Ακυρώθηκε η EICMA για το 2020!

karad-geo

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.512
Ηλικία
47
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τον Νοέμβριο του 2021 το Σαλόνι του Μιλάνου ξανά!

Τα πρώτα σημάδια που προμήνυαν στο "ναυάγιο" της 78ης EICMA στο Μιλάνο, είχαν ήδη φανεί από τον περασμένο Απρίλιο, όταν η BMW αλλά και η ΚΤΜ είχαν ανακοινώσει την μη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο εκθεσιακό event του μοτοσυκλετιστικού κόσμου.

Είχε ακολουθήσει χρονολογικά η ακύρωση της Intermot στην Κολονία, κάτι που μεγάλωσε δραματικά τις αμφιβολίες για την πραγματοποίηση της Έκθεσης στην Ιταλία, παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές της (EICMA S.p.A.) φρόντιζαν με κάθε τρόπο να τονίζουν ότι η EICMA θα γινόταν, αλλά όπως είχαμε γράψει την περίοδο που ανακοινώθηκε η ακύρωση της Intermot, περιμέναμε ότι κάτι αντίστοιχο θα γινόταν και με την EICMA.

Πλέον όμως είναι επίσημο, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του Paolo Magri, CEO της διοργανώτριας εταιρείας και Πρόεδρος της ANCMA, η απόφαση για την οριστική ματαίωση του event, "πάρθηκε σε συνεννόηση με τους συντελεστές της αγοράς και για το καλό ολόκληρης της αλυσίδας της βιομηχανίας της μοτοσυκλέτας." Πιο συγκεκριμένα, ο Magri είπε πως οι αρχές και οι αξίες της εταιρείας δεν τους επιτρέπει να διακινδυνέψουν την υγεία όλων όσοι εργάζονται στην βιομηχανία της μοτοσυκλέτας και το αίσθημα ευθύνης που διέπει την διοργάνωσει τους οδήγησε σε μια κίνηση με μεγάλο αντίκτυπο για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Πλέον, όπως γίνεται κατανοητό, οι εταιρείες και τα εργοστάσια θα πρέπει να ανατρέξουν σε εναλλακτικούς τρόπους παρουσίασης των νέων μοντέλων και προϊόντων τους στο κοινό. Η πανδημία του κορωνοϊού φρενάρει, έστω και προσωρινά, ένα παραδοσιακό κανάλι επικοινωνίας και προσέγγισης του εμπορικού κόσμου με τον κόσμο, το οποίο μετρά πάνω από 100 χρόνια Ιστορίας με την Έκθεση του Μιλάνου. Η Έκθεση ήταν προγραμματισμένη για φέτος από τις 3 ως τις 8 Νοεμβρίου και πλέον η διοργάνωση θα μεταφερθεί για τις 9 - 14 Νοεμβρίου του 2021.
 

karad-geo

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.512
Ηλικία
47
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αυτό σημαίνει πως πολλά νέα μοντέλα για το 2021, πιθανόν να πάρει παράταση η παρουσίασή τους για τον μεθεπόμενο Οκτώβριο.
Καθώς συνηθίζεται οι Εταιρείες να κάνουν 1η παγκόσμια παρουσίαση στο συγκεκριμένο σαλόνι.

Δημοσιογραφικά πάντως ακούγεται πως μάλλον οι περισσότερες θα προχωρήσουν σε κάποιες αναβαθμίσεις των μοντέλων, παρά σε παρουσίαση των όποιων καινούργιων.

-Έτσι και αλλιώς.. οι αγορές!! είναι πεσμένες...
Σίγουρα τα νούμερα δεν θα είναι αυτά που Θέλουν.
 
Top Bottom