"Μαύρη Παρασκευή, Άσπρη Μέρα!" στην Kosmoride, με 2πλό όφελος έως και 4.300 €!

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

"Μαύρη Παρασκευή, Άσπρη Μέρα!" στην Kosmoride, με 2πλό όφελος έως και 4.300 €!​

a6238f6ce61d8e7d63fbe2d79a131a47_XL.jpg

Η Kosmoride ακόμα μία φορά αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των e-Bike και των e-Scooter και εκμηδενίζει με μία κίνηση την αναμονή για την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”.
Πλέον, ο πελάτης της Kosmoride απολαμβάνει το όφελος της επιδότησης που φτάνει και τα 1.300 € - άμεσα τη στιγμή της αγοράς - οποιουδήποτε e-Bike ή Silence e-Scooter, τόσο στο e-shop, όσο και σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της Kosmoride.

Και επειδή Black Friday χωρίς δυνατές προσφορές θα ήταν απλά μια Παρασκευή όπως όλες οι άλλες, όλα τα e-Bike και τα Silence e-Scooter που διαθέτει η Kosmoride προσφέρονται σε τιμές που δεν έχει ξαναδεί η αγορά, με επιπλέον όφελος έως 3.000 € και 869 € αντίστοιχα.
Το 2πλό προνόμιο αυτό, θα το έχουν όλοι όσοι προβούν σε αγορά μέσα στο διάστημα της προωθητικής ενέργειας της Black Friday, που θα διαρκέσει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2", οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό όχημα από την Kosmoride, με έως και 40% επιστροφή της αξίας του, γεγονός που κάνει τη βιώσιμη μετακίνηση πιο προσιτή για όλους.
Από το 2020, η Kosmoride έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά της Μικροκινητικότητας στην Ελλάδα, με καταστήματα σε Μαρούσι, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, και Πάτρα, διαθέτοντας τις κορυφαίες μάρκες e-Bike στον κόσμο, καθώς και τα μοναδικά Silence e-Scootes. Τα καταστήματα της Kosmoride περιμένουν το κοινό για να τα δει από κοντά και να ζήσει την εμπειρία ενός test ride.
Περισσότερες πληροφορίες για τις Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες στο νέο e-shop της Kosmoride kosmoride.gr/black-friday και στη σελίδα της Silence kosmoride.gr/silence.

Πηγη www.bikeit.gr
 
Top Bottom