Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μηχανές !!!

Arisxios

member
Δημοσιεύσεις
1.846
Ηλικία
56
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Πατίνι
Όνομα
Αρης
Περιοχή
Πειραιας
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μηχανές μεγάλου κυβισμού – 10 συλλήψεις



ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Σπείρα που διέπραττε κλοπές πολυτελών μηχανών, μεγάλου κυβισμού, από περιοχές της Αττικής εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Συνελήφθησαν συνολικά 10 μέλη της οργάνωσης, συγκεκριμένα 9 ημεδαποί ηλικίας από 23 έως 48 ετών και ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων κλοπών, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, της πλαστογραφία και της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 23 περιπτώσεις κλοπών πολυτελών μοτοσυκλετών, ενώ έχουν κατασχεθεί μεταξύ άλλων 26 μοτοσυκλέτες.Το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η εγκληματική οργάνωση από την παράνομη δράση της υπολογίζεται σε 250.000 ευρώ ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε δεκάδες ακόμη κλοπές μοτοσυκλετών.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, το τελευταίο έτος συγκρότησαν ομάδα, η οποία διέθετε εσωτερικούς κανόνες δομής και δράσης, διακριτούς ρόλους και αφθονία υλικοτεχνικού εξοπλισμού, με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα αρχηγικά μέλη της οργάνωσης, προκειμένου να μην κινούν υποψίες και λόγω της περιορισμένης εγχώριας αγοράς μεταχειρισμένων - «τρακαρισμένων» μοτοσυκλετών, μετέβαιναν σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ολλανδία, η Γαλλία και η Σλοβενία και αγόραζαν και εισήγαγαν στη χώρα μας τρακαρισμένες μοτοσυκλέτες, τις οποίες στη συνέχεια ταξινομούσαν.

Η επιλογή των μοτοσυκλετών μάλιστα, γίνονταν με κριτήριο τη χρονολογία του μοντέλου, με την προϋπόθεση να έχει μείνει άθικτος ο «λαιμός», σημείο της μηχανής, όπου υπάρχει εντυπωμένος ο αριθμός πλαισίου.

Ακολούθως αφού εισήγαγαν τις τρακαρισμένες μοτοσυκλέτες, δίνονταν «παραγγελία» στα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης για την ανεύρεση και κλοπή αντίστοιχων μοντέλων, ενώ μετά την παραλαβή των κλεμμένων μοτοσυκλετών αφαιρούσαν από αυτές ανταλλακτικά και αντικαθιστούσαν αυτά που έλειπαν ή είχαν καταστραφεί από τις «τρακαρισμένες» μοτοσυκλέτες.

Μάλιστα, με σκοπό την παρεμπόδιση του έργου των ανακριτικών αρχών, απέφευγαν να τοποθετούν στις μοτοσυκλέτες αυτές ανταλλακτικά, με χαρακτηριστικούς αριθμούς που θα οδηγούσαν στην «κλεμμένη» προέλευση τους.

Σημειώνεται ότι φυσικοί αυτουργοί των κλοπών, δεν διέπρατταν ευκαιριακές - τυχαίες κλοπές αλλά μόνο κατόπιν «παραγγελιών» και κινούνταν σε πολυσύχναστους δρόμους, με σκοπό τον εντοπισμό των δικύκλων, που τους ενδιέφεραν.

Όταν εντόπιζαν κάποιο δίκυκλο που τους ενδιέφερε, το ακολουθούσαν για να διαπιστώσουν τους χώρους που κινείται ή σταθμεύει προκειμένου να το αφαιρέσουν. Στην περίπτωση όμως που δεν ήταν εφικτή η αφαίρεση του, συγκρατούσαν τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του, με σκοπό την ενημέρωση των υπολοίπων μελών της οργάνωσης και την ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας και διαμονής του ιδιοκτήτη, για τη μελλοντική κλοπή του δικύκλου.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι κατά τη διάρκεια των κλοπών, οι δράστες επεδείκνυαν ιδιαίτερη θρασύτητα καθώς αφαιρούσαν μοτοσυκλέτες είτε προσωρινά σταθμευμένες σε εξωτερικούς χώρους, είτε σε κλειστούς υπόγειους χώρους, αδιαφορώντας ακόμα για το αν είναι ασφαλισμένες με αλυσίδες.

Τα μέλη της οργάνωσης μετά την αφαίρεση των μοτοσυκλετών, τις μετέφεραν σε προσωπικούς τους ασφαλείς χώρους, όπως υπόγειους χώρους στάθμευσης ή οικίες φιλικών και συγγενικών τους προσώπων και στη συνέχεια είτε τις παρέδιδαν στα αρχηγικά μέλη της οργάνωσης, για περαιτέρω διάθεσή είτε τις επέστρεφαν, έναντι αμοιβής στους ιδιοκτήτες τους, σε περίπτωση που «μεσολαβούσε» κάποιος.

Για την εύρυθμη λειτουργία της οργάνωσης, ήταν απαραίτητη η συμμετοχή όλων των μελών της, ενώ σε περίπτωση κωλύματος κάποιου μέλους, γινόταν άμεσα η αντικατάσταση του από κάποιο νέο μέλος, μετά από επιλογή των πιο έμπειρων.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της οργάνωσης προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό και σύλληψη τους, στις μεταξύ τους επικοινωνίες μιλούσαν κωδικοποιημένα, είτε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είτε μέσω τηλεφωνικών συνδέσεων που είχαν ενεργοποιηθεί σε μη ταυτοποιημένους αλλοδαπούς.
Κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης σε (16) συνολικά οικίες, χώρους αποθήκευσης και καταστήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:



  • (26) δίκυκλες μοτοσυκλέτες, εκ των οποίων οι (2) καταχωρημένες ως κλεμμένες,
  • (3) οχήματα, εκ των οποίων τα (2) φορτηγά,
  • (26.975) ευρώ, πλήθος τραπεζικών βιβλιαρίων και καρτών ανάληψης,
  • (35) πινακίδες κυκλοφορίας αλλοδαπών αρχών, εκ των οποίων (2) καταφανώς πλαστές και (2) κλεμμένες
  • πλήθος εγκεφάλων μοτοσυκλετών και κλειδιών οχημάτων,
  • (10) κινητήρες μοτοποδηλάτων και τμήματα κινητήρων,
  • ηλεκτρική μίζα με ενσωματωμένο κλειδί,
  • (7) κράνη μοτοσυκλέτας,
  • πιστόλι τύπου «replica» και (24) φυσίγγια,
  • πλήθος εγγράφων οχημάτων και (10) κενές υπεύθυνες δηλώσεις με σφραγίδες γνησίου υπογραφής,
  • πλήθος εργαλείων, όπως ηλεκτρικός τροχός, τρυπάνι, τριβείο,
  • πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών sim,
  • υπολογιστής και
  • 2,83 γραμμάρια κάνναβης.
Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας εξετάζεται η προέλευση των κατασχεμένων πειστηρίων καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησης των κλοπών των οχημάτων, από τα οποία προέρχονται.


Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο και το ποινικό παρελθόν των δραστών, καθώς οι 8 από τους συνολικά 10 συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας, των κλοπών και διακεκριμένων κλοπών, της πλαστογραφίας και της απάτης. Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία και παραπέμφθηκαν για κύρια ανάκριση.




http://www.kathimerini.gr/940385/ar...ekleve-mhxanes-megaloy-kyvismoy--10-syllhyeis
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.151
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ
αντε τωρα στην επομενη συμμορία
μια πιανουνε δύο γενιούνται............
κοντολογίς συνήθως ειναι θέμα τυχης να μην σε βαλουνε στο ματι.....
 

BULMONT

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
7.307
Ηλικία
60
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ
αντε τωρα στην επομενη συμμορία
μια πιανουνε δύο γενιούνται............
κοντολογίς συνήθως ειναι θέμα τυχης να μην σε βαλουνε στο ματι.....


Ε, και;;;;;;;;;;;;;;;

Σε δυό-τρείς μέρες θα 'ναι όλοι έξω να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.......

Και δυστυχώς άν σε βάλουν στο μάτι, ξέχασέ το το μοτόρι.......
 

Arisxios

member
Δημοσιεύσεις
1.846
Ηλικία
56
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Πατίνι
Όνομα
Αρης
Περιοχή
Πειραιας
Η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε τώρα αν το σύστημα είναι βλαμμένο οι φυλακές γεμάτες μοιραίο είναι να είναι πάλι όλοι έξω !!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

BULMONT

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
7.307
Ηλικία
60
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε ......


Σωστό, όμως όταν κάνεις την δουλειά σου σωστά και τρώς άκυρο και βλέπεις τους
εγκληματίες, χουλιγκάνους κλπ, την επόμενη έξω, κάπου τα γράφεις κι' εσύ στ' αρχίδ@α σου....
 

BULMONT

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
7.307
Ηλικία
60
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.451
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
b8730dc8298ca7a52ccd7088e40ef065_XL.jpg

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών δικύκλων στη Λακωνία​

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, πέντε περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και δίκυκλων τροχοφόρων, που είχαν γίνει στη Σπάρτη και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.


Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν στις 2.11.2020 το απόγευμα στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, τέσσερις ανήλικοι ημεδαποί.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τρείς ημεδαπούς, ηλικίας 31, 37 και 40 αντίστοιχα, γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας αυτών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.10.2020 έως την 2.11.2020, στη Σπάρτη και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξαν δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά, ηλεκτρονική συσκευή και κινητά τηλέφωνα και τρείς περιπτώσεις κλοπών, δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλέτας, τα οποία δίκυκλα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον όπως προέκυψε, οι ανήλικοι προμήθευσαν 54χρονο ημεδαπό με τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος και σε συνέχεια σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα του, βρέθηκαν αυτά και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ συνελήφθη ο 54χρονος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Στην κατοχή των ανηλίκων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινης πράξης, ενώ τα λοιπά αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε αγροτική περιοχή του Δήμου Σπάρτης, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.451
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

352e6e418bb2bcbd6b64fae39d9a5c64_XL.jpg

Συνελήφθη στη Ν. Ιωνία κλέφτης μοτοσυκλετών και εξαρτημάτων - Εξιχνιάστηκαν 26 κλοπές​

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στις 3-12-2020 στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, 31χρονος ημεδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και για κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της εγκληματικής δράσης ατόμου, που κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, προέβαινε συστηματικά στην αφαίρεση ανταλλακτικών από μοτοσυκλέτες , κυρίως στις περιοχές της Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Αμαρουσίου και Πατησίων, εντοπίστηκε ο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εντοπίσθηκε να επιβαίνει σε μοτοσυκλέτα, στο κυτίο της οποίας έφερε εξάτμιση την οποία και εναπόθεσε στην αυλή της οικίας του. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στον εν λόγω κυτίο βρέθηκαν διάφορα πλαστικά μέρη μηχανών και θήκη εργαλείων. Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι μοτοσυκλέτα είχε κλαπεί μία μέρα πριν.
Όσον αφορά τη μεθοδολογία του, ο κατηγορούμενος μετέβαινε στο εκάστοτε σημείο κλοπής με μοτοσυκλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα και συνήθως την εγκατέλειπε πλησίον του άλσους την Νέας Φιλαδέλφειας. Ακόμη, ο κατηγορούμενος πωλούσε τα αφαιρεθέντα μέρη από τις μοτοσυκλέτες μέσω ιστοσελίδας και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις οχημάτων.

Από την έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος τμημάτων μοτοσυκλετών (πλαστικών, μηχανικών, μεταλλικών), πλήθος εργαλείων (κλειδιά και κατσαβίδια), ένα χαρτονόμισμα αμφιβόλου γνησιότητας και τρεις σφραγίδες.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν-26- περιπτώσεις κλοπών μοτοσυκλετών και εξαρτημάτων αυτών.
Ο 31χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

User V

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.090

View attachment 23919

Συνελήφθη στη Ν. Ιωνία κλέφτης μοτοσυκλετών και εξαρτημάτων - Εξιχνιάστηκαν 26 κλοπές​

 

shadowhunter

member
Δημοσιεύσεις
625
Ηλικία
46
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Όσο οι φυλακές είναι γεμάτες με ποινικούς,
τα δικαστήρια θα τους ρίχνουν στα *****ά...
Και ο κύκλος θα επαναλαμβάνεται
(η αστυνομία θα συλλαμβάνει και οι δικαστές θα ελευθερώνουν).
 

Kuklinski

well know member
Δημοσιεύσεις
3.437
Ηλικία
123
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Σε παραδίπλα ο φόρουμ, κλεφτακος έκανε κ τον έξυπνο κ εδινε κ συμβουλές... Αγορων...

Όταν δεν τον συνέλαβαν, όσοι των είχαμε ξεσκεπασει μας διέγραψαν άνευ δικαιολογίας διότι ήταν φίλος των Μοντ...


Τι θυμήθηκα τώρα....
 

shadowhunter

member
Δημοσιεύσεις
625
Ηλικία
46
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Σε παραδίπλα ο φόρουμ, κλεφτακος έκανε κ τον έξυπνο κ εδινε κ συμβουλές... Αγορων...

Όταν δεν τον συνέλαβαν, όσοι των είχαμε ξεσκεπασει μας διέγραψαν άνευ δικαιολογίας διότι ήταν φίλος των Μοντ...


Τι θυμήθηκα τώρα....
Ομολογώ πως αυτή τη περίπτωση δεν την είχα πάρει χαμπάρι (ούτε που έγινε κ.λ.π)...
Και είχα την εντύπωση πως παρακολουθώ αρκετά forum (και ας μην γράφω)
 

giamar

Αφραπογιαννος
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
19.389
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Σε παραδίπλα ο φόρουμ, κλεφτακος έκανε κ τον έξυπνο κ εδινε κ συμβουλές... Αγορων...

Όταν δεν τον συνέλαβαν, όσοι των είχαμε ξεσκεπασει μας διέγραψαν άνευ δικαιολογίας διότι ήταν φίλος των Μοντ...


Τι θυμήθηκα τώρα....
Δεν πειράζει.
Κάνε το καλο που λεν
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.485
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Σε παραδίπλα ο φόρουμ, κλεφτακος έκανε κ τον έξυπνο κ εδινε κ συμβουλές... Αγορων...

Όταν δεν τον συνέλαβαν, όσοι των είχαμε ξεσκεπασει μας διέγραψαν άνευ δικαιολογίας διότι ήταν φίλος των Μοντ...


Τι θυμήθηκα τώρα....

Γι αυτο πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι τι γραφουμεμεσα σε ενα φορουμ.
 

jliordos

old member
Δημοσιεύσεις
4.530
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Γι αυτο πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι τι γραφουμεμεσα σε ενα φορουμ.
Αν είναι να γράφει κάποιος με τον φόβο ότι μπορεί να σε διαγράψει κάποιος μοντ επειδή δήθεν έβλαψες έναν δικό τους(ενώ στην ουσία λες αλήθεια για να βοηθήσεις), τότε να λείπει. Καλύτερα να μην γράφεις τίποτε και να αποχωρείς.

Δεν τους διέγραψαν γιατί τον δυσφήμησαν, αλλά γιατί τον έβγαλαν στην φόρα, εκείνο το καλόπαιδο.
 

Kuklinski

well know member
Δημοσιεύσεις
3.437
Ηλικία
123
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Γι αυτο πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι τι γραφουμεμεσα σε ενα φορουμ.
Θες να μου εξηγήσεις τι ακριβως εννοείς;

Διότι το ποστ σου είναι διφορούμενο
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.485
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Αν είναι να γράφει κάποιος με τον φόβο ότι μπορεί να σε διαγράψει κάποιος μοντ επειδή δήθεν έβλαψες έναν δικό τους(ενώ στην ουσία λες αλήθεια για να βοηθήσεις), τότε να λείπει. Καλύτερα να μην γράφεις τίποτε και να αποχωρείς.

Δεν τους διέγραψαν γιατί τον δυσφήμησαν, αλλά γιατί τον έβγαλαν στην φόρα, εκείνο το καλόπαιδο.
Θες να μου εξηγήσεις τι ακριβως εννοείς;

Διότι το ποστ σου είναι διφορούμενο

Πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τις προσωπικες μας πληροφοριες που δημοσιοποιουμε.Πολλες απο αυτες μπορει να φανουν χρησιμες στα λαθος ατομα.
 
Top Bottom