Μπουφάν μηχανής

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.404
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Δοκιμή εξοπλισμού: Macna Sektor​

Αδιάβροχο χειμερινό μπουφάν μοτοσυκλέτας​




Το να διατηρείτε το σώμα σας ζεστό και στεγνό χωρίς να πρέπει να «τινάξετε στον αέρα» τον προϋπολογισμό σας μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά με μια καλή έρευνα αγοράς μπορείτε να βρείτε μπουφάν στην ιδανική σχέση ποιότητας τιμής

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος​

Το να κρυώνετε όταν οδηγείτε το χειμώνα μπορεί να είναι άβολο στην καλύτερη περίπτωση, επικίνδυνο στη χειρότερη, επομένως είναι απαραίτητο να φοράτε το σωστό μπουφάν.
Από τις αρχές του 2021 είχαμε στην διάθεσή μας το Macna Sektor και το φορέσαμε όλες τις εποχές, οδηγώντας χιλιάδες χιλιόμετρα μαζί του, δοκιμάζοντας τα μοντέλα του 2021. Από adventure και crossover μέχρι naked, ταίριαξε στις ανάγκες ακόμη και δίμετρου συντάκτη, που είναι δεδομένο πως δεν βρίσκει εύκολα εξοπλισμό στα μέτρα του.
Macna Sektor 6

Κάθε εταιρεία έχει τα δικά της πατρόν για αυτό το λόγο μην επαναπαύεστε στο μέγεθος που έχει το μπουφάν που φοράτε. Πριν αγοράσετε το καινούργιο, επιβάλετε να δοκιμάσετε και να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και του είδους του δικύκλου που οδηγείτε. Το Macna Sektor είναι ένα μπουφάν, κατάλληλο για καθημερινή αλλά και τουριστική χρήση, που συνδέεται μέσω φερμουάρ με παντελόνι. Με λίγα λόγια κάνει τα πάντα και συμφέρει, αφού τώρα (Φεβρουάριος 2022) μπορείτε να το αποκτήσετε με 175 ευρώ.

Εφαρμογή​

Τι παίρνεις με αυτά τα χρήματα; Ένα ομολογουμένως όμορφο μπουφάν που είναι αδιάβροχο, λόγω της σταθερής και διαπνέουσας επένδυσης Raintex, ζεστό το χειμώνα, λόγω της αποσπώμενης θερμικής επένδυσης και δροσερό το καλοκαίρι. Στο τελευταίο ευθύνεται το σύστημα SCS (Summer Comfort System). Πρόκειται για ένα δεύτερο φερμουάρ το οποίο αφήνει τον αέρα να εισέρχεται στο εσωτερικό του μπουφάν, εξασφαλίζοντας μια μικρή αίσθηση δροσιάς κατά τους μήνες που η θερμοκρασία «χτυπάει κόκκινο».
Η εφαρμογή είναι αρκετά καλή. Σε αυτό βοηθούν οι ιμάντες στη μέση. Πιο στενό απ’ όσα θα θέλαμε στα χέρια, ακόμη και χωρίς τη χειμερινή επένδυση. Γενικότερα είναι μπουφάν εξαιρετικά χρηστικό που σε αφήνει ξεκούραστο χάρη στο μικρό του βάρος. Επιβάλλεται όμως πριν το αγοράσετε να το δοκιμάσετε με και χωρίς την θερμική επένδυση. Εδώ θα πρέπει να σταθούμε λίγο, καθώς η συγκεκριμένη είναι από ποιοτικό υλικό. Εφαρμόζει στο εσωτερικό του Sektor με φερμουάρ, ακόμη και στις μανσέτες που ρυθμίζονται με Velcro, όπως και το κολάρο.
Macna Sektor 2

Προστασία​

Η Macna το έχει εξοπλίσει με προστατευτικά επιπέδου 1 σε αγκώνες και ώμους, τα οποία αφαιρούνται και επανατοποθετούνται εύκολα. Η προστασία πλάτης μας ταλαιπώρησε να την βγάλουμε αλλά και να τη βάλουμε.

Εξαερισμός​

Παρ’ ότι πρόκειται για μια οικονομικά προσιτή λύση, η Macna έχει εξοπλίσει το Sektor με ένα επαρκές σύστημα εξαερισμού. Εκτός από το σύστημα SCS (Summer Comfort System), που στην ουσία είναι ένας μεγάλος αεραγωγός στο μπροστινό μέρος του μπουφάν, υπάρχουν δύο ακόμη στα μανίκια και άλλοι τόσοι στην πλάτη.
Όλοι οι αεραγωγοί βρίσκονται στα σωστά σημεία για καλή ροή αέρα και λειτουργούν πολύ καλά. Τις θερμές μέρες κατά τη διάρκεια του χειμώνα και την άνοιξη, λειτούργησαν εξαιρετικά. Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ούτως ή άλλως πολύ θερμό οπότε αν ζεσταίνεστε πολύ προτιμήσετε καλοκαιρινό μπουφάν ειδικά για τις καθημερινές μετακινήσεις. Στα ταξίδια το Sektor είναι πολύ καλό ακόμη και αν το φοράτε με 40 βαθμούς.

Θερμική επένδυση​

Μια πολύ καλή αφαιρούμενη επένδυση εξασφαλίζει τη ζεστασιά που χρειάζεστε ακόμη και με θερμοκρασίες κοντά στο 0. Διαπίστωσα ότι ακόμη και σε ταξίδι με -2 για αρκετή ώρα το σώμα μου έμεινε ζεστό ακόμη και μετά από 2 ώρες συνεχούς οδήγησης. Όταν η θερμοκρασία ανέβηκε πάνω από 12 βαθμούς κελσίου αφαίρεσα την επένδυση και οδήγησα μόνο με ισοθερμικό.
Macna Sektor 3

Αδιαβροχοποίηση​

Η αλήθεια είναι πως δεν έτυχε να οδηγήσω υπό καταρρακτώδη βροχή. Πάντως σε μια νορμάλ μισάωρη νεροποντή έμεινα στεγνός, αφού ούτε από τα φερμουάρ έβαλαν νερό και οι τσέπες έμειναν στεγνές.

Συμπέρασμα​

Μετά από έναν χρόνο ως αναβάτης διάφορων μοτοσυκλετών και scooter, εντυπωσιάστηκα από το Macna Sektor. Ποιοτικό με πολύ ωραία εμφάνιση και συνδυασμό χρωμάτων, που παραπέμπει σε πολύ ακριβότερο μπουφάν. Ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν με κράτησε ζεστό. Ένα πολύ καλό μπουφάν που αν και πρόκειται για μια προσιτή λύση φαντάζει κατά πολύ ακριβότερο.
Macna Sektor 7

Ποια είναι η Macna​

To πρώτο πράγμα που θα ρωτήσετε είναι: ποιοι είναι αυτοί; Λοιπόν, πρόκειται για Ολλανδική εταιρεία με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα. Κάποιοι από εσάς που παρακαλουθείτε αγώνες την ξέρετε επειδή φόρμες της φοράνε αναβάτες στη Moto2, στης Moto3, αλλά και στο Superbike.
Ποια είναι η φιλοσοφία της Macna; Να προσφέρει προϊόντα ιδανική σχέση ποιότητας τιμής που διαφέρουν από όλα τα υπόλοιπα που προσφέρονται στην αγορά.
Τα προϊόντα της Macna μπορείτε να τα δείτε από το eshop και τα καταστήματα της Motomarket

Πηγη https://2wo.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.404
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Μπουφάν μηχανής Seventy Degrees 4 εποχών από την Μοτο Πήγασος​


24bcac47196823bf9f0713d4b9d7b142_XL.jpg

Ασφάλεια και άνεση, με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής
4 εποχών touring τζάκετ της Ισπανικής SEVENTY DEGREES SD-JT41 ΜΑΥΡΟ. Είναι μακρύ 3/4 και κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα 600D. Διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση και επίσης αφαιρούμενη Ευρωπαϊκή μεμβράνη αδιαβροχοποίησης wintertex.

Περιλαμβάνει:
  • Αφαιρούμενη επένδυση κατασκευασμένη από Ευρωπαϊκό ισοθερμικό υλικό POLARTHERM
  • Είναι 100% αδιάβροχο αντιανεμικό και διαπνεόμενο με την χρήση της Ευρωπαϊκής μεμβράνης αδιαβροχοποίησης WINTERTEX που επίσης αφαιρείτε.
  • Εξοπλισμένο με αερισμούς εμπρός και πίσω για αύξηση της διαπνοής και την περεταίρω πτώση της θερμοκρασίας.
  • Διαθέτει εγκεκριμένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες.
  • Έχει αφρώδες προστατευτικό πλάτης που μπορεί να αντικατασταθεί με εγκεκριμένο level 2.
  • Δυνατότητα ρυθμίσεων σε όλα τα επίμαχα σημεία για άριστη εφαρμογή και αποφυγή κτυπημάτων.


Τιμή: 169€

Περισσότερες πληροφορίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Μοτο Πήγασος


jt41_b.jpg


Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.404
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Nordcode X-City – Τζάκετ softshell, αδιάβροχο, εξοπλισμένο και σε άριστη τιμή​

e0fbf46e4524d6ba8d980bcb7635892a_XL.jpg

Το X-City ανεβάζει τον πήχη στα casual μπουφάν μοτοσυκλέτας. Κλασικό στιλ με κουκούλα, πλήρως εξοπλισμένο, εξαιρετικά τεχνικό και ασφαλές.
Η αποσπώμενη θερμική επένδυση, η αποσπώμενη κουκούλα και οι ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί, δημιουργούν ένα ιδανικό μπουφάν τριών εποχών. Επιπλέον, το εξωτερικό ύφασμα από polyester sortshell είναι 100% αδιάβροχο και ενσωματώνει άνετα και ελαφριά προστατευτικά CE-level 1 στους αγκώνες και τους ώμους, καθώς και ελαφρύ προστατευτικό πλάτης.

Ανακλαστικές λεπτομέρειες αυξάνουν την νυχτερινή ορατότητα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αφαιρούμενα προστατευτικά CE σε ώμους Level 1 CE 1621-1
Αφαιρούμενα προστατευτικά CE σε αγκώνες Level 1(CE 1621-1
Αφαιρούμενο προστατευτικό πλάτης
Ανακλαστικά ένθετα

ΑΝΕΣΗ
Σταθερή διάτρητη επένδυση
Αφαιρούμενη θερμική επένδυση 100gr
Σταθερή αδιάβροχη - διαπνέουσα μεμβράνη
Αποσπώμενη κουκούλα

ΑΠΟΔΟΣΗ
Αδιάβροχο, αντιανεμικό, διαπνέον
Κατασκευασμένο από Polyester Softshell.
4 Eξωτερικές τσέπες
Αδιάβροχη εσωτερική τσέπη
Εσωτερική τσέπη τηλεφώνου
Aεραγωγοί στο στήθος

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ
Ρύθμιση με ιμάντες velcro στο τελείωμα

Τιμή: €139.90
Διατίθεται και σε έκδοση Oversize (μεγαλύτερα νούμερα), προς €148.00

Δείτε το και αποκτήστε το στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Moto Market


Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.404
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

NEO BERING OTAGO 238,00€​

20221024132339_bering_otago_mpoufan_michanis_andriko_synthetiko_konto_cheimerino_mayro_btb1440.jpeg


Το μπουφάν της γαλλικής εταιρίας από τη νέα γκάμα της, είναι φτιαγμένο από συνθετικό ύφασμα Fibretech 600D. Διαθέτει προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες, CE Protect Flex OMEGA υποδοχή για προστασία πλάτης, εσωτερική θερμική επένδυση με φύλλο αλουμινίου SHELLTECH Classic 90g που αφαιρείται και BWTECH Classic αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη για 100% αδιαβροχοποίηση. Το OTAGO μπορεί να φορεθεί τις περισσότερες εποχές του χρόνου χάρη στο σύστημα ρυθμιζόμενων αεραγωγών ADS. Το σύνολο συμπληρώνουν ανακλαστικά ένθετα 3M SCOTCHLITE, φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι και ρυθμίσεις εφαρμογής για άνεση και εργονομία. Περισσότερες πληροφορίες Θηβών 129 Περιστέρι, τηλ. 2105763427 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.spiliotis.gr. ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ

Πηγη www.motomag.gr
 
Τελευταία επεξεργασία:

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.404
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Μπουφάν Furygan - Apalaches​

85a11dfe406cb1c41853f801dc279666_XL.jpg

Το μπουφάν μοτοσικλέτας Apalaches είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής άνετο ύφασμα με ειδική επίστρωση αδιαβροχοποίησης, κατάλληλα σχεδιασμένο για έντονη χρήση.
Η πολυμορφία του συγκεκριμένου μπουφάν το καθιστά μοναδικό. Με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, το Apalaches κάνει τα ταξίδια ασφαλέστερα και πιο ευχάριστα.
Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:
• Ειδική υποδοχή για τοποθέτηση προστατευτικού πλάτης της Furygan D30®
• Ειδική υποδοχή για το προστατευτικό στήθους Furygan LNR
• Ανακλαστικά ένθετα
• Θερμική αφαιρούμενη επένδυση
• Αδιάβροχη Silver Mesh και διαπνέουσα AFS μεμβράνη
• Air Flow System στα μανίκια
• Neoprene ένθετα στο λαιμό και στα μανίκια για αυξημένη άνεση
• Ιμάντες ρύθμισης μέσης και μανικιών
• 11 τσέπες (7 εξωτερικές, 4 εσωτερικές)
• Σύνδεση με φερμουάρ.
Βρείτε το εδώ και αποκλειστικά στα καταστήματα της Motoway Καμπράνης Α.Ε και στο δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα! Π.Λ.Τ: 245,50 €

Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.404
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

4Square Discovery Adventure - Μπουφάν μοτοσυκλέτας από τη Moto Market​

c2da6c967e5759fdb511f20d9db0a361_XL.jpg

Ένα χειμερινό μπουφάν που συνοδεύει περιπετειώδεις και μη εξομήσεις σε ανταγωνιστική τιμή.
Ασφάλεια
  • Αφαιρούμενα προστατευτικά memory foam στους αγκώνες, τους ώμους και την πλάτη (CE EN 1621-1 και CE EN 1621-2)
  • Εμπρός και πίσω ανακλαστικά για ορατότητα 360°
Ανεση
  • Αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη
  • Επένδυση με αφρό "soft touch"
  • Αφαιρούμενη θερμική επένδυση
  • 4 φερμουάρ αερισμού μπροστά και 1 στο πίσω μέρος
  • Τριπλός αφρός για άνεση στην πλάτη
  • Εσωτερικό φερμουάρ για σύνδεση παντελονιού
  • Μπροστινό κεντρικό φερμουάρ με Velcro
  • 3 εξωτερικές τσέπες με velcro: 2 μπροστινές τσέπες για αξεσουάρ και 1 πίσω τσέπη για αδιάβροχο
  • 3 εσωτερικές τσέπες: 1 αδιάβροχη τσέπη Napoleon , 1 τσέπη με velcro για πορτοφόλι και 1 τσέπη με velcro για το τηλέφωνο.
Προσαρμογή
  • Λουράκι Velcro στη μέση και στον καρπό
  • Λουράκι με κούμπωμα σε μπράτσα και γιακά
Υλικό
  • 600D και 1000D Maxdura ανθεκτικό στην τριβή και στο σκίσιμο (CE EN 17092-2018)
  • Κάλυμμα Dublan 2500D σε ώμους και μπράτσα
Χρώματα: μαύρο/fluo και μπλε/γκρι
Τιμή: 129,00 ευρώ
Βρείτε τα στοηλεκτρονικό κατάστημα της Moto Market

Πηγη www.bikeit.gr
 

giamar

Αφραπογιαννος
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
19.371
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

4Square Discovery Adventure - Μπουφάν μοτοσυκλέτας από τη Moto Market​

View attachment 48653

Ένα χειμερινό μπουφάν που συνοδεύει περιπετειώδεις και μη εξομήσεις σε ανταγωνιστική τιμή.
Ασφάλεια
  • Αφαιρούμενα προστατευτικά memory foam στους αγκώνες, τους ώμους και την πλάτη (CE EN 1621-1 και CE EN 1621-2)
  • Εμπρός και πίσω ανακλαστικά για ορατότητα 360°
Ανεση
  • Αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη
  • Επένδυση με αφρό "soft touch"
  • Αφαιρούμενη θερμική επένδυση
  • 4 φερμουάρ αερισμού μπροστά και 1 στο πίσω μέρος
  • Τριπλός αφρός για άνεση στην πλάτη
  • Εσωτερικό φερμουάρ για σύνδεση παντελονιού
  • Μπροστινό κεντρικό φερμουάρ με Velcro
  • 3 εξωτερικές τσέπες με velcro: 2 μπροστινές τσέπες για αξεσουάρ και 1 πίσω τσέπη για αδιάβροχο
  • 3 εσωτερικές τσέπες: 1 αδιάβροχη τσέπη Napoleon , 1 τσέπη με velcro για πορτοφόλι και 1 τσέπη με velcro για το τηλέφωνο.
Προσαρμογή
  • Λουράκι Velcro στη μέση και στον καρπό
  • Λουράκι με κούμπωμα σε μπράτσα και γιακά
Υλικό
  • 600D και 1000D Maxdura ανθεκτικό στην τριβή και στο σκίσιμο (CE EN 17092-2018)
  • Κάλυμμα Dublan 2500D σε ώμους και μπράτσα
Χρώματα: μαύρο/fluo και μπλε/γκρι
Τιμή: 129,00 ευρώ
Βρείτε τα στοηλεκτρονικό κατάστημα της Moto Market

Πηγη www.bikeit.gr
Όμορφο και δυνατή τιμη
 

Thanos_98

new member
Δημοσιεύσεις
32
Ηλικία
25
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Thanos

Δοκιμή εξοπλισμού: Macna Sektor​

Αδιάβροχο χειμερινό μπουφάν μοτοσυκλέτας​




Το να διατηρείτε το σώμα σας ζεστό και στεγνό χωρίς να πρέπει να «τινάξετε στον αέρα» τον προϋπολογισμό σας μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά με μια καλή έρευνα αγοράς μπορείτε να βρείτε μπουφάν στην ιδανική σχέση ποιότητας τιμής

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος​

Το να κρυώνετε όταν οδηγείτε το χειμώνα μπορεί να είναι άβολο στην καλύτερη περίπτωση, επικίνδυνο στη χειρότερη, επομένως είναι απαραίτητο να φοράτε το σωστό μπουφάν.
Από τις αρχές του 2021 είχαμε στην διάθεσή μας το Macna Sektor και το φορέσαμε όλες τις εποχές, οδηγώντας χιλιάδες χιλιόμετρα μαζί του, δοκιμάζοντας τα μοντέλα του 2021. Από adventure και crossover μέχρι naked, ταίριαξε στις ανάγκες ακόμη και δίμετρου συντάκτη, που είναι δεδομένο πως δεν βρίσκει εύκολα εξοπλισμό στα μέτρα του.
Macna Sektor 6

Κάθε εταιρεία έχει τα δικά της πατρόν για αυτό το λόγο μην επαναπαύεστε στο μέγεθος που έχει το μπουφάν που φοράτε. Πριν αγοράσετε το καινούργιο, επιβάλετε να δοκιμάσετε και να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και του είδους του δικύκλου που οδηγείτε. Το Macna Sektor είναι ένα μπουφάν, κατάλληλο για καθημερινή αλλά και τουριστική χρήση, που συνδέεται μέσω φερμουάρ με παντελόνι. Με λίγα λόγια κάνει τα πάντα και συμφέρει, αφού τώρα (Φεβρουάριος 2022) μπορείτε να το αποκτήσετε με 175 ευρώ.

Εφαρμογή​

Τι παίρνεις με αυτά τα χρήματα; Ένα ομολογουμένως όμορφο μπουφάν που είναι αδιάβροχο, λόγω της σταθερής και διαπνέουσας επένδυσης Raintex, ζεστό το χειμώνα, λόγω της αποσπώμενης θερμικής επένδυσης και δροσερό το καλοκαίρι. Στο τελευταίο ευθύνεται το σύστημα SCS (Summer Comfort System). Πρόκειται για ένα δεύτερο φερμουάρ το οποίο αφήνει τον αέρα να εισέρχεται στο εσωτερικό του μπουφάν, εξασφαλίζοντας μια μικρή αίσθηση δροσιάς κατά τους μήνες που η θερμοκρασία «χτυπάει κόκκινο».
Η εφαρμογή είναι αρκετά καλή. Σε αυτό βοηθούν οι ιμάντες στη μέση. Πιο στενό απ’ όσα θα θέλαμε στα χέρια, ακόμη και χωρίς τη χειμερινή επένδυση. Γενικότερα είναι μπουφάν εξαιρετικά χρηστικό που σε αφήνει ξεκούραστο χάρη στο μικρό του βάρος. Επιβάλλεται όμως πριν το αγοράσετε να το δοκιμάσετε με και χωρίς την θερμική επένδυση. Εδώ θα πρέπει να σταθούμε λίγο, καθώς η συγκεκριμένη είναι από ποιοτικό υλικό. Εφαρμόζει στο εσωτερικό του Sektor με φερμουάρ, ακόμη και στις μανσέτες που ρυθμίζονται με Velcro, όπως και το κολάρο.
Macna Sektor 2

Προστασία​

Η Macna το έχει εξοπλίσει με προστατευτικά επιπέδου 1 σε αγκώνες και ώμους, τα οποία αφαιρούνται και επανατοποθετούνται εύκολα. Η προστασία πλάτης μας ταλαιπώρησε να την βγάλουμε αλλά και να τη βάλουμε.

Εξαερισμός​

Παρ’ ότι πρόκειται για μια οικονομικά προσιτή λύση, η Macna έχει εξοπλίσει το Sektor με ένα επαρκές σύστημα εξαερισμού. Εκτός από το σύστημα SCS (Summer Comfort System), που στην ουσία είναι ένας μεγάλος αεραγωγός στο μπροστινό μέρος του μπουφάν, υπάρχουν δύο ακόμη στα μανίκια και άλλοι τόσοι στην πλάτη.
Όλοι οι αεραγωγοί βρίσκονται στα σωστά σημεία για καλή ροή αέρα και λειτουργούν πολύ καλά. Τις θερμές μέρες κατά τη διάρκεια του χειμώνα και την άνοιξη, λειτούργησαν εξαιρετικά. Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ούτως ή άλλως πολύ θερμό οπότε αν ζεσταίνεστε πολύ προτιμήσετε καλοκαιρινό μπουφάν ειδικά για τις καθημερινές μετακινήσεις. Στα ταξίδια το Sektor είναι πολύ καλό ακόμη και αν το φοράτε με 40 βαθμούς.

Θερμική επένδυση​

Μια πολύ καλή αφαιρούμενη επένδυση εξασφαλίζει τη ζεστασιά που χρειάζεστε ακόμη και με θερμοκρασίες κοντά στο 0. Διαπίστωσα ότι ακόμη και σε ταξίδι με -2 για αρκετή ώρα το σώμα μου έμεινε ζεστό ακόμη και μετά από 2 ώρες συνεχούς οδήγησης. Όταν η θερμοκρασία ανέβηκε πάνω από 12 βαθμούς κελσίου αφαίρεσα την επένδυση και οδήγησα μόνο με ισοθερμικό.
Macna Sektor 3

Αδιαβροχοποίηση​

Η αλήθεια είναι πως δεν έτυχε να οδηγήσω υπό καταρρακτώδη βροχή. Πάντως σε μια νορμάλ μισάωρη νεροποντή έμεινα στεγνός, αφού ούτε από τα φερμουάρ έβαλαν νερό και οι τσέπες έμειναν στεγνές.

Συμπέρασμα​

Μετά από έναν χρόνο ως αναβάτης διάφορων μοτοσυκλετών και scooter, εντυπωσιάστηκα από το Macna Sektor. Ποιοτικό με πολύ ωραία εμφάνιση και συνδυασμό χρωμάτων, που παραπέμπει σε πολύ ακριβότερο μπουφάν. Ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν με κράτησε ζεστό. Ένα πολύ καλό μπουφάν που αν και πρόκειται για μια προσιτή λύση φαντάζει κατά πολύ ακριβότερο.
Macna Sektor 7

Ποια είναι η Macna​

To πρώτο πράγμα που θα ρωτήσετε είναι: ποιοι είναι αυτοί; Λοιπόν, πρόκειται για Ολλανδική εταιρεία με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα. Κάποιοι από εσάς που παρακαλουθείτε αγώνες την ξέρετε επειδή φόρμες της φοράνε αναβάτες στη Moto2, στης Moto3, αλλά και στο Superbike.
Ποια είναι η φιλοσοφία της Macna; Να προσφέρει προϊόντα ιδανική σχέση ποιότητας τιμής που διαφέρουν από όλα τα υπόλοιπα που προσφέρονται στην αγορά.
Τα προϊόντα της Macna μπορείτε να τα δείτε από το eshop και τα καταστήματα της Motomarket

Πηγη https://2wo.gr
ωραιο κομματι
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.404
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.404
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Furygan Legacy: Μπουφάν για όλες τις εποχές​

Παντός καιρού

Το μοτοσυκλετιστικό μπουφάν Furygan Legacy 2W1 μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο χάρη στο ρυθμιζόμενο εξαερισμό, αλλά και την αφαιρούμενη θερμική και αδιάβροχη επένδυση του.
Το προσεκτικά σχεδιασμένο μπουφάν Furygan Legacy 2W1 διαθέτει προστασία σε πλήθος σημείων:
  • Ειδική υποδοχή για τα προστατευτικά Furygan D3O
  • Νέα γενιά προστατευτικών D3O με έγκριση CE
  • Ο σχεδιασμός, το λεπτό και *****ό υλικό το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες
  • Πολυάριθμες ανακλαστικές επιφάνειες σε όλο το μπουφάν
  • Προστατευτικά D30 σε αγκώνες και ώμους

Εργονομία
  • Ενσωματωμένη επένδυση: θερμική, αδιάβροχη, διαπνέουσα και αφαιρούμενη
  • 4 τσέπες (2 εξωτερικά και 2 εσωτερικά)
  • Ρυθμιστής μέσης και μανικιών
  • Αναμονές για πρόσδεση παντελονιού Furygan
  • ΑFS σύστημα εξαερισμού.(ρυθμιζόμενος εξαερισμός) στα μπράτσα, ώμους και στην πλάτη, για εκτεταμένη ροή αέρα
  • Πληρούνται όλες οι προδιαγραφές σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή ένωση ΕΝ17092 / ΕΝ 1621-1
  • Εξοπλισμένο με αναμονές πρόσδεσης αερόσακου Gilet Airbag
Υλικό
  • Πολυεστέρας υψηλής αντοχής.
  • Soft shell.
Τιμή: 209, 64 ευρώ
Το μπουφάν της Furygan διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Motoway Καμπράνης Α.Ε, σε Αθήνα (Λεωφ. Αλίμου 76 & Δήμητρας 3, Ακ. Πλάτωνος), Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 59 & Κ. Καραμανλή 22) αλλά και στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: motoway.gr
 

jliordos

old member
Δημοσιεύσεις
4.519
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Η δικιά μου εμπειρία λέει, ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κανένα μα κανένα μπουφαν μηχανής από καμία εταιρία που να υποστηρίζει αυτό το 4 εποχών κατηγορίας που τα βαφτίζουν.
 

rex4539

new member
Δημοσιεύσεις
15
Ηλικία
47
Περιοχή
Βούλα
Μοτοσυκλέτα
Yamaha MT-07 2022
Όνομα
Δημήτρης
Προφανώς υπολογίζουν τις 4 εποχές με βάση τη βόρεια Ευρώπη, που στην ουσία δεν υπάρχει καλοκαίρι.

Διότι τις 3 εποχές είναι εύκολο να τις αντιμετωπίσεις με ένα μπουφάν. Το καλοκαίρι δεν παίζει.
 

KostasT

old member
Δημοσιεύσεις
4.482
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i
Όνομα
Δες nickname
Προφανώς υπολογίζουν τις 4 εποχές με βάση τη βόρεια Ευρώπη, που στην ουσία δεν υπάρχει καλοκαίρι.

Διότι τις 3 εποχές είναι εύκολο να τις αντιμετωπίσεις με ένα μπουφάν. Το καλοκαίρι δεν παίζει.
Kι ομως...το καλοκαιρι ενα μπουφαν "4 εποχων" με καλους αεραγωγους παλευεται καλοκαιρι μεχρι 40αρια!ΕΞ ιδιων κρινω
 

The Owl.

well know member
Δημοσιεύσεις
2.021
Όνομα
George
Μαύρο χρώμα κ 4 εποχών λιγάκι δύσκολο να γίνεται.. Stoned Emoticon

Από μέσα Μάη έως μέσα Σεπτέμβρη θα ειναι δροσεροτερα άμα φοράς μαύρη ναύλον σκουπίδιων.. Tooth

Μούσι θα βγάλεις άμα το φορέσεις..
 

giamar

Αφραπογιαννος
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
19.371
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Μαύρο χρώμα κ 4 εποχών λιγάκι δύσκολο να γίνεται.. Stoned Emoticon

Από μέσα Μάη έως μέσα Σεπτέμβρη θα ειναι δροσεροτερα άμα φοράς μαύρη ναύλον σκουπίδιων.. Tooth

Μούσι θα βγάλεις άμα το φορέσεις..
Μπορεί ο Άνθρωπος να θέλει να είναι ζεστός ρε .
Τι σι νοιάζζζ;
abcdefghgk
 

Iraklis174

well know member
Δημοσιεύσεις
3.810
Ηλικία
53
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Μαύρο χρώμα κ 4 εποχών λιγάκι δύσκολο να γίνεται.. Stoned Emoticon

Από μέσα Μάη έως μέσα Σεπτέμβρη θα ειναι δροσεροτερα άμα φοράς μαύρη ναύλον σκουπίδιων.. Tooth

Μούσι θα βγάλεις άμα το φορέσεις..
Άμα το βάλεις στο κεφάλι παίζει να βγεί κά μαλλί η τζάμπα θα το πάρω χαχααχ
 

KostasT

old member
Δημοσιεύσεις
4.482
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i
Όνομα
Δες nickname
Μαύρο χρώμα κ 4 εποχών λιγάκι δύσκολο να γίνεται.. Stoned Emoticon

Από μέσα Μάη έως μέσα Σεπτέμβρη θα ειναι δροσεροτερα άμα φοράς μαύρη ναύλον σκουπίδιων.. Tooth

Μούσι θα βγάλεις άμα το φορέσεις..
Του σπανου τα γενια δεν γινονται. Αλλα και τωρα κι αυτα γινονται με την τεχνολογια. Μια ιδεα ειναι ολα. Αλλοι φορανε και δρματινα και τηγανιζονται καθε ειδους αυγα Tooth
 
Τελευταία επεξεργασία:

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.477
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Kι ομως...το καλοκαιρι ενα μπουφαν "4 εποχων" με καλους αεραγωγους παλευεται καλοκαιρι μεχρι 40αρια!ΕΞ ιδιων κρινω

Κωστα εγω με καλο τεσσαρων εποχως ουτε με 30αρα δεν την παλευω.
 
Top Bottom