Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Motocross Κρηνίδες: 5ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος με ρεκόρ συμμετοχών και πολύ θέαμα​

Μαγικό αγωνιστικό κλίμα στην Καβάλα

Υπέροχη αγωνιστική ημέρα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στις Κρηνίδες για τον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS που μαζί με την διεξαγωγή του BMU, είδαμε πολλές συμμετοχές και πλήθος κόσμου σε ένα κλίμα που θύμισε παλιές καλές εποχές των αγώνων μοτοσυκλέτας.
Η πίστα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση μαρτυρώντας τον μεγάλο κόπο που είχε γίνει για να φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά και για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, με 185 μοτοσυκλέτες που μαζεύτηκαν συνολικά για τα δύο ξεχωριστά πρωταθλήματα, των οποίων οι κατηγορίες έτρεχαν μαζί παίρνοντας διαφορετική βαθμολογία.
Άκρως κολακευτικά τα σχόλια για την κατάσταση της πίστας και το κλίμα και από τους ξένους αθλητές με την ημέρα να εξελίσσεται όπως είχε προβλεφθεί εχθές, δηλαδή με υψηλό ανταγωνισμό αλλά ευγενή άμιλλα, τουλάχιστον σε ότι αφορά το σύνολο.
Για άλλη μία φορά οι Κρηνίδες μας έδωσαν έναν αγώνα που ήταν πρότυπο, επεμβαίνοντας και σε μικρές παρατηρήσεις για την πρόσβαση στα pit από την προηγούμενη χρονιά και στο τέλος διαχειρίστηκαν έναν πολύ υψηλό αριθμό συμμετοχών, καλύτερα από αυτό που βλέπουμε συνήθως με λιγότερες συμμετοχές.

Στον αγώνα της Senior επιτέλους ο αιώνια πρώτος με διαφορά Καρασακαλίδης (#177 GASGAS) συνάντησε για πρώτη φορά αντίσταση από το Cojanu Ionut με το #711 οπότε υπάρχει και αριθμητική σημειολογία σε αυτό το σημείο, αλλά φυσικά η κόντρα ήταν απλά για την γενική κατάταξη. Έφτασε κοντά για να παλέψει μαζί του και να υπερασπιστεί το έδαφος, αλλά μία πτώση τον ανάγκασε να μείνει πίσω, ενώ στο επόμενο σκέλος η διαφορά ήταν μικρότεροι. Οι δύο αναβάτες ήταν πρώτη με μεγάλη διαφορά από όλο το υπόλοιπο grid με εντυπωσιακή οδήγηση και πολύ δυνατό θέαμα.
Στην MX OPEN αντίστοιχη ήταν η κατάσταση με τον Τομαρα (#110 Honda) που υπερασπίστηκε και αυτός την θέση του ως πρώτος των Ελλήνων. Έμεινε βέβαια για λίγο πίσω αλλά πέρασε στο τέλος και τερμάτισε και στα δύο σκέλη σε μικρή απόσταση πίσω από τον Tsarev. Πολλές συμμετοχές σε αγώνα που εξελίχθηκε επίσης ομαλά χωρίς τραυματισμούς.

Στην MX1 την πρώτη εκκίνηση πήρε ο Τουρατζίδης (#100 Yamaha) αλλά γρήγορα ο Ivanov ο τρομερός πέρασε εμπρός. Ο Ivanov βρισκόταν σε άλλο επίπεδο και ο μόνος που μπορούσε να τα βάλει με τους κορυφαίους Έλληνες στην μεγάλη κατηγορία. Ο Georgiev προσπάθησε να πιάσει τον Λυρίου (#161 GASGAS) αλλά δεν τα κατάφερε. Στο μεταξύ ο Λυρίου είχε αρχικά την τρίτη θέση αλλά υπέκυψε στην πίεση του Κουζή (#338 MX450). Αντίστοιχα και στο επόμενο σκέλος όπου ο ρυθμός είχε ανέβει για όλους αλλά κρατήθηκε η παράταξη. Ο Ivanov έφυγε γρήγορα μπροστά αυτή την φορά και δεν πάλεψε με τον Τουρατζίδη, όπως μάχη δεν υπήρχε και με τον Κουζή, ενώ και ο Λυρίου ξεμπέρδεψε γρήγορα με τον Georgiev. Στην MX300 που τρέχει μαζί με την MX1 Καράκης (#123 KTM) και Ανδρέου (#101 Yamaha) έκαναν την δική τους μάχη, εντυπωσίασαν δίνοντας και θέαμα και παίρνοντας από μία νίκη ο καθένας. Ο Ανδρέου αντιμετώπισε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του στο δεύτερο σκέλος που του στέρησε μία καλύτερη απόδοση, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η μόλις τρίτη συμμετοχή στην συγκεκριμένη κατηγορία, ο Ασημακόπουλος (#57 Yamaha).


Στην MX2 ο Ράδος (#97 Husqvarna) υπερασπίστηκε την έδρα μας και στο δεύτερο σκέλος πήρε μία φοβερή νίκη έναντι του Tompa με το #411 που είχε νικήσει στο πρώτο σκέλος. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας ή πολύ θεαματικός, αναλόγως πως τον ζούσες, καθώς το κυνήγι του Ράδου ήταν από τον πρώτο γύρο μέχρι και την καρό σημαία! Μία σπουδαία νίκη και μία δεύτερη θέση για τον καλύτερο αναβάτη της MX2 στην γενική και δύο πρώτες θέσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι ο απολογισμός και από τον 5ο αγώνα για τον αλάνθαστο της MX2. Επάξια ο Καρασάββας (#212 GASGAS) με δύο δεύτερες θέσεις και ο Μπακας (#29 Yamaha) με δύο τρίτες θέσεις. Στην MX125 ο Θεοδωρίδης (#344 GASGAS) είχε έναν πολύ καλό ρυθμό και στην γενική της κατηγορίας και για το πανελλήνιο όπου συγκέντρωσε 47 βαθμούς, με τον Γκαλίπη (122 KTM) και τον Παπαδόπουλο (#31 Yamaha) να συγκεντρώνουν 42 και 38 αντίστοιχα.



Στον αγώνα της MX85 πτώση είχαμε για τον πρώτο πρωταθληματικά από την ελληνική πλευρά, από την οποία όμως ανέκαμψε γρήγορα και πήρε την νίκη στο ελληνικό σκέλος. Ο Μερκούρης (#111 KTM) συγκέντρωσε 50 βαθμούς ενώ συνολικά έναν φανταστικό αγώνα είχαμε και από τους Ταμβάκο (#66 Yamaha) και Παπαδάκη (#177 Yamaha) με 42 και 40 βαθμούς αντίστοιχα.




Θα επανέλθουμε με περισσότερα και φυσικά με μία μεγάλη συλλογή φωτογραφιών!















Πηγη www.motomag.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

MOTOCROSS Σπερχειάδα: Ο 6ος αγώνας ολοκληρώνει το Πρωτάθλημα με θέαμα!​

Οι Έλληνες πρωταθλητές χάρηκαν έναν όμορφο αγώνα!

Για άλλη μία φορά η Σπερχειάδα έδωσε έναν εκπληκτικό αγώνα, τόσο λόγο διαμόρφωσης πίστας, όσο και άρτιας διοργάνωσης από την λέσχη ΛΕΜΑΝ, με εξαίρεση το παράπονο από την κατηγορία OPEN, όπως θα δούμε και παρακάτω. Συνολικά όμως ήταν ένας άρτιος αγώνας με πολύ καλές συνθήκες που ανέδειξε τους φετινούς πρωταθλητές.
Στην MX1 ο Κουζής (#338 MC450) ήδη έτοιμος από εχθές που ξεκάθαρα έδειξε την διάθεσή του στον Τουρατζίδη (#100 Yamaha) πήρε την νίκη και στα δύο σκέλη χωρίς να χρειάζεται να δώσει καμία μάχη. Από την άλλη ο Τουρατσίδης είναι για άλλη μία φορά πρωταθλητής, έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο πριν την τελευταία καρό σημαία και φυσικά έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει καθώς πήρε άξια την νίκη με σημαντικό προβάδισμα όλη την χρονιά.
Αν υπήρχε πρωτάθλημα για το θέαμα όμως, τότε αυτό σίγουρα θα πήγαινε στον “whip-master” στον δάσκαλο του scrub, στον Λυρίου (#161 GASGAS) που ξεσήκωσε τους αρκετούς θεατές που σήμερα πήγαν να θαυμάσουν από κοντά τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS. Στην MX300 ο Ανδρέου (#101 Yamaha) δεν είναι μόνο ο φετινός πρωταθλητής για ακόμη μία φορά, αλλά και ο αδιαφιλονίκητα ταχύτερος. Μάλιστα για ακόμη μία φορά πάλευε με τους αναβάτες της MX1 για την γενική κατάταξη και κράτησε πίσω του τον Παπίλα (#22 Honda) τερματίζοντας τέταρτος γενικής και στα δύο σκέλη.
Στην MX2 ο Τζιώρας (#146 KTM) πήρε την εκκίνηση και τις δυο φορές χωρίς φυσικά να αγχωθεί ο Ράδος (#97 Husqvarna) που είναι για άλλη μία φορά πρωταθλητής Ελλάδας ενώ πήρε την νίκη και στα δύο σκέλη με ευκολία. Δεύτερος επίσης και στα δύο σκέλη ο Μπάκας (#29 Yamaha) με τον Τζιώρα να κλείνει την τριάδα. Στην ΜΧ125 ο Φωτάκης (#94 Yamaha) κέρδισε το πρώτο σκέλος αλλά την νίκη στο δεύτερο πήρε ο Θεοδωρίδης (#344 GASGAS) και μαζί και την πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης μέσα στην MX2 φανερώνοντας το υψηλό επίπεδο. Ο Θεοδωρίδης είναι φυσικά και ο πρωταθλητής ΜΧ125!
Στην MX OPEN ο αγώνας ήταν δύσκολος και η απογείωση στα άλματα με αυξημένο κίνδυνο καθώς πήραν εκκίνηση μετά το διάλειμμα σε μία πολύ βρεγμένη πίστα που γλιστρούσε αρκετά και δυσαρέστησε τους αναβάτες, ευτυχώς όμως χωρίς να υπάρχει συνέχεια. Στο πρώτο σκέλος κέρδισε ο Τομαράς (#110 Honda) που μαζί πήρε και το πρωτάθλημα, όπως ήταν βέβαιο και εξασφαλισμένο άλλωστε. Στο δεύτερο σκέλος την νίκη πήρε ο Αυγέρης (#101 Yamaha) με αναπάντεχο δώρο και χωρίς να το περιμένει και ο ίδιος, όταν ο Τομαράς σημείωσε μία πτώση από δικό του λάθος που είχε να κάνει με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και της προσπάθειας, περισσότερο από κάτι άλλο, ωστόσο βγήκε και πάλι δεύτερος.
Στην MX Senior ελπίζουμε πως δεν υπάρχει αναγνώστης που δεν φαντάστηκε πρωταθλητή τον Καρασακαλίδη (#177 GASGAS) που πήρε και τις δύο τελευταίες νίκες για την φετινή σεζόν, μαζί με έναν τίτλο που έγραφε το όνομά του από την αρχή του έτους!
Στην MX85 ο φοβερός και αλάνθαστος σήμερα Μερκούρης (#111 KTM) πήρε άλλη μία νική και φυσικά και το πρωτάθλημα που είχε εξασφαλισμένο. Σε περίπτωση που του χρόνου ανέβει κατηγορία θα φέρει αυξημένο ανταγωνισμό σε όλη την MX2 και όχι μόνο στην MX125, ενώ αν τον ακολουθήσει και κάποιος ακόμη, τότε νικητής θα είναι το θέαμα. Υποθετικά σενάρια αυτά βέβαια καθώς είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα κάνουν οι αναβάτες, μοιάζει όμως το επόμενο λογικό βήμα να είναι αυτό. Στον αγώνα ο Παπαδάκης (#177 Yamaha) πήρε άλλο ένα βάθρο οδηγώντας εξαιρετικά και μετά από μία ατυχία ο ήδη τραυματίας Ταμβάκος (#66 Yamaha) τερμάτησε με καλό χρόνο στην τρίτη θέση και του αξίζουν συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση σε αυτό τον ρυθμό.
Στην ΜΧ65 εκκίνηση πήραν 17 νέα παιδιά αποδεικνύοντας περίτρανα πως όλοι όσοι στηρίζουμε με κόπο το ελληνικό πρωτάθλημα το κάνουμε έχοντας να προσβλέπουμε σε ένα καλύτερο μέλλον! Μακάρι όλοι τους να συνεχίσουν και να απολαμβάνουν αγώνες αναδεικνύοντας το ΜΧ το καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα από πλευράς συμμετοχών. Την νίκη εδώ πήρε ο φετινός πρωταθλητής, ο Τσαλίκης (#25 Yamaha) με φοβερό ρυθμό οδήγησης. Αντίστοιχα και ο Κουκαλιώτης (#125 Yamaha) που μετρά ήδη μία νίκη ήταν εξαιρετικά γρήγορος και με μία δεύτερη θέση συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στον έκτο αγώνα, με το βάθρο να συμπληρώνει ο Τρακαδας Ανδρέας (#24 KTM).
Στην MX Women η Λάμπρου Ιωάννα (#7 Yamaha) επικράτησε της αδερφής της και των υπολοίπων για ακόμη μία φορά ενώ είναι ήδη πρωταθλήτρια Ελλάδας. Αξίζει να αναφερθεί πως ο ρυθμός των τεσσάρων γυναικών είναι εξαιρετικός και αποτελούν τις καλύτερες πρέσβειρες στο άθλημα του MOTOCROSS!
Κατά την απονομή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Γεωργαντά.
Υπόσχεση δόθηκε για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον στο πρωτάθλημα, ενδεχομένως και με ακόμη περισσότερους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση οι λέσχες τώρα έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και έχουν παλέψει για να ανέβει το επίπεδο αλλά και η ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και κάθε παρευρισκόμενου.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα αναλυτικά και μαζί οι πρώτες φωτογραφίες των νικητών.
Όπως πάντα μία μεγάλη GALLERY φωτογραφιών θα ακολουθήσει άμεσα.




























Πηγη www.motomag.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του 1ου αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Motocross 2023 – 12/2/2023​



Στις 12 Φεβρουαρίου 2023 στη πίστα Motocross ΖΟΥΡΙΑΣ κοινότητας ΚΡΙΤΣΑΣ Λασιθίου έγινε ο 1ος Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Motocross 2023 που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.Μ.Α.Ν.
Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των αγώνων
MX65MX85MX1EXPERTMX2OPENSENIOR









Πηγη https://bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πανελλήνιο Κύπελλο Motocross 2023, 2ος αγώνας, Αίγιο​

5f1a50e48992356828e23bb710e61bfe_XL.jpg

Συνέχεια στο Κύπελλο ΜΧ με τον αγώνα του Αιγίου, με πολλές συμμετοχές, θέαμα, αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό.
Εν αναμονή για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ (18-19 Μαρτίου, Κέρκυρα), το Πανελλήνιο Κύπελλο φροντίζει να θερμάνει το ενδιαφέρον και να προσφέρει μια πλατφόρμα για την προετοιμασία αρκετών αναβατών.

Ο αγώνας του Αιγίου σημαδεύτηκε ωστόσο από ένα ατύχημα στην αρχή του αγώνα της κατηγορίας Open, στο οποίο ενεπλάκησαν τρεις αναβάτες. Σοβαρότερα τραυματισμένος είναι ο Νικόλαος Μυλωνίδης, ο οποίος οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Του ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του και σύντομα να είναι πίσω στις πίστες.

Ας δούμε τι έγινε στο Αίγιο κατά κατηγορία.
ΜΧ1 / Expert
Ο Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) πήρε δύο νίκες στα ισάριθμα σκέλη, μπροστά κατά σειρά από τους Γιώργο Ηλιόπουλο (Husqvarna) και Δημήτριο Μπάκα (Yamaha) που μοιράστηκαν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση ο καθένας στα δύο σκέλη.
ΜΧ2
Ο Κωνσταντίνος Μερκούρης (ΚΤΜ) νίκησε δύο φορές και πήρε το μέγιστο των διαθέσιμων βαθμών. Τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Ναπολέων Σαλμάς (Yamaha) με τερματισμούς στη δεύτερη και τρίτη θέση στα δύο σκέλη του αγώνα, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κατσαβριάς (Yamaha) με τερματισμούς στις θέσεις 4 και 2 αντιστοίχως.
Open / Senior
Με μια νίκη και μια τρίτη θέση ο Παναγιώτης Χατζής (Kawasaki) της Open πήρε τη νίκη, μπροστά από τον Παναγιώτη Τσιμπρή (Kawasaki) της Senior.
Στην τρίτη θέση κατετάγη ο αναβάτης της Open, Γεράσιμος Παππάς (Yamaha).
ΜΧ85
Ο Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (Yamaha) κέρδισε και τα δύο σκέλη για να πάρει και τη συνολική πρωτιά στο Αίγιο.
Πίσω του ο Χρήστος Μπάτζιος (Husqvarna) με δύο δεύτερες θέσεις και ο Γιώργος Χατζάκης (Yamaha) με δύο τρίτες συμπλήρωσαν το βάθρο της κατηγορίας.
MX65
Στη μικρότερη κατηγορία οι Δημήτρης Φωτόπουλος (Yamaha) και Κωνσταντίνος Τρακαδάς (ΚΤΜ) μοιράστηκαν από μια νίκη και μια δεύτερη θέση, με τον Φωτόπουλο να παίρνει συνολικά την πρωτιά του αγώνα.
Στην τρίτη θέση στο σύνολο τερμάτισε ο Θεόδωρος Στρούγκης (Yamaha), κατακτώντας μια τέταρτη και μια τρίτη θέση στα αντίστοιχα σκέλη.
Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες Πανελληνίου Κυπέλλου ΜΧ 2023

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 23 Απριλίου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.


Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
1 mx65.jpg

Τα πιτσιρίκια του Μοτοκρός εντυπωσιάζουν στο Αίγιο

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Μοτοκρός 2023 είχε τον 2ο Αγώνα της χρονιάς στο Αίγιο και η κατηγορία ΜΧ65 με οδηγούς 8 – 12 χρόνων, εντυπωσίασε με το ωραίο θέαμα των πιτσιρικάδων που με τις πολύχρωμες στολές τους, περνούσαν τη λάσπη της πίστας και έκαναν άλματα με τις μικρές τους μοτοσυκλέτες 64 κ.εκ., που ζυγίζουν 53 κιλά.

Οι προσπάθειές τους επικές και ανάλογη η αγωνία των γονιών που έβλεπαν τα βλαστάρια τους να τρέχουν και να συναγωνίζονται με ωριμότητα μεγάλων οδηγών. Δεν έλειψαν οι πτώσεις, αλλά πάντα – τουλάχιστον στο Α' σκέλος που παρακολουθήσαμε – οι οδηγοί σηκωνόταν και συνέχιζαν την προσπάθειά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τοπικός οδηγός Κωνσταντίνος Τρακαδάς που έπεσε στους πρώτους από τους 9 γύρους που έκανε η μικρή κατηγορία, αλλά σηκώθηκε και τελικά πέρασε πρώτος και πήρε τη νίκη, με την ΚΤΜ SX65.

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος από την Αθήνα πήρε την δεύτερη θέση με Yamaha YZ65 και τρίτος ήταν ο Τάσος Δημόπουλος με ΚΤΜ SX65. Στο Β' σκέλος Κέρδισε ο Φωτόπουλος, με τον Τρακαδά δεύτερο και τρίτος ήταν ο Θόδωρος Στρούγκης με Yamaha YZ65.

O Τρακαδάς που είναι μαθητής Δ' Δημοτικού είχε στην πίστα πολλούς υποστηρικτές, καθώς είναι από το Αίγιο και αμέσως μετά τον αγώνα του πήγε να υποστηρίξει τον αδελφό του Ανδρέα που αγωνίζεται στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία, την ΜΧ85, ενώ ο πατέρας τους Παναγιώτης αγωνίζεται στην κατηγορία ΟΡΕΝ, για τα ακόμη μεγαλύτερα “παιδιά”, όπου αγωνίστηκε και ο παππούς του Φωτόπουλου, ο Δημήτρης!
Από την πτώση ...στην καρό σημαία ο Τρακαδάς

Από την πτώση ...στην καρό σημαία ο Τρακαδάς
Ο νικητής του Α

Ο νικητής του Α' σκέλους Κωνσταντίνος Τρακαδάς, με τον πατέρα του Παναγιώτη

Πηγη www.motograndprix.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023 - 1ος αγώνας, Κέρκυρα, 1η ημέρα​

Ντεμπούτο νέας πίστας στο Πρωτάθλημα με καλό καιρό και 120 συμμετοχές
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023, Κέρκυρα


Η 1η ημέρα του 1ου αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023 ολοκληρώθηκε, με την πίστα Corfu MX Park να κάνει το ντεμπούτο της στη διοργάνωση. Τα πρώτα προβλήματα ξεπεράστηκαν με το σωματείο της ΑΛΜΚΕ που διοργανώνει το event να δείχνει πρόθυμο να παλέψει και να δώσει λύσεις, ενώ η βροχή έμεινε τελικά μακριά και η ημέρα ολοκληρώθηκε χωρίς τραυματισμούς.
Το Πρωτάθλημα MX του 2023 ξεκίνησε το Σάββατο 18/3, με ντεμπούτο της πίστας Corfu MX Park, η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε φιλοξενήσει ξανά αγώνα τέτοιου διαμετρήματος. Οι πολλές συμμετοχές που έφτασαν σχεδόν τις 120, ενώ το κύριο πρόβλημα την πρώτη ημέρα των προκριματικών αλλά και αγώνων -ανάλογα την κατηγορία-, ήταν τα νερά από τα πλυντήρια που κατέληξαν σε μια στροφή της πίστας, δημιουργώντας λάσπη, λούκια και δύσκολες συνθήκες για τους αγωνιζόμενους.
Λάσπη

Τελικά η διοργάνωση προχώρησε σε παράκαμψη της συγκεκριμένης στροφής για τις μικρές κατηγορίες κατά τη διάρκεια των χρονομετρημένων, ενώ ταυτρόχρονα γινόταν εργασίες για τη διόρθωση του προβλήματος, με αποτέλεσμα τα αγωνιστικά σκέλη να διεξαχτθούν κανονικά, χωρίς προβλήματα.
Ένα ακόμη θέμα που προέκυψε ήταν πως λόγω των 120 συμμετοχών, το parking και τα pits έφτασαν σε οριακή κατάσταση, κι όλα αυτά χωρίς να υπάρχουν θεατές.
Ας περάσουμε τώρα στην αγωνιστική δράση της 1ης ημέρας.
Κουζής

Στον προκριματικό αγώνα της ΜΧ1 νικητής ήταν ο πολυπρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής με μοτοσυκλέτα της Fantic, δεύτερος ήρθε ο Ανέστης Ράδος με GASGAS, 2,5 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτος ήταν ο Γιάννης Τουρατζίδης με Yamaha, 3,9 δευτερόλεπτα πίσω από τον Κουζή. Οι τρεις αναβάτες οδήγησαν ιδιαίτερα γρήγορα, καθώς χαρακτηριστικά ο τέταρτος Παναγιώτης Παπίλας με Honda τερμάτισε 36,9 δευτερόλεπτα πίσω από τον 1ο. Στην κατηγορία τερμάτισαν 15 αναβάτες
Ζούνης


Στον προκριματικό αγώνα της MX2 νικητής αναδείχθηκε ο Φραγκίσκος Ζούνης της Yamaha, δεύτερος ήταν ο Κωνσταντίνος Μερκούρης με ΚΤΜ 27 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και τρίτος ο Στάθης Φυσέκης, επίσης με ΚΤΜ, 42,9 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ζούνη. Η ΜΧ2 ήταν εξαιρετικά πολυπληθής με 35 τερματίσαντες και ένα DNS.
Τομαράς

Στο Α’ σκέλος της OPEN, νικητής ήταν ο περυσινός Πρωταθλητής της κατηγορίας Χρήστος Τομαράς με Honda, δεύτερος τερμάτισε ο Βασίλης Πακαταρίδης με KTM, 34,8 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και τρίτος ο Νίκος Σωτηρόπουλος με Yamaha, 38,7 δευτερόλεπτα πίσω από τον Τομαρά. Η κατηγορία είχε 23 συμμετοχές, με 22 τερματίσαντες και ένα DNS.
Καρασακαλίδης

Στο Α’ σκέλος της SENIOR, τη νίκη πήρε -με διαφορά- ο Μάρκος Καρασακαλίδης με GASGAS. Δεύτερος ήταν ο Αδάμος Πράσσος με Honda, 1 λεπτό και 6 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και τρίτος ήταν ο Αλέξανδρος Καρανάσης επίσης με Honda, 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Εδώ είχαμε 16 συμμετοχές, με 15 τερματίσαντες και 1 DSQ.
Ταμβάκος

Στις χρονομετρημένες δοκιμές της MX85 νικητής ήταν ο Χρήστος Παναγιώτης Ταμβάκος με Yamaha. Δεύτερος τερμάτισε ο Χρήστος Μπάζιος με Husqvarna, σχεδόν δυο δευτερόλεπτα πιο πίσω, και τρίτος ήταν ο Σόλωνας Τριανταφυλλόπουλος με Yamaha, σχεδόν 9 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Η κατηγορία είχε 12 συμμετοχές, με 12 τερματίσαντες.
Φωτόπουλος

Τέλος, στο Α' Σκέλος της MX65 πρώτος ήταν ο Δημήτρης Φωτόπουλος με Yamaha, από οικογένεια αγωνιζομένων με συγκινητικές στιγμές στον τερματισμό με τον πατέρα και τον παππού του. Δεύτερος ήταν ο Κωνσταντίνος Τρακάδας 18,4 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και τρίτος ο Γιώργος Τσαλίκης με Yamaha, 28,6 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Η κατηγορία είχε 13 συμμετοχές, 12 τερματίσαντες και ένα DSQ.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα, δείτε ΕΔΩ.

Πηγη www.motomag.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023 - 1ος αγώνας, Κέρκυρα, 2η ημέρα​

Στα βαθιά η διοργάνωση, κατάφερε όμως να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες σε ικανοποιητικό βαθμό
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023, Κέρκυρα


Οι αγώνες της Κυριακής διεξήχθησαν με ηλιόλουστο καιρό και αρκετούς θεατές, περισσότερους από το Σάββατο. Η διοργάνωση κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια στο ντεμπούτο της πίστας της Κέρκυρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έπεσε όμως στα βαθιά με το καλημέρα, με τις 120 συμμετοχές και τις απαιτήσεις του θεσμού να της βάζουν δύσκολα. Πάντως οι αγώνες ολοκληρώθηκαν μέχρι τελευταίου, παρά τα όποια εμπόδια.

Η πρώτη δυσκολία τη δεύτερη ημέρα του αγώνα ήρθε το πρωί, όταν τα ασθενοφόρα άργησαν 40 λεπτά να φτάσουν στην πίστα, με την καθυστέρηση στο πρόγραμμα να καλύπτεται με μείωση του προβλεπόμενου διαλείμματος από 40 σε 15 λεπτά.

Επίσης πρόβλημα αντιμετώπισαν τη δεύτερη ημέρα του event οι αγωνιζόμενοι με το νερό το οποίο δεν έφτανε για να πλυθούν οι μοτοσυκλέτες, γεγονός που οδήγησε σε κάποιες εντάσεις. Τέλος, ειδικά στην πολυπληθή MX2 / MX125 υπήρξαν κάποια προβλήματα στο ντουμπλάρισμα, λόγω του μικρού πλάτους της πίστας και της διαφοράς δυναμικής των δυο κατηγοριών που αγωνίζονται μαζί.
Ας δούμε τι έγινε στους αγώνες της Κυριακής.

ΜΧ1 & ΜΧ 300

Κουζής

Νικητής και στα 2 σκέλη αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουζής με τη Fantic, παρά μια μικρή τούμπα με τη βοήθεια της οποίας τον “μάζεψε” μεν ο Γιάννης Τουρατζίδης με τη Yamaha όμως δεν μπόρεσε να τον απειλήσει. Στον πρώτο αγώνα έπεσε ο Ανέστης Ράδος (GasGas) και έμεινε πίσω. Στο 2ο σκέλος την εκκίνηση πήρε ο Ράδος. Τον ακολούθησαν Κουζής και Τουρατζίδης, αλλά ο Τουρατζίδης είχε πτώση και έμεινε πιο πίσω, τερματίζοντας τρίτος, εκμεταλλευόμενος την σύγκρουση Ράδου και Παναγιώτη Παπίλα (Honda) στην τελευταία στροφή της πίστας.

Πτώση είχε και ο Νίκος Λυρίου (Honda) στην ίδια στροφή, ο οποίος συνέχισε για να τερματίσει 8ος. Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή επίδοση του Μανώλη Κρητικού (Husqvarna) στον δεύτερο αγώνα όπου και τερμάτισε 2ος στην επιστροφή μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί ακόμα. Τη νίκη ανάμεσα στους τρεις αγωνιζόμενους της ΜΧ300 πήρε ο Ανδρέου (Yamaha) και στα δύο σκέλη. Τα βάθρα στους 2 αγώνες είχαν την ακόλουθη σύνθεση: 1ος αγώνας, Κουζής, Τουρατζίδης, Ανδρέου. 2ος αγώνας, Κουζής, Κρητικός, Τουρατζίδης. Συνολικά οι συμμετοχές ήταν 13.
ΜΧ2 & ΜΧ 125
Ζούνης

Και στα δύο σκέλη ο Φραγκίσκος Ζούνης με Yamaha πήρε τη νίκη στην MX2 με μεγάλη διαφορά 30 δευτερολέπτων από τον δεύτερο αναβάτη (Κωνσταντίνος Μερκούρης με KTM στο πρώτο και Δημήτρης Βαγγελάκος με Fantic στο δεύτερο σκέλος), στη δημοφιλέστερη κατηγορία του Πρωταθλήματος, με 36 συμμετοχές και γεμάτη τη ράμπα εκκίνησης. Εδώ το πρόβλημα στο ντουμπλάρισμα λόγω της στενής πίστας ήταν πιο έντονο. Υπήρχαν μπλε σημαίες αλλά όχι αρκετές, οπότε η κατάσταση δυσκόλεψε μετά τη μέση του αγώνα. Ο Μερκούρης ήταν ο πρώτος στην MX 125 και στους δυο αγώνες.
OPEN
Τομαράς


Στην OPEN στον πρώτο αγώνα το βάθρο είχε ως εξής: Χρήστος Τομαράς με Honda, Βασίλης Πακαταρίδης με ΚΤΜ, 35 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και Νίκος Σωτηρόπουλος με Yamaha, 39 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Στον δεύτερο αγώνα ο Τομαράς έκανε το 2 στα 2, με τον Πακαταρίδη να τερματίζει ξανά δεύτερος, 9,5 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και με τον Χρήστο Κοτούλα με Fantic να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, 31,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Οι συμμετοχές εδώ έφτασαν τις 22.
SENIOR
Καρασακαλίδης

Η νίκη στον πρώτο αγώνα της Senior πήγε στον Μάρκο Καρασακαλίδη με GASGAS, δεύτερος ήταν ο Αδάμος Πράσσος με Honda, 1 λεπτό πιο πίσω και τρίτος ο Αλέξανδρος Καρανάσης, επίσης με Honda, 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Στον δεύτερο αγώνα ο Καρασακαλίδης ήταν για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστής, με τον Καρανάση να έρχεται δεύτερος αυτή τη φορά, 36 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και τον Πράσσο να ανεβαίνει στο τελευταίο σκαλί του βάθρου, 50 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή. Στη Senior είχαμε 16 συμμετοχές.
ΜΧ85
Ταμβάκος

Στον πρώτο αγώνα της ΜΧ85, ο Χρήστος – Παναγιώτης Ταμβάκος με Yamaha πήρε τη νίκη, με δεύτερο τον Χρήστο Μπάζιο με Husqvarna 27,4 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτο τον Σόλωνα Τριανταφυλλόπουλο με Yamaha, 1 λεπτό και 43 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή. Στον δεύτερο αγώνα, νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη φορά ο Ταμβάκος, με δεύτερο τον Τριανταφυλλόπουλο 1 λεπτό και 6 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτο τον Γιώργο Χατζάκη, 1 λεπτό και 33 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Οι συμμετοχές εδώ έφτασαν τις 12.
ΜΧ65
Τσαλίκης

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος με Yamaha πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα της MX65, με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Τρακάδα με KTM, 18 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτο τον Γιώργο Τσαλίκη με Yamaha, 28 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Στον δεύτερο αγώνα. Στον δεύτερο αγώνα νικητής ήταν ο Τσαλίκης, με δεύτερο τον Φωτόπουλο, 6 δευτερόλεπτα πιο πίσω και τρίτο τον Θεόδωρο Στρούγκη με Yamaha, 8,7 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή.

Για τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα, δείτε ΕΔΩ.

Πηγη www.motomag.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Π.Π. ΜΧ 2023, 2ος αγώνας, Κρηνίδες Καβάλας​














Τουρατζίδης και Ζούνης έδωσαν στη Yamaha δύο σπουδαίες νίκες σε ΜΧ και ΜΧ2 αντιστοίχως.

Με πολλές συμμετοχές και άρτια οργάνωση από τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Κρηνίδων, ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross διοργανώθηκε μαζί με τον 1ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU, ενώ φιλοξένησε και τις διεθνείς κατηγορίες (FIM) ΜΧ65 και ΜΧ85 νοτιοανατολικής Ευρώπης.
ΜΧ1
Με δύο νίκες στα ανάλογα αγωνιστικά σκέλη, πρώτος της ΜΧ1 αναδείχθηκε ο Ρουμάνος Tompa Robert Krisztian.
Από τους Έλληνες της κατηγορίας ο Ιωάννης Τουρατζίδης (Yamaha) πήρε τη δεύτερη θέση του αγώνα και πρώτη για το Πανελλήνιο, τερματίζοντας 3ος και 2ος στα δύο σκέλη, ενώ πίσω του κατετάγησαν οι Ανέστης Ράδος (GASGAS) και Παναγιώτης Κουζής (Fantic).
MX2
Ο Ρουμάνος Ordog Zoltan πήρε δύο νίκες στα σκέλη της κατηγορίας, τρέχοντας με δίχρονη 125 μοτοσυκλέτα, ενώ στη δεύτερη θέση του αγώνα και πρώτη για το Πανελλήνιο ΜΧ τερμάτισε ο Φραγκίσκος Ζούνης (Yamaha) με μια τρίτη και μια δεύτερη θέση στα ανάλογα σκέλη.
Πίσω του για τον αγώνα του Πανελληνίου τερμάτισαν οι Στάθης Φυσέκης (ΚΤΜ) και Καμαρινός Παυλόπουλος (Yamaha).
Για τη δίχρονη ΜΧ125 που έτρεξε μαζί με την ΜΧ2, πρώτος Έλληνας αναδείχθηκε ο Σωτήριος Φωτάκης (Yamaha) στην 11η θέση της γενικής, μπροστά από τους Σωτήριο Θεοδωρίδη (GASGAS) και Δημήτρη Γανωτή (Yamaha).
Open
O Σκοπιανός Hristian Olioski ήταν η μεγάλος νικητής της κατηγορίας με δύο νίκες στα αγωνιστικά σκέλη της, ενώ πίσω του πρώτος Έλληνας κετετάγη ο Χρήστος Τομαράς (Honda) με μια τρίτη και μια δεύτερη θέση αντιστοίχως.
Το βάθρο του Πανελληνίου στελεχώθηκε ακόμη από τους Βασίλειο Πακαταρίδη (ΚΤΜ) και Αθανάσιο Αυγέρη (Yamaha).
Senior
Ο Βούλγαρος Kadir Masar με δύο νίκες αναδείχθηκε πρώτος της κατηγορίας στον αγώνα, ενώ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρώτος Έλληνας βρέθηκε ο Μάρκος Καρασακαλίδης (GASGAS) στη δεύτερη θέση.
Στη γενική κατάταξη ακολούθησαν άλλοι τέσσερεις ξένοι αναβάτες (ένας Ρουμάνος και τρεις Βούλγαροι), για να συναντήσουμε τον δεύτερο Έλληνα, Αλέξανδρο Καρανάση (Honda) και τον τρίτο, Αδάμο Πράσσο (Honda).
ΜΧ85
Στην Ευρωπαϊκή κατηγορία των 85 κυβικών ο μεγάλος νικητής, με δύο πρωτιές στα σκέλη, ήταν ο Ρουμάνος Dumitru Sami Alexandru (KTM), ενώ ο πρώτος Έλληνας πήρε την τρίτη θέση του αγώνα – με δύο τερματισμούς στην τρίτη θέση κάθε σκέλους – ήταν ο Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (Yamaha).
Το ελληνικό βάθρο συμπλήρωσαν οι Σόλων Τριανταφυλλόπουλος (Yamaha) και Γρηγόριος Μακρυγεώργος (ΚΤΜ).
ΜΧ65
Στην κατηγορία των 65 κυβικών νικητής αναδείχθηκε ένας ακόμη Ρουμάνος αναβάτης, ο Marian Daniel με δύο νίκες στα σκέλη.
Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρώτευσε στη δεύτερη θέση της γενικής ο Γεώργιος Τσαλίκης (Yamaha), μπροστά από τους Θεόδωρο Στρούγκη (Yamaha) και Κωνσταντίνος Τρακαδά (ΚΤΜ), οι οποίοι στη γενική κατάταξη τερμάτισαν στις θέσεις 6 και 8 αντιστοίχως.
ΜΧ50
Στην κατηγορία των 50 κυβικών νικητής ήταν ο Βούλγαρος Prisadov Radostin (Yamaha) και δεύτερος ο συμπατριώτης και ομόσταυλός του, Georgiev Georgi.
Στην τρίτη θέση συναντάμε έναν Έλληνα αναβάτη, τον Εμμανουήλ Μυλωνάκη που εκπροσωπεί τη χώρας μας με μια GASGAS.
MX Women
Στην κατηγορία των Φυναικών είχαμε πέντε συμμετοχές, οι τέσσερεις εκ των οποίων αφορούσαν Ελληνίδες.
Νικήτρια στον αγώνα αναδείχθηκε ο Ρουμάνα Cojanu Aida, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά οι Λάμπρου Ιωάννα (Yamaha), Λάμπρου Αμαλία (Yamaha), Μανδάνη Δέσποινα (KTM) και Μπάκα Μαρία (KTM).

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες Π.Π. ΜΧ 2023

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 6 και 7 Μαΐου 2023 στη Σπερχειάδα.


Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Motocross 2023 στα ΤΡΙΚΑΛΑ – 23/04/2023​

Στις 23 Απριλίου 2023 έγινε ο 3ος Αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος Motocross στην πίστα Motocross ΠΡΙΝΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στα ΤΡΙΚΑΛΑ που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Μ.Α.Σ.Τ.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα​

MX65MX85MX1MX2EXPERTOPEN-SENIORSENIORPDF FILES




Πηγη https://bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Π.Π. ΜΧ 2023, 3ος αγώνας, Σπερχειάδα​

0afdf841ac633c17f11a9c8d1e2368d8_XL.jpg

Διπλές νίκες για Παναγιώτη Κουζή (MX1) και Φραγκίσκο Ζούνη (ΜΧ2).

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πολλές συμμετοχές και αρκετό κόσμο στην πίστα της Σπερχειάδας ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Η ηλιοφάνεια και η άνοδος της θερμοκρασίας, αν μη τι άλλο, συνεισέφεραν στο να βελτιωθεί η κατάσταση της πίστας που είχε βαρύνει πολύ από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών στην περιοχή.
ΜΧ1 / ΜΧ300
Με δύο νίκες στα σκέλη ο Παναγιώτης Κουζής (Fantic) ξεχώρισε στη Σπερχειάδα, ενώ πίσω του ακολούθησαν οι Ανέστης Ράδος (GASGAS) και Ιωάννης Τουρατζίδης (Yamaha) που πήραν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση έκαστος.
Όσον αφορά στη δίχρονη κατηγορία των 300 cc που τρέχει μαζί με την ΜΧ1, ο Ανδρεάς Ανδρέου ήταν αυτός που κυριάρχησε κατακτώντας δις τη νίκη της ΜΧ300 με δύο πέμπτες θέσεις γενικής στον τερματισμό των σκελών.
ΜΧ2 / ΜΧ125
Ο Φραγκίσκος Ζούνης με Yamaha μάζεψε δύο νίκες στη Σπερχειάδα και μαζί τη νίκη της κατηγορίας.
Τον ακολούθησε ο Μάριος Κανάκης με δύο δεύτερες θέσεις, ενώ με δύο τρίτες συμπλήρωσε το βάθρο ο Βούλγαρος Dany Tsankov (Yamaha).
Ο ίδιος αναβάτης από τη Βουλγαρία ήταν και ο νικητής της κλάσης των δίχρονων 125 κυβικών που τρέχει μαζί με τα τετράχρονα 250 της ΜΧ2.
Open
Ο Χρήστος Τομαράς (Honda) νίκησε και στα δύο σκέλη της κατηγορίας, ενώ ο Αθανάσιος Αυγέρης (Yamaha) τον ακολούθησε δις δεύτερος.
Στην τρίτη θέση του αγώνα καταγράφτηκε ο Ευάγγελος Μπουρίκας (Honda), ισοβαθμώντας με τον Χρήστο Κοτούλα (Fantic), με τον οποίο μοιράστηκαν από μια τρίτη και μια τέταρτη θέση.
Senior
Ο Μάρκος Καρασακαλίδης (GASGAS) νίκησε δύο φορές στη Σπερχειάδα και φυσικά πήρε τη νίκη του αγώνα, μπροστά από τους Αλέξανδρο Καρανάση (Honda) και Βασίλειο Ράπτη (Kawasaki) που μοιράστηκαν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση έκαστος.
MX85
Δύο πανομοιότυπα βάθρα χαρακτήρισαν τη μάχη των 85 κυβικών στη Σπερχειάδα: Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (Yamaha), Σόλων Τριανταφυλλόπουλος (Yamaha) και Γεώργιος Χατζάκης (Yamaha) ήταν οι τρεις αναβάτες που πρωταγωνίστησαν με αυτή τη σειρά και στους δύο αγώνες της κατηγορίας.
ΜΧ65
Ο Γεώργιος Τσαλίκης (Yamaha) δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κατακτώντας τη νίκη και στα δύο σκέλη της πιο μικρής κατηγορίας. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τρακαδάς (ΚΤΜ) με μια δεύτερη και μια τρίτη θέση, ενώ στην τρίτη θέση του συνόλου του αγώνα βρέθηκε ο Βούλγαρος Nikolay Pavlov (Yamaha) με μια τρίτη και μια τέταρτη θέση στους τερματισμούς του.
Γυναίκες
Με τέσσερεις συμμετοχές η κατηγορία των γυναικών είχε πάλι ως μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Λάμπρου (Yamaha) που μάζεψε δύο νίκες στη Σπερχειάδα μπροστά από την αδελφή της, Αμαλία, επίσης με Yamaha, που ακολούθησε με δύο δεύτερες θέσεις.
Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Στέλλα Βαρέλι (Honda) που κατετάγη τρίτη στο δεύτερο σκέλος, μπροστά από τη Ματούλα Μαργαρίτη (ΚΤΜ).

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες Π.Π. ΜΧ 2023

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για 27-28 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα.


Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Π.Π. MX 2023, 4ος αγώνας, Εορδαία​













Κουζής και Ζούνης οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη λασπομαχία της Πτολεμαΐδας.

Η κακοκαιρία που χτύπησε αλύπητα την περιοχή του Δήμου Εορδαίας με έντονη βροχή και ενίοτε χαλάζι έκανε πολύ δύσκολες τις συνθήκες της πίστας και έφερε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της δράσης του Σαββάτου.
Την επόμενη μέρα, με την πίστα αναπόφευκτα να παραμένει βούρκος σε σημεία της, οι αγώνες διεξήχθησαν εν είδει λασπομαχίας, κάτι που δυσκόλεψε τους πάντες μα κυρίως τις μικρές κατηγορίες.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Open, Senior, MX85, MX65 και η κατηγορία Γυναικών να τρέξουν ουσιαστικά μόνο ένα αγωνιστικό σκέλος.
MX1 / MX300
Απόντος του Νίκου Λυρίου (GASGAS) που έμεινε εκτός με κάταγμα κλείδας, οι αγώνες της μεγάλης κατηγορίας είχαν έναν μοναδικό πρωταγωνιστή: τον Παναγιώτη Κουζή (Fantic).

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έφυγε με τη νίκη από την Πτομελαΐδα έχοντας κερδίσει εμφατικά το πρώτο σκέλος, ενώ στο δεύτερο όδευε προς μια ακόμη κυριαρχική πρωτιά ωστόσο έπεσε και έχασε την πρώτη θέση από τον Ανέστη Ράδο (GASGAS). Μάλιστα ο Κουζής χτύπησε τον αντίχειρά του στην πτώση αυτή, αλλά όχι τόσο ώστε να τον εμποδίσει απ’ το να φτάσει στο βάθρο.
Στη δεύτερη θέση του 4ου αγώνα αναδείχθηκε ο Ράδος με μια τέταρτη και μια πρώτη θέση στα δύο σκέλη, ενώ τρίτος κατετάγη ο Δημήτρης Τουρατζίδης (Yamaha) με μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση.

Νικητής της δίχρονης ΜΧ300 ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha), ο οποίος τερμάτισε δύο φορές τρίτος στους αγώνες της κατηγορίας και αναδείχθηκε τέταρτος γενικής στη μικτή κατάταξη ΜΧ1/ΜΧ300, αλλά και φυσικά νικητής της ΜΧ300.
Στη βαθμολογία ο Κουζής παραμένει πρώτος, καθώς μετά τον αγώνα της Πτολεμαΐδας διεύρυνε την πρωτιά του κατά 7 βαθμούς έναντι του δεύτερου Τουρατζίδη και 4 του τρίτου της προσωρινής κατάταξης Ράδου.

ΜΧ2 / ΜΧ125
Στην ΜΧ2 ο Βούλγαρος Dani Tsankov (Yamaha) ήταν ο μεγάλος νικητής, κατακτώντας μια δεύτερη και μια πρώτη θέση στα δύο σκέλη της.
Πίσω του με μια τρίτη και μια τέταρτη θέση τερμάτισε δεύτερος ο Φραγκίσκος Ζούνης (Yamaha), ενώ ακολούθησε ένας ακόμη Βούλγαρος αναβάτης, ο Niko Malinov, αφήνοντας τέταρτο και εκτός βάθρου τον Δημήτρη Γανωτή (Yamaha).

Όσον αφορά στη δίχρονη ΜΧ125, οι δύο πρώτοι αναβάτες ήταν οι Tsankov και Malinov, αμφότεροι με Yamaha YZ125, ενώ πρώτος των Ελλήνων ήταν ο Κωνσταντίνος Μερκούρης (KTM), στην 11η θέση γενικής της μικτής κατηγορίας ΜΧ2/ΜΧ125.
Στη βαθμολογία ο Ζούνης φυσικά συνεχίζει να προηγείται έχοντας το απόλυτο των νικών ως τώρα.

Open
Ο Αθανάσιος Αυγέρης (Yamaha) ήταν ο νικητής του πρώτου σκέλους της κατηγορίας, μπροστά από τον Χρήστο Τομαρά (Honda) και τον Ευάγγελο Μπουρίκα (Honda), ενώ δεύτερο σκέλος δεν έγινε μετά την ακύρωση της δράσης του Σαββάτου.

Senior
Όπως συνέβη και με την Open, το δεύτερο σκέλος πρακτικά έγινε με δύο μόλις συμμετοχές, ενώ το πρώτο ολοκληρώθηκε κανονικά με εννιά αναβάτες να παίρνουν εκκίνηση.
Νικητής ήταν ο Γεώργιος Ρίζος (Kawasaki), έχοντας τερματίσει έκτος στο πρώτο σκέλος και νικητής στο δεύτερο (των δύο συμμετοχών), μπροστά από τους Μάρκο Καρασακαλίδη (GASGAS) και Κωνσταντίνο Ιακωβίδη (KTM).

ΜΧ85
Ο αήττητος φέτος Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (Yamaha) συνέχισε με μια ακόμη νίκη, μπροστά από τους Γεώργιος Χατζάκη (Yamaha) και Σόλωνα Τριανταφυλλόπουλο (Yamaha), ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την πρώτη του θέση στην κατάταξη μετά από τέσσερεις αγώνες.

ΜΧ65
Άλλη μια νίκη για τον Γιώργο Τσαλίκη (Yamaha) συνεχίζει το απόλυτο αήττητο ρεκόρ του φέτος. Στον αγώνα δεύτερος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Τρακαδάς (ΚΤΜ) και τρίτος ο Δημήτρης Φωτόπουλος (Yamaha).

Γυναίκες
Για έναν ακόμη αγώνα οι αδελφές Λάμπρου πρωταγωνίστησαν στην κατηγορία των γυναικών με τις τέσσερεις συμμετοχές, μόνο που άλλαξαν μεταξύ τους ρόλους.

Η Ιωάννα (Yamaha) πήρε τη νίκη από την Αμαλία (Yamaha), αντιστρέφοντας τη φετινή τάση που ήθελε την Αμαλία Λάμπρου να έχει νικήσει σε όλους τους φετινούς αγώνες της κατηγορίας, με την Ιωάννα δεύτερη.
Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Στέλλα Βαρέλι (Honda), ενώ η Μαρία Μπάκα δεν τερμάτισε τον αγώνα.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες ΠΠ ΜΧ 2023

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για 2-3 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.


Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του 5ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2023 στην Αρχ. Ολυμπία στις 02 και 03/09/2023​

Το Σαββατοκύριακο 02 και 03/09/2023 έγινε ο 5ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS στην Αρχ. Ολυμπία με 97 συμμετοχές, που διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στην Πίστα MX Park ΠΛΑΤΑΝΟΥ.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των αγώνων
MX65MX85MX1MX2MX300MX2TOPENSENIOR






Συνεχιζεται.....
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του 5ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2023 στην Αρχ. Ολυμπία στις 02 και 03/09/2023​









Πηγη https://bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Π.Π. ΜΧ 2023, 6ος αγώνας, Κρηνίδες​

9d4f0cc9ce1f383b4dcc98760c89078d_XL.jpg


Δίχως αλλαγές στην κορυφή της κατάταξης στις δύο βασικές κατηγορίες, ΜΧ1 και ΜΧ2, ολοκληρώθηκε ο έκτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2023 στις Κρηνίδες Καβάλας.
ΜΧ1 / ΜΧ300
O Ανέστης Ράδος (GASGAS) ήταν ο μεγάλος νικητής του έκτου γύρου, καθώς πήρε τη νίκη και στα δύο σκέλη του αγώνα.

Η κατανομή των τριών θέσεων του βάθρου και στις δύο περιπτώσεις ήταν πανομοιότυπη, καθώς πίσω από τον Ράδο ακολούθησαν κατά σειρά οι Παναγιώτης Κουζής (Fantic) και Γιάννης Τουρατζίδης (Yamaha).
Στη βαθμολογία το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί τον Κουζή στην πρώτη θέση με 283 βαθμούς, τον Τουρατζίδη στη δεύτερη με 253, ενώ ο Ράδος μείωσε ελαφρώς στους 246.

Στη δίχρονη ΜΧ300, Ο Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) νίκησε δύο φορές, καταλαμβάνοντας και στα δύο σκέλη την τέταρτη θέση πίσω από τους παραπάνω τρεις αναβάτες.
Ο Ανδρέου παραμένει μόνιμος κυρίαρχος της ΜΧ300 και έχει πάρει όλες τις νίκες, ενώ με 286 βαθμούς ως τώρα έχει ήδη καπαρώσει τον τίτλο σε αυτήν, καθώς και την τέταρτη θέση στην κατάταξη της ΜΧ1 με 218 βαθμούς.
ppmx krinides podium

ΜΧ2 / ΜΧ125
Οι Φραγκίσκος Ζούνης (Yamaha) και Ανδρέας Καρασάββας (Honda) μοιράστηκαν από μια νίκη και μια δεύτερη θέση για να φύγουν από τις Κρηνίδες με τους ίδιους βαθμούς και τον Ζούνη πρώτο χάρη στα συνολικά του αποτελέσματα μαζί με τους αγώνες πρόκρισης.
Η τρίτη θέση πήγε στον Δημήτρη Μπάκα (Yamaha), ο οποίος κατέκτησε μια πέμπτη και μια τρίτη θέση στα σκέλη του αγώνα.

Ο τίτλος της ΜΧ2 έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα υπέρ του Ζούνη, καθώς με 294 βαθμούς δεν απειλείται στον τελευταίο αγώνα από τον Μπάκα που μετρά 212 βαθμούς, με τους Καρασάββα και Δημήτρη Βαγγελάκο (Fantic) που έπονται αμφότεροι με 197 βαθμούς.

Στη δίχρονη ΜΧ125 ο Σωτήρης Θεοδωρίδης (GASGAS) ήταν ο νικητής τερματίζοντας πρώτος και δεύτερος στην κλάση αυτή, μπροστά από τον Σωτήρη Φωτάκη (Yamaha) που είχε έναν κακό τερματισμό στο πρώτο σκέλος (11ος), ενώ στο δεύτερο ήρθε τέταρτος γενικής και πρώτος στην ΜΧ125.
Ο πρωταθλητής της ΜΧ125 θα αναδειχθεί στον τελευταίο αγώνα των Τρικάλων, καθώς ο Θεοδωρίδης προηγείται με 247 βαθμούς και ο Φωτάκης τον καταδιώκει από κοντά με 234.
Open
Με τον πρωτοπόρο της κατάταξης Χρήστο Τομαρά (Honda) εκτός μάχης λόγω τραυματισμού, ο Βασίλης Πακαταρίδης (ΚΤΜ) κατάφερε να πάρει δύο νίκες και το απόλυτο των βαθμών, δεν του αρκούν ωστόσο για να παλέψει για τον τίτλο στο κλείσιμο της χρονιάς καθώς η απουσία του από τρεις αγώνες (Σπερχειάδα, Εορδαία, Αρχαία Ολυμπία) τον είχε αφήσει πολύ πίσω βαθμολογικά.
Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Χρήστος Κοτούλας (Fantic) με τερματισμούς στις θέσεις 4 και 2 στα ανάλογα σκέλη, ενώ τρίτος ήταν ο Αθανάσιος Αυγέρης (Yamaha) με τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις ανεστραμμένες, 2ος και 4ος στα δύο σκέλη.
Ο δε Γιώργος Κυπραίος (Yamaha) πήρε την τέταρτη θέση του αγώνα παρότι τερμάτισε και στα δύο σκέλη τρίτος.
Στη βαθμολογία ο Αυγέρης πέρασε πρώτος με 224 βαθμούς, καθώς ο Τομαράς έμεινε με τους 219 που είχε από τον προηγούμενο αγώνα και ο Κοτούλας πλησίασε στους 189, μπροστά από τον Κυπραίο των 172 βαθμών.
Senior
Ο Μάρκος Καρασακαλίδης (GASGAS) νίκησε και στους δύο αγώνες και έφτασε μιαν ανάσα από τον τίτλο, ενώ στην τελική κατάταξη του αγώνα ακολούθησαν κατά σειρά οι Νικόλαος Δρόσος (GASGAS) και Αδάμος Πράσσος (ΚΤΜ).
Στη βαθμολογία ο Καρασακαλίδης έφτασε στους 275 βαθμούς και άνοιξε τη διαφορά του από τον δεύτερο, Αλέξανδρο Καρανάση (Honda), που εδώ έχασε έδαφος τερματίζοντας στην τέταρτη θέση γενικής και έφτασε στους 230, με τον Δρόσο τρίτο με 202 βαθμούς.
ΜΧ85
Ο Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (Yamaha) πήρε για έναν ακόμη αγώνα δύο νίκες στα ανάλογα σκέλη και πλέον έχει φτάσει ένα μικρό βήμα από την κατάκτηση του τίτλου.
Στο τελικό βάθρο της κατηγορίας τον ακολούθησαν οι Γιώργος Χατζάκης (Yamaha) και Σόλων Τριανταφυλλόπουλος (Yamaha).
Έτσι ο Ταμβάκος έφτασε στους 275 βαθμούς και, με τον Τριανταφυλλόπουλο δεύτερο στους 228, του αρκούν τρεις στον τελευταίο αγώνα για να αναδειχθεί πρωταθλητής ΜΧ85.
MX65
Η είδηση στη μικρή κατηγορία του πρωταθλήματος ήταν πως δεν κέρδισε ο Γιώργος Τσαλίκης (Yamaha), καθώς ο πρωτοπόρος της κατάταξης κατετάγη στις Κρηνίδες τρίτος με δύο τρίτες θέσεις στα σκέλη του αγώνα.
Νικητής ήταν ο Αντώνης Τσιγκόλης (GASGAS) με μια νίκη και μια δεύτερη θέση, ενώ δεύτερος αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Στρούγκης (Yamaha).
Στη βαθμολογία της ΜΧ65 ο Τσαλίκης οδηγεί με 257 βαθμούς, ο Κωνσταντίνος Τρακαδάς (ΚΤΜ) κυνηγά με 229, ενώ ο Δημήτρης Φωτόπουλος (Yamaha) από την τρίτη θέση με 205 βαθμούς έχει χάσει αριθμητικά ελπίδες για κορυφή.
MX Women
Η Ιωάννα Λάμπρου με τετράχρονη Yamaha 250 και η Αμαλία Λάμπρου με δίχρονη Yamaha 125 είναι οι μόνες αναβάτριες που έχουν δώσει το παρόν σε όλους τους αγώνες της γυναικείας κατηγορίας και δικαίως είναι οι μόνες που διεκδικούν τον τίτλο.
Στις Κρηνίδες η Ιωάννα πήρε τη συνολική νίκη μα στην ουσία και οι δύο αποκόμισαν τους ίδιους βαθμούς μοιραζόμενες από μια πρώτη και μια δεύτερη θέση στα σκέλη του αγώνα.
Τρίτη κατετάγη η Στέλλα Βαρελή (Honda) με δύο τρίτες θέσεις.
Στη βαθμολογία η Ιωάννα Λάμπρου προηγείται με 169 βαθμούς, η Αμαλία Λάμπρου καταδιώκει με 160 και στην τρίτη θέση είναι η Βαρελή με 80.
Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες Π.Π. ΜΧ 2023
Ο έβδομος και τελευταίος αγώνας είναι προγραμματισμένος για 21-22/10 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του 7ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2023 στα Τρίκαλα στις 04-05/11/2023​

Το Σαββατοκύριακο 04-05/11/2023 έγινε ο 7ος και τελευταίος αγώνας της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS στα Τρίκαλα με 108 συμμετοχές, που διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο Μ.Α.Σ.Τ.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των αγώνων
MX65MX85MX1MX300MX2MX2TMXWOMENOPENSENIOR

















 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.328
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του 1ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 στην Κέρκυρα με νικητές Κουζή και Ζούνη​


Το Σαββαρτοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου 2024, έγινε ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS, στην Πίστα Motocross ΚΑΛΟΥΡΓΕΝΑΣ στον ΑΓΙΟ ΜΑΤΘΑΙΟ στην Κέρκυρα, που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο ΑΛ.Μ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ, με 133 συμμετοχές.

Νικητής στην κατηγορία MX1 ο πολυπρωταθλητής MX, Παναγιώτης Κουζής με δυο νίκες!
Στην ΜΧ2 νικητής ήταν ο Φραγκίσκος Ζούνης, ενώ στην κατηγορία ΜΧ125 νικητής ήταν ο Χρήστος Ταμβάκος.
Στην ΜΧ300 νικητής ήταν ο Δημήτρης Μπάκας, ενώ στις μικρές κατηγορίες νικητής ήταν ο Δημήτρης Φωτόπουλος στην ΜΧ65, και στην ΜΧ85, ο Γιωργος Χατζάκης.

Τέλος στην OPEN ήταν νικητής ο Δημήτρης Βαγγελάκος και στην SENIOR ο Μάρκος Καρασακαλίδης.
Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των αγώνων
MX65MX85MX1MX2MX2TMX300OPENSENIOR

 
Top Bottom