Κυριακή 8 Ιανουαρίου το Σωτήριο Έτος 2023

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
To έχω έθιμο κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την Πρωτοχρόνια να κάνω μια κατάθεση στην κορφή του βουνού ΜΟΥ. Το θεωρώ δικό μου αφού εκεί μεγάλωσα, εκεί πρωτοπερπάτησα σε μονοπάτι στα πέντε μου χρόνια, εκεί πρωτοβρέθηκα σε βράχο κρεμασμένος στα δώδεκα, εκεί έκανα τις πρώτες μου εντουροβόλτες στα δεκαεννιά. Έτυχε κάποιες χοονιές να μην ανέβω στο βουνό μου για διάφορους λόγους. Εκείνες οι χρονιές ήταν οι χρονιές που οδηγικά με πήγε κατά διαόλου. Και επειδή είμαι προληπτικός δεν την ξαναπαθαίνω.

Ετσι την Κυριακή 8/1/23 θα ανεβώ στην κορφή του ξανά. Θα κάνω ένα πέρασμα από την κεραία του ΟΤΕ, ένα αναψυκτικό χαζεύοντας την θέα του Ευβοϊκού από την μια μεριά και του Κορινθιακού από την άλλη. Κατέβασμα στο φυλάκιο της Πυροσβεστικής, στάση στο καταφύγιο για καφέ (αν δεν γίνεται της μουρλής), πέρασμα προς το οροπέδιο της Αγ. Παρασκευής, και ίσως βόλτα μέχρι την βίλλα του δικτάτοτρα και επιστροφή νωρίς για φαγήτο σπίτι.

Εγω 09:00 θα ξεκινάω από τις αποθήκες του ΟΤΕ στην Λεωφόρο Πάρνηθος. Οποιος θέλει καφεδάκι με θέα, κρύο και ίσως ψιλόβροχο (με λίγο χιονόνερο) έρχεται…


OTE LOGISTICS CENTER
 
Τελευταία επεξεργασία:

Piraeu-Sk

new member
Δημοσιεύσεις
102
Ηλικία
37
Περιοχή
Πειραιάς
Μοτοσυκλέτα
Bmw Gsa 1250
Όνομα
Στέφανος
Περιοχή
Piraeus
Σου πήγε καλά η χρόνια μάλλον μετά την περσινή μας.
πραγματικά όμως ήταν μια καλή χρονιά και πρέπει να γίνει ρεπετισιόν στο βουνό
 

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
Τελευταία επεξεργασία:

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
Σταδιαλα με στείλατε για προμήθειες.




Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Top Bottom