάτι κουμπιά, κάνουν τα μαγικά τους...

Βαράει κάτι φρίκες ο RBMK, δηλητηριάστικε, πνίγηκε στο Xenon το εργαλείο. Μπαίνει ο Ντιάτλοβ, σπουδαίος άνθρωπος, λαμπρή προσωπικότητα στο δωμάτιο "ε τι σκάτε ρε μάγκες, πατήστε το ΑΖ-5 να πέσει για ύπνο το μπ**ρδέλο". Το ΑΖ-5 έλεγε ήτανε ένα κουμπί, το πατούσες και ο αντιδραστήρας έπεφτε για νάνι. Έλα όμως που δεν τους είπανε πως οι μύτες είναι από γραφίτη που έδινε τέρμα γκάζια στο εργαλείο.

Με τα πολλά-πολλά, έκοψε στρόφαλο ο RBMKης και έσπασε στην μέση, εξαπολύοντας ότι ραδιενέργεια δεν είχε ξαναδεί ο πλανήτης στην ζωή του....

- Κόμραντ μπλιετ, βλέπω γραφίτες στην στέγη!
- Τι είδες; Γρανίτες;
- Ναι!! Καίγεται!
- Γρανίτες πολαρέτι; Τι γεύσεις; Φέρε μου και εμένα μια :(
- Καίγεται ρε μλκα! Αρπάξαμε φωτιά!
- Ωχοουυυ, ρίξε νερό

Τρέχει κόσμος, πυροσβέστες, αστυνομία, πράκτορες της κα-κε-μπλιετ, γίνεται το έλα να δεις. Και κάπως έτσι έπεσε...

ΥΓ: Ο Γκορμπατσόφ πάντως κάποτε είχε πει και ο ίδιος πως η καταστροφή στο Τσερνομπίλ ήτανε ίσως ο καταλυτικός λόγος που έπεσε η ΕΣΣΔ.
 

Neos

member
Δημοσιεύσεις
729
Ηλικία
42
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, VTR1000F-Firestorm
Όνομα
Μιχαήλ
Αξίζει να διαβάσει κανείς το βιογραφικό του Dolph Lundgren https://en.wikipedia.org/wiki/Dolph_Lundgren , για να δει, ότι είναι πολύ περισσότερο από ένας action ηθοποιός.

Πρώτη του εμφάνιση στην ταινία A View To A Kill, ναι στο James Bond, είναι o ξανθός μπράβος του στρατηγού Gogol , όταν συναντάει τον Zorin στην σκηνή στον Ιππόδρομο. Είχε μπει τότε στην ταινία, γιατί ήταν σε σχέση με την Grace Jones, που έπαιζε την Mayday.

 

πυξιδας990

well know member
Δημοσιεύσεις
2.945
Ηλικία
46
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
υπαρχει και μια τριτη..υπηρχε καποτε ενας διαολος μεταμορφωμενος σε διχρονη αλητεια που τον καβαλαγε ο ερνεστος.Ο Ερνεστος επειδη το ειχε κολΟφτΙαξει και σκαμπιλιζε στο δρομο ηθελε λιγο μεζε παραπανω,αλλο ο μεζες που ηταν ονομα και πραμα δεν του εδινε μεζε,παροτι λεγοταν μεζες,παρα μονο μια φρατζολα.Οπως εχουν παει στα σουηδικα λιβαδια η γυναικα λεει του ερνεστο,ξεχνα σεξ...αυτος τα ζυγιαζει..,σκεφτεται...καβαλαει το μοτερ με τον αερα του πρωτου....αλλα το φυτιλιαζει,μπουμ στη παντα ο διαολος,γινεται καλιγραφια απ τη λαδιλα,βουρ για το ντους,τουλαχιστον ειναι πρωτος...Στο ντους επειδη κρυωνε λιγο,χτυπαει μια βοτκα,αλλα δεν ηταν βοτκα,αλλα σακε ενισχυμενο απ τα αγριολουλουδα του φουτζι..μιλαμε την ακουσε κανονικα,λες και επαιζε τζαζ στο εγκεφαλο του που ειχε και μια αδυναμια στο ειδος οταν το ακουγε με τον ματσουμυγα στο νησι..Καποια στιγμη ηρθε η γυναικα,τον λυπηθηκε διοτι ηταν λιωμα και ηθελε να τον παει στο χοτελ,αλλα το τραμπατ δεν επαιρνε μπρος,ειχε λαδωσει το μπουζι....οποτε οπως ηταν και νταβρατισμενη τον βαζει σε μια λιντα μερκουρι που εκανε οτοστοπ.Η λιντα ειχε παει για ψαρια σουηδια και περναγε τυχαια,λυπηθηκε το ζευγος,ειχε και 2 διαολακια παρεα,δεν χωραγαν ομως γιατι ειχε κατι καφασια με ψαρια στα καθισματα και τους εβαλε στο πορτ που το ειχε για μια αλλη παραγγελια..απλετο το πορτ,εχει να το λεει η λιντα.Μπηκαν και οι 4 μεσα,αλλα ο δρομος για το χοτελ ειχε στροφες και πηγαν απ την παρακαμψη...που περναγε απ τη lego γιατι τα μικρα θελαν παιχνιδι...Καπου εκει κατι παιχθηκε,μαλλον καποιο πειραμα....και εμφανιστηκε μετα απο κατι μηνες ο ερνεστο με κιμονο κιτρινο της μαργαριτας..Στο μεταξυ ο μεζες επρεπε να παει αργεντινη,που να παει,ο διαολος ηταν ενταφιασμενος και ο ερνεστος εκανε μπανιο στο τζακουζι του χαματσου,χαιδευοντας τη νταβρατισμενη...ετσι πηρε το 3 το μακρυ που λενε....ο μεζες δεν το ξεχασε και εκει στα τελευταια δεκατα αφου τον ειχε παρει η κατηφορα και πηγαινε ντογρου για μεσοτοιχια,αμολυσε τα λαγωνικα καυκασου...Εκει στην τενεριφια σε μια παραλια γυμνιστων,διαδραματιστηκε το τελευταιον επεισοδιον....

Ο ματσουμυγας στεναχωρηθηκε και το εριξε στα σκληρα μπλε SACS,ο μεζες εξαφανιστηκε,κατι σερβιτοροι πηγαν στην ουραλια,αλλα εκει ειχαν κατι μοτερια με κατι μυτες απ δω και απ κει,που να περασει ο δισκος,διπλωνονταν,η εταιρια διαλαγε,τους εφαγε η μαρμαγκα...ετσι το τεχνολογικον υποβαθρον της ανατολικης μεριας,κατερρευσε...
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.093
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Περί πολιτικής απαγορεύεται να συζητάμε, αλλά το παρακάτω πόνημα πρέπει να διαβαστεί και να αναπαραχθεί.

Κάποτε που λέτε ήταν ο Ρόκυς. Ο Ρόκυς ήταν διάσημος πυγμάχος που τον αγαπούσανε όλοι. Αυτοδημιούργητος φυσικά όπως όλοι οι πλούσιοι στον δυτικό κόσμο. Τα κομμούνια φυσικά επειδή θέλανε να καταστρέψουν τις αξίες και τα ιδανικά μας αποφάσισαν να προωθήσουν έναν δικό τους μποξέρ τον Ιβάν τον Ντράγκο. Μιλάμε παιδιά νταμάρι ολόκληρο ο τύπος αλλά ασπρουλιάρης φυσικά αφού που να τον δει ήλιος στην εσεσέδ.
Είχε και μια ωραία γυναίκα, ένα καλό ξανθό μωρό, εγώ έμπαινα αλλά θα ταν τίγκα στην τρίχα και την μπίχλα αφού κουκουσέ μέχρι κόκκαλο η δικιά σου. Την είχαν πάρει για μεταφράστρια και καλά, προφορά κλασική Ρώσου στο χόλυγουντ, αλλά δεν πειράζει είχε βυζάρες.

Ήρθαν λοιπόν Αμερική και προκάλεσαν τον Ρόκυ. Ο Ρόκυς σοβαρός άνθρωπος, δεν μπλέκει με τα πολιτικά, κοιτάει το σπίτι του και τα παιδιά του, αρνήθηκε. Δέχτηκε ο φίλος του ο Απόλλο Γκριντ, ωραίος τυπάς αλλά μαύρος σε ταινία κάποτε ήταν σαν τον Σον Μπιν, δεν θα έφτανε τίτλους τέλους. Βέβαια σιγά μην παίζανε τίμια τα κομμούνια. Τον είχαν τιγκάρει στο αναβολικό τον Ντράγκο. Όχι όπως τους Αμερικανούς αθλητές που χάρη στα ιδεώδη του δυτικού κόσμου και την σκληρή δουλειά παίρναν μετάλλια. Στον αγώνα λοιπόν ο Ντράγκος τον σκότωσε τον Απόλλο.

Ο Ρόκυς σαν άλλος Αχιλλέας έκλαψε τον φίλο του και μετά ορκίστηκε εκδίκηση. Και ήξερε πως δεν ήταν μόνο ο Ντράγκο που σκότωσε τον φίλο του αλλά ο κομμουνισμός με αναβολικιασμένο κονσερβοκούτι. Έπρεπε να τον πατάξει μια και καλή πριν κάνει άλλο κακό. Ζήτησε ρεβάνς από τον Ντράγκο αλλά τα κομμούνια, κλασικές κότες, αρχίσανε τα σάπια: μας φερθήκατε σκουληκιάρικα, άμα θέλετε ελάτε Μόσχα και τέτοια .Σιγά μην μασήσει ο Ρόκυς. Έφυγε βουρ για Κομμουνιστάν.

Εκεί φυσικά μαύρη δυστυχία, ούτε ρεύμα δεν είχανε, στα πεύκα κατούραγαν. Μέσα στα χιόνια έκανε προπόνηση με τσεκούρια και καπιστράνες από άλογα. Ο Ντράγκο από την άλλη σε σούπερ εγκαταστάσεις και με τα αναβολικά είχε γίνει Προλετάριος Χουλκ, ένα τόνο μπουνιά βάραγε.

Ήρθε η ώρα του αγώνα. Όλη η κεντρική επιτροπή του κόμματος ήταν εκεί, πρώτη φάτσα ο Μιχαλάκης ο Γκορμπατσόφ, χωρίς το σημάδι στο κούτελο, το κρύψανε στο μακιγιάζ. Τον Ρόκυ τον υποδέχτηκαν με ύφος καλώς τα παιδιά, καλώς τα τρία μηδέν, καμία ελπίδα.Και τότε παιδιά άρχισε η πιο επική μονομαχία όλων των εποχών. Τι Αχιλλέας εναντίον Έκτορα, τι Λουκ εναντίον Βέηντερ, τι Χατζηνικολάου εναντίον Κούλη, παιδική χαρά μπροστά στην τιτανομαχία της Μόσχας.

Ξεκινάνε λοιπόν και ο Ντράγκο τον έχει λιώσει στο ξύλο τον Ρόκυ που έπαιζε τακτική θα φθείρω τα χέρια του με την μούρη μου. Κάτι μπουνιές λες και έτρωγε τσαρ μπόμπα στα μούτρα μιλάμε. Όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, η γυναίκα του πήρε την μοδίστρα να της ετοιμάσει μαύρα.Δεν υπολόγισαν όμως το ανίκητο πνεύμα του καπιταλισμού και των ιδεωδών πρεσβεύει. Την ελευθερία, την ανθρωπιά, την συμπόνοια, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Πως να τα υπολογίσουν αφού δεν τα ξέρανε αυτά οι άθεοι σταλιναράδες.
Κάθε γροθιά λοιπόν του Ντράγκο ατσάλωνε το πνεύμα του Ρόκυ. Μάταια τον κοπάναγε σαν χταπόδι. Το κατάλαβε και ο ίδιος: "Δεν λυγίζει, είναι από σίδερο", το θυμάμαι και τσουτσουριάζω. Και όλοι τσουτσούριασαν, ακόμη και ο Μιχαλάκης στην κερκίδα.

Φτάνει και ο τελευταίος γύρος. Εκεί ο Ρόκυς τα δίνει όλα και ξεκινάει ένα βρωμόξυλο τον Ντράγκο, ούτε ο Κούγιας από την Βατίδου δεν έφαγε τόσο. Κάθε γροθιά λες και αποδομούσε τις ψευτοδιδαχές του Μαρξ. Και πάρτον κάτω τον Ντράγκο, δεν τον χάλασε.

Μετά τον αγώνα ο Ρόκυς, μεγαλοπρεπής και ταπεινός, δίνει έναν λόγο θα τον ζήλευε και ο Δημοσθένης στην Πνύκα. Ο Γκορμπατσόφ τον άκουσε, πείστηκε πως η αστική δημοκρατία είναι το τέλειο πολίτευμα και αποφάσισε την περεστρόικα.

Έτσι παιδιά γίναν τα πράματα, για να ξέρετε!!!
.....


Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

jordano

member
Δημοσιεύσεις
614
Ηλικία
60
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
Ducati st2
Όνομα
.
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
υπαρχει και μια τριτη..υπηρχε καποτε ενας διαολος μεταμορφωμενος σε διχρονη αλητεια που τον καβαλαγε ο ερνεστος.Ο Ερνεστος επειδη το ειχε κολΟφτΙαξει και σκαμπιλιζε στο δρομο ηθελε λιγο μεζε παραπανω,αλλο ο μεζες που ηταν ονομα και πραμα δεν του εδινε μεζε,παροτι λεγοταν μεζες,παρα μονο μια φρατζολα.Οπως εχουν παει στα σουηδικα λιβαδια η γυναικα λεει του ερνεστο,ξεχνα σεξ...αυτος τα ζυγιαζει..,σκεφτεται...καβαλαει το μοτερ με τον αερα του πρωτου....αλλα το φυτιλιαζει,μπουμ στη παντα ο διαολος,γινεται καλιγραφια απ τη λαδιλα,βουρ για το ντους,τουλαχιστον ειναι πρωτος...Στο ντους επειδη κρυωνε λιγο,χτυπαει μια βοτκα,αλλα δεν ηταν βοτκα,αλλα σακε ενισχυμενο απ τα αγριολουλουδα του φουτζι..μιλαμε την ακουσε κανονικα,λες και επαιζε τζαζ στο εγκεφαλο του που ειχε και μια αδυναμια στο ειδος οταν το ακουγε με τον ματσουμυγα στο νησι..Καποια στιγμη ηρθε η γυναικα,τον λυπηθηκε διοτι ηταν λιωμα και ηθελε να τον παει στο χοτελ,αλλα το τραμπατ δεν επαιρνε μπρος,ειχε λαδωσει το μπουζι....οποτε οπως ηταν και νταβρατισμενη τον βαζει σε μια λιντα μερκουρι που εκανε οτοστοπ.Η λιντα ειχε παει για ψαρια σουηδια και περναγε τυχαια,λυπηθηκε το ζευγος,ειχε και 2 διαολακια παρεα,δεν χωραγαν ομως γιατι ειχε κατι καφασια με ψαρια στα καθισματα και τους εβαλε στο πορτ που το ειχε για μια αλλη παραγγελια..απλετο το πορτ,εχει να το λεει η λιντα.Μπηκαν και οι 4 μεσα,αλλα ο δρομος για το χοτελ ειχε στροφες και πηγαν απ την παρακαμψη...που περναγε απ τη lego γιατι τα μικρα θελαν παιχνιδι...Καπου εκει κατι παιχθηκε,μαλλον καποιο πειραμα....και εμφανιστηκε μετα απο κατι μηνες ο ερνεστο με κιμονο κιτρινο της μαργαριτας..Στο μεταξυ ο μεζες επρεπε να παει αργεντινη,που να παει,ο διαολος ηταν ενταφιασμενος και ο ερνεστος εκανε μπανιο στο τζακουζι του χαματσου,χαιδευοντας τη νταβρατισμενη...ετσι πηρε το 3 το μακρυ που λενε....ο μεζες δεν το ξεχασε και εκει στα τελευταια δεκατα αφου τον ειχε παρει η κατηφορα και πηγαινε ντογρου για μεσοτοιχια,αμολυσε τα λαγωνικα καυκασου...Εκει στην τενεριφια σε μια παραλια γυμνιστων,διαδραματιστηκε το τελευταιον επεισοδιον....

Ο ματσουμυγας στεναχωρηθηκε και το εριξε στα σκληρα μπλε SACS,ο μεζες εξαφανιστηκε,κατι σερβιτοροι πηγαν στην ουραλια,αλλα εκει ειχαν κατι μοτερια με κατι μυτες απ δω και απ κει,που να περασει ο δισκος,διπλωνονταν,η εταιρια διαλαγε,τους εφαγε η μαρμαγκα...ετσι το τεχνολογικον υποβαθρον της ανατολικης μεριας,κατερρευσε...



 
Top Bottom