Νεα της Αγορας για Μοτοσυκλετες στην Ελλαδα

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Η Triumph παρουσιάζει τις νέες Tiger 900 Aragon Edition (Video) - Οι τιμές τους στην Ελλάδα​

Διαθέσιμες μόνο για το 2023​




Τον Ιούλιο του 2022, ο Iván Cervantes εξασφάλισε τη νίκη στο Baja Aragón, γνωστό ως έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες στους δύο τροχούς. Ένα χρόνο μετά, η Triumph γιορτάζει αυτή την ξεχωριστή επίδοση με την κυκλοφορία της Tiger 900 Rally Aragón και της Tiger 900 GT Aragón

Διαθέσιμες μόνο για το 2023, αυτές οι ειδικές εκδόσεις διαθέτουν η καθεμία μοναδικά γραφικά και προδιαγραφές.

Πιλοτάροντας μια Tiger 900 Rally Pro, ο Cervantes κυριάρχησε στον αγώνα των 450 χιλιομέτρων, περνώντας τη γραμμή τερματισμού με εντυπωσιακή διαφορά 1 ώρας και 6 λεπτών μπροστά από τους αντιπάλους του, αποδεικνύοντας την ικανότητα της Tiger να αντέχει σε μερικά από τα πιο σκληρά εδάφη σε ελίτ επίπεδο ανταγωνισμού.


Και οι δύο εκδόσεις Tiger 900 Aragón προσφέρουν όλες τις προδιαγραφές, την τεχνολογία και τις δυνατότητες για τις οποίες είναι γνωστές οι κορυφαίες στην αγορά Tiger 900 GT Pro και Rally Pro. Οι προηγμένες επιδόσεις τους, συνοδευόμενες από δύο φρέσκες νέες εμφανίσεις, διατηρούν την απόλυτη αίσθηση επιθετικότητας και χαρακτήρα, ενώ προσθέτουν επίσης αυτό το πλεονέκτημα των έτοιμων για αγώνες μοτοσυκλετών.
Η Tiger 900 Rally Aragón διαθέτει μια τριχρωμία Matt Phantom Black, Matt Graphite και Crystal White, με ξεχωριστές πινελιές Racing Yellow που συνδυάζονται άψογα με τις λεπτομέρειες Triumph Tiger και Aragón Edition, καθώς και μια νέα και μοναδική σχεδίαση σέλας διπλού χρώματος.
Η GT Aragón ακολουθεί το παράδειγμά με λεπτομέρειες Triumph Tiger και Aragón Edition, επιπρόσθετα με τον αναζωογονητικό σχεδιασμό σέλας διπλού χρώματος, αλλά αντίθετα διαθέτει έναν τριπλό χρωματικό συνδυασμό Diablo Red, Matt Phantom Black και Crystal White που απηχεί μια τολμηρή και κομψή αίσθηση.


Και τα δύο μοντέλα συνεχίζουν να διαθέτουν εντυπωσιακά 87 Nm μέγιστης ροπής στις 7.250 σ.α.λ., καθώς και συμπλέκτη ολίσθησης και υποβοήθησης, για πλούσια τρικύλινδρη απόδοση. Διατηρώντας ένα ελαφρύ αρθρωτό πλαίσιο και ανάρτηση υψηλών προδιαγραφών, αυτές οι νέες προσθήκες στην οικογένεια Tiger είναι προσαρμοσμένες για να βελτιστοποιούν τις δυνατότητες τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου με την απόλυτη ευέλικτη και δυναμική εμπειρία χειρισμού.

Μεγιστοποιώντας περαιτέρω την οδική συμπεριφορά, η GT Aragón Edition φέρει πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι φυσιγγίων Marzocchi 45 χλστ εμπρός και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ η Rally Aragón Edition διαθέτει πιρούνι Showa ρυθμισμένο για ακόμα καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

Οι προστατευτικές μπάρες κινητήρα τοποθετούνται ως στάνταρ και στις δύο εκδόσεις Aragón, ενώ η Rally Aragón Edition διαθέτει επίσης προστατευτικές μπάρες ρεζερβουάρ ως στάνταρ για να συμπληρώσει την απόλυτη αγωνιστική αισθητική. Μια συλλογή με περισσότερες από 65 αποκλειστικές επιλογές αξεσουάρ είναι διαθέσιμη και για τα δύο μοντέλα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το μηχάνημά σας για να ταιριάζει στη δική σας περιπέτεια.

Και τα δύο μοντέλα θα έχουν ανταγωνιστικές τιμές, στα 16.290€ η Tiger 900 GT Aragon και στα 16.990€ η Tiger 900 Rally Aragon, και θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα εντός του Ιουλίου 2023.

Πηγη https://2wo.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

QJMOTOR SVT 650 / 650 X: Ήρθαν στην Ελλάδα - αυτές είναι οι τιμές τους​

Η καρδιά σου χτυπά δυνατά αγκάλιασε το νέο V-TWIN​




Ένας από τους πιο εμβληματικούς σε διάταξη κινητήρες, ο V-2 90˚, o οποίος χαρακτηρίστηκε για δεκαετίες ως συνώνυμο της adventure κατηγορίας μοτοσυκλετών, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη μακροσκελή ιστορία του αποτελώντας την "καρδιά" της νέας συναρπαστικής adventure QJMOTOR SVT 650!

Ισχυρά θεμέλια και επιδόσεις​

Στο πέρασμα του χρόνου, ο V-2 90˚ έχει αποδειχθεί ως μία από τις ιδανικές επιλογές για τη συγκεκριμένη κατηγορία μοτοσυκλετών, χάρη στα χαρακτηριστικά της απόδοσής του που ταιριάζουν απόλυτα με το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που διαθέτουν. Με τα διαστήματα ανάφλεξης στις 270˚, βοηθά τον τροχό να ανακτήσει την πρόσφυση, ειδικά σε χωμάτινα τερέν, με την παροχή ροπής από χαμηλά και τη γραμμική απόδοση να αποτελούν πολύτιμους συμμάχους σε κάθε πεδίο δράσης μιας adventure μοτοσυκλέτας. Ο κινητήρας της SVT 650, πέρα από τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αποτελεί και σημείο αναφοράς ως ο δυνατότερος της κατηγορίας, με την μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 76,2 ίππους στις 9.000 στροφές. Αντίστοιχα, η μέγιστη τιμή της ροπής ανέρχεται στα 65Νm στις 8.000 στροφές, ενώ χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού η μέση κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα Σε συνδυασμό με τα 20 λίτρα χωρητικότητας του ρεζερβουάρ, η αυτονομία της SVT 650 μπορεί να ξεπεράσει τα 460 χιλιόμετρα! Οι υπερτετράγωνες διαστάσεις του (διάμετρος x διαδρομή: 81mm x 62,6mm) και το φάσμα που αποδίδονται οι μέγιστες τιμές, μαρτυρούν ότι πρόκειται για έναν κινητήρα που μπορεί να ανεβάσει στροφές με διάρκεια της δύναμης ψηλά, προσφέροντας έτσι σημαντικές αρετές στις ταξιδιωτικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας.

02 360 SVT 650 NO BACK BARS


Ξεκάθαρος προσανατολισμός​

Ο σχεδιασμός της νέας SVT 650 δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τη ξεκάθαρη φιλοσοφία και τον προσανατολισμό της μοτοσυκλέτας, διατηρώντας τις βασικές "αρχιτεκτονικές" αρχές των adventure μοτοσυκλετών, με την προσθήκη ξεχωριστών και ιδιαίτερων στοιχείων από το τμήμα σχεδιασμού του εργοστασίου. Η μπροστινή όψη της SVT 650 ξεχωρίζει χάρη στην κατακόρυφη τοποθέτηση των δίδυμων LED προβολέων και την εντυπωσιακή σχεδίαση του φαίρινγκ, που καταφέρνει να διατηρεί στενή τη σιλουέτα της μοτοσυκλέτας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετική κάλυψη στον αναβάτη. Οι προστατευτικές χούφτες με την αλουμινένια ενισχυτική μπάρα ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό της SVT 650, όπως και η ποδιά κάτω από τον κινητήρα, ενώ πίσω από την αεροδυναμικά μελετημένη ζελατίνα έχει τοποθετηθεί η έγχρωμη TFT οθόνη 7" η οποία προβάλει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στον αναβάτη, με δυνατότητα διασύνδεσης μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth.
SVT 650 SCREEN ANIMATION

Η σέλα του αναβάτη προσφέρει μεγάλους χώρους και τοποθετεί το σώμα "μέσα" στη μοτοσυκλέτα, ενώ η τοποθέτηση του τιμονιού μεταβλητής διατομής και των μαρσπιέ, δημιουργούν φυσικές γωνίες για τα άκρα, με πρόβλεψη και για οδήγηση σε όρθια θέση σε χωμάτινες διαδρομές. Αντίστοιχα, η ξεχωριστή σέλα για τον συνεπιβάτη τον τοποθετεί σε λίγο ψηλότερη θέση με σωστή τοποθέτηση των ποδιών και στήριξη από τα πλαϊνά τμήματα της στάνταρ αλουμινένιας σχάρας, η οποία παίζει και το ρόλο των χειρολαβών. Η εξάτμιση είναι τοποθετημένη ψηλά για μεγαλύτερη ευκολία σε πιο δύσβατα εδάφη, ενώ στο σχεδιασμό της ουράς υπάρχει πρόβλεψη για την τοποθέτηση βάσεων για πλαϊνές βαλίτσες.

Δύο εκδόσεις - Εξοπλισμένες για κάθε είδους "περιπέτεια"!​

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο σε συνδυασμό με το αλουμινένιο ψαλίδι της SVT 650, θέτουν μία στιβαρή βάση που συμπληρώνεται από το ανεστραμμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι και τη monoshock (επίσης πλήρως ρυθμιζόμενη) πίσω ανάρτηση. Οι ρυθμίσεις των αποσβέσεων έγιναν με γνώμονα τη συμπεριφορά σε άσφαλτο και χώμα, αλλά και την ομοιογένεια σε πιο γρήγορους ρυθμούς οδήγησης στα ταξιδιωτικά χιλιόμετρα που υπόσχεται να γράψει η SVT 650.
03 360 SVT 650 NO BARS

Το πακέτο άνεσης και ασφάλειας ολοκληρώνεται με τους δύο δίσκους 320mm μπροστά με ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες της Brembo, το δίσκο των 260mm πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα που προέρχεται κι αυτή από το ιταλικό εργοστάσιο, και το εξελιγμένο δικάναλο σύστημα ABS 9.1MB της Bosch.
Προκειμένου να ανταποκριθεί απόλυτα σε κάθε εξειδικευμένη απαίτηση των υποψήφιων ιδιοκτητών, η νέα SVT έρχεται σε δύο εκδόσεις: Στην SVT 650 που είναι εφοδιασμένη με χυτές αλουμινένιες ζάντες και στην SVT 650X η οποία διαθέτει ακτινωτούς τροχούς με tubeless ελαστικά. Και στις δύο εκδόσεις οι διαστάσεις των τροχών είναι ίδιες (19"-17", εμπρός-πίσω αντίστοιχα).
SVT 650 TIRES BRAKES

Στον πλούσιο εξοπλισμό των SVT 650 / 650X συμπεριλαμβάνονται τα θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, ώστε να είναι άνετη και ευχάριστη η οδήγηση της μοτοσυκλέτας ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, ενώ ρυθμιζόμενες είναι οι μανέτες του φρένου και του συμπλέκτη.
SVT 650x GOLDEN YELLOW WHITE

Η τιμή της SVT 650 έχει καθοριστεί στα 6.695€, ενώ της SVT 650X στα 7.195€. Και οι δύο εκδόσεις διατίθενται μέσω του δικτύου QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.
Επισκεφθείτε τη σελίδα του μοντέλου εδώ:
https://qjmotor.gr/model/svt-650/
https://qjmotor.gr/model/svt-650x/


Πηγη https://2wo.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Η Suzuki Hayabusa 25th Anniversary limited edition στην Ελλάδα​









Μία από τις μόλις 25 επετειακές, πορτοκαλί Hayabusa για τα 25 χρόνια του θρυλικού «Γερακιού», βρέθηκε στην Αθήνα και μπροστά στα μάτια του ειδικού τύπου, για να την θαυμάσουμε και να ζήσουμε ξανά την ιστορία της «γρηγορότερης μοτοσυκλέτας της ιστορίας».

H Suzuki Hayabusa μπαίνει στον 25ο χρόνο της φέτος και, ως μία από τις σημαντικότερες υπερμοτοσυκλέτες ταχύτητας όλων των εποχών, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η Suzuki αποφάσισε να δημιουργήσει μια επετειακή έκδοση της. Τα νέα εμφανίστηκαν πρώτη φορά στην διεθνή σκηνή, τον Ιούνιο, με αναφορές μόνο για την γαλλική αγορά στην αρχή, όμως σύντομα η Suzuki Ελλάδος, επιβεβαίωσε την είδηση: Η νέα Hayabusa 25th Anniversary θα έρθει και στην Ελλάδα. Η στιγμή αυτή, ήρθε σήμερα.

Βρεθήκαμε στο κατάστημα της Suzuki Motorcycles στην Αθήνα, στην Οδό Καλλιρρόης 23, όπου και σε μία ειδική μίνι εκδήλωση, η εταιρεία μας παρουσίασε ένα από τα ελάχιστα κομμάτια της νέας Hayabusa, που θα έρθουν εδώ. Φυσικά, Hayabusa σημαίνει ιστορία και ταχύτητα και η Suzuki, εξασφάλισε από μία Busa κάθε γενιάς, σε άριστη κατάσταση βιτρίνας, για να μας επιδείξει, παράλληλα με την επετειακή έκδοση της Gen. 3.

Λίγο πριν την αποκάλυψη της επετειακής πορτοκαλί καλλονής, οι άνθρωποι της Suzuki μας είχαν ετοιμάσει μια μίνι ιστορική αναδρομή στο μοντέλο, προβάλλοντας μας τα πρώτα press βίντεο από το 1999, όταν η Suzuki χαρακτήρισε την Hayabusa ως «την θρασύτερη μοτοσυκλέτα που κυκλοφορεί στο δρόμο». Έχει μια ιδιαίτερη ιστορική αξία, να παρακολουθείς τα πρώτα βίντεο για μια μοτοσυκλέτα που εξελίχθηκε σε θρύλο, να θυμάσαι και να μαθαίνεις τις τεχνικές λεπτομέρειες πίσω από την εξέλιξη της, και ταυτόχρονα, να την έχεις ζωντανά, εκεί, δίπλα σου, 25 χρόνια μετά.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε και το μαύρο κάλυμμα έφυγε, αποκαλύπτοντας την επετειακή Hayabusa σε όλο της το πορτοκαλί μεγαλείο. Ό,τι και να πούμε για την συγκεκριμένη απόχρωση είναι περιττή, ούτε καν οι φωτογραφίες μπορούν να συλλάβουν το πόσο ζωηρή και πολυτελής, φαίνεται από κοντά. Το ζωηρό πορτοκαλί συνδυάζεται με το μαύρο, σε όλη την έκταση του μοντέλου, ενώ «σπάει» με το μεταλλικό ασημί από την εξάτμιση, την οποία κοσμεί και το λογότυπο της Hayabusa. To συγκεκριμένο λογότυπο βρίσκεται σε πολλά σημεία της μοτοσυκλέτας, όπως και στο στάνταρ για την περίσταση, κάλυμμα της πίσω σέλας. Στο ρεζερβουάρ, υπάρχει και ένα ειδικό αυτοκόλλητο σήμανσης του επετειακού χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Απολαύστε το ανάλογο οφθαλμόλουτρο, στην γκαλερί εικόνων που ακολουθεί. Η τιμή της επετειακής Hayabusa έχει οριστεί στα 23.295 ευρώ, ενώ όπως μάθαμε, μόνο 25 κομμάτια της έκδοσης θα φτάσουν στην Ελλάδα, οπότε... μετρήστε τα κουκιά και σπεύσατε!

Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Kove 450 Rally: Προπαραγγελία στην Ελλάδα με τιμή 7.495€!​

Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για την 450 Rally με όφελος 500 ευρώ!

Μόλις ενημερωθήκαμε από την αντιπροσωπεία της Kove στην Ελλάδα, την Γκοργκόλης ΑΕ, πως από σήμερα άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της μοτοσυκλέτας που δημιούργησε ίσως την μεγαλύτερη προσμονή το τελευταίο διάστημα, της Kove 450 Rally. Η τιμή της είναι μια μεγάλη έκπληξη!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν το σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα με όφελος ύψους 500€.

Πιο συγκεκριμένα, η άκρως ανταγωνιστική τιμή της Rally 450 ανακοινώθηκε στα 7.995€, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία του μοντέλου από σήμερα και μέχρι τις 30/11/2023 θα την αποκτήσουν στην προνομιακή τιμή των 7.495€. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης εντός τετραμήνου.

H Kove 450 Rally μεταφέρει αυτούσια την τεχνογνωσία των αγώνων rally, με το πιο ανταγωνιστικό και προσιτό πακέτο του ανταγωνισμού.
Περισσότερες πληροφορίες: kovemoto.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανακοινώθηκε η τιμή στην Ελλάδα για Honda CBR 1000RR-R & SP, CBR 650R E-Clutch, CB 650R E-Clutch και SH125 Vetro Edition​

Τα είδαμε για πρώτη φορά από κοντά στην EICMA 2023!
motomagHonda – Ανακοινώθηκαν οι τιμές 5 νέων μοντέλων στην Ελλάδα


Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Honda στην Ελλάδα, ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε., ανακοίνωσε τις τιμές για 5 νέα μοντέλα, τα οποία είδαμε για πρώτη φορά από κοντά στην EICMA 2023, η οποία διεξήχθη την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2023, με το MOTO να ταξιδεύει στο Μιλάνο μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις.

Ξεκινώντας από το πλήρως ανανεωμένο CBR 1000RR-R, εξακολουθεί να έρχεται σε δύο εκδόσεις, βασική και SP, ενώ αποτελεί αυτή την στιγμή το ισχυρότερο ιαπωνικό superbike με ονομαστική απόδοση 214 ίππων. Η τιμή για την βασική έκδοση με τις συμβατικές πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Showa φτάνει τα 26.200€. Από την άλλη, η SP έκδοση με τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Ohlins είναι 4.300€ ακριβότερη, αγγίζοντας τα 30.500€.
Honda – Ανακοινώθηκαν οι τιμές 5 νέων μοντέλων στην Ελλάδα


Τα CB 650R E-Clutch και CBR 650R E-Clutch, τα οποία είναι τα πρώτα μοντέλα που για το 2024 εξοπλίζονται με το ολοκαίνουργιο σύστημα ηλεκτρονικού συμπλέκτη E-Clutch της Honda, είναι ακριβότερα κατά 400€ και 500€, αντίστοιχα, από τις βασικές τους εκδόσεις. Έτσι, το neo sport cafe μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας φτάνει τα 9.950€, ενώ το CBR 650R E-Clutch ξεπερνάει ελαφρώς το ψυχολογικό όριο των 10.000€, φτάνοντας τα 10.490€.
Honda – Ανακοινώθηκαν οι τιμές 5 νέων μοντέλων στην Ελλάδα

Τέλος, έχουμε το SH125 Vetro Edition, μία νέα έκδοση για το 2024 με εντυπωσιακά ημιδιαφανή άβαφα πλαστικά σε πράσινη απόχρωση, τα οποία έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με την Honda εκπέμποντας 9,5% λιγότερο CO2 σε ένα χρόνο, σε σχέση με την χρήση τυποποιημένων χρωμάτων. Μπορεί η οικογένεια SH να παρουσιάστηκε σχεδόν ένα μήνα πριν την EICMA 2023, όμως η πρώτη επαφή μαζί τους ήταν εκεί, μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα του Big H.

Για την ώρα, ανακοινώθηκε η τιμή στην Ελλάδα για την έκδοση των 125 κυβικών, η οποία φτάνει τα 4.050€ που στην έκδοση Vetro Edition Top Box ανέρχεται στα 4.150€.
Honda – Ανακοινώθηκαν οι τιμές 5 νέων μοντέλων στην Ελλάδα

Για την Vetro Edition με τον κινητήρα των 150 κυβικών θα χρειαστεί να έχουμε λίγη ακόμα υπομονή. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα νέα μοντέλα που είδαμε στην EICMA 2023, όπως το ολοκαίνουργιο CB 1000 Hornet, αλλά και το ανανεωμένο και με νέο όνομα NX500 (πρώην CB 500X).

Πηγη www.motomag.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Voge DS900X Τιμή – Πιθανόν κάτω από 10.000 ευρώ​

7dbd57728f20c18be225fcf1d1bd96fd_XL.jpg

Κάποιοι στην Ευρώπη... είναι σε θέση να γνωρίζουν πόσο κοστίζει το DS900X της Voge, η μεγαλύτερη μέχρι τώρα μοτοσυκλέτα της εταιρείας. Πόσο θα κοστίζει στην χώρα μας;

Η Voge έχει κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της στην χώρα μας, ειδικά τον τελευταίο καιρό, καθώς η πρωτιά του DS525X στις ταξινομήσεις μοτοσυκλετών Οκτωβρίου έκανε το όνομα της μάρκας να ακουστεί ακόμα πιο έντονα. Το DS 900 X, που παρουσιάστηκε και επίσημα στα πλαίσια της EICMA και θα αποτελέσει την μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα της εταιρείας, προς το παρόν δεν έχει τιμή επίσημα για την Ελλάδα, αλλά... οι Ιταλοί γνωρίζουν, και μπορούν να μας δώσουν μια εικόνα.

Πιο συγκεκριμένα, το Voge DS 900 X έχει τιμή 9.890 ευρώ, στην Ιταλία και το συγκεκριμένο ποσό ίσως να μην απέχει πολύ, από την τιμή που θα πάρει στην χώρα μας. Το DS 525X, για παράδειγμα, έχει σχεδόν την ίδια τιμή στην Ιταλία και στην Ελλάδα (5.990 και 5.995 ευρώ αντίστοιχα), αντίθετα το 300Rally είναι αρκετά ακριβότερο στην χώρα μας, σε σχέση με την Ιταλία (3.490 σε προσφορά στην Ιταλία, έναντι 4.645 εδώ). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μία εικόνα μας δίδεται ήδη: Ανάλογα με την πολιτική μπου θα επιλέξει η Voge, ίσως δούμε ίδια ή παρόμοια τιμή, κάτω από 10.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα για το Voge DS 900 X με ένα κλικ εδώ.
 

duke200

member
Δημοσιεύσεις
1.310
Ηλικία
44
Όνομα
Alex

Kove 450 Rally: Προπαραγγελία στην Ελλάδα με τιμή 7.495€!​

Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για την 450 Rally με όφελος 500 ευρώ!

Μόλις ενημερωθήκαμε από την αντιπροσωπεία της Kove στην Ελλάδα, την Γκοργκόλης ΑΕ, πως από σήμερα άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της μοτοσυκλέτας που δημιούργησε ίσως την μεγαλύτερη προσμονή το τελευταίο διάστημα, της Kove 450 Rally. Η τιμή της είναι μια μεγάλη έκπληξη!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν το σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα με όφελος ύψους 500€.

Πιο συγκεκριμένα, η άκρως ανταγωνιστική τιμή της Rally 450 ανακοινώθηκε στα 7.995€, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία του μοντέλου από σήμερα και μέχρι τις 30/11/2023 θα την αποκτήσουν στην προνομιακή τιμή των 7.495€. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης εντός τετραμήνου.

H Kove 450 Rally μεταφέρει αυτούσια την τεχνογνωσία των αγώνων rally, με το πιο ανταγωνιστικό και προσιτό πακέτο του ανταγωνισμού.
Περισσότερες πληροφορίες: kovemoto.gr
Και όμως τα τεστ γράφουν ότι είναι ένα καλό εργαλείο που κάνει ότι ένα enduro 450, αλλά πιο άνετο στο ταξίδι. Δεν είναι ένα μηχανάκι απομιμα μόνο στην εμφάνιση του Ktm 450 rally. Τρία τέτοια τα έστειλε η εταιρεία στο dakar και τερμάτισε το 1 μετά από 13 ώρες, τα άλλα πέρασαν τη μέρα...

Sent from my X19 using Tapatalk
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Η τιμή του νέου Suzuki GSX-S1000GX-Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες​

17.995 ευρώ​





Πίσω από την crossover εμφάνιση κρύβεται ο εν σειρά τετρακύλινδρος κινητήρας της γκάμας GSX. Είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της Suzuki με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις. Αυτή είναι η τιμή της
Με 999 κ.εκ., 152 ίππους και 10,8 kgm ροπής, με αλουμινένιο πλαίσιο και αφαιρούμενο υποπλαίσιο, με ημιενεργητικές αναρτήσεις (SAES) τις Showa, πλήθος ηλεκτρονικών, κορυφαία φρένα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, TFT οθόνη 6,5 ιντσών, το GSX-S1000GX είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες του 2024 και το μοντέλο που βάζει την Suzuki σε ακόμη μία κατηγορία.
Suzuki GSX S1000GX MY24 30

Oι ενδιαφερόμενοι μπορεί να προχωρήσουν σε αίτηση προπαραγγελίας εξασφαλίζοντας την απόκτησή της μοτοσυκλέτας στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 17.995€.
www.suzuki.gr/motos/proparaggelia#
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιλέγοντας χρωματισμό καθώς και τα γνήσια αξεσουάρ που επιθυμείτε και ο επίσημος έμπορος της Suzuki που θα επιλέξετε θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρωθεί η προπαραγγελία.
Το crossover της Suzuki είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Μπλε (Metallic Triton Blue), μαύρο (Glass Sparkle Black) και πράσινο ματ (Pearl Mat Shadow Green).
SUZUKI GSX-S1000GX 2024SUZUKI MOTO GREECE
ΤΙΜΗ (€):17.995
(ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023)
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ,ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ, 4B/K, DOHC
ΚΥΒΙΣΜΟΣ (cc)999
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ (mm)73.4 x 59
ΣΥΜΠΙΕΣΗ12,2
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ4 ΣΕ 1
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜΙΖΑ
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΙΣΧΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ (hp/rpm)152/11.000
ΡΟΠΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ (kgm/rpm)10,8/9.250
ΒΑΡΟΣ (kg)232
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ (mm)845
ΜΗΚΟΣ (mm)2.150
ΠΛΑΤΟΣ (mm)925
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (mm)1.470
ΙΧΝΟΣ(mm)97
ΚΑΣΤΕΡ(o)25,5
ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ:DUNLOP SPORTMAX ROADSPORT 120/70-17
ΠΙΣΩ:DUNLOP SPORTMAX ROADSPORT 190/50-17
ΠΛΑΙΣΙΟ:ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΨΑΛΙΔΙ:ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΙΡΟΥΝΙ SHOWA SFF-CA
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΣΩΑΜΟΡΤΙΣΕΡ SHOWA BFRC LITE
ΦΡΕΝΟ ΕΜΠΡΟΣ2 ΔΙΣΚΟI 310mm, AKTINIKES ΔΑΓΚΑΝΕΣ BREMBO 4 ΕΜΒΟΛΩΝ CORNERING ΑBS
ΦΡΕΝΟ ΠΙΣΩΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ 250mm, ΔΑΓΚΑΝΑ BREMBO 2 ΕΜΒΟΛΩΝ CORNERING ΑBS
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ19 ΛΙΤΡΑ

Πηγη https://2wo.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Kove 800X Pro – Αυτή είναι η τιμή του στην Ελλάδα​

Τιμή προπαραγγελίας 7.795€​


Σύμφωνα με την ελληνική ιστοσελίδα της Kove το adventure 800X Pro θα κοστίζει 8.395€, ωστόσο μπορείτε να το προπαραγγείλετε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023 στην προνομιακή τιμή των 7.795€

Το adventure της νεοεισερχόμενης στην ελληνική αγορά Kove αναμένεται στην χώρα μας τον Φεβρουάριο του 2024. Καταβάλλοντας προκαταβολή 350€ θα «κλείσετε» την μοτοσυκλέτα σας στην προνομιακή τιμή των 7.795€ και θα την παραλάβετε μέχρι τις 15 Απριλίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε καλώντας στο 2109403880 (εσωτερικό 308) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ https://kovemoto.gr/pre-order-kove-800x-pro/

To Kove 800X Pro είναι διαθέσιμο σε μαύρο και πράσινο χρώμα. Είναι εξοπλισμένο με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB, TFT οθόνη, στάνταρ traction control, αισθητήρες ελαστικών, σύστημα quickshifter και ελαστικά Pirelli 90/90-21 μπροστά και 150/70-18 πίσω.

Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 799 κ.εκ. έχει ισχύ 96,5 ίππων στις 9.000 σ.α.λ. και 80Nm ροπή στις 7.500 σ.α.λ. Με βάρος 185 κιλά, με υγρά, είναι από τις ελαφρύτερες adventure της αγοράς.

Περισσότερα δείτε εδώ. https://kovemoto.gr/model/800x-pro-technical-specs

Πηγη https://2wo.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Νέος τιμοκατάλογος Royal Enfield με Himalayan 450 και Bullet 350​

10 μοντέλα σε πολλές εκδόσεις​


Η MUVUS επίσημη αντιπρόσωπος της ινδικής εταιρείας στην χώρα μας έδωσε στην δημοσιότητα νέο τιμοκατάλογο στον οποίο περιλαμβάνοντα τα Himalayan 450 και Bullet 350

Οι τιμές του πολυαναμενόμενου adventure με τον νέο υγρόψυκτο κινητήρα ξεκινούν από 5.890€ για την μονόχρωμα έκδοση Kaza Brown. Οι δίχρωμες Slate Salt και Slate Poppy Blue είναι 100€ ακριβότερες. H Hanle Black σε μαύρο με γραφικά και ζάντες σε χρυσό 200€ ακριβότερη. Η έκδοση με tubeless ελαστικά που είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα (Hanle Black και Kamet White) είναι η ακριβότερη με τιμή 6.490€.

Το δεύτερο μοντέλο 2024, το Bullet 350, κοστίζει στις εκδόσεις Standard Black και Standard Maroon 5.290€, ενώ η έκδοση Black-Gold είναι κατά 100€ ακριβότερη.

Στον τιμοκατάλογο παραμένει το Himalayan 410, ενώ η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει τα HNTR 350 , Meteor 350, Meteor 350, Classic 350, Scram 411, Interceptor 650, Continental GT 650 και Supermeteor 650
royal enfield times dec 2023 2
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

VOGE DS900X: Ανακοίνωση τιμής και δυνατότητα προ-παραγγελίας με σημαντική έκπτωση!​

Αιχμή του δόρατος της σειράς Adventure μοτοσυκλετών της Voge Motorcycles, το νέο DS900X έρχεται να επαναλάβει την επιτυχία που σημείωσε στη μεσαία κατηγορία κυβισμού το εξαιρετικό DS525X και φιλοδοξεί να κερδίσει μια θέση στις καρδιές των μοτοσυκλετιστών αυτής της ταχέως αναπτυσσόμενης κατηγορίας.

Προσφέροντας ένα υπερπλήρες πακέτο εξοπλισμού, τεχνολογίας και επιδόσεων, διαθέτει το DNA του ταξιδιώτη αποστάσεων που το καθιστά τέλειο σύντροφο περιπέτειας, με ή χωρίς συνεπιβάτη αλλά και πλήρως φορτωμένο.

Εξοπλισμένο με έναν δοκιμασμένο δικύλινδρο εν σειρά υγρόψυκτο κινητήρα χωρητικότητας 895cc και απόδοσης 95,2Hp, όπως επίσης και με πληθώρα επώνυμων περιφερειακών, το νέο DS900X είναι η μοτοσυκλέτα που θα σας ταξιδέψει σε κάθε είδους οδόστρωμα με χαρακτηριστική άνεση και ασφάλεια.


Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει:
  • 4 προγράμματα ισχύος (SPORT, ENDURO, STREET, RAIN)
  • QUICKSHIFTER UP & DOWN για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη
  • Ακτινωτοί τροχοί (21-17”) με ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο
  • Cruise Control
  • TCS σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
  • Αμορτισέρ τιμονιού (STABILIZER)
  • Σύστημα LCA υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας
  • TPMS σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών
  • Φωτιστικά FULL LED
  • Έγχρωμη Οθόνη TFT 7” με πλήρεις ενδείξεις και αυτόματη εναλλαγή φωτισμού ημέρας/νύχτας
  • Συνδεσιμότητα BlueTooth με δυνατότητα πλοήγησης
  • DASH CAM (κάμερα καταγραφής διαδρομών)
  • KEYLESS σύστημα εκκίνησης
  • Μονόδρομος συμπλέκτης
  • BREMBO φρένα
  • Δύο δίσκοι 305mm και ένας 265mm
  • Απενεργοποιούμενο ABS τελευταίας γενιάς
  • Τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά
  • KYB πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 43mm
  • KYB πλήρως ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ
  • Διαδρομές ανάρτησης 194mm μπροστά και 198mm πίσω
  • Ελαστικά PIRELLI SCORPION
  • Έξτρα προβολείς ομίχλης LED
  • Ρυθμιζόμενες μανέτες
  • Προστατευτικές χούφτες
  • Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας
  • θερμαινόμενη σέλα
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Άγκιστρο ασφάλισης κράνους
  • Πρίζα παροχής ρεύματος 12V
  • Θύρα φόρτισης USB
  • Ανοξείδωτα πλευρικά προστατευτικά κάγκελα και σχάρα
  • Ανοξείδωτη εξάτμιση
  • Πλάγιο & κεντρικό σταντ
Η ενδεικτική τιμή λιανικής του νέου DS900X διαμορφώθηκε στα 9.995€ και θα διατεθεί στην τιμή γνωριμίας των 9.495€ για προ-παραγγελίες μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024 και για συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων. H άφιξη του μοντέλου αναμένεται να γίνει με τον ερχομό της Άνοιξης 2024 και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα προ-παραγγελίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το δίκτυο αντιπροσώπων της Voge Motorcycles ανά την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://voge.gr/bike/ds900x-1-2/
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

CFMOTO 450MT 2024 - Επίσημη παρουσίαση και έναρξη προπαραγγελιών​





Η πολυαναμενόμενη Adventure μοτοσυκλέτα 450MT της CFMOTO έκανε το ντεμπούτο της στην EICMA 2023, επιδεικνύοντας περήφανα τη δέσμευση της μάρκας στην καινοτομία και το πάθος για adventure μοτοσυκλέτες.

Με τον δοκιμασμένο δικύλινδρο κινητήρα 449 κυβικών της CFMOTO, το 450MT έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί για να καλύψει τις απαιτήσεις της adventure οδήγησης. Αυτός ο κινητήρας αποδίδει τα εντυπωσιακά νούμερα των 43,4 ίππων στις 8.500 rpm και 44 Nm στις 6250 rpm, παρέχοντας στους αναβάτες τον τέλειο συνδυασμό ισχύος και ροπής για ένα συναρπαστικές διαδρομές.

Οι διπλοί αντικραδασμικοί άξονες έχουν ενσωματωθεί για να βελτιώσουν την απόκριση του γκαζιού και να μειώσουν τους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Με στροφαλοφόρο άξονα 270°, ο χαρακτηριστικός ήχος του κινητήρα CFMOTO προσθέτει απολαυστική επιτάχυνση. Με βάρος μόλις 175kg χωρίς υγρά, το 450MT είναι μια ελαφριά και στιβαρή επιλογή για τους λάτρεις της Adventure οδήγησης.
450MT Zephyr Blue Right



Οι δυνατότητες του 450MT εντός και εκτός δρόμου ενισχύονται σημαντικά με τις premium αναρτήσεις KYB που προσφέρουν διαδρομή 200 mm, οι οποίες διαθέτουν ρυθμιζόμενη συμπίεση, απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση ελατηρίου.

Η εργονομία της μοτοσυκλέτας έχει βελτιστοποιηθεί προσεκτικά για να παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια ταξιδιών, διασφαλίζοντας παράλληλα τον απόλυτο έλεγχο σε off-road διαδρομές. Το off-road πνεύμα αυτής της adventure μοτοσυκλέτας είναι ορατό στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το εντυπωσιακό ‘κουστούμι’ και τη σχεδίασή της.

Εξοπλισμένο με τροχούς 90/90-21 εμπρός και 140/70-18 πίσω, μεγάλη απόσταση από το έδαφος 220 mm και άνετο ύψος σέλας 820 mm (800 mm με προαιρετικό χαμηλό κάθισμα), το 450MT είναι καλά προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει δύσκολες διαδρομές.

Για περαιτέρω βελτίωση των δυνατοτήτων εκτός δρόμου, οι αναβάτες έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν το ABS διπλού καναλιού Bosch στον πίσω τροχό μέσω ενός αποκλειστικού κουμπιού στο τιμόνι. Επιπλέον, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) της Bosch μπορεί να απεμπλακεί μέσω της φιλικής προς το χρήστη έγχρωμης οθόνης 5" TFT, η οποία υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth.
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ
  • Παράλληλος Δικύλινδρος 4χρονος , υγρόψυκτος, 8-βάλβιδος, DOHC 449cc
  • Μέγιστη Ισχύς 43,4hp (32,5kW) / 8500rpm με μέγιστη ροπή 44Nm / 6.250rpm
  • Ρεζερβουάρ 17,5Lt με αυτονομία άνω των 300χλμ, βάρος άνευ υγρών 175kg
  • Ελαστικά 21 ιντσών μπροστά / 18 ιντσών πίσω και 220mm ελάχιστη απόσταση από το έδαφος για Adventure χρήση
  • Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας και ρυθμιζόμενη σέλα
  • Traction control και ABS από την Bosch απενεργοποιούμενα για Off road χρήση από τη θέση οδήγησης
  • KYB ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με διαδρομή 200mm και δυνατότητα ρύθμισης απόσβεσης
  • TFT οθόνη με Bluetooth συνδεσιμότητα επιτρέποντας mirroring πλοήγησης, μουσική και κλήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος Κινητήρα:
Παράλληλος Δικύλινδρος 4χρονος , υγρόψυκτος, 8-βάλβιδος, DOHC
Κυβισμός: 449cc
Διάμετρος x Διαδρομή: 72mm x 55.2mm
Λόγος Συμπίεσης: 11.5 :1
Σύστημα Τροφοδοσίας: EFI
Μέγιστη Ισχύς: 43.4 hp/ 8,500rpm
Μέγιστη Ροπή: 44Nm / 6.250rpm
Μετάδοση: 6-ταχυτήτων
ΠΛΑΙΣΙΟ
Εμπρός Ανάρτηση:
Ø41mm KYB αντεστραμμένο πηρούνι, ρυθμιζόμενη συμπίεση, απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση ελατηρίου, 200mm διαδρομή
Πίσω Ανάρτηση: Μονό KYB πίσω αμορτισέρ, ρυθμιζόμενη συμπίεση, απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση ελατηρίου, 200mm διαδρομή
Φρένα: Εμπρός : J.Juan τετραπίστονη δαγκάνα, μονός δίσκος Ø320mm / Πίσω: J.Juan μονοπίστονη δαγκάνα, δίσκος Ø240mm
ABS: της BOSCH με δυνατότητα απενεργοποίησης στον πίσω τροχό
Εμπρός Ελαστικό: 90/90-21, CST
Πίσω Ελαστικό: 140/70-18, CST
Μήκος x Πλάτος x Ύψος: 2,210mm x 870mm x 1,390mm
Μεταξόνιο: 1,505mm
Ύψος σέλας: 820mm (προαιρετική χαμηλή 800mm)
Ρεζερβουάρ: 17.5L
Βάρος χωρίς υγρά: 175kg

ΧΡΩΜΑΤΑ
Zephyr Blue
Tunda Grey
Η Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής είναι στα 5.990€ και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε προπαραγγελία με παράδοση τον Απρίλιο 2024, εξασφαλίζοντας την απόκτηση μίας από τις μοτοσυκλέτες που έκαναν ‘θόρυβο’, με την άφιξη της την άνοιξη του 2024.

Κουκλα ειναι abcdeabcde

Πηγη www.bikeit.gr
 

kostas1971

new member
Δημοσιεύσεις
260
Ηλικία
52
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
VOGE 500DS
Όνομα
Κωστας

VOGE DS900X: Ανακοίνωση τιμής και δυνατότητα προ-παραγγελίας με σημαντική έκπτωση!​

Αιχμή του δόρατος της σειράς Adventure μοτοσυκλετών της Voge Motorcycles, το νέο DS900X έρχεται να επαναλάβει την επιτυχία που σημείωσε στη μεσαία κατηγορία κυβισμού το εξαιρετικό DS525X και φιλοδοξεί να κερδίσει μια θέση στις καρδιές των μοτοσυκλετιστών αυτής της ταχέως αναπτυσσόμενης κατηγορίας.

Προσφέροντας ένα υπερπλήρες πακέτο εξοπλισμού, τεχνολογίας και επιδόσεων, διαθέτει το DNA του ταξιδιώτη αποστάσεων που το καθιστά τέλειο σύντροφο περιπέτειας, με ή χωρίς συνεπιβάτη αλλά και πλήρως φορτωμένο.

Εξοπλισμένο με έναν δοκιμασμένο δικύλινδρο εν σειρά υγρόψυκτο κινητήρα χωρητικότητας 895cc και απόδοσης 95,2Hp, όπως επίσης και με πληθώρα επώνυμων περιφερειακών, το νέο DS900X είναι η μοτοσυκλέτα που θα σας ταξιδέψει σε κάθε είδους οδόστρωμα με χαρακτηριστική άνεση και ασφάλεια.


Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει:
  • 4 προγράμματα ισχύος (SPORT, ENDURO, STREET, RAIN)
  • QUICKSHIFTER UP & DOWN για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη
  • Ακτινωτοί τροχοί (21-17”) με ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο
  • Cruise Control
  • TCS σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
  • Αμορτισέρ τιμονιού (STABILIZER)
  • Σύστημα LCA υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας
  • TPMS σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών
  • Φωτιστικά FULL LED
  • Έγχρωμη Οθόνη TFT 7” με πλήρεις ενδείξεις και αυτόματη εναλλαγή φωτισμού ημέρας/νύχτας
  • Συνδεσιμότητα BlueTooth με δυνατότητα πλοήγησης
  • DASH CAM (κάμερα καταγραφής διαδρομών)
  • KEYLESS σύστημα εκκίνησης
  • Μονόδρομος συμπλέκτης
  • BREMBO φρένα
  • Δύο δίσκοι 305mm και ένας 265mm
  • Απενεργοποιούμενο ABS τελευταίας γενιάς
  • Τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά
  • KYB πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 43mm
  • KYB πλήρως ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ
  • Διαδρομές ανάρτησης 194mm μπροστά και 198mm πίσω
  • Ελαστικά PIRELLI SCORPION
  • Έξτρα προβολείς ομίχλης LED
  • Ρυθμιζόμενες μανέτες
  • Προστατευτικές χούφτες
  • Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας
  • θερμαινόμενη σέλα
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Άγκιστρο ασφάλισης κράνους
  • Πρίζα παροχής ρεύματος 12V
  • Θύρα φόρτισης USB
  • Ανοξείδωτα πλευρικά προστατευτικά κάγκελα και σχάρα
  • Ανοξείδωτη εξάτμιση
  • Πλάγιο & κεντρικό σταντ
Η ενδεικτική τιμή λιανικής του νέου DS900X διαμορφώθηκε στα 9.995€ και θα διατεθεί στην τιμή γνωριμίας των 9.495€ για προ-παραγγελίες μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024 και για συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων. H άφιξη του μοντέλου αναμένεται να γίνει με τον ερχομό της Άνοιξης 2024 και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα προ-παραγγελίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το δίκτυο αντιπροσώπων της Voge Motorcycles ανά την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://voge.gr/bike/ds900x-1-2/
Πηρε παραταση 2 μηνες η τιμη προπαραγγελιας.....!!!

Επισης το 300ds για παραγγελιες Μαρτιου 24 δινουν δωρο την γνησια βαλιτσα voge(αξιας 280ευρω).
 
Top Bottom