Πανευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin στην Ελλάδα από 8 έως 11 Ιουνίου 2023

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.420
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πανευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin στην Ελλάδα από 8 έως 11 Ιουνίου 2023​

Η Πανευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin διοργανώνεται από το Africa Twin Club Hellas, στο Αίγιο (Πελοπόννησος) από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου 2023.

Η Ευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin διοργανώνεται από το Africa Twin Club Hellas με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της λέσχης μας ώστε να γιορτάσουμε με φίλους μοτοσυκλετιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό την 30χρονη διαρκή παρουσία μας στο χώρο του μοτοσυκλετισμού.

Η περιοχή του Αιγίου που επιλέχθηκε για την εκδήλωση είναι οδικώς προσβάσιμη από τα βόρεια και τα νότια τμήματα της Ελλάδας καθώς και από το εξωτερικό μέσω των λιμανιών της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας για όσους ταξιδιώτες επιλέξουν τη θαλάσσια οδό.

Είναι μια πόλη που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες του επισκέπτη.

Επίσης βουνό και θάλασσα μπορούν να συνδυαστούν, προσφέροντας μάλιστα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, καλοπέρασης και περιπέτειας.

Οι θεματικές εκδρομές που θα προγραμματιστούν βρίσκονται κοντά.
Ο Αρχαιοελληνικός αρχαιολογικός χώρος των Δελφών στα 135 χλμ.
Το Αρχαίο ιερό και γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων της Ολυμπίας στα 140 χλμ.

Η συμμετοχή της τοπικής λέσχης ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης είναι ουσιαστική, όπως και η οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή του Δήμου Αιγιαλείας.


Είμαστε σίγουροι ότι με την πολύτιμη βοήθεια τους θα διοργανωθεί μια άρτια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.
Λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν στην σελίδα του Africa Twin Club Hellas, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τη διαμονή και τις κρατήσεις.

Πηγη https://bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.420
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Με επιτυχία η πανευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin στο Αίγιο​


Με τις καλύτερες εντυπώσεις, έφυγαν από την Αιγιάλεια, οι μοτοσικλετιστές του Africa Twin Club ύστερα από ένα τετραήμερο γεμάτο δράσεις, στην πανευρωπαϊκή συνάντηση των μελών του, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 ετών από την ίδρυση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αιγιάλεια από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου με τη συμμετοχή 300 τουλάχιστον μοτοσικλετιστών απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό από χώρες όπως Γαλλία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία και Μαλαισία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Africa Twin Club Hellas, με την συνεργασία της Παναιγιάλειας Λέσχης Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ) και την οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιείχε ημερήσιες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς ενώ πραγματοποιήθηκαν συναυλίες, κινηματογραφική προβολή και περιηγήσεις στην Αιγιάλεια.

Η κύρια εκδήλωση της πανευρωπαϊκής συνάντησης πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι του Αιγίου στη θέση Φάρος με συναυλία ροκ μουσικής από τους Seven Eleven το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου. Το εντυπωσιακό θέαμα των δεκάδων μοτοσυκλετών να γεμίζουν την παραλιακή ζώνη του Αιγίου, με τα στημένα περίπτερα των διοργανωτών, προσέλκυσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων φίλων της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο.


Το τετραήμερο έκλεισε στην περιοχή «Μάτι» στην παραλία Άκολης με τους μοτοσικλετιστές να αποχαιρετούν την Αιγιάλεια παίρνοντας αναμνηστικά με τοπικά προϊόντα και ανανεώνοντας τα ραντεβού τους για το Πανελλαδικό Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας που θα πραγματοποιηθεί στην Αιγιάλεια 14-16 Ιουλίου με αναμενόμενη συμμετοχή 2000 και πλέον ατόμων.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά θέλει να ευχαριστήσει το Africa Twin Club Hellas και την Παναιγιάλειο Λέσχης Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ) για την εξαιρετική συνεργασία.






















 

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.162
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Honda? Μα Honda ρε φίλε; Σοβαρά τώρα; Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling
 

FZMAN

new member
Δημοσιεύσεις
284
Ηλικία
57
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Οι Ουκρανοί που ήρθαν πως τα κατάφεραν και δεν τους πήραν στο στρατό μιας και μαθαίνω ότι όλοι οι άνδρες τους παίρνουν στο στρατό λόγο του πολέμου;
 
Top Bottom