Ελληνική Ταχύτητα

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. - Η προκύρηξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας μοτοσυκλετών 2021​

810862dcb27f2bc99c16cc1b06c4f3c1_XL.jpg

Η Αθλητική ΜΟΤΟΕ, για το 2021, προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας μοτοσυκλετών, αποτελούμενο από 4 αγώνες στις πίστες των Σερρών και των Μεγάρων.
Το παρακάτω πρόγραμμα είναι προσωρινό.
Ημερομηνία Τόπος Σωματείο
2-4 Ιουλίου Σέρρες Βαλκανικό 2πλος
12-ΣεπΜέγαρα Θ.Α
3-ΟκτΜέγαρα Θ.Α
Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας 2021 προκηρύσσονται οι παρακάτω κατηγορίες μοτοσυκλετών/αγωνιζομένων (όπου αναφέρεται ο όρος αθλητής/ές εννοείται και η αθλήτρια/ες):

SUPERBIKES: Πρωτάθλημα με μοτοσυκλέτες διαπιστευμένες διεθνώς για την κατηγορία Superbike (3-4/κύλινδρες έως 1000 κ.ε., 2/κύλινδρες έως 1200 κ.ε.), με ελευθερία σε βελτιώσεις. Ο τύπος ελαστικών είναι ελεύθερος. Αθλητές 18 ετών και άνω οι – λευκό φόντο φόντα, μαύροι αριθμοί.
Supersport: Πρωτάθλημα με μοτοσυκλέτες διαπιστευμένες διεθνώς για την κατηγορία Supersport (4/κύλινδρες 16 ετών και άνω – άσπρα φόντα, μπλε αριθμοί.

Racing: Πρωτάθλημα με μοτοσυκλέτες δίχρονες μέχρι 2 κυλίνδρους, μέχρι 250 κε, και τετράχρονες μέχρι δύο για μοτ/τες διχρονες, δικύλινδρες πάνω από 247 κε. Πράσινα φόντα, λευκοί αριθμοί.
SUPERSPORT 300: Κύπελλο για αθλητές 14 ετών και πάνω. Μοτ/τες με έγκριση τύπου δρόμου 248-500 4Τ μέχρι 2 κυλίνδρους. Ακολουθούν τους κανονισμούς Supersport 300. Ο τύπος ελαστικών είναι ελεύθερος.. Κίτρινα φόντα με Μαύρους αριθμούς.
ΝΕΩΝ: Πρωτάθλημα για αθλητές 13-20 ετών. Για τις αθλήτριες το μέγιστο όριο αυξάνεται κατά 5 έτη (13-25 ετών). Μοτ/τες με έγκριση τύπου δρόμου 248-500 4Τ μέχρι 2 κυλίνδρους. Ακολουθούν τους κανονισμούς Supersport 300. Eλαστικά εγκεκριμένα για χρήση δρόμου Κίτρινα φόντα με Μαύρους αριθμούς.

ΟΡΕΝ: ΚΥΠΕΛΛΟ, με μοτοσυκλέτες διαπιστευμένες διεθνώς για τις κατηγορίες superbike, supersport & stocksport (καθώς και μοτοσυκλέτες με έγκριση τύπου δρόμου, κυβισμού 400-1450 κ.εκ) οποιασδήποτε χρονιάς και με ελευθερία βελτιώσεων στο πλαίσιο η και στον κινητήρα, ελαστικά εγκεκριμένα για χρήση δρόμου. Αθλητές 16 ετών και άνω για μοτοσυκλέτες από 400 έως 675κ.ε. και 2/κύλινδρες έως 750 κ.ε., 4Τ και αθλητές 18 ετών και άνω για μοτοσυκλέτες από 400 έως 1450 κε – μπλέ φόντα, λευκοί αριθμοί. Τα κατώτατα ηλικιακά όρια μειώνονται κατά 1 έτος σε περίπτωση αθλητή καταταγμένου βαθμολογικά σε αγώνισμα (μοτοσυκλέτας) κυκλικής διαδρομής (ελάχιστο όριο η συμμετοχή σε 3 αγώνες).
Στην κατηγορία OPEN έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν αθλητές που δεν έχουν συμμετάσχει σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ κατηγορία (Superbike, Supersport, Racing) από το 2012 μέχρι σήμερα. Ο αθλητής που κατά τις χρονομετρημένες δοκιμές της ΟΡΕΝ, επιτύχει χρόνο ίσο, η, μικρότερο του 107% του καλύτερου χρόνου του πρώτου αθλητή στην κατάταξη των αντίστοιχων χρονομετρημένων δοκιμών των κατηγοριών SUPERSPORT και SUPERBIKE, ανάλογα με την κατηγορία της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιεί για την επίτευξη του χρόνου του, έχει δικαίωμα (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) να συμμετάσχει στον αγώνα της αντίστοιχηςκατηγορίας (SS, SBK), με θέση στην εκκίνηση, ανάλογη με τη σειρά χρόνων της αντίστοιχης κατηγορίας.Ο κυπελλούχος της κατηγορίας ΟΡΕΝ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την κατηγορία την επόμενη χρονιά,αλλά θα συμμετάσχει σε αντίστοιχη με τον κυβισμό της μοτοσυκλέτας του κατηγορία.
Θεσπίζεται κατηγορία SENIOR, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας άνω των 50 ετών. Θα αγωνίζονται μαζί με την κατηγορία ΟΡΕΝ με τους αντίστοιχους κανονισμούς της συγκεκριμένης κατηγορίας,αλλά με ξεχωριστή βαθμολογία. Η κατηγορία SENIOR αθλοθετείται ως ΕΠΑΘΛΟ.

Στις κατηγορίες Supersport και Superbike μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν συμμετάσχει σε τουλάχιστον μια αγωνιστική περίοδο στις κατηγορίες ΟΡΕΝ/Racing/Νέων (ελάχιστο 3 αγώνες) ή άλλη πιστοποιημένη αγωνιστική εμπειρία σε αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών, η έχουν καταταχθεί στις 3 πρώτες θέσεις πρωταθλήματος σε άλλο άθλημα μοτοσυκλέτας κλειστής κυκλικής διαδρομής (Moto-cross, Super-Motard).
O καλύτερος της τελικής κατάταξης του αγώνα, πρωτοεμφανιζόμενος σε πρωταθληματική κατηγορία αθλητής, θα βραβεύεται με το ΕΠΑΘΛΟ ROOKIE του αγώνα. (Να μην έχει συμμετάσχει σε οποιαδήποτε Πρωταθληματική κατηγορία ακόμα και αν έχει προέλθει από το φίλτρο του 107% της ΟΡΕΝ)

Οι κατηγορίες RACING και SUPERSPORT 300 θα διαγωνίζονται μαζί, με ξεχωριστές βαθμολογίες και αθλοθέτηση. Στην περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών είναι μεγαλύτερος από τα επιτρεπόμενα όρια ασφαλείας της πίστας, τότε οι κατηγορίες αυτές θα διαχωριστούν.
Σε περίπτωση μειωμένων συμμετοχών σε μία κατηγορία, η κατηγορία αυτή θα συμπτύσσεται με την αμέσως πλησιέστερη σε επιδόσεις και σύμφωνα πάντα με τον κυβισμό της μοτοσυκλέτας.
Ο μέγιστος χρόνος που ορίζεται σαν προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα, πρέπει να είναι ο καλύτερος επιτευχθείς χρόνος, επαυξημένος κατά 10% για τις κατηγορίες Supersport και Superbikes και κατά 20% για τις υπόλοιπες κατηγορίες (OPEN, Racing, Supersport 300, ΝΕΟΙ). Σε ειδικές περιπτώσεις και με πλήρη αιτιολογημένη απόφαση των Aγωνοδικών, τα παραπάνω όρια μπορεί να αυξηθούν. Για την περίπτωση της κατηγορίας ΟΡΕΝ και στην περίπτωση που οι συνθήκες διεξαγωγής των δοκιμών είναι σημαντικά διαφοροποιημένες (πχ.στεγνό-βρεγμένο) σε κάθε κατηγορία και μετά από αιτιολογημένη απόφαση των Αγωνοδικών, η επιλογή των αθλητών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα γίνεται αναλογικά από τους αθλητές που πέτυχαν τους καλύτερους χρόνους από κάθε κατηγορία χωριστά.
Οι οδηγοί των πρωταθληματικών κατηγοριών SUPERSPORT και SUPERBIKE που δεν επιτυγχάνουν, κατά τη διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών, χρόνο εντός φίλτρων μεταφέρονται στη κατηγορία Open, εφόσον πληρούν τους κανονισμούς της Open.
Οι ΑΠΟΝΟΜΕΣ θα γίνονται ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ, οι βραβευόμενοι αθλητές θα παρουσιάζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ντυμένοι με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ περιβολή. Σέ όλες τις κατηγορίες, βραβεύονται με κύπελλα οι 1ος-2ος-3ος και με μετάλλια οι 4ος-5ος-6ος.

Για το έτος 2021, το παράβολο συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες ορίζεται στα 140 €. Η συμμετοχή σε δεύτερη κατηγορία επιβαρύνεται με 40€. Το παράβολο του 2πλού αγώνα ορίζεται στα 190€.
Με σκοπό την θέσπιση συνθηκών ίσων ευκαιριών για όλους, ορίζονται τα παρακάτω:
Απαγορεύονται οι δοκιμές με οποιαδήποτε μμοτοσυκλέτα στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα 11 μέρες πριν την Πέμπτη πριν τον αγώνα.
Οποιαδήποτε παράβαση του κανονισμού, επιφέρει τον αποκλεισμό του αθλητή από τον αγώνα.
Η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να επιτρέψει την ελεύθερη προπόνηση εντός της περιόδου απαγόρευσης, με αιτιολογημένη απόφαση της, μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου 45 μέρες νωρίτερα.
Ο αριθμός των ελαστικών που επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται στους αγώνες, είναι ∆ΥΟ ΖΕΥΓΗ (για χρονομετρημένες δοκιμές και αγώνα) – εξαιρούνται τα RACING. Στους διπλούς αγώνες ο αριθμός των ελαστικών θα είναι ΤΡΙΑ ΖΕΥΓΗ. ΤA ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΟΝΤΑΙ. Σε περίπτωση που ο αγώνας ανακηρυχτεί από τον Αλυτάρχη ‘’βρόχινος’’, ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Επιτρέπονται επιπλέον ζευγάρια βρόχινων ελαστικών, αντικατάσταση καινούργιων ελαστικών με βρόχινα καθώς και κοπή αυλακώσεων σε κάθε τύπο ελαστικών (slicks & με έγκριση τύπου).
Οι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν σε 2 κατηγορίες στην κάθε αγωνιστική συνάντηση. Οι περιορισμοί της εκάστοτε κατηγορίας ισχύουν. Ο κάθε αθλητής δικαιούται να χρησιμοποιήσει μόνο μια μοτοσυκλέτα σε δοκιμές/αγώνα ανά κατηγορία (εξαιρούνται τα RACING).
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι κάτοχοι έγκυρου Αθλητικού ∆ελτίου σωματείου της ΑΜΟΤΟΕ.
Οι αθλητές θα βαθμολογούνται σύμφωνα με την θέση που τερμάτισαν σε κάθε αγώνα, βάσει του παρακάτω βαθμολογικού πίνακα:
Θέση:
  • 1η 25β
  • 2η 20β
  • 3η 16β
  • 4η 13β
  • 5η 11β
  • 6η 10β
  • 7η 9β
  • 8η 8β
  • 9η 7β
  • 10η 6β
Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα προηγηθεί ο αγωνιζόμενος με τους καλύτερους τερματισμούς. Σε περίπτωση περαιτέρω ισοβαθμίας προσμετρά το τελευταίο χρονικά αποτέλεσμα.
Σχετικά με τα ηλικιακά όρια:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ
ΑΠΟ 13 ετών εννοείται ότι αφορά σε αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 13 ο έτος, κατά την ημερομηνία του αγώνα ΜΕΧΡΙ 20 ετών (συμπληρωμένα).
ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Από 14 ετών εννοείται ότι έχουν συμπληρώσει το 14 ο έτος, κατά την ημερομηνία του αγώνα.
Από 15 ετών εννοείται ότι έχουν συμπληρώσει το 15 ο έτος, κατά την ημερομηνία του αγώνα.
Από 16 ετών εννοείται ότι έχουν συμπληρώσει το 16 ο έτος, κατά την ημερομηνία του αγώνα.
Από 18 ετών εννοείται ότι έχουν συμπληρώσει το 18 ο έτος, κατά την ημερομηνία του αγώνα.
Τα κατώτατα ηλικιακά όρια μειώνονται κατά 1 έτος σε περίπτωση αθλητή με αναγνωρισμένη αγωνιστική εμπειρία – με απόφαση/έγκριση του ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ.

Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Επιστρέφουν οι θεατές στους ελληνικούς αγώνες μοτοσυκλέτας από τις 2 Ιουλίου 2021!​

804def064942ee27081bb1c6b0056591_XL.jpg
Η ΑΜΟΤΟΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, μετά την πάροδο ενός έτους τουλάχιστον, αποχής θεατών από τις αθλητικές εκδηλώσεις μας, πλέον η είσοδος των θεατών είναι γεγονός! [Δελτίο Τύπου]
Αρχής γενομένης από το τριήμερο 2-3-4 Ιουλίου 2021, οι πόρτες του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών θα ανοίξουν να υποδεχτούν τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με πληρότητα 50% των θέσεων των εξεδρών, δηλαδή έως 1000 άτομα.

Σας περιμένουμε όλους στις Σέρρες, να στηρίξετε τους αθλητές Ταχύτητας, από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, στον αγώνα που διοργανώνεται τόσο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2021, όσο και για το BMU European Road Racing Championship 2021.
*Και μην ξεχνάμε, οι προϋποθέσεις εισόδου στην πίστα είναι: με χρήση μάσκας για άτομα που έχουν πλήρως εμβολιασθεί ή νοσήσει (με πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ 2 εώς 9 μήνες μετά τη νόσηση) ή φέρουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος PCR ή rapid test 48 ωρών ή self-test που έχει διενεργηθεί εντός 24ώρου από την προγραμματισμένη ώρα του αγώνα, γιατί πάνω από όλα, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ


Πηγη www.bikeit.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρόγραμμα και ώρες του 1ου & 2ου Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ΣΕΡΡΕΣ 2-3 και 4/7/2021​

Από τον BikerSpirit

Δείτε τι ώρες και με ποια σειρά θα γίνουν οι χρονομετρημένες δοκιμές και οι αγώνες του 1ου και 2ου αγώνα στης σεζόν τo τριήμερο 2-3 και 4 Ιουλίου 2021.


Το παρακάτω πρόγραμμα είναι μαζί με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας:


Πηγη www.bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 1ου & 2ου Αγώνα Παν. Πρωτ. Ταχ. ΣΕΡΡΕΣ 2021, πως και τι …​

Από τον BikerSpirit

Η Αγωνιστική χρονιά του 2021 στην ταχύτητα ξεκινά με τον διπλό αγώνα στις Σέρρες, με τον 1ο και 2ο αγώνα της χρονιάς που διοργανώνεται μαζί με τον 2ο και 3ο αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος ταχύτητας (BMU European Road Racing Championship 2021) στην πίστα των Σερρών, στην μοναδική κατ ουσία πίστα στην Ελλάδα, την μεγαλύτερη και ασφαλέστερη που έχουμε.


Την Παρασκευή ξεκινά το τριήμερο 2-3 και 4 Ιουλίου, του διπλού αγώνα με τα ελεύθερα δοκιμαστικά, ενώ στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Κατατακτήριες) θα γίνουν το Σάββατο πριν τους αγώνες.

Σε αυτήν την διοργάνωση, οι Έλληνες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με αθλητές άλλων Εθνικοτήτων, όπως αθλητές από την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Σερβία, την Τουρκία, τα Σκόπια κλπ.

Όπως όλοι γνωρίζουν το 2020 ήταν μια “καταστροφική” χρονιά όχι μόνο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό άλλα γενικότερα για την κοινωνία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, κάτι που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη και που μπορεί να οδηγήσει τις εξελίξεις σε γεγονότα και μέτρα που είναι απρόβλεπτα.

Για όσους δεν θυμούνται αξίζει να σημειωθεί ότι η Πίστα των Σερρών κατασκευάστηκε πριν από 23 χρόνια, το 1998 και φιλοξένησε δυο αγώνες του Πρωταθλήματος Ταχύτητας εκείνη την χρονιά!

Είναι η μόνη πίστα προδιαγραφών στην Ελλάδα! Έχει μήκος 3186 μέτρα, είναι δεξιόστροφη με 16 στροφές συνολικά!


Το ρεκόρ ταχύτερου γύρου το έχει ο Βούλγαρος Angel Karanyotov με 1:17.614 που έκανε στις 23 Μαρτίου 2019 στον αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στην κατηγορία Superbike, ενώ το ρεκόρ για Έλληνα οδηγό το έχει ο Χάρης Παρασκευόπουλος με 1.18.330, από τις 8 Απριλίου 2017 που σημείωσε στον αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος!

Το ρεκόρ στην κατηγορία Supesport το έχει ο Ιταλός Massimo Roccoli με 1.19.763 που έκανε στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 στον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, ενώ το ρεκόρ για Έλληνα οδηγό το έχει ο Δημήτρης Καρακώστας με 1:19.975 που έκανε στις 24 Μαρτίου 2019 στον αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος!

Η πίστα των Σερρών είναι από τις αγαπημένες πίστες σχεδόν όλων των αναβατών, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, αφού είναι η πίστα που σε βάζει πραγματικά μέσα στο κλίμα που επικρατεί και στον υπόλοιπο κόσμο!


Την Παρασκευή θα ξεκινήσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά, ενώ στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Κατατακτήριες) θα γίνουν το Σάββατο πριν τους αγώνες, για τον 1ο και 2ο αγώνα της σεζόν και οι δηλωμένες συμμετοχές στο site της ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ που λήγει και η προκαθορισμένη προθεσμία είναι 36 συμμετοχές!*, (οι λιγότερες συμμετοχές για τις Σέρρες από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε τις περίεργες και ειδικές συνθήκες που βιώνουμε, χωρίς αυτό να αποτελεί άλλοθι για κανέναν!


SUPERBIKE (Πρωτάθλημα)

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE έχουμε 7 συμμετοχές για τον 1ο και 2ο αγώνα της χρονιάς.

Στις συμμέτοχες βλέπουμε τον πρωταθλητή του 2020, Δημήτρη Παπαγγέλου, του Σωτήρη Μπεγνή, Λευτέρη Πίππου, Σάκη Συνιώρη, ενώ βλέπουμε μετα από αρκετό καιρό τον Τάσσο Κωστάρα, τον Βασίλη Ευθυμίου και την νέα συμμετοχή, τον κυπελλούχο της OPEN για το 2020 Μπάμπη Θεοδωρόπουλο.

Απουσία του Δημήτρη Βάμβα που πέρυσι συμμετείχε σε όλο το πρωτάθλημα και τερμάτισε 4ος , του Γιώργου Μαρκεσσίνη, και του Στέφανου Δέσκα που συμμετείχαν στους δυο τελευταίους αγώνες πέρυσι. Ίσως δούμε κάποιους στον αγώνα με εκπρόθεσμη συμμετοχή!

Στην Μεγάλη κατηγορία θα έχουμε στον διπλό αγώνα, 4 Yamaha R1, 1 Kawasaki ZX 10R, 1 Aprilia RSV4, 1 MV AGUSTA F 4, ενώ δεν θα έχουμε κανένα Honda που ίσως γίνεται για πρώτη φορά!


SUPERSPORT (Πρωτάθλημα)

Στην SUPERSPORT έχουμε μόλις 5 συμμετοχές τις λιγότερες σε αγώνα των Σερρών και την έναρξη πρωταθλήματος.

Στον διπλό αγώνα θα δούμε τον πρωταθλητή του 2020, Δημήτρη Καρακώστα, τον Αλεξ Παπαγεωργίου, τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο, τον Μενέλαο Κοντογιάννη, ενώ η νέα συμμετοχή για φέτος είναι αυτή του Γιώργου Γερακιανάκη, πρωταθλητή της SS300 2019, που φέτος κάνει την άνοδο του στην μεσαία κατηγορία των 600 κυβικών μετα από τρεις χρονιές στις μικρές κατηγορίες SS300 και ΝΕΩΝ.

Στην μεσαία κατηγορία θα τρέξουν μέχρι στιγμής βάση των συμμετοχών, 3 HONDA CBR 600 και 2 YAMAHA R6 600.


RACING (Πρωτάθλημα)

Η κατηγορία Racing , έχει 9 συμμετοχές!

Θα δούμε τον πρωταθλητή του 2020, Γιώργο Κίτσο, Ανδρέα Παργινό, Αλέξανδρο Αρναουτάκη, Αντρέα Λεφέβρ, Δημοσθένη Παπαντωνίου, Βελής Εϊπόγλου, Βασίλης Στάμου και ο Κώστας Σακελαρίου, που τον βλέπουμε και πάλι να επιστρέφει στους αγώνες ταχύτητας.


SUPERSPORT 300 (Κύπελλο)

Στην κατηγορία SS300 έχουμε 3 συμμέτοχες, αυτή του Αγάνανη Δημήτρη, του Παναγιώτη Κόκκινου που επιστρέφει στους αγώνες και την Δήμητρα Λαδά που συμμετείχε και στο πρωτάθλημα του 2020, μετα από χρόνια απουσίας!

ΝΕΩΝ (Κύπελλο)

Η κατηγορία ΝΕΩΝ δεν έχει καμία συμμετοχή, κάτι που πραγματικά είναι θλιβερό μια και δείχνει το σκοτεινό μέλλον του αθλήματος. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δράσουν και να κάνουν κάτι ουσιαστικό για αυτή την τόσο ζωτικής σημασίας για το μέλλον κατηγορία!


OPEN (Κύπελλο)

Στην κατηγορία OPEN έχουμε 11 συμμετοχές, τις περισσότερες από όλες τις κατηγορίες!
Στην δημοφιλή κατηγορία προβλέπεται να δούμε ωραίο θέαμα αφού βλέπουμε πολλές γνώριμες συμμέτοχες, από εμπείρους και γρήγορους αναβάτες, και έτσι προβλέπονται ωραίες και πολλές μάχες για το βάθρο!

Στον διπλό αγώνα των Σερρών θα δούμε να αγωνίζονται ο ΣΕΪΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΓΟΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΜΠΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, και ΣΤΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

SENIOR (ΕΠΑΘΛΟ)

Η νέα κατηγορία που SENIOR, μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας άνω των 50 ετών. Θα αγωνίζονται μαζί με την κατηγορία ΟΡΕΝ, αλλά με ξεχωριστή βαθμολογία.

Στην κατηγορία αυτή έχουμε μια συμμέτοχη, αυτή του Μιχάλη Κύριου.

Ραντεβού ΟΛΟΙ στις Σέρρες όπου αυτό το Σαββατοκύριακο θα χτυπά η καρδιά της ταχύτητας δίπλα στους δικούς μας αγωνιζόμενους!

*Η παρακάτω λίστα είναι οι συμμετοχές που έχουν δοθεί στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στις 12.00 και φαίνονται στο σύστημα της ΑΜΟΤΕ. Αν υπάρχουν διπλές συμμετοχές, δηλαδή συμμετοχή του ιδίου οδηγού σε 2 κατηγορίες, το σύστημα δεν τους δείχνει. Επίσης κάποιοι οδηγοί μπορεί να δηλώσουν την συμμετοχή τους εκπρόθεσμα, μέχρι την Πέμπτη το βράδυ στις 12 όπου και είναι η τελευταία προθεσμία για συμμετοχή.

Επιστρέφουν οι θεατές στους Ελληνικούς αγώνες μοτοσυκλέτας!​

Μετά την πάροδο ενός έτους τουλάχιστον, αποχής θεατών από τις αθλητικές εκδηλώσεις μας, πλέον η είσοδος των θεατών είναι γεγονός!

Αρχής γενομένης από το τριήμερο 2-3-4 Ιουλίου 2021, οι πόρτες του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών θα ανοίξουν να υποδεχτούν τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με πληρότητα 50% των θέσεων των εξεδρών, δηλαδή έως 1000 άτομα.

Σας περιμένουμε όλους στις Σέρρες, να στηρίξετε τους αθλητές Ταχύτητας, από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, στον αγώνα που διοργανώνεται τόσο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2021, όσο και για το BMU European Road Racing Championship 2021.

*Και μην ξεχνάμε, οι προϋποθέσεις εισόδου στην πίστα είναι: με χρήση μάσκας για άτομα που έχουν πλήρως εμβολιασθεί ή νοσήσει (με πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ 2 εώς 9 μήνες μετά τη νόσηση) ή φέρουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος PCR ή rapid test 48 ωρών ή self-test που έχει διενεργηθεί εντός 24ώρου από την προγραμματισμένη ώρα του αγώνα, γιατί πάνω από όλα, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

SUPERBIKE SUPERSPORT RACING SS300 NEOI OPEN - SENIOR

SUPERBIKES 7
1 ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
11 ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
55 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
83 ΜΠΕΓΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
84 ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
87 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
91 ΠΙΠΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ


Πηγη www.bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Νικητές του 1ου αγώνα ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες – Αποτελέσματα​

Από τον BikerSpirit

Ξεκίνησε το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, ο 1ος από τον διπλό αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, που γίνεται μαζί με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην πίστα των Σερρών!

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE, ο Σωτήρης Μπεγνής (YAMAHA R1) κέρδισε τον 1ο αγώνα του ΠΠΤ 2021, ενώ βγήκε 2ος στο Βαλκανικό, ξεκινώντας από την Pole position για το ΠΠΤ αλλά από την 2η θέση στην σχάρα αφού ο αγώνας γίνονταν μαζί με το Βαλκανικό.


Στην μεσαία κατηγορία SUPERSPORT, ξεκινώντας από την Pole position, o Δημήτρης Καρακώστας (HONDA CBR 600) πήρε την καρό σημαία του 1ου αγώνα ΠΠΤ 2021 και του Βαλκανικού, αλλά μετά από ένσταση οδηγού τιμωρήθηκε για «επικίνδυνη» οδήγηση με αποτέλεσμα να χάσει δύο θέσεις και να καταταγεί τρίτος και στα δυο πρωταθλήματα.
Στο ΠΠΤ νικητής ανακηρύχτηκε ο Μενέλαος Κοντογιάννης (HONDA CBR 600) και στο Βαλκανικό ο PETROV PLAMEN.


Στην κατηγορία RACING Ο Γιώργος Κίτσος (HONDA RSW 250) κέρδισε τον 1ο αγώνα του ΠΠΤ 2021, ξεκινώντας από την 3η θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Στην κατηγορία SS300, Ο Παναγιώτης Κόκκινος ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα του ΠΠΤ 2021, ενώ ήταν 7ος στο Βαλκανικό.

Τέλος στην κατηγορία OPEN – Senior, Ο Γιάννης Μπούρος (APRILIA RSV4 1000) κέρδισε τον 1ο αγώνα του ΠΠΤ 2021, ξεκινώντας από την Pole position.



Πηγη www.bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

SUPERBIKE: Ο Σάκης Συνιώρης κέρδισε τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες – Χρόνοι – Αποτελέσματα – Φωτογραφίες​

Από τον BikerSpirit

Για την κατηγορία SUPERBIKE που έγινε μαζί με το βαλκανικό, ο Σάκης Συνιώρης (YAMAHA R1) ήταν ο νικητής του 2ου αγώνα του ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες, και δεύτερος στο Βαλκανικό.

Κυρίαρχος και νικητής του αγώνα ήταν ο Βούλγαρος Martin Choy που κέρδισε και τον χθεσινό πρώτο αγώνα.

Δεύτερός Έλληνας οδηγός είναι ο νικητής του χθεσινού 1ου αγώνα, Σωτήρης Μπεγνής (YAMAHA R1), που έδωσε μάχη σε όλο τον αγώνα με τον Συνιώρη και τον Βούλγαρο Grozev που τερμάτισε τρίτος στο Βαλκανικό, ενώ ο Μπεγνής ήταν ο μόνος οδηγός που κατέβηκε κάτω από το 1.20s κάνοντας τον ταχύτερο γυρο με 1.19.933!

Το ελληνικό βάθρο θα συμπληρώσει ο Λευτέρης Πίππος (YAMAHA R1), που είχε μια μάχη στους τελευταίους γύρους με τον 4ο Έλληνα, Δημήτρη Παπαγγέλου (APRILIA RSV 4), οπού πέρασε για έναν γυρο μπροστά αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την 3η θέση!

Στην 5η θέση του ΠΠΤ τερμάτισε ο Βασίλη Ευθυμίου (MV GUSTA F4), μπροστά από τον θέση Μπάμπη Θεοδωρόπουλο (YAMAHA R1). O Τάσσος Κωστάρας (KAWASAKI ZX10R) δεν τερμάτισε!











OPEN – Senior: Ο Επαμεινώντας Καρυώτης κέρδισε τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες – Χρόνοι – Αποτελέσματα – Φωτογραφίες​

Από τον BikerSpirit

Στην την κατηγορία OPEN – Senior για τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021, νικητής ήταν ο Επαμεινώντας Καρυώτης (SUZUKI GSXR 1000), με διαφορά μόλις 0.134s μπροστά από τον χθεσινό νικητή Γιάννη Μπούρο (APRILIA RSV1000), που τερμάτισε δεύτερος κάνοντας και τον ταχύτερο γυρο με 1.24.237.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Μάρκος Αγγελακόπουλος (HONDA CBR 1000) που έκλεισε το δεύτερο βάθρο της σεζόν 2021!

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Ανδρέας Παπατριανταφύλλου (KAWASAKI ZX10RR), μπροστά από τον Γιάννη Κλαδογένη (YAMAHA R1) και τον Γιάννη Τσιγονάκη (KAWASAKI ZX10RR), που κλείνει την πρώτη εξάδα!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Κώστας Ιγνατιάδης (BMW HP4 1000), μπροστά από τον Μανό Σεΐτη (YAMAHA R1)

Στην 9η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Ρηγόπουλος (KAWASAKI ZX6R 600), μπροστά από τον Μιχάλη Κύριο (YAMAHA R1) της κατηγορίας SENIOR, και τον Μάριο Πέτρου (HONDA CBR 600).

Ο Γιώργος Στάγκο (YAMAHA R6) δεν εκκίνησε αφού εχθές είχε πτώση με αποτέλεσμα να μην μπορεί σήμερα να συμμετέχει!


Πηγη www.bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

SUPERSPORT: Ο Δημήτρης Καρακώστας νικητής του 2ου αγώνα του ΠΠΤ 2021 και του Βαλκανικού στις Σέρρες – Χρόνοι – Αποτελέσματα​


Από τον BikerSpirit

Ο Δημήτρης Καρακώστας (HONDA CBR 600) επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην κατηγορία SUPERSPORT και στον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 που γίνεται μαζί με το Βαλκανικό, κερδίζοντας και στα δυο Πρωταθλήματα!

Ο Δημήτρης Καρακώστας έδωσε μάχη σε όλο τον αγώνα και με τον Αλεξ Παπαγεωργίου (YAMAHA R6) που κατάφερε και πέρασε για ένα γυρο μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την θέση του και τελικά τερμάτισε στην 2η θέση και το ΠΠΤ και στο Βαλκανικό!

Το βάθρο του ΠΠΤ έκλεισε ο Γιώργος Γερακιανάκης (YAMAHA R6) στην 3η θέση μεταξύ των Ελλήνων (6ος στο Βαλκανικό) μετα από μια όμορφη μάχη που έδωσε με τον Μενέλαο Κοντογιάννη (HONDA CBR 600) που ήταν 4ος στο ΠΠΡ και 7ος στην συνολικά κατάταξη και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν 3ος!

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος (HONDA CBR 600) και 10ος στην γενική!










Racing: Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης κέρδισε τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες – Χρόνοι – Αποτελέσματα​

Από τον BikerSpirit

O Αλέξανδρος Αρναουτάκης (Moriwaki 250) σε ένα δικό του ρυθμό και χωρίς να μπορέσει να το απειλήσει κάνεις κέρδισε τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 στις Σέρρες.

Η δεύτερη θέση κρίθηκε στον τελευταίο γυρο με τον Αντρέα Λεφέβρ (Yamaha TZ 250) να έχει μια φοβερή απόδοση και να προσπερνά και να κερδίζει τον Βασίλη Στάμου (Yamaha TZ 250), που ήταν δεύτερος σχεδόν σε όλο τον αγώνα.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Αντώνης Λάσκαρης σε έναν μοναχικό αγώνα (Yamaha TZ 250).

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Βελής Εϊπόγλου (Suzuki Rgv 250) μπροστά από τον Δημοσθένη Παπαντωνίου (Aprilia rs 250) που έκλεισε και την εξάδα!

Ο Γιώργος Κίτσος (HONDA RSW 250) , νικητής του 1ου αγώνα, ξεκίνησε από την πρώτη θέση στην σχάρα, αλλά χρεώθηκε με άκυρη εκκίνηση και ποινή διέλευσης από τα pit. Στην συνέχεια και ενώ ήταν στην 7η θέση στον 8 γυρο εγκατέλειψε τον αγώνα!

Ο Κώστας Σακελάριου ((Yamaha TZ 250)) που ξεκίνησε από την 3η θέση στην σχάρα είχε πτώση στην 9η στροφή της πίστας στον πρώτο γυρο του αγώνα!

Ο Ανδρέας Παργινός δεν εκκίνησε καθόλου τον αγώνα.

Οι θέσεις εκκίνησης στην σχάρα καθορίστηκε από τα αποτελέσματα του χθεσινού πρώτου αγώνα!










SS300: Ο Παναγιώτης Κόκκινος νικητής και του 2ου αγώνα στις Σέρρες – Χρόνοι – Αποτελέσματα – Φωτογραφίες​

Από τον BikerSpirit

Νικητής του 2ου αγώνα του ΠΠΤ 2021 στην κατηγορία SS300 που έγινε στις Σέρρες την Κυριακή 4 Ιουλίου, ήταν ο Παναγιώτης Κόκκινος (KTM-RC 390) !

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Αγάνανης (YAMAHA R3), ενώ το βάθρο έκλεισε η Δήμητρα Λαδά (YAMAHA R3) στην τρίτη θέση.

Οι θέσεις εκκίνησης στην σχάρα καθορίστηκε από τα αποτελέσματα του χθεσινού πρώτου αγώνα!



Πηγη www.bikerspirit.net
 

stelios62

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
7.221
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Ducati Pantah 600 SL, Honda Cbr 500r , Honda Cbf 250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Ο Συνιωρης .... εγραψε......
για 45 χρονων καλα πηγα!


Άμα δεν γίνει καποιο φυτώριο νέων οδηγών μέχρι και .... Παπανδρέου ( Μοτοσπορτ) θα δούμε στο ξαφνικο ...! Tooth
 

giamar

Αφραπογιαννος
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
19.273
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Άμα δεν γίνει καποιο φυτώριο νέων οδηγών μέχρι και .... Παπανδρέου ( Μοτοσπορτ) θα δούμε στο ξαφνικο ...! Tooth
Λες να αναστηθεί Στέλιο;


Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Δοκιμαστική ασφαλτόστρωση και πρόβα για την ανανέωση!​

Νέα άσφαλτος στην πίστα των Σερρών

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι διαδικασίες της δοκιμαστικής ασφαλτόστρωσης στην πίστα των Σερρών, που κάλυψαν αρκετά τετραγωνικά ξεκινώντας από την pit lane στο σημείο εξόδου, μπροστά από την γραμματεία, μέχρι και την ένωση με τον κύριο ασφαλτοτάπητα.
Πρόκειται για το πρώτο σημαντικό βήμα προς την πλήρη ανανέωση της πίστας των Σερρών, μία διαδικασία που οι αγωνιζόμενοι και όσοι την επισκέπτονται θέλουν εδώ και καιρό να γίνει, αν και τα οποία προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από την προηγούμενη ασφαλτόστρωση είχαν διορθωθεί με ιδιαίτερα ικανοποιητικό τρόπο.
Από την δοκιμαστική ασφαλτόστρωση σήμερα λήφθηκε δείγμα το οποίο και στάλθηκε για ανάλυση ώστε να αποσαφηνιστεί πως πληροί τις προδιαγραφές και παράλληλα εκτιμήθηκε από τα συνεργεία του Δήμου η ποιότητα των εργασιών.


Με τα αποτελέσματα των αναλύσεων και το τελικό πόρισμα, θα δωθεί το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι εργασίες και για την κύρια πίστα, ενδεχομένως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η καλύτερη πίστα των Βαλκανίων ανανεώνεται λοιπόν και αποκτά νέα άσφαλτο. Κάτι που περιμέναμε να γίνει εδώ και τρία χρόνια όταν και ο Δήμος Σερρών εξασφάλισε την χρηματοδότηση του έργου μέσω προγράμματος ΣΑΤΑ και περίμενε την αποδέσμευση του ποσού.




Σε παλαιότερη συνέντευξη του Δημάρχου Σερρών με το ΜΟΤΟ, δόθηκε η διαβεβαίωση πως οι εργασίες θα εκτελεστούν από τους πλέον ικανούς για αυτή την δουλειά και με υψηλές προδιαγραφές για την άσφαλτο, περιμένοντας τότε την αποδέσμευση του ποσού μέσω του προγράμματος που ήταν θέμα καθαρά διαδικαστικό, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
Με την σημερινή δοκιμαστική ασφαλτόστρωση, δίνεται η εκκίνηση για την πλήρη ανανέωση της πίστας τις επόμενες ημέρες.




Πηγη www.motomag.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

242543363_4717980521575137_1400255878648999652_n.jpg
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η !

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι διαδικασίες ασφαλτόστρωσης της πίστας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!
Το Αυτοκινητοδρόμιο ανοίγει ξανά τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί όλους την Παρασκευή, 24/09, για ελεύθερη προπόνηση!
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

O Δημήτρης Παπαγγέλου κέρδισε και τον 4ο αγώνα στην SUPERBIKE του ΠΠΤ στα Μέγαρα​

Από τον BikerSpirit

Ο Παπαγγέλου παίρνει την 2η συνεχόμενη νίκη του στα Μέγαρα και βάζει στο πρωτάθλημα και το κυνήγι του τίτλου φωτιά


Ο περυσινός Πρωταθλητής της κατηγορίας Δημήτρης Παπαγγέλου, κέρδισε τον 4ο αγώνα της σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, στα Μέγαρα οδηγώντας ένα Aprilia RSV4 1000, αφού έδωσε μια δυνατή μάχη στο ξεκίνημα, κάνοντας μια εκπληκτική προσπέραση στην στροφή 6 στο τέλος της ευθείας στα φρένα, περνώντας μπροστά, και οδηγώντας τον αγώνα μέχρι το τέλος όπου πήρε την δεύτερη καρό σημαία για φέτος!

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λευτέρης Πίππος (Yamaha R1 1000), μπροστά από τον Σωτήρη Μπεγνή (Yamaha R1 1000) που έκλεισε το βάθρο και που πλέον είναι μόλις 5 βαθμούς μπροστά από τον Παπαγγέλου που ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, και έτσι το κυνήγι του τίτλου έχει αλλάξει και θα κριθεί στον 5ο και τελευταίο αγώνα της σεζόν 2021.


Στην 4η θέση τερμάτισε ο Σταύρος Τριντής μπροστά από τον Σάκη Συνιώρη (Yamaha R1 1000) στην 5η θέση.

Την εξάδα συμπλήρωσε ο πάντα εξαιρετικός Φώτης Τσαλίκης (Honda CBR1000) που έκανε τον 2ο αγώνα της σεζόν μετα από απουσία ενός χρόνου και δείχνει να βρίσκει και πάλι το ρυθμό του!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Μπάμπης Θεοδωρόπουλος, (Yamaha R1 1000)!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ













O Γιώργος Αμουτζάς κέρδισε τον 4ο αγώνα στην OPEN του ΠΠΤ – ο Καρυώτης τον τίτλο του 2021 στα Μέγαρα​

Από τον BikerSpirit

Συνεχίζοντας την εξαιρετική του απόδοση στον πρώτο αγώνα χθες, ο Γιώργος Αμουτζάς κατάφερε και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα!


Ξεκινώντας καπό την τρίτη θέση στην σχάρα εκκίνησης ο Γιώργος Αμουτζάς κατάφερε και πήρε άλλη μια νίκη μετρά την χθεσινή του 3ου αγώνα του 2021 στα Μέγαρα. Νικητής και του 4ου αγώνα ο Αμουτζάς οδηγώντας ένα SUZUKI GSXR 750.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Επαμεινώνδας Καρυώτης, (SUZUKI GSXR 1000) που επεκτείνει την διαφορά του στην βαθμολογία και κερδίζει από τώρα τον τίτλο για το 2021, αφού η διαφορά των 31 βαθμών από τον 2ο Γιάννη Μπούρο του επιτρέπει να πανηγυρίσει τον τίτλο από τώρα, πριν τον 5ο και τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Το βάθρο έκλεισε ο Ανδρέας Παπατριανταφύλλου, (Kawasaki ZX10 RR 1000) που είναι πλέον μόνο ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο στην βαθμολογία.

Στην 4η θέση τερμάτισε όπως και στον 3ο αγώνα, ο Δημήτρης Νικολόπουλος (SUZUKI GSXR 750), μπροστά από τον Χαράλαμπος Ψυχογιός (Yamaha R6), που βελτίωσε την θέση του από τον προηγούμενο αγώνα.

Στην έκτη θέση ο Γιάννης Τσιγονάκη (Kawasaki ZX10 R 1000)που κλείνει την κορυφαία εξάδα!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Μπούρος (Aprilia RSV 1000R), όπου στον χθεσινό αγώνα είχε πτώση, και έτσι με την 7η θέση αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα για τον φετινό τίτλο!

Στην 8η θέση ο Γιάννης Κλαδογένης (Yamaha R1 1000) μπροστά από τον Γιάννη Ρηγόπουλο (Kawasaki ZX6 R 600)και τον Δημήτρη Κακλαμάνη (CBR 1000 RR) που κλείνουν την κορυφαία δεκάδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Πηγη www.bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

O Δημήτρης Καρακώστας κέρδισε τον 4ο αγώνα και το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην SUPERSPORT του ΠΠΤ 2021 στα Μέγαρα​

Από τον BikerSpirit

Ο Δημήτρης Καρακώστας κέρδισε και τον 4ο αγώνα της σεζόν για την κατηγορία Supersport, που του χαρίζει και τον τίτλο του πρωταθλητή για τρίτη συνεχομένη φορά στην κατηγορία, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε αυτή την ηλικία!


Ο Δημήτρης Καρακώστας (Honda CBR 600) συνέχισε την φοβερή του πορεία των τριών τελευταίων χρονών κερδίζοντας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο, κερδίζοντας τον 4ο αγώνα της σεζόν και κάνοντας μια διαφορά βαθμών από τον δεύτερο που του εξασφαλίζει τον τίτλο με έναν αγώνα να απομένει!

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο μικρός Γιάννης Περιστεράς (Yamaha R6 600) που έτρεξε για δεύτερη φορά στην κατηγορία σήμερα, και μετά τον χθεσινό πρώτο του βάθρο, σήμερα ανεβαίνει και πάλι, αλλά σε μια θέση ψηλότερα!

Στην 3η θέση κλείνοντας το βάθρο του 4ου αγώνα τερμάτισε ο οδηγός από την Κρήτη, Τάσος Σκυριανόγλου (Yamaha R6 600).


Ο Μενέλαος Κοντογιάννης (Honda CBR 600) τερμάτισε 4ος, μπροστά από τον Νίκο Γεωργόπουλο (Honda CBR 600) που στον δεύτερο του αγώνα στην κατηγορία βελτίωσε την θέση του από τον χθεσινό αγώνα!

Ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος (Honda CBR 600) κλείνει την πρώτη εξάδα.

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Αλεξ Παπαγεωργίου που αντιμετώπισε μάλλον κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους πρώτους και έτσι προσπάθησε και πήρε την καρό σημαία του τερματισμού.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ











RACING: Ο Βασίλης Παντελεάκης κέρδισε στα Μέγαρα τον 4ο αγώνα του ΠΠΤ 2021 – Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης Πρωταθλητής – Ο Αγανάνης νικητής της SS300​

Από τον BikerSpirit

Ο Βασίλης Παντελεάκης συνεχίζει την εντυπωσιακή του εμφάνιση από τον χθεσινό αγώνα όπου ανέβηκε στην κορυφή!


Ο Παντελεάκης με τον αέρα της Ευρώπης και τις φοβερές επιδόσεις του, πήρε και σήμερα στον 4ο αγώνα την νίκη στην κατηγορία Racing, ξεκινώντας από την pole position, με μεγάλη άνεση από τον δεύτερο!

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης, τερμάτισε δεύτερος, θέση που του χαρίζει το πρωτάθλημα για το 2021, αφού η διαφορά του από τον δεύτερο είναι πάνω από 35 βαθμούς και με έναν αγώνα να απομένει!


Το βάθρο του 4ου αγώνα της σεζόν έκλεισε ο 7 φορές πρωταθλητή της κατηγορίας, Γιώργος Κίτσος,!

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Κώστας Σακελαρίου μπροστά από τον Βελή Εϊπόγλου στην 5η θέση και τον Αντώνης Λάσκαρης που κλείνει την κορυφαία 6αδα του αγώνα!

Στην κατηγορία SS300 νικητής ήταν ο Δημήτρης Αγανάνης, με τον Παναγιώτη Κόκκινο δεύτερο και το βάθρο να κλείνει η Δήμητρα Λαδά.

Στην κατηγορία ΝΕΩΝ η Κωνσταντίνα Κοράκη ήταν η μόνη συμμετοχή!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Πηγη www.bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2021​

Από τον BikerSpirit

Η βαθμολογία είναι βάση των αποτελεσμάτων των αγώνων, μετά τον 4ο αγώνα αγώνα που έγινε στα Μέγαρα στις 3/10/2021 *



Οι τίτλοι στις κατηγορίες Supersport, SS300 και OPEN και SENIOR έχουν κριθεί ήδη από τον 4ο αγώνα, με έναν αγώνα να απομένει.

Έτσι οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι για το 2021 έως τώρα είναι:

Στα Supersport Πρωταθλητής Ελλάδος 2021 είναι ο Δημήτρης Καρακώστας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Στα Racing Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 είναι ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης για πρώτη φορά.

Στην OPEN Κυπελλούχος Ελλάδος 2020 είναι ο Επαμεινώντας Καρυώτης για πρώτη φορά.

Στην SENIOR το Έπαθλο για το 2021 κερδίζει ο Μιχάλης Κύριος για πρώτη φορά

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE και στην SS300 ο τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα στις 31/10 στα Μέγαρα!

* Η βαθμολογία είναι βάση των αποτελεσμάτων των αγώνων. ΔΕΝ είναι επίσημη βαθμολογία

Πηγη www.bikerspirit.net
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Alpha με νέο βίντεο για το σοβαρό ατύχημα του φίλου μου Βασίλη Vasilis Stamou .Τέτοιου είδους καταστάσεις πρέπει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και όχι να προσπαθούν κάποιοι να τα "θάψουν"....
Ατύχημα σε αγώνα στα Μέγαρα – Νέο βίντεο - ντοκουμέντο
ALPHATV.GR
Ατύχημα σε αγώνα στα Μέγαρα – Νέο βίντεο - ντοκουμέντο
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Είπαν ιθύνοντες του αγώνα
- ο αγωνας ήταν σύνομος ,τα μέτρα ασφαλείας ήταν εντάξει.και είχαμε άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες/αρχές.

Οι αρχές δεν ξέρουν την τύφλα τούς
Ξέρουν δηλαδή ότι στα Μέγαρα στην Κ2(Αν θυμάμαι καλά) βγαίνεις σε μαντρότοιχο?
Ξέρουν οι αρχές ότι περιμετρικά της πίστας πρέπει να υπάρχει αμμοπαγιδα και όχι χώμα με χόρτα που και ποιο σκληρό είναι και δεν φρενάρει την πτώση?
Ξέρουν οι αρχές ότι μετά από πτώση μπαίνει ασθενοφόρο , διακόπτεται ο αγώνας και καθαρίζεται η πίστα?
Αυτοί που διοργανώνουν τους αγώνες τα ξέρουν αυτά, αλλά βλέπουν τους αγωνιζόμενους ως € !!και ως τιποτα
άλλο.
Εδώ τα κάναμε π********να στο acropolis.
Αλλά εκεί η διοργάνωση ακύρωσε ειδικές.
Γιατι προεχε η ασφάλεια πάνω απ' όλα.
Στα Γιαννιτσά στο πανελλήνιο ΜΧ,μια από τα ίδια με ένα κουετσοσυρμα και μεταλλικούς στύλους διάσπαρτους είχαν πάρει και εκεί άδεια και μέτρα ασφαλείας.και οι άτυχοι νεαροί ήταν σε σημείο που δεν έπρεπε ,έκαναν προθέρμανση..
Δεν είχε άλλους θεατές αλλιώς θα είχαμε και άλλα θύματα.
Αλλά δεν υπήρχε κανείς να τους πει ότι εκεί απαγορεύεται?
Και το κουετσοσυρμα μπορεί να κρατήσει ένα μηχανάκι με τόση ταχύτητα και ορμή?
Κακώς γίνονται αγώνες
Κακώς κατεβαίνουν αγωνιζόμενοι σε τέτοιες συνθήκες και σε τέτοιες πίστες.
Και μετά μου λέτε για σωματεία, συλλόγους κλπ. ΜΟΤΟΕ και ΣΚΟΤΩΕ
Για τον π@@τσο όλοι.
Όταν πέφτει χρήμα όλοι γυρνάνε από την άλλη.
Δεν πέρασε πολύς καιρός που είχε γίνει το ατύχημα με τα καρτ,σε αγώνα επίδειξης σε κατοικημένη περιοχή.
Και λίγο παραπάνω απ' το θανατηφόρο στο dragster στο Αγρίνιο.
Δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό δυστυχώς
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Pole Position 5ος Αγώνας Π.Π.Τ. 2021 Μέγαρα – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ​

Από τον BikerSpirit

Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, ο 5ος και τελευταίος αγώνας, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, 2021 με τις χρονομετρημένες δοκιμές, στην πίστα των Μεγάρων!

anakoinosi_ppt_2020_2022_ironteam_2020_slide.gr_.jpg
Οι συμμετοχές είναι τελικά 31 συνολικά.

SUPERBIKE

Ο Σωτήρης Μπεγνής παίρνει στα Μέγαρα την pole position του 5ου και τελευταίου αγώνα της σεζόν

Για την pole position της μεγάλης κατηγορίας χρειάστηκε να κάνει χρόνο 58.332, μπροστά από τον Σταύρο Τριντή που έγραψε χρόνο 58.617

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου με χρόνο 58.770, θα κλείσει την πρώτη σειρά εκκίνησης στην 3η θέση και την τριάδα των οδηγών που κατέβηκαν στο 0.58s.

Από την δεύτερη σειρά και την 4η θέση θα ξεκινήσει ο Λευτέρης Πίππος, μπροστά από τον Χαράλαμπο Θεοδωρόπουλο,!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ SBK

SUPERSPORT

Με την απουσία του Δημήτρη Καρακώστα που απέχει από αυτόν τον αγώνα καταγγέλλοντας την κατάσταση των αγώνων (δείτε αναλυτικά εδώ >>.) άφησε ανοικτή την μάχη για Pole position στον 5ο αγώνα της σεζόν για την κατηγορία Supersport

Την pole position στην κατηγορία Supersport, με χρόνο 59.618, κέρδισε ο Αλέξ Παπαγεωργίου , μπροστά από τον Μενέλαο Κοντογιάννη που έγραψε χρόνο 59.846, που είναι πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ!.

Την πρώτη σειρά στην σχάρα κλείνει στην 3η θέση ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος που έγραψε χρόνο 1:01.653.

Την 4η θέση πήρε ο Νίκος Γεωργόπουλος με χρόνο 1:01.806, μπροστά από τον Γιώργο Χάλαρη που έκανε χρόνο 1:04.880

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΡΤΡΗΜΕΝΩΝ SUPERSPORT

RACING 250 – SS300 – ΝΕΟΙ


Ο Βασίλης Παντελεάκης κερδίζει στα Μέγαρα την pole position για τον 5ο αγώνα της σεζόν στην RACING.

Ο Βασίλης Παντελεάκης κέρδισε την pole position στα RACING με χρόνο 1:01.088.

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης, άπου ήδη έχει κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία, θα ξεκινήσει δεύτερος, με χρόνο 1:04.548, μπροστά από τον 7 φορές πρωταθλητή της κατηγορίας Γιώργο Κίτσο που κλείνει και την πρώτη σειρά, με χρόνο 1:05.643

Από την 4η θέση θα εκκινήσει ο Ανδρέας Λεφέβρς μπροστά από τον Κώστα Σακελαρίου, και τον Βελή Εϊπόγλου που συμπλήρωσε την πρώτη εξάδα!

Στην κατηγορία SS300 η Δήμητρα Λαδά που έκανε χρόνο 1:11.043 θα ξεκινήσει από την 7η θέση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΡΤΡΗΜΕΝΩΝ

OPEN – SENIOR


Ο Γιάννης Μπούρος, με χρόνο 1 1:00.636, κέρδισε την pole position στην κατηγορία!

Ο Επαμεινώνδας Καρυώτης, όπου έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο της σεζόν, θα ξεκινήσει από την 2η θέση, αφού έκανε χρόνο 1:01.260.

Από την τρίτη θέση θα ξεκινήσει ο Χαράλαμπος Ψυχογιός που θα κλείσει την πρώτη σειρά, με χρόνο 1:02.422

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΡΤΡΗΜΕΝΩΝ OPEN – SENIOR

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Πηγη www.bikerspirit.net
 
Top Bottom