Δέματα από την Κίνα.

ANGELO

member
Δημοσιεύσεις
1.137
Ηλικία
51
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Μοτοσυκλέτα
YAMAHA MT07
Όνομα
ΑΓΓΕΛΟΣ
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Επιστήμονες για κορονοϊό: Δεν κολλάτε εάν σας έρθουν δέματα από την Κίνα

Χιλιάδες άνθρωποι λαμβάνουν καθημερινά δέματα από την Κίνα

Δημοσίευση 3/2/2020 | 19:44

Οι επιστήμονες τονίζουν πως το να κολλήσει κάποιος κορονοϊό από δέμα που ενδεχομένως θα λάβει από την Κίνα, είναι εξαιρετικά δύσκολο στα όρια του απίθανου.

Σύμφωνα με τη daily mail, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο ιός ζει για λίγο σε νεκρές επιφάνειες άρα δεν μπορεί να μεταφερθεί όταν βρίσκεται σε κάποιο δέμα που ταξιδεύει από την Κίνα σε κάποια άλλη χώρα.

Και αυτό γιατί χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο παραγγέλνουν προϊόντα από το ίντερνετ πολλά από αυτά έρχονται από την Κίνα. Οι επιστήμονες επιχείρησαν να καθησυχάσουν όλους αυτούς.

Η Δρ Elizabeth McGraw, διευθύντρια του Κέντρου Λοιμωδών Νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας, λέει ότι ένα κουτί από χαρτόνι δεν αποτελεί καλό έδαφος αναπαραγωγής για τα μικρόβια: «Αυτό που γνωρίζουμε για τους ιούς αυτούς είναι ότι δεν διαρκούν πολύ καιρό σε επιφάνειες, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μια πολύ πορώδη επιφάνεια όπως το χαρτόνι».


 

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
10.891
Όνομα
.
Γιατί; Ποιος ανησυχούσε;
Θα πρέπει κάποιος να στερείται βασικών γνώσεων βιολογίας για να πιστεύει πως ένας ιός αυτού του είδους μπορεί να ταξιδέψει 30 μέρες πανω σε χαρτόνι ή πλαστικό ή ναύλον για να μεταδοθεί. Όλον αυτόν τον πανικό τον διέσπειραν αυτοί που στερούνται αυτής της γνώσης. Τηλεοπτικές εκπομπές και λάιφστάιλ ειδήσεις τύπου Star Channel.

Δεν κολλάς από δέμα. Μην φοβάσαι.
 

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
οτι ναναι....
1 ΔΙΣ ειναι οι κινεζοι και γινεται θεμα μερικοι εκατονταδες.....
Ακριβώς. Η γρίπη έχει σκοτώσει περισσότερους στην Κίνα μέχρι τώρα.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

StepaS

well know member
Δημοσιεύσεις
3.187
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Μην εξετάζετε αποκλειστικά τον συγκεκριμένο ιό. Ναι ... Τα νούμερα είναι αστεία σύμφωνα με το σκεπτικό σας. Να εισαστε σίγουροι ομως πως εάν τα νούμερα ήταν ικανά να σας τρομάξουν τοτε πλέον θα ήταν πολύ αργά για την ανθρωπότητα.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Στο ένα άκρο βρίσκεται ο σκοταδισμός του τύπου "κόβω το ebay για να μην κολλήσω" και στο άλλο η παντελής αδιαφορια με το πρόσχημα πως "παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας"...

Ίσως να είμαι πολύ επηρεασμένος και από μια σειρά που είδα πρόσφατα.
Νομίζω πως αξίζει να της ρίξετε μια ματιά.....
https://m.imdb.com/title/tt4995970/
 

tedvj23

member
Δημοσιεύσεις
859
Περιοχή
Patra City
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Η γυναικα πριν λιγες μερες μου ειπε ότι πηγε σε ένα κινεζικο κατάστημα που συνηθως γινεται χαμος και αυτή την φορα ηταν 2-3 πελατες μεσα...
 
Top Bottom