Όλα για τον άντρα .....

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.318
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Και στην συνέχεια πυροβολούνται..Τι όχι?
Στο τέλος Μαηκ ,ότι και να κάνεις τα κολοπαιδα θα γουσταρουν
Μου πεταξε μια μερα η μικρη η κορη ρε μπαμπα βλεπουμε εσενα που λειτουργεις ετσι στο σπιτι που θα βρουμε αλλον σαν εσενα της τις λενε τωρα cdefghigicdefghigicdefghigi
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.318
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Τα 7 βήματα που θα σε κάνουν καλύτερο άντρα​

brando.jpg

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα υπάρχει περιθώριο να βελτίωσης του εαυτού σου.

Οι ευθύνες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άντρας είναι περισσότερες και πιο δύσκολες από ποτέ. Ναι μπορεί να μην περάσαμε κάποιον παγκόσμιο πόλεμο σαν τις παλιότερες γενιές αλλά με μία πανδημία και μια δεκαετή οικονομική κρίση κάτι έχουμε περάσει κι εμείς. Στην προσπάθειά του ο σύγχρονος άντρας να ισορροπήσει ανάμεσα σε επαγγελματική καριέρα, οικογενειακές υποχρεώσεις και διατήρηση των δεσμών με τους φίλους συχνά βρίσκεται αβοήθητος και πελαγωμένος. Εκεί καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος που θα τον βοηθήσει περισσότερο από όλους για να πετύχει και τα τρία δεν είναι άλλος από τον εαυτό του. Η ανάπτυξη της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου είναι το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα για να καταφέρεις όλα τα υπόλοιπα. Τα παρακάτω βήματα θα σε βοηθήσουν να χτίσεις αυτή την εμπιστοσύνη με χειροπιαστά skills που θα σου φανούν χρήσιμα σε διάφορες πτυχές της καθημερινότητάς σου.
Μέτρα πόσα βιβλία διάβασες πέρσι και βάλε στόχο να βρεις χρόνο να διαβάσεις ένα περισσότερο. Το διάβασμα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποδράσεις για λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες ταξιδεύοντας νοητά. Θα σου ζωντανέψει τη φαντασία, κάτι που θα σε κάνει και πιο δημιουργικό στη δουλειά.


Είσαι θνητός και τρωτός όπως όλοι εκεί έξω, δεν υπάρχει νόημα να θεωρείς πως υστερείς σε κάτι σημαντικό. Το σημαντικό είναι να μάθεις ότι έχεις κι εσύ όρια ως άνθρωπος, μάθε αυτά τα όρια. Γνωρίζοντάς τα θα καταφέρεις να αποδώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου προσεγγίζοντάς τα χωρίς να απογοητεύεσαι.

Ένα από τα μεγαλύτερα αντρικά taboo είναι η ψυχική υγεία. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάπου μακριά από σένα και δεν σε αφορά. Μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο ή ακόμα και σε εσένα τον ίδιο. Η άγνοια που συνοδεύει την ψυχική υγεία πολλές φορές κρύβει το κοινωνικό στίγμα πίσω από αυτή. Ενημερώσου και ξεπέρασε τις προκαταλήψεις κάνοντας καλό στον εαυτό σου και στους γύρω σου.

Το να κρύβεις τα προβλήματα κάτω από τη μοκέτα δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισής τους. Είναι σημάδι αποφυγής ευθυνών σαν να περιορίζεις εσύ ο ίδιος τις ικανότητές σου. Αντιμετώπιζε τα προβλήματα με το που κατάλαβεις την ύπαρξή τους. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο πιο εύκολα λύνονται αφού ο χρόνος τα μεγεθύνει.

Κανείς δεν πιστεύει ότι έχεις ένα μαγικό ραβδί που τα λύνει όλα. Είναι ένδειξη θάρρους και ανδρισμού να ζητήσεις βοήθεια σε κάτι που δεν ξέρεις πως γίνεται ή δεν μπορείς να το κάνεις. Η ειλικρίνεια είναι αρετή που σπανίζει και εκτιμάται όλο και περισσότερο από τους γύρω σου.


Η ψηφιοποίηση λύνει τα χέρια μας απλοποιώντας δεκάδες εργώδεις αγγαρείες και αποδεσμεύει πολύτιμο χρόνο για πιο ουσιαστικά πράγματα. Δυστυχώς όμως η ψηφιακή ζώη δημιουργεί άλλα δεσμά που περιορίζουν την υγιή κοινωνικοποίηση. Βγες από την ψηφιακή σου φούσκα και βγες στον πραγματικό κόσμο. Είναι μια διαδικασία που θα ακονίσει τις ικανότητές σου στις ανθρώπινες σχέσεις σε όλα τα επίπεδα, από τους συναδέλφους σου, μέχρι την οικογένειά σου.

Το βάλτωμα και η επανάπαυση είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για μια χειρότερη πορεία μακροπρόθεσμα. Βάλε στόχους να γίνεις σε κάποιους τομείς καλύτερος, ειδικά σε αυτούς που πιστεύεις ότι είσαι σε καλό επίπεδο και δεν παίρνεις βελτίωση. Η προσπάθεια και μόνο θα σε βοηθήσει ακόμα κι αν δεν υπάρξει ορατή βελτίωση, η φύση απεχθάνεται τη στασιμότητα.\

Πηγη www.ratpack.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.318
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Να την διεκδικείς την γυναίκα σου, να μην την θεωρήσεις ποτέ δεδομένη​

Να την διεκδικείς την γυναίκα σου

Έλα να μιλήσουμε για τη γυναίκα!​

Τη δική σου, τη δική μου, του κόσμου δίπλα.
Όχι με την έννοια της κτήσης, αλλά την άλλη – τη δύσκολη φαινομενικά – αυτή της συντρόφου.
Η γυναίκα λοιπόν, νιώθω ότι είναι σαν ένα λουλούδι και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Το όμορφο λουλούδι της σχέσης δύο ανθρώπων. Όμορφη λόγω φύλου κι όχι σαν περιτύλιγμα ή σαν διακοσμητική γλάστρα δίπλα σου.
Καθημερινά χρειάζεται να της δείχνεις στοργή, φροντίδα, αγάπη και ενδιαφέρον. Να καταλαβαίνει ότι την θαυμάζεις, την ξεχωρίζεις και την προστατεύεις, – παράλληλα τις στιγμές που νιώθει αδύναμη ή ένα φοβισμένο κοριτσάκι – χωρίς με όλο αυτό να της στερείς το απαραίτητο οξυγόνο που χρειάζεται και χωρίς να γίνεσαι πατριαρχικός.
Να της λες κάθε μέρα πόσο πολύτιμη είναι για σένα και να της το δείχνεις με όποιον τρόπο μπορείς, κυρίως όμως με την παρουσία και τη στοργή σου.
Να την βοηθάς την γυναίκα σου. Δεν είναι μηχανή να τα προλαβαίνει όλα. Εφόσον ζείτε στο ίδιο σπίτι, πρέπει οι υποχρεώσεις να μοιράζονται και να μην κατανέμονται βάσει φύλου.
Να την κάνεις να γελάει, ακόμη και τις μέρες που είναι σκοτεινή. Να της δημιουργείς εσύ το χαμόγελο και αυτό θα είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα σου. Το πιο δυνατό ελιξήριο του δικού σας “μαζί”!
Να την ακούς και να την καταλαβαίνεις όταν μιλάει, τί έχει να πει και τί άραγε είπε χωρίς να μιλήσει. Ξέρω ότι οι γυναίκες είναι δύσκολες και περίεργες στον τρόπο έκφρασης τους – για τον απλό τρόπο που σκέφτονται τα ανδρικά μυαλά – όμως κάνε μια καλή προσπάθεια.
Κάνε την υπέρβαση προσπαθώντας να διαβάσεις τα μάτια της και αν δεν μπορείς να καταλάβεις – ρώτησε τη. Απλά, με ενδιαφέρον, υπομονή κι επιμονή. Όπως επιμένεις – συνήθως από ξεροκεφαλιά – σε άλλα και άλλα!
Να την ξαφνιάζεις ευχάριστα την ώρα που δεν θα το περιμένει. Με ένα γλυκό ή ερωτικό μήνυμα, με μια μικρή έκπληξη, με ένα λουλούδι. Μην περιμένεις να πάει του Βαλεντίνου για να της φέρεις “την ανθοδέσμη του γαμπρού” – είναι στημένο και βαρετό, όταν γίνεται μόνο τότε.
Δείξε διαθέσιμος να κάνετε μαζί πράγματα που της αρέσουν. Μην την αποτρέπεις, μην την φυλακίζεις σε κοινές διαδρομές. Στήριξέ την σε αυτό που αγαπάει και δείξε αληθινό ενδιαφέρον. Ο άνθρωπος σου είναι, γι’ αυτό τον επέλεξες.
Να μην ξεχνάς από πού ξεκινήσατε. Μην ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά, τα παιδιά και τις υποχρεώσεις. Είστε ζευγάρι και τα ζευγάρια πάνε βόλτες μαζί, τρώνε οι δύο τους μόνοι σε ένα εστιατόριο, κάνουν ταξίδια μαζί.
Έτσι μόνο η φλόγα κρατιέται ζωντανή και η πίστη γι’ αυτό που ζείτε, παραμένει συνδετικό κομμάτι σας.
Και όταν ξεγυμνώνεστε, να μην γδύνετε μόνο το κορμί σας, αλλά και την ψυχή σας, διότι έτσι ενώνονται οι άνθρωπινες υπάρξεις που κάνουν έρωτα και όχι μόνο με τα σώματα, σαν να εξυπηρετούν απλά μία βιολογική τους ανάγκη.
Πρέπει να μάθεις να δίνεις και όχι μόνο να παίρνεις. Δεν έχεις μόνο δικαιώματα και “θέλω”. Έχεις και “προσφέρω” και “προσφέρομαι”, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί ισορροπία, ανάμεσα στο “εγώ” και το “εμείς”.
Και αν κάποτε σου τελειώσουν τα αισθήματα, να μην απευθυνθείς αλλού. Μην ψάξεις πρόχειρες λύσεις, που μόνο τον εγωισμό θα σου τονώσουν, διότι οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα και δημιουργούν πληγές – που δεν κλείνουν ποτέ – και στους δύο. Δούλεψε με τον εαυτό σου, μίλα, συζήτησε το πρόβλημα μαζί της, ζήτησε βοήθεια.
Αν δεν τα καταφέρεις, να αποχωρήσεις με ψηλά το κεφάλι, με αλήθειες και όχι με φτιασιδωμένες δικαιολογίες. Μπορεί η αλήθεια να πονάει, όμως βοηθάει τελικά στην γρήγορη αποκατάσταση της και η συνείδηση σου παραμένει ήσυχη και καθαρή.
Και ένα τελευταίο και πολύ βασικό.
Να την διεκδικείς την γυναίκα σου, να μην την θεωρήσεις ποτέ δεδομένη. Μην την κάνεις να νιώσει έτσι, διότι θα μαραζώσει, θα χαθεί αργά από δίπλα σου κι ίσως όταν το κατάλαβεις, να είναι πολύ αργά.
Να την διεκδικείς κάθε μέρα, σαν να είναι η πρώτη μέρα που τη γνώρισες και έτσι θα νιώθει σημαντική, γεμάτη και σίγουρη.
Όταν μια γυναίκα νιώθει έτσι – από όλα τα παραπάνω σου, που γίνονται δικά σας – τότε πιστέψε με, θα σου τα επιστρέψει πίσω όσα έκανες, πολλαπλάσια, κάνοντάς σε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου.
Κι αν αυτό δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να ξυπνάς κάθε μέρα, σε αυτόν τον κόσμο, τότε ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι;

Πηγη https://mamigusto.com
 

Neos

member
Δημοσιεύσεις
729
Ηλικία
42
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, VTR1000F-Firestorm
Όνομα
Μιχαήλ

Οι αληθινοί άνδρες είναι πάντα κύριοι​

View attachment 26653
Στη σημερινή εποχή, όλοι οι άντρες προσπαθούν -περισσότερο από ποτέ- να βρουν τη δική τους φωνή, την ατομικότητά τους και να χτίσουν το δικό τους χαρακτήρα. Στο τέλος, τα παρατάνε όμως. Μην τυχόν και χαρακτηριστούν ως διαφορετικοί. Απ’ την άλλη, υπάρχουν κάποιοι που έχουν επιλέξει να διαφοροποιηθούν απ’ τη μάζα. Προτιμούν να ζουν στο δικό τους κόσμο, αδιαφορώντας για τις ταμπέλες.
Είναι οι άντρες που φέρουν τον τίτλο του τζέντλεμαν. Και παρ’ όλο που συχνά γελοιοποιούνται επειδή πολλοί κρίνουν ότι είναι παλιομοδίτες, εκείνοι έχουν ένα μοναδικό κι αξεπέραστο τρόπο να ξεχωρίζουν. Αυτά που τους κάνουν να διαφέρουν απ’ τους υπόλοιπους, είναι εύκολα να τα καταλάβεις. Αρκεί, να τους δώσεις λίγη προσοχή.

Πρώτα και πάνω απ’ όλα, έχουν μάθει να σέβονται τον εαυτό τους. Το αποτέλεσμα αυτού είναι να δείχνουν και σεβασμό προς όλους τους άλλους. Δε θα υποτιμήσουν ποτέ κανέναν, όποιο κι αν είναι το επίπεδο νοημοσύνης του. Ένας άνθρωπος της ποιότητας δε φοβάται την ισότητα.

Ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους. Και δεν εννοώ να είναι πάντα ντυμένοι στην τρίχα, αλλά το πώς αυτή θα είναι συμβατή στην κάθε περίσταση. Καταλαβαίνουν τι πρέπει να βάζουν σε κάθε τους εμφάνιση χωρίς να υπάρχει η υπερβολή.
Δε φέρονται ποτέ εγωιστικά. Θα χαρούν πραγματικά με τις επιτυχίες των φίλων τους και θα στεναχωρηθούν στη λύπη τους. Θα βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη και θα φερθούν με ευγενικό τρόπο σ’ έναν άνδρα, σε μια γυναίκα, σ’ ένα παιδί και σ’ ένα ζωάκι.

Δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια. Ούτε η αυτοπροβολή. Γι’ αυτό κι ελάχιστα θα τους ακούσεις να μιλούν για τα κατορθώματά τους. Η αλαζονεία τους προκαλεί αλλεργία. Παραδέχονται πάντα τα λάθη τους. Άλλωστε, πιστεύουν ότι μέσα απ’ αυτά μαθαίνουν κάτι χρήσιμο, που θα τους βελτιώσει και θα τους εξελίξει στο πέρασμα του χρόνου.
Όσον αφορά τη σχέση τους με τη γυναίκα, εδώ τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Οι gentlemen είναι μονογαμικοί. Απ’ τη στιγμή που θα εpωτευτούν, δε θα έχουν μάτια για καμία άλλη. Είναι απολυτοί σ’ αυτό. Δε θα επέτρεπαν ποτέ να σκορπιστεί η ψυχή τους σε ξεπέτες.
Δε θα τη προσβάλουν σε καμία περίπτωση. Δε θα διανοηθούν να τη χτυπήσουν ποτέ και θα την υπερασπιστούν εκεί που πρέπει. Καταλαβαίνουν τις ευαισθησίες, τα «θέλω» και τις ανάγκες της. Ανέχονται τις ανασφάλειές της, βοηθώντας την. Την αποδέχονται γι’ αυτό που είναι.
Η γυναίκα γι’ αυτούς είναι κάτι ιερό και πάντα θα την έχουν στο μυαλό τους ως μια πριγκίπισσα. Θα της φερθούν όπως φέρονται και στη μητέρα τους. Τίποτα λιγότερο.

Δε θα την πιέσουν να πάρει αποφάσεις αν δεν είναι έτοιμη. Έχουν κι άλλα ενδιαφέροντα και δεν κολλάνε σαν βδέλλες πάνω της. Της επιτρέπουν να έχει το χώρο και τις ελευθερίες της.
Έχουν το θάρρος να δείχνουν τις ευαίσθητες πλευρές του χαρακτήρα τους. Εκφράζουν -χωρίς φόβο- τα συναισθήματά τους. Ξέρουν ότι η αποκάλυψή του εσωτερικού τους κόσμου, προς το πρόσωπο που είναι εpωτευμένοι, δείχνει το επίπεδο της συναισθηματικής τους νοημοσύνης.
Κρατάνε κάθε υπόσχεση που έχουν δώσει. Οι πράξεις ενός ανθρώπου είναι ένας καλός κριτής της ακεραιότητάς του. Γι’ αυτό κάνουν πάντα ό,τι λένε. Είναι δίπλα της σε κάθε κατάσταση. Εύκολη ή δύσκολη.
Δε θα τη ζηλέψουν. Θα της έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Δε θα της κάνουν τη ζωή δύσκολη. Άλλωστε δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία τους να κλαψουρίζουν. Γνωρίζουν πότε πρέπει να μείνουν και πότε να φύγουν. Δε θα το βάλουν στα πόδια με την πρώτη δυσκολία. Μάχονται μέχρι τέλους να κρατήσουν ζωντανό αυτό που με τόση επιμονή έχτισαν μαζί της. Δε βλέπουν επιφανειακά τίποτα που να αφορά τη σχέση τους.

Δεν ξεχνούν να της κάνουν κομπλιμέντα για το χαρακτήρα και για την ομορφιά της. Θυμούνται κάθε επέτειο και δεν ξεχνούν τι της αρέσει και τι όχι. Ξέρουν ότι αρκεί ένα και μόνο τριαντάφυλλο, που θα της το δώσουν την κατάλληλη στιγμή, να μοιάζει μ’ ένα πανάκριβο κόσμημα.
Και φυσικά, γνωρίζουν απ’ έξω κι ανακατωτά το savoir vivre. Όχι για να την εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις τους ή για να τη ρίξουν πιο εύκολα στο κρεβάτι. Δε θα πέσουν ποτέ τόσο χαμηλά. Το κάνουν γιατί κι αυτό είναι στη φιλοσοφία που έχει επιλέξουν να ακολουθήσουν. Η ουσία είναι προτιμότερη απ’ την εντύπωση.
Ένας gentleman είναι ένας πραγματικός κι αληθινός άντρας. Ένας ιππότης κι ένας ήρωας. Ένας ήσυχος κι ισχυρός πρωταθλητής της αλήθειας, της ομορφιάς, της ελευθέριας και της αγάπης. Γι’ αυτό φρόντισε να είσαι το πρωτότυπο κι όχι το αντίγραφο.
Κατά τον Μάνο Βουλαρίνο, τα κείμενα αυτά, πάνε στην κατηγορία ''μπακαλιάρος''. Πολύ μπλα-μπλα, πολλά τσιτάτα, πολλή δήθεν μεγαλοπρέπεια, πολύ χειροκρότημα στα ανώτερα νοήματα, και ουσία μηδέν από μηδέν...μεδέν. Συνήθως μπακαλιάροι, είναι τα κείμενα των πολιτικών, αλλά να που υπάρχουν μπακαλιάροι κι αλλού.

Και μεταξύ μας, περνάει και κάτι ύπουλα, να είναι οι άντρες μια ζωή τα κορόιδα, να χαίρονται οι γυναίκες χωρίς να το πληρώνουν.

Να προσπερνάμε και κανά μπακαλιάρο ε; Αυτό το κείμενο είναι τόσο γραφικό, που αν το πληκτρολογήσεις σε ZX Spectrum 48Κ, αποκτάει 24bit χρώμα Tooth
 

duke200

member
Δημοσιεύσεις
1.310
Ηλικία
44
Όνομα
Alex
Λουλούδια και βλακείες. Οι γυναίκες είναι τόσο χαζές όσο και εμείς οι άντρες, ίσως και περισσοτερο. Και για το 95 % των γυναικών, θέλουν τα ίδια πράγματα:

1. Να τις κολακεύουν συνεχώς
2. Καλό φαι-ποτο
3. Επίδειξη στις φίλες τους ότι έχουν τον καλύτερο γκόμενο (ψηλός, γυμνασμενος, επιτυχημένος, αστείος)
4. Βόλτες
5. Λούσα
6. (Το ξέρετε τι θέλω να πω)

Κάντε αυτά και θα σας έχουν εικόνισμα.

Και ναι είναι μύθος ότι τους αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα. Πιο κοντά στις φαντασιώσεις τους είναι κάτι σαν τον Κόναν το βάρβαρο. Αν σας λένε το αντίθετο, σας λένε ψέματα, όπως λέμε και εμείς και μας πέφτει το σαγόνι με τις βυζ...αντινες ομορφιές και τις Κολ....οσιαιες αναλογίες





Sent from my A80Pro using Tapatalk
 

giamar

Αφραπογιαννος
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
19.361
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Λουλούδια και βλακείες. Οι γυναίκες είναι τόσο χαζές όσο και εμείς οι άντρες, ίσως και περισσοτερο. Και για το 95 % των γυναικών, θέλουν τα ίδια πράγματα:

1. Να τις κολακεύουν συνεχώς
2. Καλό φαι-ποτο
3. Επίδειξη στις φίλες τους ότι έχουν τον καλύτερο γκόμενο (ψηλός, γυμνασμενος, επιτυχημένος, αστείος)
4. Βόλτες
5. Λούσα
6. (Το ξέρετε τι θέλω να πω)

Κάντε αυτά και θα σας έχουν εικόνισμα.

Και ναι είναι μύθος ότι τους αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα. Πιο κοντά στις φαντασιώσεις τους είναι κάτι σαν τον Κόναν το βάρβαρο. Αν σας λένε το αντίθετο, σας λένε ψέματα, όπως λέμε και εμείς και μας πέφτει το σαγόνι με τις βυζ...αντινες ομορφιές και τις Κολ....οσιαιες αναλογίες





Sent from my A80Pro using Tapatalk
Χαζές δεν θα το λεγα.
Μας πουλάν και μας αγοράζουν κανονικά ομως
 

KostasT

old member
Δημοσιεύσεις
4.471
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i
Όνομα
Δες nickname
Λουλούδια και βλακείες. Οι γυναίκες είναι τόσο χαζές όσο και εμείς οι άντρες, ίσως και περισσοτερο. Και για το 95 % των γυναικών, θέλουν τα ίδια πράγματα:

1. Να τις κολακεύουν συνεχώς
2. Καλό φαι-ποτο
3. Επίδειξη στις φίλες τους ότι έχουν τον καλύτερο γκόμενο (ψηλός, γυμνασμενος, επιτυχημένος, αστείος)
4. Βόλτες
5. Λούσα
6. (Το ξέρετε τι θέλω να πω)

Κάντε αυτά και θα σας έχουν εικόνισμα.

Και ναι είναι μύθος ότι τους αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα. Πιο κοντά στις φαντασιώσεις τους είναι κάτι σαν τον Κόναν το βάρβαρο. Αν σας λένε το αντίθετο, σας λένε ψέματα, όπως λέμε και εμείς και μας πέφτει το σαγόνι με τις βυζ...αντινες ομορφιές και τις Κολ....οσιαιες αναλογίες





Sent from my A80Pro using Tapatalk
Χαζές όχι, κουτοπονηρες ναι. Και πάρα πολλές φορές βρίσκουν και τα κάνουν. Βέβαια υπάρχουν και άντρες που ξέρουν να τις δουλεύουν για να πάρουν αυτό που θέλουν.
 

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.981
Ηλικία
53
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Λουλούδια και βλακείες. Οι γυναίκες είναι τόσο χαζές όσο και εμείς οι άντρες, ίσως και περισσοτερο. Και για το 95 % των γυναικών, θέλουν τα ίδια πράγματα:

1. Να τις κολακεύουν συνεχώς
2. Καλό φαι-ποτο
3. Επίδειξη στις φίλες τους ότι έχουν τον καλύτερο γκόμενο (ψηλός, γυμνασμενος, επιτυχημένος, αστείος)
4. Βόλτες
5. Λούσα
6. (Το ξέρετε τι θέλω να πω)

Κάντε αυτά και θα σας έχουν εικόνισμα.

Και ναι είναι μύθος ότι τους αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα. Πιο κοντά στις φαντασιώσεις τους είναι κάτι σαν τον Κόναν το βάρβαρο. Αν σας λένε το αντίθετο, σας λένε ψέματα, όπως λέμε και εμείς και μας πέφτει το σαγόνι με τις βυζ...αντινες ομορφιές και τις Κολ....οσιαιες αναλογίες





Sent from my A80Pro using Tapatalk
Οπως εχουμε κατηγοριες μοτοσυκλετων...(αλλο bmw, αλλο xondaToothTooth), εχουμε και στις γυναικες
Υπαρχουν γυναικες που θα σε γουσταρουν για τους ανωτερω λογους.... και θα σε πηδηξουν στην πορεια.... Rolling

Υπαρχουν και .....χαμηλοτερων απαιτησεων που αν τις αγαπας τους φτανει και τους περισσευει...

ΠΡΟΣΟΧΗ...εχουν ενστικτο που εμεις στερουμεθα και καταλαβαινουν τα παντα
 

KostasT

old member
Δημοσιεύσεις
4.471
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i
Όνομα
Δες nickname
Υπαρχουν και .....χαμηλοτερων απαιτησεων που αν τις αγαπας τους φτανει και τους περισσευει...
Συμφωνώ επ αυτού. Όπως υπάρχουν και γυναίκες που θέλουν να τις αγαπας για συμφέρον!
 

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.981
Ηλικία
53
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Συμφωνώ επ αυτού. Όπως υπάρχουν και γυναίκες που θέλουν να τις αγαπας για συμφέρον!
Στη σχεση ανδρα-γυναικας, παιζει συμφερον.
Στην ανδρικη φιλια οχι, ειναι ανιδιοτελης.
Με τους gay δεν ξερω τι παιζει......καποιος απ την παρεα να μας διαφωτισει??? abcd
 

Aggelos 1969

well know member
Δημοσιεύσεις
2.482
Ηλικία
54
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Transalp 650
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Στη σχεση ανδρα-γυναικας, παιζει συμφερον.
Στην ανδρικη φιλια οχι, ειναι ανιδιοτελης.
Με τους gay δεν ξερω τι παιζει......καποιος απ την παρεα να μας διαφωτισει???
Γιατί ρε παιδιά τα κάνετε όλα ίσωμα;
Στην σχέση άνδρα γυναίκα δεν παίζει πάντα συμφέρον. Υπάρχουν και γυναίκες που μπορούν να σταθούν αξιόλογα σε μια σχέση καθώς και άντρες αντίστοιχα.
Πόσες φορές έχετε σπάσει τα μούτρα σας σε εμπιστοσύνη που δείξατε σε φίλο που τελικά μόνο φίλος δεν ήτανε;
Τώρα για τους gay δεν μπορώ να έχω γνώμη ας απαντήσουν αυτοί που έχουν. Tooth Tooth
 

KostasT

old member
Δημοσιεύσεις
4.471
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i
Όνομα
Δες nickname
Στη σχεση ανδρα-γυναικας, παιζει συμφερον.
Στην ανδρικη φιλια οχι, ειναι ανιδιοτελης.
Με τους gay δεν ξερω τι παιζει......καποιος απ την παρεα να μας διαφωτισει??? abcd
Πίστεψε με έχω νοιώσει στο πετσί μου από προσωπική εμπειρία, αντρική φιλία 30 χρόνων η οποία πετάχτηκε για το νινί μιας γυναίκας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το χειρότερο είναι η διαπίστωση μου ότι αυτή η "ανιδιοτελής" αντρική φιλία ήταν για το συμφέρον. Θα μου πεις εξαίρεση στον κανόνα; σύμφωνοι. Εγώ όμως πήρα το μάθημα ζωής μου και τα συμπεράσματα μου περί ΦΙΛΙΑΣ.
 

User C

well know member
Δημοσιεύσεις
3.737
Πίστεψε με έχω νοιώσει στο πετσί μου από προσωπική εμπειρία, αντρική φιλία 30 χρόνων η οποία πετάχτηκε για το νινί μιας γυναίκας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το χειρότερο είναι η διαπίστωση μου ότι αυτή η "ανιδιοτελής" αντρική φιλία ήταν για το συμφέρον. Θα μου πεις εξαίρεση στον κανόνα; σύμφωνοι. Εγώ όμως πήρα το μάθημα ζωής μου και τα συμπεράσματα μου περί ΦΙΛΙΑΣ.
Ποσό σιγουρος είσαι ότι είναι εξαίρεση στον κανόνα;
 

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
3.815
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Θεωρώ ότι το συμφέρον είναι πάντα ο πρώτος παράγοντας!
Για κάποιους είναι αγνό συμφέρον που έχει να κάνει με το συναισθηματικό όφελος που αποκομιζουμε, βόλτες, εμπειρίες, εικόνες, γέλια, χαρές, κλπ., για κάποιους άλλους οικονομικό/προσωπικό όφελος, για επιβίωση, για εξασφάλιση εργασίας, άλλες εξυπηρετήσεις κλπ., και για κάποιους απλά δεν τους ενδιαφέρει ο άλλος παρά μόνο ο εαυτός τους και ότι τους γυαλίσει το θεωρούν δικό τους χωρίς να τους νοιάζει τι θα προκαλέσουν στους άλλους απλά κάνοντας αυτό που τους καρφώθηκε στο μυαλό!
 

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.981
Ηλικία
53
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Πίστεψε με έχω νοιώσει στο πετσί μου από προσωπική εμπειρία, αντρική φιλία 30 χρόνων η οποία πετάχτηκε για το νινί μιας γυναίκας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το χειρότερο είναι η διαπίστωση μου ότι αυτή η "ανιδιοτελής" αντρική φιλία ήταν για το συμφέρον. Θα μου πεις εξαίρεση στον κανόνα; σύμφωνοι. Εγώ όμως πήρα το μάθημα ζωής μου και τα συμπεράσματα μου περί ΦΙΛΙΑΣ.
Τι να πω ρε Κώστα, ξέρω και γω μια περίπτωση που για το νινί γaμηθηκαν όλα.. Ανδρες μ*****οειλωτες
Σου μιλάω ειλικρινά προτιμώ να τον κόψω και να τον δώσω στα σκυλια, απ το να χαλάσω μια φιλία ετών για γυναίκα...
Στο συγκεκριμένο θέμα είμαι άσπρο μαύρο δε σηκωνω κουβεντα
 

KostasT

old member
Δημοσιεύσεις
4.471
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i
Όνομα
Δες nickname
Τι να πω ρε Κώστα, ξέρω και γω μια περίπτωση που για το νινί γaμηθηκαν όλα.. Ανδρες μ*****οειλωτες
Σου μιλάω ειλικρινά προτιμώ να τον κόψω και να τον δώσω στα σκυλια, απ το να χαλάσω μια φιλία ετών για γυναίκα...
Στο συγκεκριμένο θέμα είμαι άσπρο μαύρο δε σηκωνω κουβεντα
Κι εγώ μαζί σου αλλά όλα τα δάχτυλα Μπάμπη μου δεν είναι ίδια δυστυχώς.
 
Top Bottom