Ελεύθερο Camping (σκηνάκια). ΟΔΗΓΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝ

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
Στο συγκεκριμενο θεμα ανεβαζουμε σημεια ελευθερης κατασκηνωσης και λυνουν τις αποριες τους οι ενδιαφερομενοι.Αν σπαμαρουμε θα παψει να ειναι ευχρηστο το θεμα.

Μεγάλωσα κάνοντας διακοπές μέσα σε μια σκηνή... Καλά σκηνή αυτό που είχε η οικογένεια μου δεν το λες, πιο πολύ μικρό σπιτάκι το λές, αλλά η φάση ήταν ίδια. Θυμάμαι πως κάθε Ανοιξη η παρέα της οικογένειας μου έψαχναν να βρουν το επόμενο καλοκαιρινό προορισμό. Είμασταν 5 οικογένειες, με 2 trailer, μια βάρκα, φορτώναμε τα πάντα, τραπέζια καρέκλες, ένα ψυγείο παγωτών που γέμιζε με πάγο, ένα στρατιωτικό αλεξίπτωτο με πτυσσόμενο στύλο που έμπαινε στην μέση, από κάτω τα τραπέζια γύρω γύρω οι σκηνές και αυτή ήταν η γειτονιά μας για τον επόμενο μήνα. Πάντα μέσα σε κάποιο δάσος, μια παρέα 12 παιδιών διαφόρων ηλικιών, πολλά γέλια, πολλές περιπέτειες.

Μεγαλώνοντας αυτή η παρέα παιδιών φυσιολογικό ήταν να συνεχίσουμε την κουλτούρα του camping, ακολουθόντας τα χνάρια των γονιών μας. Συνεχίζοντας πατώντας πάνω στα βήματα τους, σεβόμενοι το περιβάλλον, και προσπαθώντας πάντα φεύγοντας από εκεί να σβήνουμε τα ίχνη μας ότι βρεθήκαμε εκεί. Βέβαια τις περισσότερες φορές συναντήσαμε σκουπίδια, ακαθαρσίες και διάφορα παρατημένα από άλλους "κατασκηνωτές"...πάντα φροντίσαμε να καθαρίσουμε και των άλλων όσο περισσότερο μπορούσαμε.

Μέχρι σήμερα στην παραμικρή ευκαιρία την κάνουμε και οικογενειακώς, με τους "νόμους" όμως περί "απαγόρευσης" της ελεύθερης κατασκήνωσης, τα πράγματα γίνονται όλο και δυσκολότερα για εμάς. Να πω την αλήθεια υπάρχει μια πλευρά του εαυτού μου που κατανοεί τις απαγορεύσεις, όταν οι σημερινοί κατασκηνωτές απαιτούν τα δικαιώματα τους αλλά δεν ασχολούνται με τις υποχρεώσεις τους, όταν οι σημερινοί κατασκηνωτές παίρνουν ότι βρουν από το μέρος, αφήνουν σκουπίδια, κάνουν την ανάγκη του χωρίς να θάβουν, αφήουν πίσω καταστροφές... γιατί ποτέ δεν έμαθαν από κάποιον (όπως από τύχη έμαθα εγώ και κάποιοι άλλοι) τι είναι η κατασκήνωση. Ακόμη και η κουλτούρα του γυμνισμού έχει αλλάξει και με απωθεί, όταν πλέον οι παραλίες γυμνιστών αντι να είναι ερημικές να γίνονται σημεία lifestyle.

Ανοίγω το θέμα βάζοντας σημεία που αξίζει για ελεύθερο camping (πάντα με την λογική ότι θα το αφήσουμε όπως το βρήκαμε) και περιμένω να μοιραστείτε στίγμα με μέρη που έχετε πάει και αξίζουν να πάνε και άλλοι

Παραλία Μάγειρας (Ευβοια Νότια Κύμης)
Απομονωμένη μαγευτική παραλία με καταγάλανα νερά και λευκή ψιλή άμμο που βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου σε ένα πολύ μικρό κολπίσκο, ο οποίος κόβει το κύμα του βορριά. Εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο, 3 λεπτά μετά τη γνωστή παραλία του Χερόμυλου. Τα τελευταία 100 μέτρα είναι εύκολος χωματόδρομος.

Παραλία Πετάλη (Ευβοια Βόρεια Δίρφυς)
Απίστευτη παραλία με πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, άγρια ομορφιά μέσα στην φύση. Ιδανική για τους λάτρεις του camping. Υπάρχει και ένα ταβερνάκι ποίο πάνω για όσους θέλουν να φάνε. Ειναι χωματόδρομος.

Παραλία Πολεμάρχα (Βορεια της Παλαιάς Επιδαύρου, Πελοπονησος)
Όμορφη παραλία, ήσυχη, καθαρή, δεν τη πιάνει εύκολα το κύμα, με πολύ σκιά, κοντά στην Αθήνα, ιδανική για παιδιά και ελεύθερο κάμπινγκ. Δέντρα μέχρι το κύμα και πολλά σημεία για να στήσεις. Χαρακτηριστικό της, το νησάκι στο κέντρο που χωρίζει τις δύο παραλίες. Χωματόδρομος 3 χιλιομέτρων με νεροφαγώματα για να φτάσεις στην παραλία, αλλά με προσοχή κατεβαίνουν μέχρι και χαμηλά ΙΧ

Στενό Λινάρι (Ευβοια, Κεντρικη)
Απίστευτα κρυφή παραλία με πάρα πολύ δύσκολη πρόσβαση και αφήνεις την μηχανή αρκετά μακρυά...παρόλα αυτά η απομόνωση είναι φανταστική

Καταφύγιο Μιχάλης Δέφνερ (Παρνασσός)
Δυτικά του καταφυγίου στις παρυφές του δάσους του Παρνασσού υπάρχουν υπέροχα ξεφωτα για να στήσεις. Μοναδική εμπειριά η χειμερινή κατασκήνωση με χιόνι

Προφήτης Ηλίας (Κίσσαβος)
Βορειοανατολικά από το χωριό Σπηλιά, δίπλα στο εκκλησάκι σημείο για κατασκήνωση με μοναδική θέα



Γεμίστε το ποστ με στίγματα και πληροφορίες να φτιάξουμε το καλύτερο οδηγό
 
Last edited by a moderator:

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
Επινιανά (Αγραφα)
Το ξωκλησσι των Αγ. Αναργυρων εξω απο τα Επινιανα στα Αγραφα!!! Εχει νερακι και WC, εχει ησυχια και απομονωση, εχει λιγο χωμα, εχει εναλλακτικες διαδρομες για Αθηναιους, Βορειους, Πατρινους...Εχει απο ολα τα καλα.
Φαγητο παιζει ψησιμο εκει ή στα Επινιανα αλλα και στον Νερομυλο στις θαυματουργες πιτες της κυρα-Βασως
Επιλογες για ολα τα γουστα. Απο αραγμα ξαπλα κατω απο τα ελατα,ειτε μια ωραια διαδρομουλα Επινιανα-Αγραφα-Κουκωτος-Πλατανοι-Μαραθος-Σελο-Χρυσω-Αη Δημητρης-Γαβρινα-Μαυροματα-Ραχη Κατσαντωνη-περασμα Μεγδοβα(δις)-Καμαρια-Μορφορραχη-Δρομος Νιαλας-Αη Νικολας-Βραγγιανα και πισω Επινιανα. (για τους χωματινους)

Δασικό Καψίτσα (Αμφισσα)
ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ, αλλά τριγύρω είναι γεμάτο με σημεια να στήσεις σκηνη στο δάσος και με τρεχούμενα νερά από βρύσες (το βασικότερο).


Δρακόλιμη Βασιλίτσα (Κόνιτσα)
Το τελευταίο κομμάτι των 3 χλμ ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ (καλά πατημένο μονοπάτι προσοχή σε πεζοπόρους και ποδηλάτες). Αν και κοντα είναι το χιονοδρομικό της Βασιλιτσας απαιτείτε πολύ καλός εξοπλισμός καθώς επίσης και προμήθειες για τις μέρες που θα μείνετε

Δάσος στο Πύργο του Φονιά (Σαμοθράκη)
Υπεροχο δάσος δίπλα στο Πύργο του Φονια, μετρια παραλία, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ (δεν αφήνουμε τιποτα φαγωσιμο εξω)
 
Τελευταία επεξεργασία:

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Παραλία Πευκούλια Λευκάδα

Ακομα κραταει και τωρα για ελευθερο καμπινγκ μεγαλη παραλια μιση κανονικη μιση γυμνιστων υπαρχει μαγαζι για καφε φαγητο αλλα κατα εμε εφοδια ψυγειακι και περπατημα στη παραλια 600-700 μετρα στη αμμο και δεν σε ενοχλει κανεις και υπαρχουν δεντρα για ισκιο.



Παραλία Γιαλός Λευκάδα

Και αυτη για ελευθερο καμπινγκ τεραστια παραλια με βαθια νερα πεντακαθαρη αλλα πρεπει να προνοησεις τεντα για ισκιο υπαρχουν 2 καντινες αλλα μονο για τα βασικα Yes




Παραλία Αβάλι Λευκάδα

Για μπανακι και αραγμα και ελευθερο καμπινγκ με μια Αβαλι καντινα κατσε καλα μουσικαρες για αραγμα ροκ ρεγκε και κατι παιδια που το εχουν αψογα θυμιζει παλιες φρι καταστασεις,



ΥΓ δεν πηγαινουμε ειδικα στη τελευταια μηνα Αυγουστο η αλλες κατι γινεται.
 

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
Καταρράκτες Νεμούτας (Ηλεία)
Η Νεμούτα έχει 4-5 διαφορετικούς καταρράκτες και ο καθένας είναι πανέμορφος από μονος του. Ο Καταρράκτης με την σπηλιά είναι ο πιο προσιτός με μοτοσυκλέτα (και πολύ μικρό χωμάτινο κομμάτι). Προσοχή μην στήσετε πάνω στα μονοπάτια διότι θα ακούσετε γκρίνιες από πεζοπόρους. Αντίθετα υπάρχουν πολύ όμορφα πλατώματα μέσα στα δέντρα. Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε την μοτοσυκλέτα στην Νεμούτα και να συνεχίσετε με τα πόδια (αρκεί να υπάρχει ενα μεγάλο σακίδιο για να κουβαλήσετε την προίκα και να πάτε σε οποιοδήποτε από τους καταρράκτες για να στήσετε.

Καταρράκτης Νέδας (Ηλεία)
Η Νέδα (το μοναδικό θηλυκο ποτάμι της Ελλάδος έχει απίστευτα πολλές ομορφιές. Ενα ομορφο σημείο είναι στο δάσος πάνω από το πλάτωμα του καταρράκτη. Στήνουμε πάνω από τον καταρράκτη και όχι στην λίμνη. Πανέμορφο τοπίο και πολύ ευκολο να φτάσεις. Από την άσφαλτο θα διασχίσεις περίπου 300 μέτρα βατού χωματόδρομου μέχρι το πλάτωμα. Βρες το σημείο που σ αρέσει και στήσε.

Ποταμός Λάδωνας (Δάφνη)
Νότια του χωριού Καλλιάνη, και ακρίβώς απέναντι από την Πυροσβεστική Τροπαίων υπάρχει υπέροχο δασύλιο δίπλα στο πόταμι. *Καλό είναι να ενημερώσετε τους πυροσβέστες πως θα είστε εκεί για να έχετε και το άλλοθι. Ο Λάδωνας σε αντίθεση με την μυθολογία όπου ήταν ένας φοβερός και τρομερός δράκος φύλακας των χρυσών ‘’Μύλων των Εσπερίδων ‘’ στην πραγματικότητα είναι ένα ποτάμι αρκετά φιλικό προς τον επισκέπτη.

Λίμνη Τσιβλού (Ακράτα)
Λίμνη με έντονα γαλαζοπράσινα νερά ανάμεσα σε δασώδεις λόφους, με μέρη για κολύμπι, πεζοπορικά μονοπάτια και σημεία για πικ νικ. Το ωραιότερο σημείο για να στήσεις είναι στην ΒΔ γωνία που η λίμνη στενεύει
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Αγαλιανος Ρεμα κρικελιωτη

Διπλα στο ποταμι μπανακι απλετος χωρος για καμπινγκ ισκιος καλος αλλα πρεπει να οργανωθεις καλα δεν υπαρχει ουτε νερο ποσιμο









 

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
Καταρρακτες Πολυλίμνιο (Μεσσηνία)
Περνάμε δεξιά από το cafe και συνεχίζουμε σε βατό χωματόδρομο μέχρι την πάνω μεριά του καταρρακτη. 100 μέτρα πριν στο αριστέρο μας χέρι έχει ένα μικρό δρομάκι που φεύγει προς τα πίσω ανάμεσα στα δέντρα και μας βγάζει σε ένα ξέφωτο. Στην Ανατολική μεριά του ξέφωτου έχει υπέροχο έδαφος για να στήσεις ακριβώς πάνω από τον καταρράκτη
 
Τελευταία επεξεργασία:

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Ξωκκλησι Επαρχιακη οδος καρπενησιου νεραιδας

Βρισκεται σχεδον πανω στο δρομο εχει ισκιο στο προαυλιο, εχει βρυση αλλα μια ειναι ανοιχτη την αλλη ειναι κλειστη, φοβερη θεα, Ησυχια του θανατα.















 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.470
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Ηπειρος-Φιλιπιαδα Λιμνη Ζηρου

Στηνουμε βραδυ,ξεστηνουμε το πρωι.Ακριβως διπλα στην λιμνη.Δεν εχει νερο αλλα εχει μαγαζι στα 300-400μετρα.


Ηπειρος-Κεντρικο Ζαγορι Γυφτοκαμπος Στανη Σαρακατσανων.

Μεσα η εξω απο τον περιφραγμενο χωρο.Μπορουμε να την αφησουμε και την μερα.Μεσα στον χωρο εχει εστιατοριο-καφε.

 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.470
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Ηπειρος-Πρεβεζα Αλωνακι (μικρο)

Στηνουμε στα δεντρα πανω απο την παραλια.Οταν δεν εχει κοσμο την αφηνουμε και την μερα.Δεν εχει νερο και πρεπει να πατησεις λιγο πατημενο χωματοδρομο για να φτασεις.


Ηπειρος Πρεβεζα Μυλοι Σουλιου

Διπλα στο ποταμι,δεν σε ενοχλει κανεις.Μαγαζακι που λειτουργει το καλοκαιρι με ελαφρυ φαγητο και καφεδες στα 150 μετρα.

 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.470
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Δυτικη Μακεδονια-Γρεβενα Γεφυρι Πορτιτσας

Στην κοιτη του ποταμου λιγο πριν το γεφυρι.Συνηθως δεν σε ενοχλεις κανεις.Δεν εχει τιποτε εκει κοντα αλλα στα 6 χλμ ειναι το χωριο Σπηλαιο απο το οποιο περνας για να κατεβεις (ολο ασφαλτος) μεχρι το γεφυρι.Υπαρχει και μονοπατι που σε μιση ωρα με τα ποδια σε βγαζει στο χωριο.

 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.470
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Θεσσαλια-Ν Καρδιτσας (Αργιθεα) Βραγκιανα.

Σε αποσταση δυο λεπτων απο το χωριο επανω στον δρομο το εκκλησακι των Κωνσταντινου και Ελενης.Χωραει στην πισω μερια 3-4 σκηνες ανετα και ο κοσμος ειναι πολυ φιλικος.Εχει βρυσουλα και καλο ισκιο.




ΥΓ Γενικα στην ορεινη Αργιθεα εχει πολλα καλα σημεια και δεν σε ενοχλει κανεις.Προτιμηστε εκκλησακια γιατι συνηθως εχουν νερο και ισκιο.
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.470
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Κεντρικη Μακεδονια Κιλκις 1)Λιμνη Σκρα

Πριν μπουμε στον χωρο της λιμνης αριστερα και κατω.Αν θυμαμαι καλα δεν εχει νερο.


Κεντρικη Μακεδονια Κιλκις 2)Τεχνητη λιμνη Μεταλλειων

Η συνεχιζουμε Νοτια απο την λιμνη που ειναι χωματοδρομος βατος,η παμε τον γυρο και ανεβαινουμε απο Πολυκαστρο η καποιο αλλο μερος απο ασφαλτο.Πριν εχει ενα εκκλησακι που και αυτο καλο σημειο αλλα με οχι και τοσο καλη θεα οσο το σημειο που εβαλα πινεζα.

 
Τελευταία επεξεργασία:

Aristos

new member
Δημοσιεύσεις
43
Ηλικία
25
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Αρίστος
Δυτικη Μακεδονια Κιλκις 1)Λιμνη Σκρα

Πριν μπουμε στον χωρο της λιμνης αριστερα και κατω.Αν θυμαμαι καλα δεν εχει νερο.


Δυτικη Μακεδονια Κιλκις 2)Τεχνητη λιμνη Μεταλλειων

Η συνεχιζουμε Νοτια απο την λιμνη που ειναι χωματοδρομος βατος,η παμε τον γυρο και ανεβαινουμε απο Πολυκαστρο η καποιο αλλο μερος απο ασφαλτο.Πριν εχει ενα εκκλησακι που και αυτο καλο σημειο αλλα με οχι και τοσο καλη θεα οσο το σημειο που εβαλα πινεζα.

Χωρίς παρεξήγηση -και οι 2 προτάσεις σου είναι εξαιρετικές- αλλά ο νομός/Π.Ε. Κιλκίς ανήκει στην Κεντρική Μακεδονία.
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.470
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Χωρίς παρεξήγηση -και οι 2 προτάσεις σου είναι εξαιρετικές- αλλά ο νομός/Π.Ε. Κιλκίς ανήκει στην Κεντρική Μακεδονία.
Στο περιπου το παω Αριστο.Μιας ομως και το γνωριζεις θα το διορθωσω.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Φοβερη τοποθεσια με νερο απο πηγη πλατανια μπαρμπεκιου εχει προσβαση απο θερμο και απο Ναυπακτο

 

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.153
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Αγία Αγάθη Αιτωλικό

Ποσιμο νερο, ισκιος απο πλατανια, σκεπαστρα μεγαλα για περιπτωση βροχης, τραπεζια, ομορφη θεα, 13 χλμ απ Αιτωλικο & 6,5 χλμ απο παραλια Σταμνας που εχει και ταβερνες.

ΥΓ εχει πανηγυρι απο 15 εως 24 Αυγουστου ολο τον αλλο καιρο ειναι ελευθερο για καμπνιγκ


















 

GeorgeKor

new member
Δημοσιεύσεις
55
Περιοχή
Chaidari
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 790adv
Όνομα
George Kor
Για κοντά στην αθηνα , ΣΚ, παραλία Καβάντζα εδω , μετά το σχίνο Κορινθίας:

1η παράλια για camping :

Mikra Strava Beach





2η παραλια για κάμπινγκ, εδω :

38°03'36.0"N 23°00'23.0"E
Αυτη η παραλια είναι λιγο μετα το οργανωμένο κάμπινγκ ΑΛΚΥΟΝΗ, στο Σχίνο Κορινθίας



Για να φτάσετε στη 2η παραπΑνω παραλια , θέλει αυτοκίνητο 4Χ4 ή ΟΝ-ΟFF μοτοσυκλετα :-)




Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

angelthing

member
Δημοσιεύσεις
1.666
Μοτοσυκλέτα
F700GS, CRF300L
Όνομα
Angelos
Θεωρώντας ότι δεν το περιορίζουμε το τόπικ στην Ελλάδα μόνον ιδού και ένας όμορφος χώρος στην Νοτιο-κεντρική Σερβία. Αρκετά ενδιαφέρουσα και η διαδρομή άλλωστε .......
(με καταρράκτη, τραπεζάκι, πεζοπορικές διαδρομές και σκιά κάτω από δέντρα)

Γενικά έχω δεί ότι οι Σέρβοι είναι αρκετά χαλαροί στο θέμα του ελεύθερου κάμπινγκ αρκεί να μην το κάνει προκλητικά κανείς.
Επίσημα, αν δεν απατώμαι δεν επιτρέπεται αν και αποτελεί μια μάλλον γενικευμένη συνήθεια πλέον. Στη χειρότερη δουλεύει η προσέγγιση του "αδαούς ξένου".

 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

To ξωκλήσι της Παναγίας στη Ματαράγκα Αρακύνθου​


Να και ενα αλλο σημειο προκειται για το εξωκλησι της Παναγιας στη Ματαραγκα ενα μερος με παροχη νερου και ρευματος κατω απο πανυψηλα πλατανια με θεα τη λιμνη.
Η προσβαση γινεται απο ασφαλτο και απεχει 5 λεπτα απο το κεντρο του χωριου


Πως ειναι σημερα που πηγα















Και πως οταν ανθιζουν τα πλατανια

280113823-5732853220063830-5223292091561636623-n.jpg280183764-5732853016730517-8564610799283090674-n.jpg
 
Top Bottom