Έφυγε» από τη ζωή ο Malcolm Young

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.120
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ


«Έφυγε» από τη ζωή ο Malcolm Young
Ο συνιδρυτής και κιθαρίστας των AC/DC πέθανε σε ηλικία 64 ετών
18/11/2017 @ 15:26
Οι AC/DC ανακοίνωσαν πως ο Malcolm Young πέθανε σε ηλικία 64 ετών. Ο αδελφός του Angus, υπογράφει το παρακάτω μήνυμα:

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του Malcolm Young. Μαζί με τον Angus, ήταν ο δημιουργός και ο ιδρυτής των AC/DC. Με απίστευτη αφοσίωση και δέσμευση, ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την μπάντα. Ως κιθαρίστας, συνθέτης, ήταν πρωτοπόρος, ένας τελιομανής και μοναδικός άνθρωπος.

Πάντα έμενε πιστός σε όσα πίστευε. Έκανε και έλεγε αυτό ακριβώς που ήθελε. Ήταν υπερήφανος για οτιδήποτε επιχειρούσε. Η αφοσίωση στους οπαδούς μας, αξεπέραστη.

Ως αδελφός του, μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λόγια τι σήμαινε για μένα σε όλη μου τη ζωή και το δεσμό που είχαμε. Μοναδικός και ιδιαίτερος. Αφήνει ασύλληπτη κληρονομιά που θα ζήσει για πάντα. Malcolm, τα κατάφερες καλά»».

Ο μουσικός, έπασχε από άνοια και εγκατέλειψε τη μπάντα το 2014, μετά από 41 συνεχόμενα χρόνια (με ελάχιστη απουσία το '88). Ήταν ένα από τα οκτώ παιδιών των Σκοτσέζων William και Margaret Young, οι οποίοι μετακόμισαν όταν ο Malcolm ήταν 10 στην Αυστραλία.

Η οικογένεια του Malcolm, η σύζυγος και τα δύο παιδιά, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν, πως ο σύζυγος και πατέρας τους «από την αρχή, ήξερε τι ήθελε να επιτύχει και, μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, κατέκτησαν την παγκόσμια σκηνή, δίνοντας τα πάντα σε κάθε συναυλία. Τίποτα άλλο δεν θα ήταν αρκετό για τον ίδιο και τους οπαδούς τους!»

Τον Μάιο του 2009, τον είδαμε σε μια μεγάλη βραδιά με τους AC/DC στο ΟΑΚΑ. Θυμηθείτε τι είχε γράψει ο Αντώνης Μουστάκας.

 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.447
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
tiger 955i-gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
To πρωτο τραγουδι που εβαλα τον γιο μου να ακουσει.Πριν περπατησει με πηγαινε στο πικαπ και με εβαζε να παιζω τον δισκο.

 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.094
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Κριμα πολύ κρίμα
η ανοια και το Αλττζχαιμερ ειναι πλεον η μεγαλυτερη μαστιγα .....
κριμα για τους δικους του πρωτα απ ολα και για μας που η μπάντα δεν θα ειναι ποτε πια η ίδια....
 
Top Bottom